Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

Έχετε νιώσει όλες τι μωρο εδώ που είμαστε? 

Πως κοιμάστε?

Διακρίνεται κοιλίτσα?

Εγώ προσπαθώ  από την αρχή να μάθω να κοιμάμαι στο πλάι.. βάσανο. Κιλά είχα παραπάνω και κοιλιά οπότε ακόμα δε κάνει μπαμ..αν κ έχει στρογγυλεψει νομίζω.. 

Που θα κάνετε β επίπεδου? Εμείς ιασω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 583
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 23 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! σας παρακολουθώ εδώ και καιρό.. είπα και εγώ δειλά δειλά.. να σας γράψω.. εχω πητ 8/3 μετά απο εξωσωματική... και ετοιμαζομαστε σιγά σιγά για την β΄  επιπέδου...

Καλή σου μέρα κορίτσι μου και με το καλό να έρθει το μωράκι σας. Εύχομαι μία υγιή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

στις On 27/10/2024 at 5:12 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε; Έχω λίγες μέρες να μπω γιατί είχα πολύ δουλειά και δεν είχα χρόνο. Τα νέα σας τα είδα όλα μαζεμένα!! Αυτές τις μέρες πραγματικά ξέχασα ότι είμαι έγκυος απο τη ρουτίνα των ημερών και μου θυμίζει πολλές φορές το μωράκι με κλωτσιές. Το αισθάνομαι αρκετά έντονα, αφού πολλές φορές παρατηρώ και τη κοιλιά εκεί που κλωτσάει ανασηκώνεται λίγο το δέρμα! Μικρά μικρά χτυπηματάκια και κάτι σαν τουμπίτσες... δε ξέρω πότε χαμηλά και πότε δεξιά ή αριστερά πότε στη μέση.. δεν υπάρχει συγκεκριμένο σημείο. Έχει πολύ πλάκα. Στις 8/11 έχω β' επιπέδου εεεεε και μια αγωνία την έχω λιγάκι..

Οι εξετάσεις καλές βγήκαν ανέβηκε το σίδηρο στα 35 πάλι καλά και λίγο τα αιμοπετάλια που από 132000 πήγαν 136000 τουλάχιστον δεν κατέβηκαν γιατί φρίκαρα λίγο η αλήθεια είναι.

Εσείς πως είστε από εξετάσεις; Νιώθετε τα μωράκια;

Τυχερήηηη εγώ με τον πρόσθιο πλακούντα θα αργήσω μάλλον ακόμα αρκετά αφού ακόμα τις κινήσεις της της νιώθω σαν πεταλουδίτσες.

Εξετάσεις αύριο έχω να κάνω και πιο πολύ να σου πω ότι με αγχώνει το σάκχαρο γιατί έχω μία αδυναμία παραπάνω στα γλυκά. Πάντα είχα αλλά αυτό το πράγμα τ΄ωρα στην εγκυμοσύνη είναι το κάτι άλλο!! Προσπαθώ όσο γίνεται να τα μειώσω για να μην μας βγει τίποτα.. 

Εμείς β'επιπέδου έχουμε 13/11. Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας 💗

στις πριν 1 ώρα, ο/η MarwDim είπε:

Καλημέρα.. εμένα δυστυχώς ο αιματοκρίτης μου δεν είναι στα καλύτερά του (όχι ότι ήταν και πότε)..33 έχω και μάλλον θα μου πει να παίρνω δύο αμπούλες σιδήρου την μέρα. Απο κιλά νομίζω πάμε καλά...ο δικός σου είναι αυστηρός σε αυτά και θα έχει τους λόγους του αλλά ο δικός μου καθόλου και δεν νοιάζει πόσα κιλά θα πάρω...μέχρι στιγμής έχω πάρει από την αρχή 3 με 4 κιλά και κάνω κρατεί γτ ήδη ξεκίνησα με αρκετά...τα βράδυα δεβ τρώω ακόμα και αν πεινάω!! Και το καταφέρνω αυτό γτ ακόμα έχω τρομερή υπνηλία και από την νύστα δεν σκέφτομαι τίποτα...για πότε με παίρνει ο ύπνος δεν το καταλαβαίνω,όμως το πρωί τρώω πλούσιο πρωινό πάντα!! Ανυπομονώ για την β επιπέδου στις 7/11 όπως εσένα ...πολλά σκέφτομαι και λίγο αγχώνομαι για να σου πω την αλήθεια!!! Όλα καλά σε όλες να πάνε εύχομαι!!

Καλημέρα! Α είναι αρκετά χαμηλός ο αιματοκρίτης σου. εμένα ευτυχώς σε καμία εγκυμοσύνη δεν έπεσε κάτω από 37! Θα αυξήσεις τον σίδηρο κι όλα θα είναι καλά!

Με τα κιλά επιτρέπει μέχρι 9, 1 για κάθε μήνα, στην προηγουμενη τα κατάφερα, τώρα δεν νομίζω γιατί είμαι ήδη στα +4 με +5 και από την μέχρι τώρα εμπειρία έχω καταλάβει ότι τα περισσότερα τα έβαλα τους 2 τελευταίους μήνες! Αλλά αυτό είναι το λιγοτερο, να είναι καλά τα μωρά μας κι όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα!

Όσο για τη β επιπέδου κι εγώ από την μια ανυπομονώ κι από την άλλη αγχώνομαι να είναι όλα καλά!

στις πριν 23 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! σας παρακολουθώ εδώ και καιρό.. είπα και εγώ δειλά δειλά.. να σας γράψω.. εχω πητ 8/3 μετά απο εξωσωματική... και ετοιμαζομαστε σιγά σιγά για την β΄  επιπέδου...

Καλώς όρισες! Με το καλό! Πώς είναι η εγκυμοσύνη σου; 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Καλή σου μέρα κορίτσι μου και με το καλό να έρθει το μωράκι σας. Εύχομαι μία υγιή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Καλημέρα! Σε ευχαριστώ  πολύ! Επίσης!!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλώς όρισες! Με το καλό! Πώς είναι η εγκυμοσύνη σου; 

Καλημέρα! Ευχαριστώ! Επίσης! 

Μέχρι τώρα όλα πολύ καλά.. εγώ φοβάμαι λόγω των πολλών αποτυχιων πριν.. η αυχενική καλά..  από συμπτώματα  σχεδόν τπτ..και από κιλά έχασα  το πρώτο τρίμηνο.. τώρα είμαι +1 από τον προηγούμενο  μήνα.. +0 από τον Ιούνιο που κάναμε την ετ.. ο μπέμπης φαίνεται  μεγάλος αλλά περιμένουμε τη Β επιπέδου..

στις πριν 29 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Τυχερήηηη εγώ με τον πρόσθιο πλακούντα θα αργήσω μάλλον ακόμα αρκετά αφού ακόμα τις κινήσεις της της νιώθω σαν πεταλουδίτσες.

Εξετάσεις αύριο έχω να κάνω και πιο πολύ να σου πω ότι με αγχώνει το σάκχαρο γιατί έχω μία αδυναμία παραπάνω στα γλυκά. Πάντα είχα αλλά αυτό το πράγμα τ΄ωρα στην εγκυμοσύνη είναι το κάτι άλλο!! Προσπαθώ όσο γίνεται να τα μειώσω για να μην μας βγει τίποτα.. 

Εγώ οπίσθιο έχω.. αλλά δεν το νιώθω  φουλ η δυνατά..2-3 φορές μέσα στη μέρα..ρώτησα το. Γιατρό και μου είπε είναι φυσιολογικό..οπότε έχουμε ακόμα.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Ναι ναι το πρώτο! Και μετά από αρκετές  προσπάθειες.. αγοράκι..

Με το καλό κορίτσι μου!!όλα καλά να πάνε και με το καλό να έρθει ο μικρός σου!🥰

Χρόνια πολλά κορίτσια...πως ειστε??πως περάσατε το 3ημερακι??

Εγώ έχω αύριο ραντεβού με το γιατρό πάλι να δω τα μικρά μας...εννοείται δεν τα νοιώθω ακόμα.. αλλά είναι και νωρίς για εμάς ακόμα.. 

Τα κιλά δυστηχως είναι θέμα...καλά τα είχα πάει στη  αρχή και έχασα αρκετά αλλά τώρα δύο βδομάδες τρώω παραπάνω και ανησυχώ τι θα δείξει αύριο...ελπίζω να μην έχω πάρει....

στις πριν 1 λεπτό, ο/η LaV είπε:

Εγώ έχω αύριο ραντεβού με το γιατρό πάλι να δω τα μικρά μας...εννοείται δεν τα νοιώθω ακόμα.. αλλά είναι και νωρίς για εμάς ακόμα.. 

Τα κιλά δυστηχως είναι θέμα...καλά τα είχα πάει στη  αρχή και έχασα αρκετά αλλά τώρα δύο βδομάδες τρώω παραπάνω και ανησυχώ τι θα δείξει αύριο...ελπίζω να μην έχω πάρει....

Σε ευχαριστω κοριτσι μου! και σε εσενα με το καλο τα μωρακια σου!! 

το τριημερο περασε ανετα..γτ 24/10 ειχαμε υπερηχο..μετα εχει και καλο καιρο ολο καναμε και καμια βολτα.. 

εγω επαιρνα και κορτιζονη οποτε ειχα κοψει αλατι και ζαχαρη..οσο μπορω το τηρω ακομα..αλλα ξεφευγω που και που..ειδικα τωρα το τριημερο τσιμπησαμε και απεξω.. παϊδάκια ανάλατα δεν υπαρχουν χαχα

στις πριν 2 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Πως κοιμάστε?

Διακρίνεται κοιλίτσα?

Εγώ προσπαθώ  από την αρχή να μάθω να κοιμάμαι στο πλάι.. βάσανο. Κιλά είχα παραπάνω και κοιλιά οπότε ακόμα δε κάνει μπαμ..αν κ έχει στρογγυλεψει νομίζω.. 

Εγώ επειδή έχω πρόσθιο πλακούντα (κοπέλα με παραπάνω κιλά και εγώ) νιώθω κάποιες κινήσεις ώρες ώρες αλλά σαν πεταλουδίτσες σαν γαργαλητό. Την περισσότερη συγκέντρωση κιλών την έχω σε περιφέρεια και μπούτια οπότε η κοιλιά πλέον δείχνει κανονικά. 

Όσο για τον ύπνο μόνο στο πλάι. Εξαρχής μπρούμυτα δεν μπορούσα, αν και πριν την εγκυμοσύνη μόνο έτσι κοιμόμουν, και για ανάσκελα μετά από κάποια ώρα με πιάνουν ταχυκαρδίες οπότε αναγκαστικά και μόνο στο πλάι.

Εμείς είμαστε στην Θεσσαλονίκη θα την κάνουμε στην εμβρυομητρική. Μας το είχε προτείνει ο γυναικολόγος και είχαμε κάνει και την αυχενική εκεί.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikiev98 είπε:

Εγώ επειδή έχω πρόσθιο πλακούντα (κοπέλα με παραπάνω κιλά και εγώ) νιώθω κάποιες κινήσεις ώρες ώρες αλλά σαν πεταλουδίτσες σαν γαργαλητό. Την περισσότερη συγκέντρωση κιλών την έχω σε περιφέρεια και μπούτια οπότε η κοιλιά πλέον δείχνει κανονικά. 

Όσο για τον ύπνο μόνο στο πλάι. Εξαρχής μπρούμυτα δεν μπορούσα, αν και πριν την εγκυμοσύνη μόνο έτσι κοιμόμουν, και για ανάσκελα μετά από κάποια ώρα με πιάνουν ταχυκαρδίες οπότε αναγκαστικά και μόνο στο πλάι.

Εμείς είμαστε στην Θεσσαλονίκη θα την κάνουμε στην εμβρυομητρική. Μας το είχε προτείνει ο γυναικολόγος και είχαμε κάνει και την αυχενική εκεί.

Εγώ οπίσθιο αλλά είχα παραπάνω  κιλά στην κοιλιά.. οπότε όπως το νιώθεις  και εσύ..θα έλεγα.. και εμειε στον ίδιο με την αυχενική..

στις πριν 31 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Εμείς πολύ χαλαρά είπαμε φέτος..οπότε έτσι και κάναμε! Καφέ φαγητό ξεκούραση! 

Με το καλό να δεις τα μικράκια σου!! Πόσες εβδομάδες είσαι τώρα??

στις πριν 12 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Εμείς πολύ χαλαρά είπαμε φέτος..οπότε έτσι και κάναμε! Καφέ φαγητό ξεκούραση! 

Με το καλό να δεις τα μικράκια σου!! Πόσες εβδομάδες είσαι τώρα??

Σε ευχαριστώ πολυ!!!στην 17η είμαι...και είναι και εμένα προσθιοι και οι δύο πλακουντες...

Βέβαια καθώς δεν είχα ποτέ ιδιαίτερα κοιλιά αν κ εχω παραπάνω κιλά έχει αρχίσει και φαίνεται αρκετά...αλλά το χαίρομαι τόσο πολύ...κάθομαι σαν τη χαζη και τη κοιταζω μόνη μου...χαχαχχαχα

στις πριν 1 λεπτό, ο/η LaV είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ!!!στην 17η είμαι...και είναι και εμένα προσθιοι και οι δύο πλακουντες...

Βέβαια καθώς δεν είχα ποτέ ιδιαίτερα κοιλιά αν κ εχω παραπάνω κιλά έχει αρχίσει και φαίνεται αρκετά...αλλά το χαίρομαι τόσο πολύ...κάθομαι σαν τη χαζη και τη κοιταζω μόνη μου...χαχαχχαχα

Χααχχααχαχ ναι σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Πιστεύω σε καμία εβδομάδα θα αρχίσεις να τα καταλαβαίνεις. Έτσι έγινε και με εμένα με σωματοδομή σαν την δική σου.

στις πριν 20 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Καλά εννοείται! Εγώ που είχα και θέλω να φούσκωσω!

στις πριν 3 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρα! Ευχαριστώ! Επίσης! 

Μέχρι τώρα όλα πολύ καλά.. εγώ φοβάμαι λόγω των πολλών αποτυχιων πριν.. η αυχενική καλά..  από συμπτώματα  σχεδόν τπτ..και από κιλά έχασα  το πρώτο τρίμηνο.. τώρα είμαι +1 από τον προηγούμενο  μήνα.. +0 από τον Ιούνιο που κάναμε την ετ.. ο μπέμπης φαίνεται  μεγάλος αλλά περιμένουμε τη Β επιπέδου..

Τέλεια! Να μην φοβάσαι τίποτα!ήρθε για να μείνει! Και τα κιλακια σου σούπερ! Τίποτα! Ποτέ έχετε την εξέταση?

στις Just now, ο/η Katerina1990 είπε:

Τέλεια! Να μην φοβάσαι τίποτα!ήρθε για να μείνει! Και τα κιλακια σου σούπερ! Τίποτα! Ποτέ έχετε την εξέταση?

Τη Δευτέρα  4/11η β! Εσείς?

στις πριν 2 ώρες, ο/η LaV είπε:

Καλησπέρα! Με το καλό να δείτε τα μωράκια αύριο! Εγώ το τριήμερο έκανα μια μίνι γενική γιατί ήθελα να στολισω!αλλά ο καιρός δεν μου κολλάει καθόλου...οπότε προς το παρόν το άφησα! 

Σχετικά με τον ύπνο κι εγώ ετσι @nikiev98ενώ πάντα κοιμάμαι μπρούμυτα, στην εγκυμοσύνη ευτυχώς μπορώ μόνο στο πλάι!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα! Με το καλό να δείτε τα μωράκια αύριο! Εγώ το τριήμερο έκανα μια μίνι γενική γιατί ήθελα να στολισω!αλλά ο καιρός δεν μου κολλάει καθόλου...οπότε προς το παρόν το άφησα! 

Σχετικά με τον ύπνο κι εγώ ετσι @nikiev98ενώ πάντα κοιμάμαι μπρούμυτα, στην εγκυμοσύνη ευτυχώς μπορώ μόνο στο πλάι!

Ρε συ δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται... Πονούσα όταν ξάπλωνα μπρούμυτα από την αρχή που το έμβρυο ήταν 1 εκατοστό οπότε δεν εξηγείται🤣! Βέβαια πονούσα στο σημείο που τώρα είναι ο πλακούντας. Ίσως για αυτό?? Δεν ξέρω....

στις πριν 27 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Ρε συ δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται... Πονούσα όταν ξάπλωνα μπρούμυτα από την αρχή που το έμβρυο ήταν 1 εκατοστό οπότε δεν εξηγείται🤣! Βέβαια πονούσα στο σημείο που τώρα είναι ο πλακούντας. Ίσως για αυτό?? Δεν ξέρω....

Ναι κι εγώ από την αρχή όταν γύριζα μπρούμυτα αισθανομουν μια πίεση! Πραγματικά απίστευτο!ποιος ξέρει? Εσύ τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι?

στις On 27/10/2024 at 8:18 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα καλησπέρα!! Κι εγώ σ' αυτή την εγκυμοσύνη, αν δεν κλωτσούσε τόσο συχνά πραγματικά θα ξεχνούσα εντελώς ότι είμαι έγκυος! Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δραστήρια! Εμείς έχουμε στις 7/11 τη β επιπέδου και ανυπομονώ πολύ!!

Όσον αφορά τις εξετάσεις, μια χαρά, ο αιματοκρίτης είναι 38.5 κι όλα τα άλλα φυσιολογικα! 

Από κιλά πως πάτε κορίτσια? Σήμερα ανέβηκα στη ζυγαριά κι ένα σοκ το έπαθα! Πήρα σε 20 μερες 2 κιλά😱😱Ποιος τον ακουει τον γιατρό...κι είναι κι αυστηρός πολύ με αυτό το θέμα! Η αλήθεια είναι ότι τρώω πολύ τον τελευταίο καιρό, νομίζω ότι πεινάω σύνεχεια! Έχετε κι εσείς πολλή όρεξη ή απλα το χω ρίξει στο φαι?😄

@Katerina1990 προσπάθησε να συγκρατηθείς σε καταλαβαίνω! αυτό με τα κιλά και εμένα με προβληματίζει δε θέλω να πάρω πολλά γιατί θέλω να τα χάσω κατευθείαν μετά 60 κιλά ξεκίνησα να δω ποσο θα φτάσω τώρα... δε ξέρω πόσο είμαι φοβάμαι να ζυγιστώ αλλά συνέχεια γουργουρίζει η κοιλιά μου πεινάω με το παραμικρό΄ τρώω κάτι μικρό που έτρωγα παλιά και με έπιανε και τώρα δε με πιάνει πλέον όλο και κάτι θέλω να μασουλάω άσε που με έχει πιάσει λυσσα με τις σοκολάτες ΙΟΝ 🤣..! μιαμμμ..

στις πριν 7 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Εντάξει το σάκχαρο δεν ανεβαίνει μό΄νο από τα γλυκά παίζουν κι άλλα το ρόλο τους και το άγχος πολύ. Σε καταλαβαίνω κι εγώ θέλω να τρώω γλυκά τελευταία ενώ δεν ήμουν έτσι παλιά!!! Έχω κάνει πλούσια την εταιρεία ΙΟΝ πλέον μόνο σοκολάτες τρώω.. Καλές εξετάσεις να έχουμε!!! 

στις πριν 8 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Ναι ναι το πρώτο! Και μετά από αρκετές  προσπάθειες.. αγοράκι..ο

Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι...απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου ...τα κατάφερες και μόνο θετικά θα σκέφτεσαι από δω και πέρα!! 

στις πριν 8 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Πως κοιμάστε?

Διακρίνεται κοιλίτσα?

Από Θεσσαλονίκη είμαι εγώ και θα την κάνω στο Γένεσης. Και εγώ είχα κοιλιά και από πριν αλλά σίγουρα έχει μεγαλώσει και φωνάζει εγκυμοσύνη...απλώς μόνο εκεί έχει φουσκώσει και όχι τόσο περιφερειακά που όλοι μου λένε αγόρι έχεις ...αλλά εγώ έχω κορακλα!!! Πλάκα έχει...προσπαθώ να κοιμάμαι στο πλάι αλλά κουράζομαι από κάποια στιγμή και μετά γυριζω για λίγο ..όσο για κλωτσιές δειλά δειλά εδώ και βδομάδα άρχισα να νιώθω τουμπιτσες και χτυπήματα μικρά...αλλά έχω πρόσθιο πλακούντα για αυτό άργησα έτσι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...