Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 21 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα  κορίτσια! Τι κάνετε? Filicine  παίρνετε? Σε τι δόση? Και συνεχίζετε?

Καλησπέρα! Κι εγώ παίρνω ακόμα φιλισιν, στην πρώτη εγκυμοσύνη νομίζω μου είχε πει να το παίρνω μέρα παρά μέρα γύρω στον 7ο και μου τα έκοψε όλα στον 9ο. Τώρα παίρνω σίδηρο 2 φορές τη μέρα, ασβέστιο, φιλισιν και μαγνήσιο. Βέβαια το κάθε πότε θυμάμαι να τα πάρω είναι άλλο θέμα😂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 581
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας κορίτσια!!τα ίδια και εγώ.. ένα filicine..δυο φορές τη μέρα σίδηρο και δύο μαγνήσιο και ένα ασβέστιο...άλλη βιταμίνη δεν έχω πάρει εγώ...

στις On 31/10/2024 at 2:09 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Κορίτσια καλησπερα και στο γενικο! συγγνωμη για τον καταιγισμο μηνυματων..και τα διπλα.. ημουν δοκιμστικο μελος.. εβγαιναν με καθυστερη και ηθελα να βγω αμεσα απο δοκιμαστικο γτ ηταν εκνευριστικο.. χαχα

λογικα απο Δευτερα ξεκιναμε ολες σιγα σιγα την Β' με το καλο για ολες μας!

ερωτηση.. που γεννατε? γενναει καμια αθηνα-ιασω?

Καλησπερα κορίτσι μου με το καλό το μπεμπακι σου! Εγώ β επιπέδου έχω την Παρασκευή και την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μου ! Εγώ θα γεννήσω πρώτα ο θεος στο ιασω Αθήνα !

στις πριν 23 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Εγώ παιρνω filicine δυο φορές την εβδομάδα καθώς είχα αυξημένο φολικο ! Σίδηρο 1 την ημέρα, d3 1 την ημέρα και 1000mg ασβέστιο ! 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου με το καλό το μπεμπακι σου! Εγώ β επιπέδου έχω την Παρασκευή και την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μου ! Εγώ θα γεννήσω πρώτα ο θεος στο ιασω Αθήνα !

Εγώ παιρνω filicine δυο φορές την εβδομάδα καθώς είχα αυξημένο φολικο ! Σίδηρο 1 την ημέρα, d3 1 την ημέρα και 1000mg ασβέστιο ! 

Αα με ενδιαφέρει  αν έχεις σκεφτεί τι δωμάτιο θα πάρεις.. αν ξέρεις τις συνθήκες στο ιασω..επίσης ξέρεις αμοιβή γιατρού? Σύνοδος  πχ σύζυγος μένει το βράδυ  μέσα? Μαύρα μεσάνυχτα  εδωω

στις On 30/10/2024 at 11:36 ΠΜ, ο/η nikiev98 είπε:

Κορίτσια μου να ρωτήσω κάτι πότε σκέφτεστε να αρχίσετε να ψωνίζετε? Με έχει πιάσει ένα άγχος και για το τι πρέπει να πάρω καθώς είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν έχω ιδέα!

Αρχικά να ξέρεις ότι μεγαλώνουν τοοοοσο γρήγορα στην αρχή που τα φορμάκια που θα πάρεις 0 μηνών θα τα φορέσει ούτε για μήνα!! Εμένα πάντα με προμήθευε η πεθερά μου ρούχα από αλλού και δε χρειάστηκε να αγοράσω πολλά σε κανένα από τα παιδιά μου. Και τώρα πάλι μου έδωσε φορμάκια μέχρι ηλικίας 8 μηνών καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα, απο κει και πέρα βλέπεις τι θα σε φέρουν κ άλλοι και μετά για να μη παιδεύεσαι κάνεις και online Παραγγελίες εγώ πάντα Online παραγγέλνω γιατί δεν έχω χρόνο να τρέχω σε μαγαζιά. Πάρε αλαξιές, κουβερτάκι, καλτσάκια και μετά βλέπεις τις ανάγκες σου και αγοράζεις μη τα πάρεις μαζεμένα σε λέω μεγαλώνουν πολύ γρήγορα για αρχή πάρε λίγα! :) 

στις On 2/11/2024 at 12:14 ΠΜ, ο/η finallytheend είπε:

Εγώ το παίρνω καθημερινά 1 φορά μαζί με το σίδηρο αλλά το σίδηρο το παίρνω δυο φορές γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Δε παίρνω τίποτα άλλο προς το παρόν. Τη Παρασκευή που έχω νοσοκομείο β επιπέδου θα ρωτήσω αν πρέπει να πάρω και κάτι άλλο ή αν πρέπει να κόψω πλέον το felicin.

στις On 31/10/2024 at 1:09 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Καλημερα! εγω ειχα συχνα μυκητες πριν την εγκυμοσυνη..και μια φορα τωρα.. και εβαλα dactador..ειχα διαβασει τοτε που το ειχα ψαξει πολυ..οτι τα σερβιετακια δυσκολευουν την κατασταση γτ δεν αναπνεει η περιοχη..δεν ξερω αν ειναι σωστο..και οταν εβαζα κολπικα vasclor και ουτρο δεν εβαζα σερβιετακι..αλλαζα συχνα εσωρουχα..

Το ξέρω μωρέ για τα σερβιετάκια δεν είναι ότι καλύτερο αλλά επειδή πάω και στη δουλειά δε γίνεται να λερώνεται τόσο συχνά το εσώρουχο πως θα αλλάζω καθε τρεις και λίγο γι αυτο και κατέφυγα σε αυτή τη λύση. Κατά τα άλλα όταν είμαι σπίτι οκ κάνω και συχνά πλύσεις και με βοηθάει.

στις On 29/10/2024 at 10:56 ΠΜ, ο/η finallytheend είπε:

Έχετε νιώσει όλες τι μωρο εδώ που είμαστε? 

Πως κοιμάστε?

Διακρίνεται κοιλίτσα?

Εγώ προσπαθώ  από την αρχή να μάθω να κοιμάμαι στο πλάι.. βάσανο. Κιλά είχα παραπάνω και κοιλιά οπότε ακόμα δε κάνει μπαμ..αν κ έχει στρογγυλεψει νομίζω.. 

Που θα κάνετε β επίπεδου? Εμείς ιασω..

Ναι συνέχεια κλωτσάει το νιώθω! και το καταλαβαίνουν κ τα παιδιά μου που πιάνουν τη κοιλιά και ο σ΄ύζυγος μου! Η κοιλιά φαίνεται καραμπαμ γιατί είμαι και σχετικά αδύνατη οπότε αμέσως εμφανίστηκε απο ΄τον 2ο μήνα το κατάλαβαν κάποιοι! Εμένα με παρακολουθούν σε νοσοκομείο δημόσιο της Θεσσαλονίκης άνοιξα καρτέλα και θα κάνω εκεί και τη β επιπέδου τη Παρασκευή. Προτιμώ τα δημόσια της Θεσσαλονίκης έχουν τους καλύτερους γιατρούς νιώθω περισσότερο ασφάλεια ειδικά για γέννα και θα πάω σε όποιο εφημερεύει.

στις πριν 17 ώρες, ο/η athrain είπε:

Αρχικά να ξέρεις ότι μεγαλώνουν τοοοοσο γρήγορα στην αρχή που τα φορμάκια που θα πάρεις 0 μηνών θα τα φορέσει ούτε για μήνα!! Εμένα πάντα με προμήθευε η πεθερά μου ρούχα από αλλού και δε χρειάστηκε να αγοράσω πολλά σε κανένα από τα παιδιά μου. Και τώρα πάλι μου έδωσε φορμάκια μέχρι ηλικίας 8 μηνών καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα, απο κει και πέρα βλέπεις τι θα σε φέρουν κ άλλοι και μετά για να μη παιδεύεσαι κάνεις και online Παραγγελίες εγώ πάντα Online παραγγέλνω γιατί δεν έχω χρόνο να τρέχω σε μαγαζιά. Πάρε αλαξιές, κουβερτάκι, καλτσάκια και μετά βλέπεις τις ανάγκες σου και αγοράζεις μη τα πάρεις μαζεμένα σε λέω μεγαλώνουν πολύ γρήγορα για αρχή πάρε λίγα! :) 

Σε ευχαριστώ πολύ 💗

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Πως είστε κορίτσια μου?? Εμείς περάσαμε ένα ΣΚ περιπετειώδες! ΄Σχεδόν όλη μέρα είχαμε να κάνουμε και κάτι και χθες το απόγευμα που είπαμε να χαλαρώσουμε έγινε ο σεισμός και πάνω στην αναμπομπούλα γιατί τα σκυλιά είχαν πάθει φρίκη γλίστρησα στο χαλί και έπεσα, ευτυχώς προς τα πίσω. Εννοείται ότι τρόμαξα απίστευτα. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε αν νιώσω περίεργα, να πονάω, να έχω αίμα ή να νιώθω την μικρή λιγότερο να πάω στην κλινική για καρδιοτοκογράφο. Μιας που έγινε και 8 η ώρα το απόγευμα είπαμε με τον άντρα μου να μην περάσουμε ένα βράδυ μέσα στο άγχος και πήγαμε και το κάναμε. Ευτυχώς όλα καλά όπως μας διαβεβαίωσε και οι μαίες στην κλινική αλλά και ο γιατρός μας. 

Αχχ κορίτσια θέλει μεγάλη προσοχή, όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου ούτε που κατάλαβα πως βρέθηκα κάτω!!

στις πριν 30 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Πως είστε κορίτσια μου?? Εμείς περάσαμε ένα ΣΚ περιπετειώδες! ΄Σχεδόν όλη μέρα είχαμε να κάνουμε και κάτι και χθες το απόγευμα που είπαμε να χαλαρώσουμε έγινε ο σεισμός και πάνω στην αναμπομπούλα γιατί τα σκυλιά είχαν πάθει φρίκη γλίστρησα στο χαλί και έπεσα, ευτυχώς προς τα πίσω. Εννοείται ότι τρόμαξα απίστευτα. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε αν νιώσω περίεργα, να πονάω, να έχω αίμα ή να νιώθω την μικρή λιγότερο να πάω στην κλινική για καρδιοτοκογράφο. Μιας που έγινε και 8 η ώρα το απόγευμα είπαμε με τον άντρα μου να μην περάσουμε ένα βράδυ μέσα στο άγχος και πήγαμε και το κάναμε. Ευτυχώς όλα καλά όπως μας διαβεβαίωσε και οι μαίες στην κλινική αλλά και ο γιατρός μας. 

Αχχ κορίτσια θέλει μεγάλη προσοχή, όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου ούτε που κατάλαβα πως βρέθηκα κάτω!!

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Το ότι έπεσες προς τα πίσω αυτό ίσως έκανε τα πράγματα καλύτερα νομίζω το μπροστά είναι επικίνδυνο, να πέσεις δηλαδή με τη κοιλιά. Θέλει προσοχή παντού και στο σπίτι, στις σκάλες, στο δρόμο παντού! Δε θέλει βιασύνη.

στις πριν 53 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Το ότι έπεσες προς τα πίσω αυτό ίσως έκανε τα πράγματα καλύτερα νομίζω το μπροστά είναι επικίνδυνο, να πέσεις δηλαδή με τη κοιλιά. Θέλει προσοχή παντού και στο σπίτι, στις σκάλες, στο δρόμο παντού! Δε θέλει βιασύνη.

Έτσι ακριβώς!! Πραγματικά δεν κατάλαβα πότε ήμουν όρθια και πότε βρέθηκα ανάσκελα 😅 Τώρα τριπλή προσοχή!!

Εσύ πως είσαι??

στις πριν 1 ώρα, ο/η ds150e είπε:

ΕΥτυχως ολα καλα... κ με τα σκυλια προσοχη πολύ, οσο και αν αγαπιεστε δε καταλαβαινουν το οτι μπορει να σε χτυπησουν αθελα τους

Ναι ναι χρειάζεται. Ευτυχώς είναι μικρόσωμα ( 4 και 5 κιλά αντίστοιχα) αλλά και πάλι εννοείται θέλει προσοχή!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Ω κορίτσι μου!!!χαίρομαι που είσαι καλά...και πολύ καλά το κάνατε και πήγατε πάρα να ήσουν όλο το βράδυ με άγχος...που έκανε σεισμό ωστόσο??

στις πριν 3 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα 😊 ναι εκεί πήγα αλλά με είδε η κ Αυγιδου! 

Εκεί έκανα και εγώ την αυχενική και πραγματικά ενθουσιαστηκα κ με την κα Καρανασταση και τη κοπέλα στη γραμματεία....υπέροχο κέντρο...αν ήμουν Αθήνα θα έκανα σίγουρα εκεί κ την β επιπέδου!!

στις πριν 40 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Ω κορίτσι μου!!!χαίρομαι που είσαι καλά...και πολύ καλά το κάνατε και πήγατε πάρα να ήσουν όλο το βράδυ με άγχος...που έκανε σεισμό ωστόσο??

Εμείς είμαστε Θεσσαλονίκη.. έκανε στην Χαλκιδική 5,3 Ρίχτερ χθες το απόγευμα και κουνηθήκαμε και εμείς καλά!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η LaV είπε:

Εκεί έκανα και εγώ την αυχενική και πραγματικά ενθουσιαστηκα κ με την κα Καρανασταση και τη κοπέλα στη γραμματεία....υπέροχο κέντρο...αν ήμουν Αθήνα θα έκανα σίγουρα εκεί κ την β επιπέδου!!

Ναι ισχύει είναι όλες πολύ ευγενικές!! Στις 26 του μήνα έχω κλείσει β επιπέδου εκεί 😊

στις πριν 7 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Εμείς είμαστε Θεσσαλονίκη.. έκανε στην Χαλκιδική 5,3 Ρίχτερ χθες το απόγευμα και κουνηθήκαμε και εμείς καλά!!!

Ωωωω δεν το άκουσα....και δε τους θελους με τίποτα τους σεισμούς...με αγχώνουν πολύ...και το κατάλαβαν τα σκυλιά σου ε??εμένα ποτέ να μην παίρνει χαμπάρι...κάθεται εκεί κ κοιμάται...κ εγω να αγχωθω αυτή απλά αναρωτιέται τι έπαθα.. χαχαχαχαχα

στις πριν 7 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Ναι ισχύει είναι όλες πολύ ευγενικές!! Στις 26 του μήνα έχω κλείσει β επιπέδου εκεί 😊

Αααα κοντά είμαστε εμείς...εγώ την έχω στις 25!! 🥰

στις πριν 12 ώρες, ο/η LaV είπε:

Ωωωω δεν το άκουσα....και δε τους θελους με τίποτα τους σεισμούς...με αγχώνουν πολύ...και το κατάλαβαν τα σκυλιά σου ε??εμένα ποτέ να μην παίρνει χαμπάρι...κάθεται εκεί κ κοιμάται...κ εγω να αγχωθω αυτή απλά αναρωτιέται τι έπαθα.. χαχαχαχαχα

Και εμείς το καταλάβαμε .. άσε και εμένα δεν μαρέσουν καθόλου

στις On 4/11/2024 at 9:46 ΠΜ, ο/η nikiev98 είπε:

Έτσι ακριβώς!! Πραγματικά δεν κατάλαβα πότε ήμουν όρθια και πότε βρέθηκα ανάσκελα 😅 Τώρα τριπλή προσοχή!!

Εσύ πως είσαι??

Ταλαιπωρούμε με τους μήκυτες μόνο κατά τα άλλα όλα καλά. Επίσης αν καθήσω πολύ ώρα στο καναπέ χθες πχ έβλεπα μια ταινία το βράδυ και μετά πήγα να κουνηθώ να αλλάξω πλευρό να σηκωθώ κ ένιωθα τραβήγματα απο κάτω!! Το νιώθω πολύ έντονα όλο κλωτσά, κουνιέτα... Έχω λίγο αγωνία σε δυο μέρες που έχω τη β' επιπέδου, πριν δεν ήμουν έτσι, νομίζω όσο πλησιάζουν οι μέρες αγχώνομαι.

στις πριν 6 ώρες, ο/η athrain είπε:

Ταλαιπωρούμε με τους μήκυτες μόνο κατά τα άλλα όλα καλά. Επίσης αν καθήσω πολύ ώρα στο καναπέ χθες πχ έβλεπα μια ταινία το βράδυ και μετά πήγα να κουνηθώ να αλλάξω πλευρό να σηκωθώ κ ένιωθα τραβήγματα απο κάτω!! Το νιώθω πολύ έντονα όλο κλωτσά, κουνιέτα... Έχω λίγο αγωνία σε δυο μέρες που έχω τη β' επιπέδου, πριν δεν ήμουν έτσι, νομίζω όσο πλησιάζουν οι μέρες αγχώνομαι.

Πωωω κορίτσι μου οι μύκητες είναι όντως ζόρι.. ευτυχώς στην εγκυμοσύνη δεν εμφάνισα καθόλου μέχρι τώρα ενώ παλαιότερα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είχα!

Όλα τα υπόλοιπα μου ακούγονται πολύ φυσιολογικά! Και εγώ αυτό έλεγα στον άντρα μου ότι τώρα σιγά σιγά την νιώθω πιο πολύ όταν κουνιέται και χθες έφαγα και τις πρώτες μου κλωτσιές. Μοναδικό και ταυτόχρονα περίεργο συναίσθημα. Βέβαια λέγαμε πόσο γλυκό είναι τώρα που είναι 600 γρ αλλά μετά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ευχάριστο! Για την β επιπέδου εγώ έχω την άλλη Τετάρτη και νομίζω ότι και εγώ όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι περισσότερο!! 

Καλά αποτελέσματα στην β επιπέδου σου και να μας ενημερώσεις ❤️

Καλησπέρα! Τι κάνετε; Πώς πάνε τα μωράκια; Από συμπτώματα πως είστε;

@finallytheend κάνατε τη β' επιπέδου?

Εμείς αύριο την έχουμε την έχουμε και αγωνιώ ήδη! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂 τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂 εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷 ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...
    • Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του για να του δείξω τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε με τον εμβρυομητρικό στις αρχές του μήνα, να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού που ετοίμασα και λογικά θα μου γράψει το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και το παραπεμπτικό για τον τοκετό. Είναι κάτι διαδικαστικά... Επίσης! Ξέχασα να σας πω ότι έκανα και τις εξετάσεις του 3τριμηνου και σοκαρίστηκα 😬 Θυρεοειδής μια χαρά Σίδηρος παρόλο που αυξήσαμε τη δόση σε δεύτερο χάπι καθημερινά από 20 έπεσε στο 18 😒 αλλά τλχ αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη είναι στα κατώτατα φυσιολογικά  Ουρά όλα κομπλέ, καθαρά  Και τώρα το τρελό της υπόθεσης 🥁🥁🥁 Μου έβαλε και χοληστερίνη που λέτε γιατί είχα να κάνω απ' τον πρώτο τρίμηνο... Τότε ήταν 220 - ανεβασμένο μεν αλλά χαμηλότερο δε απ' τις προηγούμενες εξετάσεις μιας και έκανα ειδική διατροφή λόγω του ότι έχω κληρονομικά αυξημένη χοληστερίνη. Και τώρα.... 370!!!! Έπαθα σοκ! Ο γιατρός στο τηλ μου είπε περιληπτικά ότι στο 3ο τρίμηνο είναι αναμενόμενο να ανέβει η χοληστερίνη σε υψηλά επίπεδα γιατί το μωρό τη χρειάζεται για να πάρει βάρος και να χτίσει λίπος όσο προετοιμάζεται για τη γέννα... Αλλά και πάλι οι φυσιολογικές τιμές είναι 200-300. Είπε θα το συζητήσουμε σήμερα 😬😬😬 με βλέπω σε διαιτα πάλι.... Αλλά δε ξέρω ρε κορίτσια, ειλικρινά δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου, εντάξει τρωω τη φέρουσα μου δε λέω, αλλά 370... Στα πέναλτι είμαι 🤣🤣🤣🤣
    • Αφήστε κορίτσια, αυτό το ντοπλερ εγώ θα το κάνω στις 35 εβδ (σήμερα είμαι 33+1)! 😂😂  Είναι επειδή έχω κάνει ήδη 2 υπερήχους που παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του εμβρύου, μητριαιες κτλ οπότε μας παίρνει είπε ο γιατρός να το βάλουμε λίγο πιο μακριά. Τώρα τι να πω, απλά ανυπομονώ να τον δω κι εγώ ξανά 3/4D που λέτε να δούμε την πρόοδο ως προς τα χαρακτηριστικά! Πάλι καλά είχα κάνει σ εκείνο το ο ιδιωτικό κέντρο στις 21 εβδ 😅 απλά έχω την περιέργεια να δω πως εξελίχθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου από τότε, αλλά θα μου πείτε σε λίγο καιρό θα τον δω και λάιβ 😂😂 @Kiddo μου εσύ πως είσαι; Είδα ότι σε προβλημάτισαν οι μετρήσεις στις μητριαιες αλλά πραγματικά πιστεύω με την αύξηση του σαλοσπιρ που σου έδωσε όλα θα πάνε καλά ! Σε μένα πάντως το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε, πλέον είναι εντός ορίων 🙏🏻 @MarMar90κορίτσι μου με προβλημάτισε κι εμένα η αντίδραση του γιατρού σας και ήθελα να σου γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα Μ αυτά που προείπαν όλα τα κορίτσια εδώ! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το "εγώ σα γιατρός δε θα ανησυχούσα, αλλά σα πατέρας θα το έψαχνα"! Δλδ τι πάει να πει αυτό; Επίσης η αμνιο σ αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δλδ τι θα προσφέρει; Μόνο παραπάνω άγχος + το ρίσκο προωρότητας.... Τελικά που καταλήξατε; Πήρατε δεύτερη γνώμη;  Εύχομαι να πάνε όλα καλα ♥️♥️♥️
    • Πω πω!! Πολύ γρήγορα πηγές από διαστολή 4 σε 9!! Και λένε ότι η επισκληριδιος μπορεί να καθυστερήσει τη διαστολή 😲 πάνω σ αυτό το θέμα, κορίτσια όσες έχετε στο πλάνο να κάνετε, σε ποιο στάδιο του τοκετού σας έχουν προτείνει ότι είναι καλά; Εγώ απ' τα λεγόμενα της μαίας και του γιατρού έγραψα στο πλάνο μου να μου βάλουν τον καθετήρα/υποδοχή πώς λέγεται απ' την αρχή ώστε να είμαι έτοιμη και να γίνει η έγχυση της επισκληριδιου περίπου όταν κάνω διαστολή 5-6 (καλά μιλάμε φυσικά για φουλ ιδανικό σενάριο). Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ νωρίς δηλαδή - εσείς τι λέτε; Τι σας είπαν οι δικοί σας γιατροί/μαίες; Επίσης @_piripiri_ πες μας λίγο κι αυτό με τα κακα 😂 φυσικά οπότε βρεις χρόνο! Τα έμβρυα κάνουν κενώσεις μέσα στη μήτρα;; Νόμιζα μόνο κατουράνε εκεί μέσα, δεν ήξερα ότι μας χεζουν κιόλας 😂😂😂 💩💩💩 Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες δεύτερη φορά μαμά σε σχέση με την πρώτη φορά; Ο μεγάλος σου γιος γνώρισε τον αδερφούλη του ή όχι ακόμα; Να μας πεις οπότε φυσικά θελήσεις, τώρα έχεις δύο κουκλους 💙💙
    • Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...