Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις Just now, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα! Τι κάνετε; Πώς πάνε τα μωράκια; Από συμπτώματα πως είστε;

@finallytheend κάνατε τη β' επιπέδου?

Εμείς αύριο την έχουμε την έχουμε και αγωνιώ ήδη! 

Καλή επιτυχία και σε σένα κορίτσι μου ❤️! Αναμένουμε νέα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 443
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα!! Την κάνανε τη Δευτέρα!!! Όλα καλά μας είπαν!! Και προχωράμε!! Στην αρχή ήταν ξύπνιος.. μετά κοιμήθηκε και τον σκουνταγε ο γιατρός να ξυπνησει.. Χαχαχαχαχα 

Έφυγε ενα βάρος.. πάμε παρακάτω!

Καλά αποτελέσματα  και σε εσένα!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Πωωω κορίτσι μου οι μύκητες είναι όντως ζόρι.. ευτυχώς στην εγκυμοσύνη δεν εμφάνισα καθόλου μέχρι τώρα ενώ παλαιότερα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είχα!

Όλα τα υπόλοιπα μου ακούγονται πολύ φυσιολογικά! Και εγώ αυτό έλεγα στον άντρα μου ότι τώρα σιγά σιγά την νιώθω πιο πολύ όταν κουνιέται και χθες έφαγα και τις πρώτες μου κλωτσιές. Μοναδικό και ταυτόχρονα περίεργο συναίσθημα. Βέβαια λέγαμε πόσο γλυκό είναι τώρα που είναι 600 γρ αλλά μετά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ευχάριστο! Για την β επιπέδου εγώ έχω την άλλη Τετάρτη και νομίζω ότι και εγώ όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι περισσότερο!! 

Καλά αποτελέσματα στην β επιπέδου σου και να μας ενημερώσεις ❤️

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Κι εσυ΄ να έχεις καλά αποτελέσματα. Ναι θα στείλω να σας πω τα νέα! Έχω 8.00 ραντεβού το πρωί.. πάλι καλά που δε με βάλαν και ξημερώματα!! 😂 Κοίτα τώρα είναι πάρα πολύ ωραία όταν κουνιέται όταν το νιώθω μ' αρέσει πάρα πολύ αλλά μετά όταν μεγαλώσει πολύ η κοιλιά θα αρχίσει κάτι τεντώματα το δέρμα (από ότι θυμάμαι δηλα΄δη απο τις προηγούμενες εγκυμοσύνες) άστα να πάνε!!! χαχα! 

Με.το καλό σιγά σιγά οι β επιπέδου κορίτσια! Καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες 😍 να κάνουμε στατιστικά να δούμε και από φύλο πώς πάμε όσες δλδ δεν έχουμε ήδη μάθει. Ξεκινώ την ομάδα * Αγορια * 🤣 αν κ δεν εχω κανει β ακομη μου το εχουν επιβεβαιωσει. ποιες είμαστε; κι αντίστοιχα τα κορίτσια. 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Με.το καλό σιγά σιγά οι β επιπέδου κορίτσια! Καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες 😍 να κάνουμε στατιστικά να δούμε και από φύλο πώς πάμε όσες δλδ δεν έχουμε ήδη μάθει. Ξεκινώ την ομάδα * Αγορια * 🤣 αν κ δεν εχω κανει β ακομη μου το εχουν επιβεβαιωσει. ποιες είμαστε; κι αντίστοιχα τα κορίτσια. 

Αγόρι εδώ!!!

Καλησπέρα και από μένα! Με το καλό τα μωράκια σας!!!

Είμαι στην 23η βδομάδα κι έχω ΠΗΤ 5/3 και πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο Ιασώ. Κοριτσάκι περιμένω! Έχω ξεκινήσει σιγά σιγά τις αγορές, αφού κάναμε και τη Β' Επιπέδου πριν λίγες μέρες. Εμένα με μπερδεύει η εποχή όσον αφορά τον ρουχισμό. Δηλαδή προς το παρόν έχω πάρει μόνο κοντομάνικα εσωρουχα για από μέσα και βαμβακερά ολόσωμα φορμάκια. Βελουτέ μόνο 2 γιατί θεωρώ ότι θα είναι ζεστά για την εποχή...Ίσως όμως και να χρειάζονται και λίγο πιο ζεστά... δεν ξέρω..είναι το πρώτο μου και έχω μπερδευτεί σε αυτό...

Εσείς έχετε ξεκινήσει αγορές? Το ρουχαλάκια σκέφτεστε να αγοράσετε?

στις πριν 16 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

@Katerina1990 μου και εγώ αύριο έχω β επιπέδου πρωί πρωί!!!! Έχω μια αγωνία δε περιγράφεται όλο το σκέφτομαι..! Από συμπτώματα τίποτα. Και νιώθω το μωρό συνέχειαααα! και ανταποκρίνεται κιόλας καμιά φορά ζουλάω ελαφρώς ένα σημείο μετά απο λίγο κλωτσάει.. εκεί που είναι όλα ήσυχα λέω κατσε να κουνήσω λιγο τη κοιλιά μου να δω τι θα κάνει τσουπ εμφανίζεται!! Έχει καλά αντανακλαστικά πάντως!! χαχα! Εσύ πως τα πάς???

στις πριν 7 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Είμαι στην 23η βδομάδα κι έχω ΠΗΤ 5/3 και πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο Ιασώ. Κοριτσάκι περιμένω! Έχω ξεκινήσει σιγά σιγά τις αγορές, αφού κάναμε και τη Β' Επιπέδου πριν λίγες μέρες. Εμένα με μπερδεύει η εποχή όσον αφορά τον ρουχισμό. Δηλαδή προς το παρόν έχω πάρει μόνο κοντομάνικα εσωρουχα για από μέσα και βαμβακερά ολόσωμα φορμάκια. Βελουτέ μόνο 2 γιατί θεωρώ ότι θα είναι ζεστά για την εποχή...Ίσως όμως και να χρειάζονται και λίγο πιο ζεστά... δεν ξέρω..είναι το πρώτο μου και έχω μπερδευτεί σε αυτό...

Καλωσήρθες!! Με το καλό το κοριτσάκι σου! Δε ξέρεις πως θα είναι η εποχή τότε με αυτό το καιρό όλα να τα περιμένεις. Πάρε λίγα μακρυμάνικα φορμάκια όχι πολύ χοντρά στην αρχή αυτά θα φοράς μετά κοντομάνικα.. καλτσάκια σίγουρα γιατί θα είναι νεογέννητο... κουβερτούλα, σεντονάκια για να το αλλ΄άζεις κτλ. Τα υπόλοιπα καρότσι, κρεβατάκι, κάθισμα αυτοκινήτου μπορείς και πιο μετά. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η athrain είπε:

@Katerina1990 μου και εγώ αύριο έχω β επιπέδου πρωί πρωί!!!! Έχω μια αγωνία δε περιγράφεται όλο το σκέφτομαι..! Από συμπτώματα τίποτα. Και νιώθω το μωρό συνέχειαααα! και ανταποκρίνεται κιόλας καμιά φορά ζουλάω ελαφρώς ένα σημείο μετά απο λίγο κλωτσάει.. εκεί που είναι όλα ήσυχα λέω κατσε να κουνήσω λιγο τη κοιλιά μου να δω τι θα κάνει τσουπ εμφανίζεται!! Έχει καλά αντανακλαστικά πάντως!! χαχα! Εσύ πως τα πάς???

Καλημέρα!! Κι εμένα το ίδιο,ασταμάτητη η μπουμπού, ώρες ώρες αναρωτιέμαι πότε κοιμαται. Εγώ έχω το ραντεβού αργά...στις 8 το βράδυ και έχω πολύ άγχος.

@Amp92 κι εγώ κοριτσάκι!

στις πριν 10 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλωσηρθες! Με το καλό το παιδάκι σου! Κι εγώ για την εποχή μπερδεύομαι. Την κόρη μου την γέννησα Ιουλιο κι ήταν πιο ξεκάθαρο τι θα χρειαστώ. Τώρα λέω να πάρω εσωτερικά μακρυμανικα και τα κοντομανικα που έχω από τη μεγάλη και εξωτερικά ολόσωμα μακρυμανικα λεπτά κι ένα 2 βελουτε γιατί ο Μάρτιος είναι περίεργος! Και βλέποντας και κάνοντας!

στις πριν 11 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου ❤️!! Ακόμα εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει τα ψώνια.. το Σάββατο θα πάμε για μία έρευνα αγοράς σιγά σιγά και μετά την β επιπέδου θα ξεκινήσω να αγοράζω!! 

Ήθελα να σας ρωτήσω την άποψη σας σχετικά με φορμάκια κλπ από μαγαζία τύπου sinsay, shein. Ποια είναι η γνώμη σας?? Μου έχουν πει πολλές γνωστές ότι έχουν πάρει και από εκεί αλλά φοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται!!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου ❤️!! Ακόμα εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει τα ψώνια.. το Σάββατο θα πάμε για μία έρευνα αγοράς σιγά σιγά και μετά την β επιπέδου θα ξεκινήσω να αγοράζω!! 

Ήθελα να σας ρωτήσω την άποψη σας σχετικά με φορμάκια κλπ από μαγαζία τύπου sinsay, shein. Ποια είναι η γνώμη σας?? Μου έχουν πει πολλές γνωστές ότι έχουν πάρει και από εκεί αλλά φοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται!!

Καλώς σας βρήκα!!!! Έχω ακούσει κι εγώ για sinsay και shein αλλά προσωπικά για τουλάχιστον στην αρχή τα φοβάμαι...Από sinsay δεν έχω ψωνίσει, αλλά από shein που μου αγόρασε δύο ρουχαλάκια η αδερφή μου μου μύριζαν πλαστικό..δηλ. οκ για εμάς αντε να το φορέσεις αλλά στο μωρό δεν θα το έβαζα.

Εγώ από την έρευνα που έκανα μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στα εξής:

HM - έχει κάποια ωραία πραγματάκια κυρίως σε σχέδια και ποιότητα αυτό που αγόρασα εγώ οργανικό βαμβάκι και οι τιμές είναι σχετικά χαμηλές.

Marks & Spenser - Μπήκαμε πριν λίγο καιρό για βόλτα με τη μαμά μου και πήραμε ένα σετ με 3 φορμάκια με πατουσάκια ουδέτερα - πολύ ωραία σχέδια - πολύ ωραία ποιότητα - έβγαινε περίπου 10 ευρώ το τεμ. - Νομίζω λογικό.

Orchestra - Έχω ψωνίσει τα περισσότερα μέχρι στιγμής από εκεί. Η ποιότητα με καλύπτει και οι τιμές αν βγάλεις την κάρτα club (ισχύει για 1 χρόνο με 30 ευρώ) - είναι πολύ χαμηλές. Χθες ψώνισα: 2 φορμάκια βελουτέ με πατουσάκι, 1 τριπλέτα ζιπουνάκια κοντομάνικα, 2 μπλουζάκια, 2 παντελονάκια, 1 ζακετούλα και 1 κορδέλα για τα μαλλιά - όλα μαζί 47 ευρώ με την κάρτα club. Νομίζω αξίζει.

Mothercare - έχω ακούσει καλά λόγια για την ποιότητα και το διαπίστωσα κι εγώ χθες που τα επισκέφτηκα. Όμως θεωρώ πώς είναι πολύ ακριβά. Δηλ. 1 σετ με 3 σαλιάρες που πήρα (γιατί ήθελα να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα τους...χαχα) κόστιζε 12.9 ευρώ. Βέβαια βαμβακερές και πολύ απαλές...αλλά... επίσης ότι φορμάκι τσέκαρα έκανε πάνω από 20 ευρώ... θεωρώ ότι για την αρχή τουλάχιστον που θα αλλάξει νούμερο και γρήγορα δεν αξίζει..εκτός αν θες να πάρεις κάτι φιγούρας για έξω ή να βγει από το μαιευτήριο.

Αυτά από την έρευνα που έχω κάνει. Σε Λητώ, Zara κλπ δεν έχω μπει. Δεν ξέρω.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα!! Κι εμένα το ίδιο,ασταμάτητη η μπουμπού, ώρες ώρες αναρωτιέμαι πότε κοιμαται. Εγώ έχω το ραντεβού αργά...στις 8 το βράδυ και έχω πολύ άγχος.

@Amp92 κι εγώ κοριτσάκι!

Καλή επιτυχία εύχομαι...εγώ το έχω στις 5 το απόγευμα...και εγώ την νιώθω αλλά όχι τόσο έντονα λογω του πρόσθιου πλακούντα..

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλωσηρθες! Με το καλό το παιδάκι σου! Κι εγώ για την εποχή μπερδεύομαι. Την κόρη μου την γέννησα Ιουλιο κι ήταν πιο ξεκάθαρο τι θα χρειαστώ. Τώρα λέω να πάρω εσωτερικά μακρυμανικα και τα κοντομανικα που έχω από τη μεγάλη και εξωτερικά ολόσωμα μακρυμανικα λεπτά κι ένα 2 βελουτε γιατί ο Μάρτιος είναι περίεργος! Και βλέποντας και κάνοντας!

Καλως σας βρήκα! Με το καλό και το δικό σας το μωράκι! Πράγματι ο Ιούλιος είναι πιο ξεκάθαρος ως προς τα ψώνια. Τώρα στον Μάρτιο δύσκολα τα πράγματα. Εγώ εσωτερικά μακρυμάνικα τα θεωρώ υπερβολή μαζί με μακρυμάνικο φορμάκι..βέβαια εμείς είμαστε και Αθήνα..Σκέφτομαι να πάρω κοντομάνικα εσωτερικά και βαμβακερά μακρυμάνικα εξωτερικά. Και ίσως λίγα μακρυμάνικα εσωτερικά τα οποία να τα συνδυάζω με παντελονάκι και κανένα ζακετάκι ώστε να έχω επιλογές. Βελουτέ κι εγώ δύο έχω πάρει.. Ομως χθες που βγήκα στα μαγαζιά απογοητεύτηκα γιατί εχουν μαζέψει όλα τα βαμβακερά κι εχουν αφήσει μόνο βελουτέ. Ελπίζω να φέρουν ξανά.

στις πριν 5 ώρες, ο/η athrain είπε:

Καλωσήρθες!! Με το καλό το κοριτσάκι σου! Δε ξέρεις πως θα είναι η εποχή τότε με αυτό το καιρό όλα να τα περιμένεις. Πάρε λίγα μακρυμάνικα φορμάκια όχι πολύ χοντρά στην αρχή αυτά θα φοράς μετά κοντομάνικα.. καλτσάκια σίγουρα γιατί θα είναι νεογέννητο... κουβερτούλα, σεντονάκια για να το αλλ΄άζεις κτλ. Τα υπόλοιπα καρότσι, κρεβατάκι, κάθισμα αυτοκινήτου μπορείς και πιο μετά. 

Καλώς σας βρήκα!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και σε σ΄΄ενα εύχομαι με το καλό!! Τι έχεις ξέρεις; Αγόρι ή κορίτσι; Το πρώτο σου είναι; Ναι σκέφτομαι εσωτερικά κοντομάνικο και εξωτερικά μακρυμάνικο βαμβακερό. Και ισως και λίγα εσωτερικά μακρυμανικα ώστε να τα συνδυαζω με παντελονάκι και ζακετούλα και να έχω επιλογές. Βελουτέ έχω 2 νομιζω είναι καλά γιατί τα βλέπω ζεστά. Κουβερτούλες νομίζω είμαι κομπλέ έχω 2 αγκαλιάς και μία για το λίκνο. Ίσως αργότερα πάρω και μία πικέ για το καλοκαιράκι αλλά βλέπωντας και κάνοντας. Καρότσι, αυγό κλπ έχουμε καταλήξει και θα πάμε τέλος του μήνα να τα κλείσουμε - το ίδιο και λίκνο. Περιμένουμε βασικά μήπως βγει κάποια προσφορά λόγω Black Friday. Κούνια και γενικώς το δωμάτιο μάλλον θα το φτιάξουμε αφού γεννηθεί για να μοιραστούν κάπως τα έξοδα. Το πρώτο καιρό άλλωστε θα το έχουμε στο δικό μας δωμάτιο. Αυτά νομίζω!

στις πριν 13 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου και με το καλοννα έρθει το κοριτσάκι σου!!!όντως είναι περίεργη εποχή αλλά νομίζω ακόμα λίγη ψυχούλα την κάνει...ίσως λίγα μακρυμανικα να τα χρειαστείς ακόμα...

Οπότε αύριο έχετε την β επιπέδου  @Katerina1990  @MarwDim και @athrain ε???? Θα περιμενουμε τα νεα σας μετα!!!🥰 μονο εμένα αργεί ακόμα??η περιμένει και άλλο κορίτσι???

στις πριν 29 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου και με το καλοννα έρθει το κοριτσάκι σου!!!όντως είναι περίεργη εποχή αλλά νομίζω ακόμα λίγη ψυχούλα την κάνει...ίσως λίγα μακρυμανικα να τα χρειαστείς ακόμα...

Οπότε αύριο έχετε την β επιπέδου  @Katerina1990  @MarwDim και @athrain ε???? Θα περιμενουμε τα νεα σας μετα!!!🥰 μονο εμένα αργεί ακόμα??η περιμένει και άλλο κορίτσι???

Όχι εγώ έχω σήμερα στις 17:00. Εύχομαι να πάνε όλα καλα

στις πριν 2 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλώς σας βρήκα!!!! Έχω ακούσει κι εγώ για sinsay και shein αλλά προσωπικά για τουλάχιστον στην αρχή τα φοβάμαι...Από sinsay δεν έχω ψωνίσει, αλλά από shein που μου αγόρασε δύο ρουχαλάκια η αδερφή μου μου μύριζαν πλαστικό..δηλ. οκ για εμάς αντε να το φορέσεις αλλά στο μωρό δεν θα το έβαζα.

Εγώ από την έρευνα που έκανα μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στα εξής:

HM - έχει κάποια ωραία πραγματάκια κυρίως σε σχέδια και ποιότητα αυτό που αγόρασα εγώ οργανικό βαμβάκι και οι τιμές είναι σχετικά χαμηλές.

Marks & Spenser - Μπήκαμε πριν λίγο καιρό για βόλτα με τη μαμά μου και πήραμε ένα σετ με 3 φορμάκια με πατουσάκια ουδέτερα - πολύ ωραία σχέδια - πολύ ωραία ποιότητα - έβγαινε περίπου 10 ευρώ το τεμ. - Νομίζω λογικό.

Orchestra - Έχω ψωνίσει τα περισσότερα μέχρι στιγμής από εκεί. Η ποιότητα με καλύπτει και οι τιμές αν βγάλεις την κάρτα club (ισχύει για 1 χρόνο με 30 ευρώ) - είναι πολύ χαμηλές. Χθες ψώνισα: 2 φορμάκια βελουτέ με πατουσάκι, 1 τριπλέτα ζιπουνάκια κοντομάνικα, 2 μπλουζάκια, 2 παντελονάκια, 1 ζακετούλα και 1 κορδέλα για τα μαλλιά - όλα μαζί 47 ευρώ με την κάρτα club. Νομίζω αξίζει.

Mothercare - έχω ακούσει καλά λόγια για την ποιότητα και το διαπίστωσα κι εγώ χθες που τα επισκέφτηκα. Όμως θεωρώ πώς είναι πολύ ακριβά. Δηλ. 1 σετ με 3 σαλιάρες που πήρα (γιατί ήθελα να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα τους...χαχα) κόστιζε 12.9 ευρώ. Βέβαια βαμβακερές και πολύ απαλές...αλλά... επίσης ότι φορμάκι τσέκαρα έκανε πάνω από 20 ευρώ... θεωρώ ότι για την αρχή τουλάχιστον που θα αλλάξει νούμερο και γρήγορα δεν αξίζει..εκτός αν θες να πάρεις κάτι φιγούρας για έξω ή να βγει από το μαιευτήριο.

Αυτά από την έρευνα που έχω κάνει. Σε Λητώ, Zara κλπ δεν έχω μπει. Δεν ξέρω.

Και εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και είπα να το συζητήσω μήπως εγώ είμαι υπερβολική!!

Πόσο βοηθητικό αυτά που έγραψες για τα κατασ΄τηματα!! Να μας δίνεις τέτοιες πληροφορίες, ευχαριστούμε πολύ ❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Εγώ sinsay έχω πάρει και στη μεγάλη μου πολλά και ήταν μια χαρά, απλά διάλεγα τα βαμβακερά που έχει, εγώ να σου πω τα θεωρώ πιο ποιοτικά από orchestra! Shein επίσης της έχω πάρει αλλά όταν μεγαλωσε! Για το μωρό τώρα θα πάρω sinsay και h&m στις εκπτώσεις που βγαίνουν πολύ οικονομικά! Και ζαρα  μια χαρά! Φυσικά μιλάω για αυτές τις τιμές! Προφανώς άλλες εταιρείες έχουν πολύ ποιοτικα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει!

στις πριν 53 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Κι εγώ σήμερα στις 20.00!

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ sinsay έχω πάρει και στη μεγάλη μου πολλά και ήταν μια χαρά, απλά διάλεγα τα βαμβακερά που έχει, εγώ να σου πω τα θεωρώ πιο ποιοτικά από orchestra! Shein επίσης της έχω πάρει αλλά όταν μεγαλωσε! Για το μωρό τώρα θα πάρω sinsay και h&m στις εκπτώσεις που βγαίνουν πολύ οικονομικά! Και ζαρα  μια χαρά! Φυσικά μιλάω για αυτές τις τιμές! Προφανώς άλλες εταιρείες έχουν πολύ ποιοτικα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει!

Έχουμε το άγχος για όλα τώρα έχω και για τα πράγματα...🤣 έχωπελαγώσει κορίτσια!!!!!! 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Έχουμε το άγχος για όλα τώρα έχω και για τα πράγματα...🤣 έχωπελαγώσει κορίτσια!!!!!! 

Αχ επειδή τώρα διάβασα αυτό  που έγραψα πριν, δεν εννοώ ότι δεν είναι ποιοτικά τα οrchestra, μια χαρά είναι !

Πάντως όσον αφορά τα ρούχα τα φοράνε τόσο λίγο που πραγματικά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αν κάτι δεν σου βγει καλό στο αμέσως επόμενο νούμερο παίρνεις άλλη εταιρεία!

στις On 2/11/2024 at 11:45 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Αα με ενδιαφέρει  αν έχεις σκεφτεί τι δωμάτιο θα πάρεις.. αν ξέρεις τις συνθήκες στο ιασω..επίσης ξέρεις αμοιβή γιατρού? Σύνοδος  πχ σύζυγος μένει το βράδυ  μέσα? Μαύρα μεσάνυχτα  εδωω

Καλησπέρα κι εγω στο Ιασω πρώτα ο Θεός θα γεννήσω. Σήμερα τηλεφώνησα στο λογιστήριο να μάθω τιμές. Τα γράφω και - να βοηθήσω..

Τρίκλινο με ΕΟΠΠΥ - 1990 Φυσιολογικός & 2230 Καισαρική / Χωρίς ΕΟΠΠΥ 2455 Φυσιολογικός & 2975 Καισαρική.

Περιλαμβάνει 3 ημέρες - εξετάσεις μαμάς - εξοδα επισκληρίδιου ή νάρκωσης και το βασικό πακέτο νομίζω των εξετάσεων του μωρού. Αν θες επιπλέον εξετάσεις για το μωρό έχει κάποια πακέτα εξτρα.

Από εκεί και πέρα είναι η αμοιβή του γιατρού μας και δεν ξέρω αν μπορεί να προκύψει και κάτι επιπλέον - ελπίζω οχι...

στις πριν 1 ώρα, ο/η nikiev98 είπε:

Και εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και είπα να το συζητήσω μήπως εγώ είμαι υπερβολική!!

Πόσο βοηθητικό αυτά που έγραψες για τα κατασ΄τηματα!! Να μας δίνεις τέτοιες πληροφορίες, ευχαριστούμε πολύ ❤️

Δεν νομιζω ότι είναι θέμα υπερβολής.. η καθεμία όπως νοιώθει ΄άνετα. Κάποιες μανούλες είναι οκ και με τα φορμάκια από Jumbo κλπ και είπαν ότι δεν είχαν θέματα με το μωρό άλλες ότι τους έκαναν αλλεργία..Νομίζω απλά για μία μέση τιμή ότι τα καταστήματα που αναφέρθηκαν είναι οκ. Τώρα για Sinsay δεν έχω άποψη γιατί δεν τα έχω δει.. Απλά στο μυαλό μου τα εχω ίδια ποιότητα με shein κλπ.  Τι να πω...Ισως είμαι παράξενη!!! χαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...