Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η LaV είπε:

Γειά σας κορίτσια!!!ήθελα να ρωτήσω τώρα κάτι άσχετο...με τα μαλλιά τι κάνετε???τα βαφετε τώρα στην εγκυμοσύνη?η το ξεχνάμε τελείως αυτό το σπορ???

Εμένα μόλις έκλεισα το πρώτο τρίμηνο μου είπε ότι μπορώ να κάνω μαλλιά και νύχια αλλά φυτικά πράγματα.. έτσι μου είπε. Βέβαια ακόμα δεν τα έχω κάνει. .η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πάρα πολλές λευκές και υποφέρεται.. σκέφτομαι να τα κάνω προς τις γιορτές και ακόμα μία φορά πριν γεννήσω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Εμένα έτυχε η κοπέλα που μου τα έκανε να είναι έγκυος οπότε δεν... 

Μία άλλη ερώτηση ρε κορίτσια, εσείς τα μωράκια σας τα νιώθετε όλη μέρα?

Εγώ τις τελευταίες μέρες την νοιώθω πιο πολλές φορές και λίγο πιο έντονα από πριν. Γενικώς άργησα να την καταλάβω καθώς έχω πρόσθιο πλακούντα και οι κινήσεις της είναι πολύ απαλές. Γενικώς πιο πολύ την νοιώθω το βράδυ που ξαπλώνω... είναι νυχτόβια μάλλον..χαχα! Κάπου είχα διαβάσει ότι αν κινήσε όλη την μέρα αυτά νανουρίζονται και όταν ξαπλώνεις και ηρεμείς ξυπνάνε. Δεν ξέρω αν ισχύει.

στις πριν 10 ώρες, ο/η LaV είπε:

Γειά σας κορίτσια!!!ήθελα να ρωτήσω τώρα κάτι άσχετο...με τα μαλλιά τι κάνετε???τα βαφετε τώρα στην εγκυμοσύνη?η το ξεχνάμε τελείως αυτό το σπορ???

Εγώ δε τα βάφω.. αλλά νομίζω τώρα επιτρέπεται..

στις πριν 9 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Εμένα έτυχε η κοπέλα που μου τα έκανε να είναι έγκυος οπότε δεν... 

Μία άλλη ερώτηση ρε κορίτσια, εσείς τα μωράκια σας τα νιώθετε όλη μέρα?

Εγώ 23+0 το Σάββατο..όχι όλη μέρα..νομίζω είναι νωρίς..δεν έχουν αναπτύξει  μοτίβο  ακόμα..

στις πριν 4 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Τέλεια!!! Κι εγώ 22 + 1 ημέρας έκανα την β' επιπέδου και η δικιά μας μικρούλα ήταν 512 γρ. Με το καλό τα μωράκια μας!!!

Τέλεια... τρώει το φαγακι της καλά!! Με το καλό εύχομαι... παρατηρώ πως πολλά κοριτσακια έχουμε στην παρέα..💕

στις πριν 4 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ τις τελευταίες μέρες την νοιώθω πιο πολλές φορές και λίγο πιο έντονα από πριν. Γενικώς άργησα να την καταλάβω καθώς έχω πρόσθιο πλακούντα και οι κινήσεις της είναι πολύ απαλές. Γενικώς πιο πολύ την νοιώθω το βράδυ που ξαπλώνω... είναι νυχτόβια μάλλον..χαχα! Κάπου είχα διαβάσει ότι αν κινήσε όλη την μέρα αυτά νανουρίζονται και όταν ξαπλώνεις και ηρεμείς ξυπνάνε. Δεν ξέρω αν ισχύει.

Ναι ισχύει αυτό που λες,το έχω ακούσει και εγώ. Και εγώ έχω πρόσθιο υψηλό πλακούντα και άργησα να την νιώσω...αλλά όταν ξαπλώνω η ηρεμω μέσα στην μέρα ( όσο με αφήσουν να ηρεμήσω τα δυο μου αλλά κορίτσια) την καταλαβαίνω να κλωτσά και να κινείται. Τι υπέροχη αίσθηση... η μουσική επίσης βοηθάει σε αυτό και τα χάδια στην κοιλιά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...