Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

Κορίτσια έχει καμία από εσάς μήκυτες; εμένα με ταλαιπωρούν πολύ! Έχουν σπάσει τα νεύρα μου έχω κουραστεί!!! Βάζω σερβιετάκια συνέχεια για να μη λερώνω το εσώρουχο, πλύσεις με νερό όποτε είμαι σπίτι. Με αυτό το τρόπο το ελέγχω αρκετά καλά. Τις προάλλες όμως είχα πολλά υγρά άργησα να πλυθώ με νερό και να αλλάξω γιατί ήμουν στη δουλειά, με έπιασε φαγούρα αναγκαστικά ξυνόμουν δε μπορούσα να το αποφύγω και ερέθισα εκείνο το σημείο ήταν κόκκινο πονούσε λίγο εξωτερικά.. μετά έβαλα λίγο daktodon στο σπίτι και ηρέμησα. Θεραπεία κάτι δε κάνω με υπόθετα γιατί περιμένω να πάω στο γιατρό που έχω β επιπέδου να του το πω. Έκανα μια φορά στην αρχή αλλά ξανακόλλησα! πφφ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 583
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 28 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια έχει καμία από εσάς μήκυτες; εμένα με ταλαιπωρούν πολύ! Έχουν σπάσει τα νεύρα μου έχω κουραστεί!!! Βάζω σερβιετάκια συνέχεια για να μη λερώνω το εσώρουχο, πλύσεις με νερό όποτε είμαι σπίτι. Με αυτό το τρόπο το ελέγχω αρκετά καλά. Τις προάλλες όμως είχα πολλά υγρά άργησα να πλυθώ με νερό και να αλλάξω γιατί ήμουν στη δουλειά, με έπιασε φαγούρα αναγκαστικά ξυνόμουν δε μπορούσα να το αποφύγω και ερέθισα εκείνο το σημείο ήταν κόκκινο πονούσε λίγο εξωτερικά.. μετά έβαλα λίγο daktodon στο σπίτι και ηρέμησα. Θεραπεία κάτι δε κάνω με υπόθετα γιατί περιμένω να πάω στο γιατρό που έχω β επιπέδου να του το πω. Έκανα μια φορά στην αρχή αλλά ξανακόλλησα! πφφ!!

Ζόρικοι οι μύκητες βρε παιδάκι μου...είχα και εγώ αλλά να χτυπήσω ένα ξύλο έχουν πολύ καιρό να με ταλαιπωρησουν...με το δροσερό νερό σε ανακουφίζει λιγακι???έστω για τη φαγούρα...θα μου πεις  βεβαια όταν είσαι στη δουλειά πως θα πλυθεις??

στις πριν 2 ώρες, ο/η athrain είπε:

Κι εμένα με ταλαιπωρούν πολύ από την αρχή..έχω από την Πέμπτη πάλι τα ίδια.. νομίζω ότι έτσι την πατάω, με τα πολλά υγρά.. αν είμαι στη δουλειά και δεν πλυθω άμεσα πάλι εμφανίζονται. Έχω φτάσει σε σημείο να πλένομαι κάθε φορά που πάω και για τσισα, ακόμα και το βράδυ που ξυπνάω, μην τυχόν και μείνει τιποτα..στη δουλειά παίρνω τα μωρομαντιλα νερού να καθαριζομαι, αλλά και πάλι τα ίδια .Φοβάμαι ότι έτσι θα με πάει μέχρι το τέλος.

στις πριν 12 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Έχετε νιώσει όλες τι μωρο εδώ που είμαστε? 

Πως κοιμάστε?

Διακρίνεται κοιλίτσα?

Εγώ προσπαθώ  από την αρχή να μάθω να κοιμάμαι στο πλάι.. βάσανο. Κιλά είχα παραπάνω και κοιλιά οπότε ακόμα δε κάνει μπαμ..αν κ έχει στρογγυλεψει νομίζω.. 

Που θα κάνετε β επίπεδου? Εμείς ιασω..

Κ εγώ το έχω νιώσει κ το νιώθω αρκεί να είμαι σε ηρεμη κατάσταση. Όμως με τον μικρό μου όλη μέρα είμαι στο πόδι οπότε δεν τον νιώθω συχνά τον μπέμπη.  Όταν είναι να κοιμηθώ πχ ή αν ξυπνήσω μέσα στο βράδυ είμαι πιο τυχερή... 

Στο πλάι κοιμάμαι εγώ κι ανασκελα έτσι κ αλλιώς κ δεν έχω θέμα προς το παρόν. Είμαι στην 21η εβδομάδα,  δεν φαίνεται η εγκυμοσύνη ακόμη ειδικά αν προσέξω τι θα βάλω. Εγώ διαφορα βλέπω εδώ κ 10 μέρες αρκετή σε σχέση με πριν αλλά μέχρι εκεί. 

Β επιπέδου έχω 19/11 στη Θεσσαλονίκη  :)

στις πριν 3 ώρες, ο/η athrain είπε:

Είχα κ εγώ στην 1η εγκυμοσύνη κ τώρα δεν βλέπω να γλιτώνω γιατί άρχισαν τα πολλά υγρά σιγά σιγά κ από αυτό προκαλούνται πολύ εύκολα.. μαρτύριο είναι.... κρέμα dactodor νομίζω έβαζα κ είχα βάλει κ υπόθετο 2 φορές.... είναι ένα βάσανο, σε καταλαβαινω ..

στις πριν 12 ώρες, ο/η LaV είπε:

Ζόρικοι οι μύκητες βρε παιδάκι μου...είχα και εγώ αλλά να χτυπήσω ένα ξύλο έχουν πολύ καιρό να με ταλαιπωρησουν...με το δροσερό νερό σε ανακουφίζει λιγακι???έστω για τη φαγούρα...θα μου πεις  βεβαια όταν είσαι στη δουλειά πως θα πλυθεις??

Ναι δε μπορώ να πλυθώ στη δουλειά εκεί είναι που με ενοχλούν αφάνταστα!! Στο σπίτι κάθε φορά πάω τουαλέτα και με το τηλέφωνο της ντουζιέρα πλένομαι συνεχώς με κρύο νεράκι και ανακουφίζομαι ναι!! αν τα αφήσω χωρίς νερό αρκετές ώρες με ενοχλεί, δεν αντέχεται.. Ουφ δε ξέρω!!!

στις πριν 10 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εμένα με ταλαιπωρούν πολύ από την αρχή..έχω από την Πέμπτη πάλι τα ίδια.. νομίζω ότι έτσι την πατάω, με τα πολλά υγρά.. αν είμαι στη δουλειά και δεν πλυθω άμεσα πάλι εμφανίζονται. Έχω φτάσει σε σημείο να πλένομαι κάθε φορά που πάω και για τσισα, ακόμα και το βράδυ που ξυπνάω, μην τυχόν και μείνει τιποτα..στη δουλειά παίρνω τα μωρομαντιλα νερού να καθαριζομαι, αλλά και πάλι τα ίδια .Φοβάμαι ότι έτσι θα με πάει μέχρι το τέλος.

Δυστυχώς έτσι θα πάει ως το τέλος αλλά νομίζω μετά προς το τέλος κάτι δίνουν μια θεραπεία να φύγουν τελείως για να γεννήσουμε, έτσι δεν είναι; Δε ξέρω και να με δώσει θεραπεία πιστεύω πάλι θα κολλήσω έτσι και σε εμφανιστεί το έχεις μέχρι τέλος!! Το μόνο που με "χάλασε" στην εγκυμοσύνη αυτή ήταν αυτό!!! Βασικά αν νιώσεις ότι σε πιάνει φαγούρα νομίζω είναι ότι εκείνη τη στιγμή έχεις και πολλά υγρά απο κάτω οπότε πρέπει να τα πάρεις με κάποιο τρόπο γιατί αυτό γίνεται χειρότερο και μετά σε πιάνει υπερβολική φαγούρα. 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Κ εγώ το έχω νιώσει κ το νιώθω αρκεί να είμαι σε ηρεμη κατάσταση. Όμως με τον μικρό μου όλη μέρα είμαι στο πόδι οπότε δεν τον νιώθω συχνά τον μπέμπη.  Όταν είναι να κοιμηθώ πχ ή αν ξυπνήσω μέσα στο βράδυ είμαι πιο τυχερή... 

Στο πλάι κοιμάμαι εγώ κι ανασκελα έτσι κ αλλιώς κ δεν έχω θέμα προς το παρόν. Είμαι στην 21η εβδομάδα,  δεν φαίνεται η εγκυμοσύνη ακόμη ειδικά αν προσέξω τι θα βάλω. Εγώ διαφορα βλέπω εδώ κ 10 μέρες αρκετή σε σχέση με πριν αλλά μέχρι εκεί. 

Β επιπέδου έχω 19/11 στη Θεσσαλονίκη  :)

Είχα κ εγώ στην 1η εγκυμοσύνη κ τώρα δεν βλέπω να γλιτώνω γιατί άρχισαν τα πολλά υγρά σιγά σιγά κ από αυτό προκαλούνται πολύ εύκολα.. μαρτύριο είναι.... κρέμα dactodor νομίζω έβαζα κ είχα βάλει κ υπόθετο 2 φορές.... είναι ένα βάσανο, σε καταλαβαινω ..

@Amp92 άσεε! εμένα ξεκίνησαν και νωρίς νωρίς.. 7η εβδομάδα αν δε κάνω λάθος??? από τότε ζω αυτό το βάσανο!

στις πριν 23 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Έχετε νιώσει όλες τι μωρο εδώ που είμαστε? 

Πως κοιμάστε?

Διακρίνεται κοιλίτσα?

Εγώ προσπαθώ  από την αρχή να μάθω να κοιμάμαι στο πλάι.. βάσανο. Κιλά είχα παραπάνω και κοιλιά οπότε ακόμα δε κάνει μπαμ..αν κ έχει στρογγυλεψει νομίζω.. 

Που θα κάνετε β επίπεδου? Εμείς ιασω..

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!! Εγώ τον μικρό μου τον ένιωσα στην 17η εβδομάδα κ ειλικρινά δεν το περίμενα γιατί έχω πρόσθιο πλακούντα κ μου είχαν πει ότι μπορεί να αργήσω να το νιώσω... Κοιλίτσα έχω κάνει κ φαίνεται αρκετά έντονα! Τώρα είμαι στην 19η εβδομάδα... Β επιπέδου έχω κλείσει στο προγενεσις στην Αθήνα όπου είχα κάνει κ την αυχενική κ ήταν πολύ καλή η κυρία που μας έκανε τον υπέρηχο κ θέλαμε να πάμε ξανά εκεί... Στο πλάι κοιμόμουν πάντα οπότε δεν δυσκολεύτηκα πολύ! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

@Amp92 άσεε! εμένα ξεκίνησαν και νωρίς νωρίς.. 7η εβδομάδα αν δε κάνω λάθος??? από τότε ζω αυτό το βάσανο!

Δύσκολη κατάσταση αυτήν με τους μύκητες...εύχομαι να περάσουν σύντομα από όσες ταλαιπωρειστε!!! Καλό είναι επίσης να τρώτε γιαούρτια η να πίνετε κεφίρ..εμένα είχαν βοηθήσει πολύ!! Δυστυχώς εγώ κάποιες μέρες με πιάνουν συμπτώματα ουρολοίμωξης...μάλλον καραδοκεί κάποιο μικρόβιο και με το ανοσοποιητικό αξεσθενημενο δεν φεύγει...αλλά μερικές φορές πιστεύω ότι λόγω της μήτρας και του μωρού που πιέζει την κύστη και συγκρατούνται κάποια ουρά μου εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα ...τόσο έντονα που είχα καταλάβει την εγκυμοσύνη μου λόγω της ουρολοίμωξης από την 5η βδομάδα....ενω είχα πάρα πολλά χρόνια να κολλήσω !! Περαστικά εύχομαι σε ολες μας ...

στις πριν 16 ώρες, ο/η athrain είπε:

Εντάξει το σάκχαρο δεν ανεβαίνει μό΄νο από τα γλυκά παίζουν κι άλλα το ρόλο τους και το άγχος πολύ. Σε καταλαβαίνω κι εγώ θέλω να τρώω γλυκά τελευταία ενώ δεν ήμουν έτσι παλιά!!! Έχω κάνει πλούσια την εταιρεία ΙΟΝ πλέον μόνο σοκολάτες τρώω.. Καλές εξετάσεις να έχουμε!!! 

Σίγουρααα!! Και εγώ έχω ρημάξει τις ΙΟΝ φουντούκι 😅. Πήγα πρωί πρωί τις εκάνα... για να δούμε. Έχω απορία να δω και τον αιματοκρίτη!! Καλά αποτελέσματαααααα να έχουμε 🙏🙏

Κορίτσια μου να ρωτήσω κάτι πότε σκέφτεστε να αρχίσετε να ψωνίζετε? Με έχει πιάσει ένα άγχος και για το τι πρέπει να πάρω καθώς είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν έχω ιδέα!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Κορίτσια μου να ρωτήσω κάτι πότε σκέφτεστε να αρχίσετε να ψωνίζετε? Με έχει πιάσει ένα άγχος και για το τι πρέπει να πάρω καθώς είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν έχω ιδέα!

Καλημέρα! Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν σήμερα! Βέβαια τα περισσότερα τα έχω από την κόρη μου κι εφόσον περιμένω πάλι κοριτσάκι δεν θα χρειαστώ πολλά! Μόνο ρούχα λόγω του ότι θα γεννηθεί διαφορετική εποχή. Πάντως νομίζω πως μετά τη β επιπέδου είναι καλά. Γιατί τα έξοδα είναι πολλα για να πέσουν μαζεμένα. Στην κόρη μου μετά από κάθε υπέρηχο έπαιρνα κι από ένα ρουχαλακι, τώρα δεν έχω πάρει ακόμα τίποτα, και λέω να το αφήσω για τις χειμερινές εκπτώσεις... Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι πες μου!

στις πριν 20 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα! Με το καλό να δείτε τα μωράκια αύριο! Εγώ το τριήμερο έκανα μια μίνι γενική γιατί ήθελα να στολισω!αλλά ο καιρός δεν μου κολλάει καθόλου...οπότε προς το παρόν το άφησα! 

Σχετικά με τον ύπνο κι εγώ ετσι @nikiev98ενώ πάντα κοιμάμαι μπρούμυτα, στην εγκυμοσύνη ευτυχώς μπορώ μόνο στο πλάι!

Καλημερα! επανηλθα.. μιας και ειμαι ακομα νεο μελος και εχω περιορισμούς.. εγω κοιμομουν παντα ανασκελα..αλλα για καποιον λογο με ενοχλει απο την πολυ αρχη..οποτε προσπαθω και δυσκολευομαι να κοιμηθω στο πλαι..

στις πριν 17 ώρες, ο/η athrain είπε:

@Katerina1990 προσπάθησε να συγκρατηθείς σε καταλαβαίνω! αυτό με τα κιλά και εμένα με προβληματίζει δε θέλω να πάρω πολλά γιατί θέλω να τα χάσω κατευθείαν μετά 60 κιλά ξεκίνησα να δω ποσο θα φτάσω τώρα... δε ξέρω πόσο είμαι φοβάμαι να ζυγιστώ αλλά συνέχεια γουργουρίζει η κοιλιά μου πεινάω με το παραμικρό΄ τρώω κάτι μικρό που έτρωγα παλιά και με έπιανε και τώρα δε με πιάνει πλέον όλο και κάτι θέλω να μασουλάω άσε που με έχει πιάσει λυσσα με τις σοκολάτες ΙΟΝ 🤣..! μιαμμμ..

να μην αφηνεις τον εαυτο σου να πειναει..ας τρως φρουτο..ή κατι αλλο! 

στις πριν 16 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι...απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου ...τα κατάφερες και μόνο θετικά θα σκέφτεσαι από δω και πέρα!! 

μακαρι! αφου φτασαμε στην μεση..κοντευουμε!

στις πριν 16 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Από Θεσσαλονίκη είμαι εγώ και θα την κάνω στο Γένεσης. Και εγώ είχα κοιλιά και από πριν αλλά σίγουρα έχει μεγαλώσει και φωνάζει εγκυμοσύνη...απλώς μόνο εκεί έχει φουσκώσει και όχι τόσο περιφερειακά που όλοι μου λένε αγόρι έχεις ...αλλά εγώ έχω κορακλα!!! Πλάκα έχει...προσπαθώ να κοιμάμαι στο πλάι αλλά κουράζομαι από κάποια στιγμή και μετά γυριζω για λίγο ..όσο για κλωτσιές δειλά δειλά εδώ και βδομάδα άρχισα να νιώθω τουμπιτσες και χτυπήματα μικρά...αλλά έχω πρόσθιο πλακούντα για αυτό άργησα έτσι.

και εγω το προσπαθω στο πλαι και γυριζω... αστα.. ετσι και εγω εδω και μια εβδομαδα αλλα οχι με μοτιβο..

στις πριν 16 ώρες, ο/η athrain είπε:

εγω πριν την εγκυμοσυνη εβγαζα συνεχεια.. τωρα η αληθεια ειναι μονο μια φορα ειχα φαγουρα.. και μου ειπε για 7 μερες dactador.. εισαι σιγουρη για τα σερβιετακια? ειχα διαβασει οταν εψαχνα πολυ για τους μυκητες οτι δεν βοηθανε..

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!! Εγώ τον μικρό μου τον ένιωσα στην 17η εβδομάδα κ ειλικρινά δεν το περίμενα γιατί έχω πρόσθιο πλακούντα κ μου είχαν πει ότι μπορεί να αργήσω να το νιώσω... Κοιλίτσα έχω κάνει κ φαίνεται αρκετά έντονα! Τώρα είμαι στην 19η εβδομάδα... Β επιπέδου έχω κλείσει στο προγενεσις στην Αθήνα όπου είχα κάνει κ την αυχενική κ ήταν πολύ καλή η κυρία που μας έκανε τον υπέρηχο κ θέλαμε να πάμε ξανά εκεί... Στο πλάι κοιμόμουν πάντα οπότε δεν δυσκολεύτηκα πολύ! 

Με το καλο και το δικο σου μωρακι!! αα νωρις εσυ τελειο!! τυχερη που κοιμοσουν στο πλαι! το χειροτερο μου μεχρι τωρα.. και εγω στο ιασω εκει που καναμε και την αυχενικη με τον ιδιο..ειναι πιο κοντα μας απο τα 3 που μας προτεινε ο γιατρος για αυτο το επιλεξαμε για τις μεγαλες εξετασεις..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα! Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν σήμερα! Βέβαια τα περισσότερα τα έχω από την κόρη μου κι εφόσον περιμένω πάλι κοριτσάκι δεν θα χρειαστώ πολλά! Μόνο ρούχα λόγω του ότι θα γεννηθεί διαφορετική εποχή. Πάντως νομίζω πως μετά τη β επιπέδου είναι καλά. Γιατί τα έξοδα είναι πολλα για να πέσουν μαζεμένα. Στην κόρη μου μετά από κάθε υπέρηχο έπαιρνα κι από ένα ρουχαλακι, τώρα δεν έχω πάρει ακόμα τίποτα, και λέω να το αφήσω για τις χειμερινές εκπτώσεις... Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι πες μου!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ειλικρινά!! Ναι σίγουρα κάποια στιγμή θα σε χρειαστώ πιο πολύ για να με συμβουλέψεις σε θέματα πρακτικότητας των πραγμάτων που πρόκειται να αγοράσω.. 

Σκεφτόμουν να ξεκινήσω τις αγορές μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά σκέφτομαι ότι θα πέσουν πολλά έξοδα μετά οπότε ίσως ρουχαλάκια και είδη προικός να ξεκινήσω δειλά δειλά να παίρνω. 

Έπειτα δεν ξέρω τι να κάνω με το κομμάτι του baby shower.. αισθάνομαι πως αν το κάνω είναι σαν να υποχρεώνω να μου φέρουν κάτι.. από την άλλη θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος προτίθεται να πάρει κάτι για το μωρό μην το πάρω άδικα..... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η nikiev98 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ειλικρινά!! Ναι σίγουρα κάποια στιγμή θα σε χρειαστώ πιο πολύ για να με συμβουλέψεις σε θέματα πρακτικότητας των πραγμάτων που πρόκειται να αγοράσω.. 

Σκεφτόμουν να ξεκινήσω τις αγορές μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά σκέφτομαι ότι θα πέσουν πολλά έξοδα μετά οπότε ίσως ρουχαλάκια και είδη προικός να ξεκινήσω δειλά δειλά να παίρνω. 

Έπειτα δεν ξέρω τι να κάνω με το κομμάτι του baby shower.. αισθάνομαι πως αν το κάνω είναι σαν να υποχρεώνω να μου φέρουν κάτι.. από την άλλη θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος προτίθεται να πάρει κάτι για το μωρό μην το πάρω άδικα..... 

Εγώ θα σου πω να το κάνεις, επίσης όσοι σε ρωτάνε τι να πάρουν να το λες, δεν είναι ντροπή! Εγώ έτσι εκανα, με ρωτούσαν όλοι τι να πάρουν κι έλεγα τίποτα, ότι θέλετε, από ντροπή βέβαια και κατέληξα να μου φέρουν όλοι ρούχα τα οποία στο τέλος ήταν τόσο πολλά και άκυρα νούμερα που δεν τα φόρεσε και καθόλου. Τον πρώτο καιρό με νεογέννητο εννοείται ότι δεν μπορούσα να πάω να αλλάξω! 

Baby shower θέλω κι εγώ να κάνω ενώ στην μεγάλη δεν έκανα! Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν έχω κάνει τίποτα για να τα χω σαν ανάμνηση οπότε λέω να κάνω ένα παρτακι γύρω στον 8ο, να ρθουν και παιδάκια να χαρεί Κ το κορίτσι μου!

στις πριν 11 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Σε ποια στο προγενεσις??στη Καρανασταση????

στις πριν 7 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ θα σου πω να το κάνεις, επίσης όσοι σε ρωτάνε τι να πάρουν να το λες, δεν είναι ντροπή! Εγώ έτσι εκανα, με ρωτούσαν όλοι τι να πάρουν κι έλεγα τίποτα, ότι θέλετε, από ντροπή βέβαια και κατέληξα να μου φέρουν όλοι ρούχα τα οποία στο τέλος ήταν τόσο πολλά και άκυρα νούμερα που δεν τα φόρεσε και καθόλου. Τον πρώτο καιρό με νεογέννητο εννοείται ότι δεν μπορούσα να πάω να αλλάξω! 

Baby shower θέλω κι εγώ να κάνω ενώ στην μεγάλη δεν έκανα! Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν έχω κάνει τίποτα για να τα χω σαν ανάμνηση οπότε λέω να κάνω ένα παρτακι γύρω στον 8ο, να ρθουν και παιδάκια να χαρεί Κ το κορίτσι μου!

Κατερίνα μου σαν πιο παλια και με ένα μωράκι ήδη θα σε χρειαστώ και εγώ για το τι θα χρειαστώ...χαχαχαχαχα και εσένα και όλες εδώ τις ήδη μανούλες...αλλά ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα και εγώ γιατί ακόμα έχω το φόβο....από Δεκέμβρη λέω να ξεκινήσω δειλά δειλά...Εμείς βέβαια εδώ κρήτη κάνουμε και λίστα οπότε αν θέλει κάποιος να σου πάρει κάτι μπορεί να το κάνει μέσω της λίστας οπότε σου παιρνουν πράγματα που χρειάζεσαι!!

στις πριν 17 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο! Έτσι θα κάνω και για το Baby shower το βλέπω στην πορεία!

Σε ευχαριστώωω πολύ 💗

Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις και να το ευχαριστηθείς αφού δεν έκανες κάτι σε αυτή σου την εγκυμοσύνη!!

Σε άλλα νέα σήμερα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό. Αυτό το πράγμα που κάθε φορά που έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο, το προηγούμενο βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ το έχει και άλλη? Ή μόνο εγώ είμαι η τρελή??😅

στις πριν 56 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο! Έτσι θα κάνω και για το Baby shower το βλέπω στην πορεία!

Σε ευχαριστώωω πολύ 💗

Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις και να το ευχαριστηθείς αφού δεν έκανες κάτι σε αυτή σου την εγκυμοσύνη!!

Σε άλλα νέα σήμερα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό. Αυτό το πράγμα που κάθε φορά που έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο, το προηγούμενο βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ το έχει και άλλη? Ή μόνο εγώ είμαι η τρελή??😅

Αααααα εγώ ανήκω σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία πάντως!!!!Αυτο το άγχος και η αγωνία δεν ηρεμούν!!! 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
    • Περιμένουμε εδώ σαν τις άδικες κατάρες με τον σύζυγο μπας κι εμφανιστεί ο γιατρός να μας γράψει το εξιτήριο... 🙄 Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πολύ την αγωνία που περνάς!! Κι εγώ θα είχα ήδη φύγει να περιμένω απ' έξω!! Εύχομαι πραγματικά τα νέα που θα έχεις να είναι καλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας!! ❤️❤️
    • Ο άντρας μου από την επέμβαση χάλια ακόμα 😂😂 Του είπα, να γιατί εσείς οι άντρες δεν γεννατε!! Δεν θα το αντεχατε.. Στο άκουσμα του θετικού τεστ, απαθής και εκείνος όπως εγώ. Είναι λες και μας έχουν κλέψει τη χαρά πλέον, δεν μας συγκινεί όπως θα ήταν φυσιολογικό. Έχουμε χαρει και έχουμε κλάψει τόσες φορές που πλέον απλά περιμένουμε την εξέλιξη χωρίς καν να το συζητάμε μεταξύ μας. Χοριακη ίσως μετά την καθυστέρηση. Την Τρίτη είναι η αναμενόμενη μέρα περιόδου. Δεν θέλω να δω άλλο ένα μικρό νούμερο οποτε θα περιμένω κάποιες μέρες. 
    • Πω πω βρε κορίτσι μου... Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! Και εγώ δεν μπορούσα πιο νωρίς να προχωρήσω στο δεύτερο λόγω διαφόρων συγκυριών. Το πήραμε απόφαση πριν κανένα 6μηνο και πάνω που είχα ξεκινήσει τις εξετάσεις μας ήρθε 
    • Εγώ για δεύτερο ήμουν σίγουρη ότι το ήθελε και απλά περίμενα να κλείσω τον χρόνο από την καισαρική για να ξεκινήσω προσπάθειες αλλά δεν είχα και τον χρόνο μπροστά μου όπως έχεις εσύ λόγο ηλικίας για να περιμένω.. στην πρώτη με πήρε 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος οπότε έλεγα αν με πάρει πάλι τόσο καιρό για να ξανά μείνω στο δεύτερο το έχω χαμένο 😂 αλλά εντάξει το δεύτερο ήρθε αμέσως 😁 Είναι νωρίς ακόμα να το σκέφτεσαι αλλά όταν περάσει ο καιρός πιστεύω θα θελήσεις ξανά και άλλο μωράκι έχεις μάθει και σε μεγάλη οικογένεια αν θέλει και ο άντρας σου και αλλο παιδάκι θα το βάλετε μπροστά 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...