Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η athrain είπε:

Ναι καλά κάνεις.. ειδικά τώρα που πλησιάζουμε την 30η εβδομάδα για να πω την αλήθεια με έχει πιάσει ένα αόριστο άγχος ότι σιγά σιγά πλησιάζουμε.. ίσως επειδή μπήκαμε στο 3ο τρίμηνο πια... Δε ξέρω .. λέω να ξεκινήσω και εγώ φτιάχνοντας τη λίστα αρχικά και τσεκάροντας τι έχω πάρει και τι χρειάζομαι ακόμα. Δε λέω να τη φτιάξω όλη τώρα αλλά μη το αφήσω και τελευταία στιγμή γιατί οι μέρες δε καταλαβαίνω πως περνάνε με τη δουλειά!! 

Κι εγώ έχω ακριβώς αυτό το άγχος. Επίσης μου χει κολλήσει ότι θα γεννήσω νωρίτερα και είμαι εντελώς ανοργάνωτη και νιώθω μια ανασφάλεια. Νομίζω κι εγώ αυτό έχω πάθει, με την καθημερινότητα δεν προλαβαίνω ούτε να τα σκεφτώ αυτά κι αισθάνομαι ότι ο χρόνος περνάει πααααρα πολύ γρήγορα! Αλλά αντικειμενικά είναι νωρίς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 914
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια καλησπέρα! Πήγα κ εγώ χθες στον γιατρό όλα καλά με τον μικρό και φυσιολογικά. Έχω τώρα να κάνω ένα πακετάκι εξετάσεις ευτυχώς πριν τη γερή μάσα των γιορτών χαχαχα 

Θα πάρω κ εγώ να κλείσω για ντομπλερ μέσα στον Γενάρη.. 

Από πράγματα δεν έχω κάνει τίποτα,  δεν ξέρω πραγματικά πώς κυλάει αυτή η εγκυμοσύνη... στον αυτόματο! Απλώς επειδή τα έχω πολύ πρόσφατα όλα , έχω και ρούχα έχω και πράγματα για μένα οπότε στις εκπτώσεις θα πάρω μόνο ο.τι μου λείπει,  αν λείπει,  αλλιώς κάτι καινούριο έτσι για το καλό 😜

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Καλημέρα κορίτσια μου, 

Και εγώ θα πω ότι δεν εξαιρούμε από αυτήν την φάση. Αισθάνομαι εντελώς ανοργάνωτη και έχω το αίσθημα ότι η μπέμπα θα σκάσει μύτη νωρίτερα. Η ΠΗΤ μου θεωρητικά είναι 13/03,σήμερα είμαι 28+1, χθες πήγαμε στον γιατρό και ενώ στην β επιπέδου μας την είχαν βγάλει 5-6 μέρες μεγαλύτερη τώρα ο γιατρός μου την βγάζει 10 μέρες μεγαλύτερη. Είμαστε ήδη 1450 γραμμάρια και 40 εκατοστά και μου είπε πως δεν θα με αφήσει να φτάσω ως τις 40 εβδομάδες γιατί θα ζοριστώ πολύ. Βέβαια εγώ ήμουν προετοιμασμένη και λόγω θρομβοφιλίας ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Να σημειώσω ότι η καμπύλη ζαχάρου μου ήταν φυσιολογική και η ποσότητα του αμνιακού υγρού ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα επίσης, οπότε μάλλον τα γονίδια μας την κάνουν την δουλειά 🤣!! Επίσης είναι ετοιμοπόλεμη, έχει πάρει ήδη θέση 🤣

Επιπλέον, ήθελα να σας ρωτήσω αν σκέφτεστε να κάνετε το εμβόλιο του κοκκύτη μιας που έφτασε ο καιρός, ο δικός μου ο γυναικολόγος μου είπε ότι το αφήνει πάνω μου και να κάνω ότι νιώθω εγώ καλύτερα!

Επεξεργάστηκε από nikiev98

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Τέλεια η μπεμπουλα σου, ολόκληρη γυναίκα!! Εγώ το εμβόλιο του κοκκυτη σε αυτήν την εγκυμοσύνη το έκανα!

Η αλήθεια είναι πως και εγώ σκέφτομαι έντονα να το κάνω. Είδα και την ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ ότι έχει έξαρση των κρουσμάτων...

στις πριν 8 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Η αλήθεια είναι πως και εγώ σκέφτομαι έντονα να το κάνω. Είδα και την ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ ότι έχει έξαρση των κρουσμάτων...

Κι εγώ γι αυτό το έκανα λόγω εποχής, στην μεγάλη που την γέννησα Ιουλιο δεν το εκανα. Αλλά τώρα που πάει και παιδικό δεν το ρισκάρω!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εγώ γι αυτό το έκανα λόγω εποχής, στην μεγάλη που την γέννησα Ιουλιο δεν το εκανα. Αλλά τώρα που πάει και παιδικό δεν το ρισκάρω!

Ναι θεωρώ πως και εγώ έτσι θα έκανα 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εγώ έχω ακριβώς αυτό το άγχος. Επίσης μου χει κολλήσει ότι θα γεννήσω νωρίτερα και είμαι εντελώς ανοργάνωτη και νιώθω μια ανασφάλεια. Νομίζω κι εγώ αυτό έχω πάθει, με την καθημερινότητα δεν προλαβαίνω ούτε να τα σκεφτώ αυτά κι αισθάνομαι ότι ο χρόνος περνάει πααααρα πολύ γρήγορα! Αλλά αντικειμενικά είναι νωρίς!

Ναι κι εγώ αν και στις προηγουμενες εγκυμοσύνες τη 1η φορά γέννησα στις 39, την 2η φορά στις 38 εβδομάδες και την 3η φορά στη μικρή μου ακριβώς στην ΠΗΤ!! Εγγλέζα στο ραντεβού της η δεσποινίς!!! χαχα!! Τώρα δε ξέρω κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Εσύ θα πας για φυσιολογικό ή καισαρική? Τη πρώτη φορά πως γέννησες;

στις πριν 3 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, 

Και εγώ θα πω ότι δεν εξαιρούμε από αυτήν την φάση. Αισθάνομαι εντελώς ανοργάνωτη και έχω το αίσθημα ότι η μπέμπα θα σκάσει μύτη νωρίτερα. Η ΠΗΤ μου θεωρητικά είναι 13/03,σήμερα είμαι 28+1, χθες πήγαμε στον γιατρό και ενώ στην β επιπέδου μας την είχαν βγάλει 5-6 μέρες μεγαλύτερη τώρα ο γιατρός μου την βγάζει 10 μέρες μεγαλύτερη. Είμαστε ήδη 1450 γραμμάρια και 40 εκατοστά και μου είπε πως δεν θα με αφήσει να φτάσω ως τις 40 εβδομάδες γιατί θα ζοριστώ πολύ. Βέβαια εγώ ήμουν προετοιμασμένη και λόγω θρομβοφιλίας ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Να σημειώσω ότι η καμπύλη ζαχάρου μου ήταν φυσιολογική και η ποσότητα του αμνιακού υγρού ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα επίσης, οπότε μάλλον τα γονίδια μας την κάνουν την δουλειά 🤣!! Επίσης είναι ετοιμοπόλεμη, έχει πάρει ήδη θέση 🤣

Επιπλέον, ήθελα να σας ρωτήσω αν σκέφτεστε να κάνετε το εμβόλιο του κοκκύτη μιας που έφτασε ο καιρός, ο δικός μου ο γυναικολόγος μου είπε ότι το αφήνει πάνω μου και να κάνω ότι νιώθω εγώ καλύτερα!

Καλημέρα! και εμάς 26+5 ήταν 1100.. με αμνιακο και καμπυλη κανονικά..ο συζυγος γεννηθηκε 4800..οποτε μπορει να πήρε από εκεί.. και εγώ αυτό του είπα να τον αφ΄ήσουμε να πάρει  ΄όλες τις εβδομάδες οχι επειδη θα ειναι μεγάλος.. και γελασε ο γιατρός..

Τον ρώτησες εσύ αν πρέπει να το κάνεις ή στο είπε μόνος του? και της γρίπης και του κοκκυτη εγω αν μου πει να τα κάνω θα τα κάνω..αλλα δεν τον εχω ρωτήσει.. μια φιλη που γέννησε περυσι τον νοεμβριο..δεν τα είχε κάνει..εκανε της γρίπης μετα τον τοκετο και θηλαζε (για τα αντισωματα)..αλλά μέχρι να κάνουν τα μικρά το πρώτο εμβόλιο (στους 3 μήνες) δεν ήρθαν σε επαφή με κόσμο..αρκετοί παιδίατροι αναφέρουν οι ενήλικες που φροντίζουν το μωρό να έχουν κάνει τον κοκκυτη..προβληματισμένη ειμαι και εγώ... (κάπου διάβασα είναι και σε έξαρση τωρα..

στις πριν 1 λεπτό, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρα! και εμάς 26+5 ήταν 1100.. με αμνιακο και καμπυλη κανονικά..ο συζυγος γεννηθηκε 4800..οποτε μπορει να πήρε από εκεί.. και εγώ αυτό του είπα να τον αφ΄ήσουμε να πάρει  ΄όλες τις εβδομάδες οχι επειδη θα ειναι μεγάλος.. και γελασε ο γιατρός..

Τον ρώτησες εσύ αν πρέπει να το κάνεις ή στο είπε μόνος του? και της γρίπης και του κοκκυτη εγω αν μου πει να τα κάνω θα τα κάνω..αλλα δεν τον εχω ρωτήσει.. μια φιλη που γέννησε περυσι τον νοεμβριο..δεν τα είχε κάνει..εκανε της γρίπης μετα τον τοκετο και θηλαζε (για τα αντισωματα)..αλλά μέχρι να κάνουν τα μικρά το πρώτο εμβόλιο (στους 3 μήνες) δεν ήρθαν σε επαφή με κόσμο..αρκετοί παιδίατροι αναφέρουν οι ενήλικες που φροντίζουν το μωρό να έχουν κάνει τον κοκκυτη..προβληματισμένη ειμαι και εγώ... (κάπου διάβασα είναι και σε έξαρση τωρα..

Της γρίπης το έκανα διότι πέρασα κόβιντ και έρχομαι λόγω δουλειάς σε επαφ΄΄η με πολλά άτομα..  Για του κοκκύτη τον ρώτησα εγώ και μου είπε ότι είναι στην ευχέρεια μου.... ναι παντού το λένε ότι είναι σε έξαρση.. δηλαδή θα πρέπει να το κάνει και ο σύζυγος??

στις πριν 11 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Της γρίπης το έκανα διότι πέρασα κόβιντ και έρχομαι λόγω δουλειάς σε επαφ΄΄η με πολλά άτομα..  Για του κοκκύτη τον ρώτησα εγώ και μου είπε ότι είναι στην ευχέρεια μου.... ναι παντού το λένε ότι είναι σε έξαρση.. δηλαδή θα πρέπει να το κάνει και ο σύζυγος??

ειλικρινα δεν εχω αποψη.. εννοω δεν το εχω ψαξει ιατρικα.. ο γυναικολογος λεει σε εμας φανταζομαι..και αν χρειαζεται κατι θα μας πει ο παιδιάτρος? δεν γνωριζω την διαδικασία..

στις πριν 8 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

παραθέτω και αυτό.. που και π΄άλι δεν το υιοθετώ..απλά το έχω διαβάσει..

αλλά μετά.. 

https://www.news247.gr/ellada/pethane-vrefos-50-imeron-apo-kokkiti-den-eixe-prolavei-na-emvoliastei/

κάτι τέτοια με προβληματίζουν..

στις πριν 3 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

αλλά μετά.. 

https://www.news247.gr/ellada/pethane-vrefos-50-imeron-apo-kokkiti-den-eixe-prolavei-na-emvoliastei/

κάτι τέτοια με προβληματίζουν..

Ακριβώς...

στις πριν 2 ώρες, ο/η athrain είπε:

Ναι κι εγώ αν και στις προηγουμενες εγκυμοσύνες τη 1η φορά γέννησα στις 39, την 2η φορά στις 38 εβδομάδες και την 3η φορά στη μικρή μου ακριβώς στην ΠΗΤ!! Εγγλέζα στο ραντεβού της η δεσποινίς!!! χαχα!! Τώρα δε ξέρω κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Εσύ θα πας για φυσιολογικό ή καισαρική? Τη πρώτη φορά πως γέννησες;

Καλημέρα, με φυσιολογικό! αν δεν αλλάξει κάτι πάμε ξανά για φυσιολογικό! Εσύ?

Εν τω μεταξύ κι εγώ το χω δέσει ότι θα γεννήσω Φεβρουάριο😂

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα, με φυσιολογικό! αν δεν αλλάξει κάτι πάμε ξανά για φυσιολογικό! Εσύ?

Εν τω μεταξύ κι εγώ το χω δέσει ότι θα γεννήσω Φεβρουάριο😂

ναι ε? την πρώτη σου κόρη ποια εβδομάδα την γέννησες? 

Για φυσιολογικό κι εγώ πάω.. 😃

στις πριν 2 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Κοίτα επειδή το συζήτησα με τον παιδίατρο μου είπε ότι ο σύζυγος σίγουρα έχει εμβολιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια, εφόσον πήγε φαντάρος,άρα έχει μια κάλυψη κι επιπλέον μου είπε ότι αφού θηλάζω τη μεγάλη ακόμα έχει πάρει κι εκείνη αντισώματα, αφού εμβολιαστηκα(εκτός τουεμβολίου που έχει κάνει μικρότερη) κι εφόσον θα θηλάσει και το μωρό θα πάρει κι εκείνο επιπλέον αντισώματα, εκτός από αυτά που πήρε τώρα μέσω του πλακούντα. Άρα μου είπε ότι αρκούσε να το κάνω εγώ..αλλά φυσικά προσοχη τους 3 πρώτους μήνες με επισκέψεις, ιώσεις κλπ

στις πριν 1 λεπτό, ο/η athrain είπε:

ναι ε? την πρώτη σου κόρη ποια εβδομάδα την γέννησες? 

Για φυσιολογικό κι εγώ πάω.. 😃

38+6! Μπράβο τέλεια!!! Θα ήθελα κι εγώ να πάρει όσο παραπάνω γίνεται!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κοίτα επειδή το συζήτησα με τον παιδίατρο μου είπε ότι ο σύζυγος σίγουρα έχει εμβολιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια, εφόσον πήγε φαντάρος,άρα έχει μια κάλυψη κι επιπλέον μου είπε ότι αφού θηλάζω τη μεγάλη ακόμα έχει πάρει κι εκείνη αντισώματα, αφού εμβολιαστηκα(εκτός τουεμβολίου που έχει κάνει μικρότερη) κι εφόσον θα θηλάσει και το μωρό θα πάρει κι εκείνο επιπλέον αντισώματα, εκτός από αυτά που πήρε τώρα μέσω του πλακούντα. Άρα μου είπε ότι αρκούσε να το κάνω εγώ..αλλά φυσικά προσοχη τους 3 πρώτους μήνες με επισκέψεις, ιώσεις κλπ

Ναι ναι φυσικά το πρώτο τρίμηνο θέλει μεγάλη προσοχή για ιώσεις κλπ!!

στις On 18/12/2024 at 5:14 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια γνωρίζετε αν η χοληστερίνη ανεβαίνει λίγο γενικά με την εγκυμοσύνη? Γιατί κάτι εξετάσεις που έκανα είναι ελαφρώς ανεβασμένη και έπεσα απο τα σύννεφα γιατί πάντα είχα χαμηλή. Όλες οι άλλες τιμές φυσιολογικότατες τριγλυκερίδια, καλή καλή χοληστερολη κτλ. ολα εξαιρετικά μονο η χοληστερίνη είναι 216 και έπαθα σοκ. Πάντα είχα 140 ή 150.. 

Δεν το έχω ακούσει και νομίζω ότι δεν μου γράφει κιόλας εξετάσεις χοληστερίνης..από ότι όμως σου λένε και τα κορίτσια μάλλον πλασματικά έχει ανέβει! Άλλωστε στην εγκυμοσύνη όλα επηρεάζονται από ότι έχεις καταλάβει..😁 τα μπριζολάκια πάντως είναι τέλεια..αλλά κι εσύ βρε παιδάκι μου μία μέρα πριν τις εξετάσεις; Είσαι θεά!  Πολύ γέλασα..🤣😍

στις On 19/12/2024 at 9:39 ΠΜ, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Πράγματα για το μαιευτήριο κτλ. γενικά σκέφτομαι σιγά σιγά να αρχίζω να μαζεύω να βρίσκονται έτοιμα ας είναι κ πιο νωρίς μερικά πράγματα.. Εσείς ξεκινήσατε να το σκέφτεστε γενικά; Μια λίστα για αρχή ή πιο μετά θα το κάνετε;..

Καλησπέρα! Εγώ όπως και η @finallytheendέχω αγοράσει πολλά πραγματάκια. Από ρουχαλάκια είμαστε κομπλε..χθες τα κοιτούσα! Θέλω μόνο μερικές κορδέλες να τις αγοράσω για το εφέ!!! 🤣 Καρότσι, κάθισμα αυτοκινητου και λίκνο τα έχω παραγγείλει και τα περιμένω λογικά να έρθουν τέλος Ιανουαρίου! Και για το μπάνιο της, περιποίηση κλπ είμαστε οκ. 

Μου λείπουν κάποια είδη προικός όπως μπουρνουζάκια, πετσετάκια, σεντόνια, ίσως καμία κουβέρτα ακόμα, υπνόσακος (δεν έχω αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσουμε κουβέρτα ή υπνόσακο.. άλλοι μου λένε έτσι και άλλοι αλλιώς..), σελτεδάκια και πανάκια για γουλίτσες...τέτοια πράγματα. Όπως επίσης και 2-3 μπιμπερό, πιπίλες και θερμαντήρα μπιμπερό σε περ΄΄ίπτωση που κάτι δεν πάει καλα με το θηλασμό. Α και ένα μαξιλάρι θηλασμού λέω να πάρω. 

Για εμένα έχω αγοράσει μόνο βαλίτσα, κρέμα θηλών, επιθέματα στήθους, σαγιονάρες και παντόφλες. Θέλω να πάρω πιτζάμες, νυχτικό και ρόμπα ακόμα. Σουτιέν είχα αγοράσει 2 μεγαλύτερα στην αρχή της εγκυμοσύνης και από ότι βλέπω μάλλον επειδή το στήθος μου ήταν ήδη μεγάλο, δεν άλλαξε περισσότερο. Οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτά..Για σουτιέν θηλασμού δεν το συζητώ.. δυστυχώς δεν βρίσκω σε μεγάλα μεγέθη. 

Τώρα θέλω κι εγώ στις γιορτές να πλύνω και να σιδερώσω αυτά που έχω αγοράσει ώστε να έχουμε κάποια έτοιμα ήδη και να παραγγείλω πιτζάμες κλπ ώστε να ετοιμάσω την βαλίτσα να είναι έτοιμη. Και μετά τις γιορτές μάλλον θα πάω να αγοράσω και τα τελευταία να τελειώνω. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, 

Καλησπέρα!! Μια χαρά είναι η μπουμπούκα σου!!! Μπράβο!!! Κι εγώ πήγα χθες στο γιατρό, είμαι 29+2 σήμερα και μας βρήκε καλά, η μπουμπού μας είναι 1520 γρ. Μεγάλωσε κι εμάς το κορίτσι μας. 

Εμένα μου είπε να κάνω οπωσδήποτε το εμβόλιο του κοκκύτη, δεν με ρώτησε καν.. Για της γρίπης ήταν μόνο  διαλλακτικός και μου είπε ότι θέλω..Αλλά αποφασίσαμε να το κάνω και αυτό, δεν υπάρχει λόγος να κολλήσω και να ταλαιπωρούμε.. Οπότε θα πάω μάλλον τη Δευτέρα να κάνω της γρίπης και την επόμενη βδομάδα του κοκκύτη (μου είπε με μια βδομάδα διαφορά). 

Έχω και μία εξέταση να κάνω ακόμα την επόμενη βδομάδα για να δούμε αν θα προσαρμόσουμε τη δόση της Innohep ή θα συνεχίσω αυτή τη δοσολογία μέχρι τέλος. Και θα με ξαναδεί στις 9/1 όπου και θα κάνω και ένα μαθημα με τη μαία του, πέρα από τον υπέρηχο. 

Για Doppler ακόμα δεν μου έχει πει κάτι, μάλλον τότε θα μου το πει όπως το βλέπω. Το καλό είναι ότι με καθησύχασε με το θέμα της αντιπηκτικής αγωγής και της επισκληρηδίου και μου είπε ότι ότι και να προκύψει αντιμετωπίζεται (πχ να γεννήσω πρόωρα). Οπότε κάπως ησύχασα. 

Το μόνο κακό είναι ότι καθε πρωί μουδιάζουν τα χέρια μου..μου είπε να το παρακολουθήσω και αν δεν βελτιωθεί να δούμε μήπως είναι το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα και πρέπει να με δει κάποιος ειδικός..

στις πριν 15 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, 

στις πριν 13 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

στις πριν 13 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

στις πριν 11 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

στις πριν 11 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλησπέρα!! Μια χαρά είναι η μπουμπούκα σου!!! Μπράβο!!! Κι εγώ πήγα χθες στο γιατρό, είμαι 29+2 σήμερα και μας βρήκε καλά, η μπουμπού μας είναι 1520 γρ. Μεγάλωσε κι εμάς το κορίτσι μας. 

Εμένα μου είπε να κάνω οπωσδήποτε το εμβόλιο του κοκκύτη, δεν με ρώτησε καν.. Για της γρίπης ήταν μόνο  διαλλακτικός και μου είπε ότι θέλω..Αλλά αποφασίσαμε να το κάνω και αυτό, δεν υπάρχει λόγος να κολλήσω και να ταλαιπωρούμε.. Οπότε θα πάω μάλλον τη Δευτέρα να κάνω της γρίπης και την επόμενη βδομάδα του κοκκύτη (μου είπε με μια βδομάδα διαφορά). 

Έχω και μία εξέταση να κάνω ακόμα την επόμενη βδομάδα για να δούμε αν θα προσαρμόσουμε τη δόση της Innohep ή θα συνεχίσω αυτή τη δοσολογία μέχρι τέλος. Και θα με ξαναδεί στις 9/1 όπου και θα κάνω και ένα μαθημα με τη μαία του, πέρα από τον υπέρηχο. 

Για Doppler ακόμα δεν μου έχει πει κάτι, μάλλον τότε θα μου το πει όπως το βλέπω. Το καλό είναι ότι με καθησύχασε με το θέμα της αντιπηκτικής αγωγής και της επισκληρηδίου και μου είπε ότι ότι και να προκύψει αντιμετωπίζεται (πχ να γεννήσω πρόωρα). Οπότε κάπως ησύχασα. 

Το μόνο κακό είναι ότι καθε πρωί μουδιάζουν τα χέρια μου..μου είπε να το παρακολουθήσω και αν δεν βελτιωθεί να δούμε μήπως είναι το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα και πρέπει να με δει κάποιος ειδικός..

Αναφορικά με το εμβόλιο που λέτε εγώ το είχα κάνει κ τον περασμένο Ιούνιο όταν δλδ μπήκα στο τελευταίο 3μηνο της προηγούμενη εγκυμοσύνης. Και όλα καλά. Τώρα που πήγα προχθές μου είπε ότι καλό θα είναι να το κάνω πάλι γιατί θέλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη. Είναι πολύ επικίνδυνος ο κοκκυτης για τα βρέφη.  Όχι για εμάς. Και ο παιδίατρος μου το τόνισε πααααρα πολύ ότι πρέπει να το κάνω.  Οπότε εγώ θα το ξανακάνω. Έκανα κ της γρίπης σε αυτήν την εγκυμοσύνη και πάλι δεν είχα θέμα. Και στου κοκκυτη τον Ιούνιο του 23 πάλι μια χαρά όλα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...