Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Αχ αυτή την εξέταση δεν τη θέλω καθόλου...κι εμένα λογικα θα μου τη γράψει την επόμενη Πέμπτη που έχω ραντεβού...Με αγχώνει ότι δεν θα μπορέσω να πιω τη γλυκόζη.. γενικώς δεν μπορώ να πιω τιποτα από αυτά που είναι για εξετάσεις. .κάνω εμετό.. ας μας έλεγαν να φάμε καμιά τούρτα βρε κορίτσια..χαχα!!!

Χαχαχαχαχαχ συμφωνώ, αν και η γλυκόζη δεν μου χε φανεί τόσο χάλια, πιο πολύ η αναμονή με ζοριζει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 515
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πόσες ώρες δηλαδή περιμένεις; Να πάρω αν είναι κάποιον μαζί μου... Σου κάνουν διάφορες μετρήσεις;

Περιμένεις 2 ώρες, κάνουν μια αιμοληψια, παίρνεις γλυκοζη, μετά μέτρηση στη 1 ώρα και τελευταία μέτρηση στις 2 ώρες.

Πόσες ώρες δηλαδή περιμένεις; Να πάρω αν είναι κάποιον μαζί μου... Σου κάνουν διάφορες μετρήσεις;

Κάνα τρίωρο 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Χαχαχαχαχαχ συμφωνώ, αν και η γλυκόζη δεν μου χε φανεί τόσο χάλια, πιο πολύ η αναμονή με ζοριζει!

Ευτυχώς με την κουμπάρα μου έχουμε 6 μέρες διαφορά οπότε θα την κάνουμε μαζί αυτήν την εξέταση και θα έχω παρέα!!

Λοιπόν κορίτσια μόλις γυρίσαμε!! Όλα τα βρήκε πάρα πολύ καλά η μικρή είναι καλά και πεισματάρα 🤣 Νομίζω ότι έπαιζε με τα αντανακλαστικά του γιατρού 🤣 Με το που πήγαινε να δει το πρόσωπο για να την βγάλει έβαζε χέρια μπροστά!  Μία πρόλαβε να βγάλει ο καημένος και αυτήν στο μισό πρόσωπο έχει το χεράκι της!! 575 γρ και από όσο είδα φουσκομαγουλήθρα  🤣🤣 και μας είπε ότι έχει μακριά πόδια και θα είναι ψηλή.

Μέτρησε και τράχηλο 3,8 και ο πλακούντας έχει ανέβει οπότε όλα καλά!!!!!!  Έφυγε ένα άγχος !!!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Λοιπόν κορίτσια μόλις γυρίσαμε!! Όλα τα βρήκε πάρα πολύ καλά η μικρή είναι καλά και πεισματάρα 🤣 Νομίζω ότι έπαιζε με τα αντανακλαστικά του γιατρού 🤣 Με το που πήγαινε να δει το πρόσωπο για να την βγάλει έβαζε χέρια μπροστά!  Μία πρόλαβε να βγάλει ο καημένος και αυτήν στο μισό πρόσωπο έχει το χεράκι της!! 575 γρ και από όσο είδα φουσκομαγουλήθρα  🤣🤣 και μας είπε ότι έχει μακριά πόδια και θα είναι ψηλή.

Μέτρησε και τράχηλο 3,8 και ο πλακούντας έχει ανέβει οπότε όλα καλά!!!!!!  Έφυγε ένα άγχος !!!! 

Μπράβο κορίτσι μου! Όλα τέλεια!! Με το καλοοο!❤️

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Όλα τέλεια!! Με το καλοοο!❤️

Αααχ αμήν σε όλες μας !!❤️

στις On 12/11/2024 at 9:48 ΠΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ κι εγώ θέλω να το πάρω! Στην πρώτη δεν το ήξερα καν! 

Εμείς χτες είχαμε γιατρό, είδε και τα αποτελέσματα της β, όλα καλά! Μου έγραψε και καμπύλη σακχάρου, να την κάνω την επόμενη, μεθεπομενη εβδομάδα!

Και εμένα  μου την έγραψε!

στις πριν 5 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εμένα λόγω μεγάλου στήθους δεν φτάνει τόσο χαμηλά..Παρόλο που εχω την αλυσίδα στο τέρμα.. λες προς το τελος να επηρεάζει το μωρό και να μην κατεβαίνει..; Με προβλημάτισες τωρα...Πάντως εγ΄ω προς το παρόν τις κλωτσιές τις νοιώθω χαμηλά στην κοιλιά μου.. εκει που είναι οι ωοθήκες να καταλάβετε..

Εμάς όχι κοντά  στον αφαλό είναι..

στις πριν 5 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

2ωρη είναι.. 

στις πριν 16 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Ευτυχώς με την κουμπάρα μου έχουμε 6 μέρες διαφορά οπότε θα την κάνουμε μαζί αυτήν την εξέταση και θα έχω παρέα!!

Τέλεια!!!

Υπέροχα νέα!!! Μεγαλούτσικη η μπεμπούλα σου κι εσένα!!! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης να έχεις. Νομίζω είναι ώρα για ψώνια!!! 

στις πριν 15 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Εμάς όχι κοντά  στον αφαλό είναι..

Χθες κάποια στιγμή την ένοιωσα κι εκεί. Αλλά επι το πλείστον πιο χαμηλα την νοιώθω. Τι να πω...Μάλλον κάθεται κάθετα και κλωτσάει χαμηλά...χαχα!!!

Φανταστικά νέα!!!τρελαίνομαι για μπουμπούκια με φουσκωτά μαγουλάκια!!! 🥰 μπραβο κορίτσι μου!!όλα καλά να συνεχίσουν!!!

Λοιπόν  έχω απορία...έχετε η είχατε και εσείς πονοκεφάλους στο δεύτερο τρίμηνο???μιλάμε είναι φορές που θέλω απλά να κουτουλαω το κεφάλι μου στον τοίχο...

στις πριν 54 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Υπέροχα νέα!!! Μεγαλούτσικη η μπεμπούλα σου κι εσένα!!! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης να έχεις. Νομίζω είναι ώρα για ψώνια!!! 

Ναι ναι το τρώμε το φαί μας 😅 Αχχχ τώρα που είπες ψώνια...κορίτσια καταλήξατε σε καροτσάκι??

στις πριν 19 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Φανταστικά νέα!!!τρελαίνομαι για μπουμπούκια με φουσκωτά μαγουλάκια!!! 🥰 μπραβο κορίτσι μου!!όλα καλά να συνεχίσουν!!!

Λοιπόν  έχω απορία...έχετε η είχατε και εσείς πονοκεφάλους στο δεύτερο τρίμηνο???μιλάμε είναι φορές που θέλω απλά να κουτουλαω το κεφάλι μου στον τοίχο...

Ευχαριστούμεεε σε όλες μας ❤️  Εγώ από  σπάνια  εώς καθόλου η κουμπάρα μου όμως έχει και είναι φυσιολογικό νομίζω σαν σύμπτωμα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...