Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 35 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Μεγαλουτσικο μωράκι και αυτό...με το καλό .. χαιρόμαστε.

Ναι ετσι πιστευω ειναι μεγαλουτσικο!! και ελπιζω γτ μαρεσουν τα μπαμπατσικα.. και εμεις για καισαρικη ειπαμε.. αλλα δεν κλεισαμε ακομα ημερομηνια..doppler κλεισαμε για το νεο ετος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 812
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 35 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Θα ρωτήσω και αυτό τον γιατρό μου κάποια στιγμή. Ευχαριστώ 

και εγω ξερω για τα μεγαλα μωρα και το αμνιακο υγρο.. οπως τα λεει η κατερινα! ειχα φιλη που γεννησε τον Ιουλιο σε καποιο υπερηχο/εξεταση ειδαν αυξημενο αμνιακο υγρο..και φοβηθηκαν για ζαχαρο.. εκανε κατι εξετασεις και τλκ ηταν μεγαλουτσικο μωρο.

στις πριν 40 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Η απάντηση του ήταν 

Το παρακολουθείς και βλέπουμε 
Συνήθως εκεί που τον περιγράφεις τον πόνο δεν είναι κάτι άξιο ανησυχίας
Είναι θέμα θέσης και διαστάσεων της μήτρας δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

Έχει τύχει σε καμία ΄αλλη?

οπως το περιγραφεις οχι..καμια φορα αν εχω πονο μολις κουνιεμαι καπως φευγει ο μπεμπης ή ειναι η ιδεα μου.. αλλα οχι να ειναι ενοχλητικο.. λογικα μεγαλωνει και ολο το συστημα.. οποτε για να σου ειπε ειναι φυσιολογικο μην ανησυχεις!

στις πριν 1 ώρα, ο/η nikiev98 είπε:

Η απάντηση του ήταν 

Κορίτσι μου η αλήθεια είναι πως στο σημείο που νοιώθεις τον πόνο δεν μου φαίνεται κ εμένα κάτι ανησυχητικό...αλλά φαντάζομαι είναι ενοχλητικό...σε συνεχίζει το ίδιο έντονα???

Κορίτσια την έκανα και εγώ την εξέταση τη Δευτέρα τα αποτελέσματα!! Εντάξει δεν ήταν τόσο άσχημα στην αρχή με ρώτησε αν θέλω με πορτοκάλι ή λεμόνι της είπα λεμόνι μιας που είμαι πιο πολύ του λεμονιού και στην αρχή ήταν οκ διψούσα κιόλας το έπινα γρήγορα.. απο το μισό και μετά έπεσε λίγο ο ρυθμός και άρχισε να με λιγώνει αφάνταστα και με το ζ΄όρι το έπινα.. κάθησα δυο ώρες και αυτό ήταν ήρθα σπίτι και πλακώθηκα στο φαγητό γιατί πεινούσα σα τρελή!

στις πριν 23 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια την έκανα και εγώ την εξέταση τη Δευτέρα τα αποτελέσματα!! Εντάξει δεν ήταν τόσο άσχημα στην αρχή με ρώτησε αν θέλω με πορτοκάλι ή λεμόνι της είπα λεμόνι μιας που είμαι πιο πολύ του λεμονιού και στην αρχή ήταν οκ διψούσα κιόλας το έπινα γρήγορα.. απο το μισό και μετά έπεσε λίγο ο ρυθμός και άρχισε να με λιγώνει αφάνταστα και με το ζ΄όρι το έπινα.. κάθησα δυο ώρες και αυτό ήταν ήρθα σπίτι και πλακώθηκα στο φαγητό γιατί πεινούσα σα τρελή!

Καλά αποτελέσματα!!

στις On 4/12/2024 at 10:30 ΜΜ, ο/η MarwDim είπε:

Όχι αυτά που έγραψα πιο πάνω ότι θα πάω την Δευτέρα στον ενδοκρινολόγο μου και θα μου πει. Η ft4 τι τιμή είναι για να καταλάβω;

H FT4 ε΄ίναι η μία από τις 3 ορμόνες του θυροειδή. Κι εμένα ενδοκρινολόγο μου είπε να συμβουλευτώ αλλά για αυτό. 

στις On 4/12/2024 at 10:12 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

@NORATSALIKIμε το καλό να δείτε αύριο και το μωράκι!!

@MarwDim μου καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι λίγο ζόρι ειδικά στην αρχή αλλά θα σε κατευθύνουν κατάλληλα και θα δεις ότι θα βρεις πολλές εναλλακτικές στην πορεία! Εμένα είναι η δουλειά μου σχετική με διαβήτη, εδώ και αρκετά χρόνια φροντίζω παιδιά με διαβήτη, οπότε μου είναι εύκολο να υπολογίσω υδατάνθρακες κλπ. Αυτό που δεν μπορώ περισσότερο είναι να μπω σε αυτό το mood. Ειδικά τώρα με τις ορμόνες  ζω μια τρέλα και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

Πάντως όπως λέει και η @NORATSALIKIένας διαιτολόγος μπορεί να σου δώσει μια ενδεικτική διατροφή, ή ακόμα κι ο ενδοκρινολόγος που θα πας, αν και συνήθως δίνουν λίγο τυποποιημένες εκείνοι. 

Επισης να μην αγχώνεσαι γιατί το άγχος δεν κάνει καθόλου καλό σε αυτή την περίπτωση κι επίσης να σκέφτεσαι ότι είμαστε τυχερές που μπορούμε να το ρυθμίσουμε έστω με διατροφη και δεν χρειάζεται  να καταφύγουμε σε ινσουλινη!Και φυσικά αν χρειαστείς οτιδήποτε και μπορω να βοηθήσω, μην διστάσεις!!❤️❤️❤️

Τελικά την είδαμε σήμερα τη μπουμπού γιατί χθες προέκυψε ενα πρόβλημα με τον υπέρηχο του γιατρού και μου ακύρωσε το ραντεβού. Είναι μια χαρά και πλέον 1193 gr. Και ο τράχηλος καόμουν το ζάχαρο λός μου είπαν που το είχα άγχος. Τώρα λογικά σε 2-3 βδομάδες πάλι θα τη δούμε. 

Αλλά εκεί που φοβόμουν το ζάχαρο μην τυχόν μου πει για ενέσεις ινσουλίνης..τελικά θα ξεκινήσω αντιπηκτικές μέχρι και να γεννήσω..

στις On 4/12/2024 at 11:18 ΜΜ, ο/η MarwDim είπε:

Θεσσαλονίκη είμαι αλλά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Από ότι κατάλαβα μετράω λάθος τόσο καιρό τους μήνες..χαχα..δηλαδή καθυστερώ μία βδομάδα.. Τελοσπάντων μπέρδεμα.. με τις εβδομάδες είναι πιο ξεκάθαρο, τελικά δίκιο έχουν οι γιατροί που μετρούν έτσι. 

Εγώ από όταν μου άλλαξε την ΠΗΤ μετράω με την καινούρια για να είμαι ειλικρινής.. Βέβαια δεν ήταν μεγάλη η απόκλιση.. δηλ. από 3/3 πήγε 5/3 και μάλιστα οι μισές μου εξετάσεις λένε τη μία ημερομηνία και οι άλλες μισές την άλλη... 

Ελπίζω να βοηθηθείς με το ζάχαρο.. εμένα δεν μου ανέφερε να κάνω κάτι επιπλέον για αυτό..μόνο λίγη προσοχή μου είπε στο φαγητό.. Μου είπε όμως να δω ενδοκρινολόγο για την Τ4 που είναι λίγο χαμηλή..και ο αιματολόγος χθες μου έκανε την καρδιά περιβόλι γιατί μου είπε να ξεκινήσω αντιπηκτικές ενέσεις μέχρι να γεννήσω...

Τελοσπαντων! Θα το περάσουμε και αυτό!!  

στις On 5/12/2024 at 11:39 ΠΜ, ο/η nikiev98 είπε:

Στην 27η εβδομάδα μπαίνεις 26+1 είσαι δηλαδή 26 εβδομάδων ολοκληρωμένων και μίας ημέρας από την 27η. Άρα 26+1 είσαι στον 7ο 😁

Τέλεια..Λάθος μετρούσα τόσο καιρό τους μήνες...🤣

στις On 5/12/2024 at 10:30 ΠΜ, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Εχω χαθεί αλλά που και που μπαίνω και σας διαβάζω ! Σήμερα είμαι 26+1 και προχθές κάναμε ντοπλερ για τις μητριαιες μιας και έχω αυξημένες αντιστάσεις ! Ευτυχώς ο μπέμπης τρέφετε καλά και έχει φτάσει 940 γραμμάρια ! Δόξα το θεό όλα βαίνουν καλώς 🙏 όσο για τον διαβήτη κύησης που συζητάτε έχω και εγώ και ακολουθώ διατροφή από τον 4ο μήνα ! Στην αρχή ζορίστηκα πολύ όμως σιγά σιγά το συνήθισα και το κοντρολάρω ! Κάνω μετρήσεις 3 φορές την ημέρα και ο μπέμπης αλλά και το αμνιακό δεν έχουν επηρεαστεί ! Υπομονηηηη στα κορίτσια με διαβήτη κύησης λόγο εμεινεεεε και μεταααα θα τρώμε ότι θέλουμε😂

Καλησπέρα!!! Τέλειος ο μπεμπάκος σου!!! Υπομονή με το ζάχαρο και λίγο έμεινε πια όπως λες...🙂

στις On 5/12/2024 at 2:50 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Πάντως μια εφαρμογή  που έχω κατεβάσει..στο 27+1 λέει ότι μπήκα στον τρίτο..σήμερα 26+5 με γράφει ακόμα δεύτερο τρίμηνο.. 

Ναι κι εγώ εκεί πρέπει να μπερδεύτηκα... τελοσπαντων!

στις πριν 16 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Τελικά την είδαμε σήμερα τη μπουμπού γιατί χθες προέκυψε ενα πρόβλημα με τον υπέρηχο του γιατρού και μου ακύρωσε το ραντεβού. Είναι μια χαρά και πλέον 1193 gr. Και ο τράχηλος καόμουν το ζάχαρο λός μου είπαν που το είχα άγχος. Τώρα λογικά σε 2-3 βδομάδες πάλι θα τη δούμε. 

Αλλά εκεί που φοβόμουν το ζάχαρο μην τυχόν μου πει για ενέσεις ινσουλίνης..τελικά θα ξεκινήσω αντιπηκτικές μέχρι και να γεννήσω..

Μπραβοοο  κορίτσια!! Πόσο είσαι σήμερα?

στις πριν 4 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, 

Από τις 6 περίπου το πρωί έχω έναν έντονο πόνο αριστερά από τον αφαλό και προς τα πάνω. Ο πόνος είναι δυνατούτσικος και σχεδόν συνεχόμενος. Δεν το νιώθω με την μορφή κράμπας δηλαδή ή συσπάσεων. Δεν ξέρω αν είναι κάτι και αν χρειαστεί κάποια στιγμή να με ανησυχήσει κάτι.  Την μικρή την ένιωσα 2-3 φορές από εκείνη την ώρα ( στα φυσιολογικά πλαίσια προς το παρόν). Έχω πάρει το trofocard ακόμα τίποτα, έκανα κινήσεις μήπως και είναι η θέση της τέτοια που κάτι πιέζει αλλά τίποτα.

Όλα τα κουλά...

Αν συνεχίζει να το αναφέρεις στο γιατρό σου, αν και ίσως κάτι σου πιέζει..

στις πριν 4 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

καλημερα κοριτσια! πηγαμε και εμεις χτες να δουμε τον μπεμπη!

26+5 χτες.. ολα καλα! 1.100 γρ χτες..

Τέλεια!! Μια χαρά ο μπεμπούκος σας μεγαλώνει!!!  Κι εμείς σήμερα είδαμε τη μπέμπα στις 27+2 και είμαστε 1193 γρ.  

στις πριν 4 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Η απάντηση του ήταν 

Τώρα είδα ότι μίλησες.. ωραία.. εγώ έχω πονάκια χαμηλά κάποιες φορ΄ές.. Λογικά η μήτρα τεντ΄ωνεται, πιέζουν και τα μωρά και νοιώθουμε διάφορα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

Καλά αποτέλεσματα!!! Εσύ είχες και επιλογή γεύσης τυχερούλα..😁 εμένα πορτοκόλι μου έδωσαν.. αλλά οκ η γεύση τελικά αν  και το φοβόμουν ήταν καλή. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλά αποτέλεσματα!!! Εσύ είχες και επιλογή γεύσης τυχερούλα..😁 εμένα πορτοκόλι μου έδωσαν.. αλλά οκ η γεύση τελικά αν  και το φοβόμουν ήταν καλή. 

Ναι ναι η γεύση δεν ήταν τόσο τραγική, το έχουν βελτιστοποιήσει κάπως σε σχέση ίσως με πιο παλιά.... ένα ρόφημα πολύ πολύ πολύ γλυκό αυτό ήταν τίποτα παραπάνω.. περισσότερο με μπουχτισε κ με λίγωσε απο τη μέση και μετά αλλα οκ έκανα υπομονή γιατί έτσι έπρεπε δεν έχεις και άλλη επιλογή. Φυσικά δε θέλω να δω γλυκό προς το παρόν!! Θα κάνω μέρες να φάω κάτι γλυκό. Όταν γύρισα σπίτι έκανα έναν ελληνικό καφέ σκέτο, ούτως η άλλως έτσι τον πίνω πάντα χωρίς ζάχαρη, και κάπως μου έστρωσε το στομάχι!

Κορίτσια τελικά βγήκαν σήμερα τα αποτελέσματα δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα.. Νηστείας 80, στα 60' πήγε 143 και στα 120' πήγε 123. Στη προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα νηστείας 75', στα 60' 115 και στα 120' 100.. Τώρα στις δυο πρώτες εγκυμοσύνες δε ξέρω πόσο είχαν βγει.. δεν τα έχω. Εγώ είδα τη τελευταία μόνο.. Γενικά έχω μια τάση να συγκρίνω αλλά θέλω δε θέλω όπως και να χει βγήκαν περισσότερο στα 60' κ 120'.. Πάντως στον ενδοκρινολόγο μου που έστειλα τα αποτελέσματα μου είπε οτι ειναι οκ!! Επίσης αυτό που με ανησύχησε πιο πολύ είναι ότι πέσαν κ άλλο τα αιμοπετάλια μου από 136000 πήγαν 110000. Πραγματικά δε ξέρω για πόσο θα συνεχίσει η πτώση και που θα φτάσει έχω αγχωθεί ☹️

στις πριν 19 ώρες, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια τελικά βγήκαν σήμερα τα αποτελέσματα δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα.. Νηστείας 80, στα 60' πήγε 143 και στα 120' πήγε 123. Στη προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα νηστείας 75', στα 60' 115 και στα 120' 100.. Τώρα στις δυο πρώτες εγκυμοσύνες δε ξέρω πόσο είχαν βγει.. δεν τα έχω. Εγώ είδα τη τελευταία μόνο.. Γενικά έχω μια τάση να συγκρίνω αλλά θέλω δε θέλω όπως και να χει βγήκαν περισσότερο στα 60' κ 120'.. Πάντως στον ενδοκρινολόγο μου που έστειλα τα αποτελέσματα μου είπε οτι ειναι οκ!! Επίσης αυτό που με ανησύχησε πιο πολύ είναι ότι πέσαν κ άλλο τα αιμοπετάλια μου από 136000 πήγαν 110000. Πραγματικά δε ξέρω για πόσο θα συνεχίσει η πτώση και που θα φτάσει έχω αγχωθεί ☹️

Μια χαρά είναι τα αποτελέσματα σου! Εμένα ήταν πολύ παραπάνω και δεν μου είπε κάτι να κάνω γιατί ήταν εντός ορίων. Μόνο το νηστείας που ήταν 94 μου είπε λίγο να προσέξω τη διατροφή μου..Για τα αιμοπετάλια τι σου λέει ο γιατρός? Μήπως να δεις κάποιον αιματολόγο?

στις πριν 21 ώρες, ο/η athrain είπε:

Ναι ναι η γεύση δεν ήταν τόσο τραγική, το έχουν βελτιστοποιήσει κάπως σε σχέση ίσως με πιο παλιά.... ένα ρόφημα πολύ πολύ πολύ γλυκό αυτό ήταν τίποτα παραπάνω.. περισσότερο με μπουχτισε κ με λίγωσε απο τη μέση και μετά αλλα οκ έκανα υπομονή γιατί έτσι έπρεπε δεν έχεις και άλλη επιλογή. Φυσικά δε θέλω να δω γλυκό προς το παρόν!! Θα κάνω μέρες να φάω κάτι γλυκό. Όταν γύρισα σπίτι έκανα έναν ελληνικό καφέ σκέτο, ούτως η άλλως έτσι τον πίνω πάντα χωρίς ζάχαρη, και κάπως μου έστρωσε το στομάχι!

Εγώ πάντως αργά το βράδυ ΄'ενα γλυκάκι το χτύπησα..χαχα..αγιάτρευτη η περίπτωση μου..αλλά  για πολλές ωρες από την ωρα που το ήπια το πρωί  κι εγω ήμουν μπουχτισμένη..αλμυρο έφαγα μετά την εξέταση μπας και έρθω στα ίσια μου..

στις πριν 5 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Μια χαρά είναι τα αποτελέσματα σου! Εμένα ήταν πολύ παραπάνω και δεν μου είπε κάτι να κάνω γιατί ήταν εντός ορίων. Μόνο το νηστείας που ήταν 94 μου είπε λίγο να προσέξω τη διατροφή μου..Για τα αιμοπετάλια τι σου λέει ο γιατρός? Μήπως να δεις κάποιον αιματολόγο?

Ε για το νηστείας εντάξει θέλει λίγο να προσέχεις κόψε κάποιες τροφές λίγο γλυκά κτλ. κ θα πέσει με το καιρό κ αυτό. Στις 17 έχω ραντεβού. Αλλά μια μερα πριν πάω σκέφτομαι να πάω στο μικροβιολογικό να δώσω απο μόνη μου αίμα για απλές αιματολογικές να δω μονο τα αιμοπετάλια μου πόσο πήγαν σε δυο βδομάδες γιατί στεναχωρέθηκα πολύ που πέφτουν.. και θέλω να τα παρακολουθώ πιο τακτικά.. Τώρα θα μιλήσω απο Δευτέρα και με τον ενδοκρινολόγο μου με είπε θα με δωσει κι εκείνος κάτι δικές του εξετάσεις ίσως και αίματος να επαναλάβω ξανά ίσως να πάω και σε άλλο εργαστήριο να τις κάνω? δε ξέρω θα δω. Δε πειράζει που είναι τόσο είναι οκ αλλά με προβληματίζει που πέφτουν σχεδόν σε κάθε εξέταση! τουλάχιστον δεν είναι σταθερά να πεις άντε σταθεροποιήθηκε η κατάσταση! Σκέφτομαι μέχρι που θα φτάσουν...! Δεν είναι καλό να πέσουν και πολύ!

στις πριν 5 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ πάντως αργά το βράδυ ΄'ενα γλυκάκι το χτύπησα..χαχα..αγιάτρευτη η περίπτωση μου..αλλά  για πολλές ωρες από την ωρα που το ήπια το πρωί  κι εγω ήμουν μπουχτισμένη..αλμυρο έφαγα μετά την εξέταση μπας και έρθω στα ίσια μου..

ναι μετά λέει ένα αλμυρό καλά έκανες! Αντε τουλάχιστον πέρασε και αυτή η εξέταση! Ουφ!

στις On 5/12/2024 at 8:27 ΜΜ, ο/η elenasdr είπε:

Γεια σας από μένα και το κοριτσάκι μουυ. 27 εβδομάδες με τελική 9/3. Σήμερα βγήκα θετική στον κοβιντ δυστυχώς. Αλλά η γιατρός μας είπε δεν επηρεάζει. Άντε να περάσει ο καιρός να τα κρατήσουμε στην αγκαλίτσα μας❤️❤️

Γειά σου κορίτσι μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας με το καλό το μπεμπάκι σου! Τι έχεις αγοράκι ή κοριτσάκι? Πρώτο σου παιδάκι?? 

Μην ανησυχείς είσαι και σε μεγάλη εβδομάδα εγώ το πέρασα στην 15η εβδομάδα και όλα ήταν μία χαρά! Λίγο ο βήχας είναι ενοχλητικός να προσπαθείς να τον ηρεμείς. Γαργάρες με αλατόνερο και halls βοήθησαν εμένα. Φυσικά ότι σου είπε ο γιατρός σου!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...