Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Εμένα  τον σκουνταγε.. αλλά η πάστα καλύτεροοο

Μπα εμένα την σκουνταγε, με έβαλε να περπατήσω 20 λεπτά έντονα,  τίποτα, στο τέλος έβαλε και τα χέρια στο πρόσωπο μας γύρισε και πωπο😊😊. Εγώ πάντως πολύ την ευχαριστήθηκα την παστουλα και η μπέμπα το ίδιο, πάρτυ έκανε μετά από κλωτσιές!

Αχ σαν σήμερα το 2021  είχα το πρώτο μου θετικό τεστ μετά απο 2 χρόνια προσπαθειών που μας χάρισε το μεγάλο μας κοριτσάκι! Πάντα θα θυμάμαι αυτή τη μέρα με χαρά και συγκίνηση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 8 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Το νιώθω μέσα στην ημέρα αλλά εντάξει όχι όλη μέρα.. δεν ξέρω αν πρέπει να αγχώνομαι ... έχω και παραπάνω κιλά είναι και πρόσθιος ο πλακούντας.... αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό 

αν είναι πρόσθιος ο πλακούντας λογικό μου ακούγεται να μη το αισθάνεσαι πολύ, αυτο θα γίνει λίγο αργότερα μάλλον..γιατί αγχώνεσαι;

στις On 9/11/2024 at 2:26 ΠΜ, ο/η MarwDim είπε:

Ναι ισχύει αυτό που λες,το έχω ακούσει και εγώ. Και εγώ έχω πρόσθιο υψηλό πλακούντα και άργησα να την νιώσω...αλλά όταν ξαπλώνω η ηρεμω μέσα στην μέρα ( όσο με αφήσουν να ηρεμήσω τα δυο μου αλλά κορίτσια) την καταλαβαίνω να κλωτσά και να κινείται. Τι υπέροχη αίσθηση... η μουσική επίσης βοηθάει σε αυτό και τα χάδια στην κοιλιά. 

Κι εγώ όσο παιρνούν οι μέρες όλο και πιο συχνά την ακούω τη μπεμπούλα. Ειδικά το ΣΚ που ήμουν συνέχεια με κόσμο και είχε φασαρία και ομιλίες έδωσε ρέστα..Χαχα!! Χθες κάναμε και μινι παρτάκι για την αποκάλυψη φύλου στους συγγενείς μας και η μαμά μου μου πήρε ένα μενταγιόν που το κρεμάς στο λαιμό σου και είναι μακρύ (φτάνει στη κοιλίτσα) και βγάζει ήχους που λένε ότι ακούει το μωράκι.. δεν ξέρω αν το ακούει η μπέμπα αλλά εγώ τριγυρνώ και κουδουνίζω σαν το ξωτικό των Χριστουγέννων...χαχα!!!!

στις On 9/11/2024 at 2:21 ΠΜ, ο/η MarwDim είπε:

Τέλεια... τρώει το φαγακι της καλά!! Με το καλό εύχομαι... παρατηρώ πως πολλά κοριτσακια έχουμε στην παρέα..💕

Ναιιιι και η μαμά δυστυχώς.... χαχα!!! Πράγματι βλέπω πολλά κοριτσάκια. Θα είναι η χρονιά του ροζ! 

στις πριν 11 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Ναι νομίζω ότι είναι πολύ βοηθητικό!!!! Είμαι και λίγο παραπάνω της οργάνωσης.. παρθένος βλέπεται οπότε ....χαχαχαχχα

Κι εγώ Παρθένος είμαι!!! Χαχαχα!!! Οπότε σε νοιώθω!!! Κι εγώ πρόσθιο πλακούντα έχω και αρκετά παραπάνω κιλά οποτε κι εγώ αργησα να την ακούσω. Αλλά τις τελευταίες μερες την νοιώθω πολλες φορές μέσα στην ημέρα. Τώρα είμαι 23 + 5 days. Λογικά όσο περνάει ο καιρός θα δυναμώνει και θα αποκτήσει και κάποιο μοτίβο. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η athrain είπε:

αν είναι πρόσθιος ο πλακούντας λογικό μου ακούγεται να μη το αισθάνεσαι πολύ, αυτο θα γίνει λίγο αργότερα μάλλον..γιατί αγχώνεσαι;

Από την αρχή της εγκυμοσύνης είχα πάρα πολύ άγχος η αλήθεια είναι.. Το θετικό τεστ ήρθε μετά από αρκετή προσπάθεια .. είχαμε και τα απρόοπτα και κάθε τι με αγχώνει.. ακούω και εμπειρίες άλλων γυναικών που τα νιώθουν όλη μέρα και αγχώνομαι...

στις πριν 10 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κι εγώ Παρθένος είμαι!!! Χαχαχα!!! Οπότε σε νοιώθω!!! Κι εγώ πρόσθιο πλακούντα έχω και αρκετά παραπάνω κιλά οποτε κι εγώ αργησα να την ακούσω. Αλλά τις τελευταίες μερες την νοιώθω πολλες φορές μέσα στην ημέρα. Τώρα είμαι 23 + 5 days. Λογικά όσο περνάει ο καιρός θα δυναμώνει και θα αποκτήσει και κάποιο μοτίβο. 

Χαχχαχαχα οπότε καταλαβαίνεις τι λέω... εγώ είμαι 22+5 σήμερα ελπίζω με την πάροδο των ημερών να την νιώθω παραπάνω...

στις πριν 10 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κι εγώ όσο παιρνούν οι μέρες όλο και πιο συχνά την ακούω τη μπεμπούλα. Ειδικά το ΣΚ που ήμουν συνέχεια με κόσμο και είχε φασαρία και ομιλίες έδωσε ρέστα..Χαχα!! Χθες κάναμε και μινι παρτάκι για την αποκάλυψη φύλου στους συγγενείς μας και η μαμά μου μου πήρε ένα μενταγιόν που το κρεμάς στο λαιμό σου και είναι μακρύ (φτάνει στη κοιλίτσα) και βγάζει ήχους που λένε ότι ακούει το μωράκι.. δεν ξέρω αν το ακούει η μπέμπα αλλά εγώ τριγυρνώ και κουδουνίζω σαν το ξωτικό των Χριστουγέννων...χαχα!!!!

Αααα το bola... έχω δει πολλές γυναίκες να το φοράνε πήραμε και εμείςςς 😅

στις πριν 17 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Αχ κι εγώ θέλω να το πάρω! Στην πρώτη δεν το ήξερα καν! 

Εμείς χτες είχαμε γιατρό, είδε και τα αποτελέσματα της β, όλα καλά! Μου έγραψε και καμπύλη σακχάρου, να την κάνω την επόμενη, μεθεπομενη εβδομάδα!

στις Just now, ο/η Katerina1990 είπε:

Εμείς χτες είχαμε γιατρό, είδε και τα αποτελέσματα της β, όλα καλά! Μου έγραψε και καμπύλη σακχάρου, να την κάνω την επόμενη, μεθεπομενη εβδομάδα!

Η αλήθεια είναι ..μπορεί να είναι και η ιδέα μου..ότι χθες που το φόρεσα πρώτη φορά ένιωθα να κουνιέται εκεί κοντά στον ήχο!!

Τι όμορφα νέααα!! Τέεελεια!!  Εμείς αύριο έχουμε την β επιπέδου.. Καμπύλη τέλη του μήνα αρχές του επόμενου !!! Δεν την βιαζομαι 🤣

στις πριν 12 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Το έχω και εγώ αυτό!το ήθελα από όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες.. τλκ μου το πήραν  το καλοκαίρι μετα απο τισα χρόνια..το φοράω μετά την αυχενική  και ας μην άκουγε..τώρα νομίζω το καταλαβαίνει..απλά μου είπαν να μην είναι  τέρμα κάτω γτ το ακούει κ κατεβαίνει το μωρό..και έτσι του έκαμα κόμπο κ το φοράω λίγο πιο ψηλά στον αφαλό κοντά..

στις πριν 1 ώρα, ο/η nikiev98 είπε:

Η αλήθεια είναι ..μπορεί να είναι και η ιδέα μου..ότι χθες που το φόρεσα πρώτη φορά ένιωθα να κουνιέται εκεί κοντά στον ήχο!!

Τι όμορφα νέααα!! Τέεελεια!!  Εμείς αύριο έχουμε την β επιπέδου.. Καμπύλη τέλη του μήνα αρχές του επόμενου !!! Δεν την βιαζομαι 🤣

Αχ κι εγώ προτιμούσα να την κάνω πιο μετά, δεν την αντεχω καθόλου αυτή την εξέταση, βαριέμαι να περιμένω τόσες ωρες😁,αλλά στην πρώτη μου ήμουν πολύ οριακά και θέλει να την κάνω νωρίς...

Με το καλό να κάνετε κι εσείς τη β επιπέδου!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Το έχω και εγώ αυτό!το ήθελα από όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες.. τλκ μου το πήραν  το καλοκαίρι μετα απο τισα χρόνια..το φοράω μετά την αυχενική  και ας μην άκουγε..τώρα νομίζω το καταλαβαίνει..απλά μου είπαν να μην είναι  τέρμα κάτω γτ το ακούει κ κατεβαίνει το μωρό..και έτσι του έκαμα κόμπο κ το φοράω λίγο πιο ψηλά στον αφαλό κοντά..

Ααα τέλεια! Θα πάω να το πάρω κι εγώ! Βοηθάει λέει και στο να γυρίσει το μωρό ή κάνω λάθος?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Ααα τέλεια! Θα πάω να το πάρω κι εγώ! Βοηθάει λέει και στο να γυρίσει το μωρό ή κάνω 

Δεν ξέρω για αυτό αλλά,επειδή το φοράω αμέσως μετά την αυχενική (δηλαδή  νωρις) μου είπαν ότι το ακούει και θα είναι χαμηλά ενώ δε το θέλουμε από νωρίς.. οπότε το έχω κοντα στον αφαλό.. με κάθε επιφύλαξη..

στις πριν 22 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Ααα τέλεια! Θα πάω να το πάρω κι εγώ! Βοηθάει λέει και στο να γυρίσει το μωρό ή κάνω λάθος?

Λένε ότι βοηθάει ναι σε κάποιες περιπτώσεις.. τώρα τι να σου πω .. θα δείξει 😄

στις πριν 4 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Κορίτσι μου τι κάνεις???έκανες την β επιπέδου σήμερα??

Πως είστε κορίτσια???

στις On 12/11/2024 at 9:25 ΠΜ, ο/η nikiev98 είπε:

Από την αρχή της εγκυμοσύνης είχα πάρα πολύ άγχος η αλήθεια είναι.. Το θετικό τεστ ήρθε μετά από αρκετή προσπάθεια .. είχαμε και τα απρόοπτα και κάθε τι με αγχώνει.. ακούω και εμπειρίες άλλων γυναικών που τα νιώθουν όλη μέρα και αγχώνομαι...

Εντάξει η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική μην αγχώνεσαι. Φταίει ο πρόσθιος πλακούντας γι' αυτό. Όλα καλά θα πάνε.

στις πριν 51 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Κορίτσι μου τι κάνεις???έκανες την β επιπέδου σήμερα??

Πως είστε κορίτσια???

Σήμερα το απόγευμα στις 6 την έχουμε οπότε θα σας ενημερώσω το βραδάκι!!! Προς το παρόν είμαι ψύχραιμη λίγο πριν δεν ξέρω τι θα γίνει 😄!! Εσύ πως είσαι?

στις πριν 43 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Εντάξει η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική μην αγχώνεσαι. Φταίει ο πρόσθιος πλακούντας γι' αυτό. Όλα καλά θα πάνε.

Έχεις απόλυτο δίκιο!! Προσπαθώ να μου το υπενθυμίζω συνεχώς αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα...

στις On 12/11/2024 at 9:26 ΠΜ, ο/η nikiev98 είπε:

Χαχχαχαχα οπότε καταλαβαίνεις τι λέω... εγώ είμαι 22+5 σήμερα ελπίζω με την πάροδο των ημερών να την νιώθω παραπάνω...

Απόλυτα... ναι σίγουρα όσο περνάει ο καιρός και δυναμώνουν θα τα νοιώθουμε περισσότερο. 

στις On 12/11/2024 at 9:27 ΠΜ, ο/η nikiev98 είπε:

Ναι αυτό! Πλάκα έχει!! Τώρα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο το ακούνε.. χαχα!! Εγώ πάντως μια χαρά το ακούω και γελάω ώρες ωρες..!

στις On 12/11/2024 at 9:48 ΠΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ αυτή την εξέταση δεν τη θέλω καθόλου...κι εμένα λογικα θα μου τη γράψει την επόμενη Πέμπτη που έχω ραντεβού...Με αγχώνει ότι δεν θα μπορέσω να πιω τη γλυκόζη.. γενικώς δεν μπορώ να πιω τιποτα από αυτά που είναι για εξετάσεις. .κάνω εμετό.. ας μας έλεγαν να φάμε καμιά τούρτα βρε κορίτσια..χαχα!!!

στις On 12/11/2024 at 11:12 ΠΜ, ο/η finallytheend είπε:

Εμένα λόγω μεγάλου στήθους δεν φτάνει τόσο χαμηλά..Παρόλο που εχω την αλυσίδα στο τέρμα.. λες προς το τελος να επηρεάζει το μωρό και να μην κατεβαίνει..; Με προβλημάτισες τωρα...Πάντως εγ΄ω προς το παρόν τις κλωτσιές τις νοιώθω χαμηλά στην κοιλιά μου.. εκει που είναι οι ωοθήκες να καταλάβετε..

στις On 12/11/2024 at 11:33 ΠΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ κι εγώ προτιμούσα να την κάνω πιο μετά, δεν την αντεχω καθόλου αυτή την εξέταση, βαριέμαι να περιμένω τόσες ωρες😁,αλλά στην πρώτη μου ήμουν πολύ οριακά και θέλει να την κάνω νωρίς...

Με το καλό να κάνετε κι εσείς τη β επιπέδου!

Πόσες ώρες δηλαδή περιμένεις; Να πάρω αν είναι κάποιον μαζί μου... Σου κάνουν διάφορες μετρήσεις;

στις πριν 6 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Δεν το ξέρω κι εγω αυτό.. Θα δούμε ναι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...