Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️

Να σας ζήσει!!! Υγιής και ευτυχισμένη!!! Μεγάλη η μπέμπα 🩷 καλή δύναμη 🤍

• Απαντήσεις 2.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Άντε άντε με το καλό! Πως είσαι σήμερα?

Σήμερα Κατερίνα μου τίποτα 🤣 πέρα από πολλή κίνηση του μπέμπη! Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν είχα καλό βράδυ με τον μικρό🤣 εσύ πώς είσαι; κοιμήθηκες καθόλου; πώς πάει η μπέμπα; 

Παρεμπιπτόντως μιλάμε τόσο καιρό το έχεις ξεκάθαρα το όνομα σου κι εγώ ακόμη δεν έχω συστηθεί 🤣 Αθηνά με λένε 😆

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Σήμερα Κατερίνα μου τίποτα 🤣 πέρα από πολλή κίνηση του μπέμπη! Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν είχα καλό βράδυ με τον μικρό🤣 εσύ πώς είσαι; κοιμήθηκες καθόλου; πώς πάει η μπέμπα; 

Παρεμπιπτόντως μιλάμε τόσο καιρό το έχεις ξεκάθαρα το όνομα σου κι εγώ ακόμη δεν έχω συστηθεί 🤣 Αθηνά με λένε 😆

Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌

Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌

Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!

Αύριο γιατί όχι;;; 2 νύχτες δεν τους φτάνουν;; 😜

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Αύριο γιατί όχι;;; 2 νύχτες δεν τους φτάνουν;; 😜

Αχ ασε κι εγώ έτσι φανταζομουν, αλλά τους κάνουν τις εξετάσεις την τρίτη μέρα νοσηλείας και τα αποτελέσματα είναι έτοιμα απόγευμα, οπότε δεν δίνουν εξιτήριο!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ ασε κι εγώ έτσι φανταζομουν, αλλά τους κάνουν τις εξετάσεις την τρίτη μέρα νοσηλείας και τα αποτελέσματα είναι έτοιμα απόγευμα, οπότε δεν δίνουν εξιτήριο!

Εμένα στον πρώτο μου είχαν δώσει το οκ να φύγω αρκεί την τρίτη μέρα να τον πήγαινα το πρωί για τις εξετάσεις..τότε βέβαια είχα πει θα μείνω...τώρα θα φύγω αν με αφήσουν όσο πιο γρήγορα 😜

Δημοσίευση
στις On 12/3/2025 at 11:36 ΜΜ, ο/η Amp92 είπε:

Εμένα στον πρώτο μου είχαν δώσει το οκ να φύγω αρκεί την τρίτη μέρα να τον πήγαινα το πρωί για τις εξετάσεις..τότε βέβαια είχα πει θα μείνω...τώρα θα φύγω αν με αφήσουν όσο πιο γρήγορα 😜

Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵

Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο. 

Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣 

2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του! 

Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ! 

Καλή συνέχεια σε όλες ! 

Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν! 

@Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο. 

Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣 

2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του! 

Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ! 

Καλή συνέχεια σε όλες ! 

Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν! 

@Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 

Μπράβο μπράβο κοριτσάκι μου!  Να τον χαίρεστε! Να είναι πάντα υγιης, τυχερός και ευτυχισμένος στη ζωή του! 🩵

Χαίρομαι που είχες μια τόσο όμορφη εμπειρία! Αχ κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι αυτή τη φορά το εζησα πολύ πιο έντονα! Αφού έχεις και γαλατάκι ήδη θα δεις θα πάρει γρήγορα τα πάνω του! Σκέψου εμένα έχασε μόλις 50 γραμ. Από το βάρος γέννησης!

Καλή ανάρρωση κοριτσάκι μου και σύντομα να γυρίσετε σπιτάκι σας!

Εμείς γυρίσαμε χτες το μεσημέρι!

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Μπράβο μπράβο κοριτσάκι μου!  Να τον χαίρεστε! Να είναι πάντα υγιης, τυχερός και ευτυχισμένος στη ζωή του! 🩵

Χαίρομαι που είχες μια τόσο όμορφη εμπειρία! Αχ κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι αυτή τη φορά το εζησα πολύ πιο έντονα! Αφού έχεις και γαλατάκι ήδη θα δεις θα πάρει γρήγορα τα πάνω του! Σκέψου εμένα έχασε μόλις 50 γραμ. Από το βάρος γέννησης!

Καλή ανάρρωση κοριτσάκι μου και σύντομα να γυρίσετε σπιτάκι σας!

Εμείς γυρίσαμε χτες το μεσημέρι!

Μια χαρά! Μακάρι κ εμένα να μην χάσει πολύ κ να δυναμώσουμε 😜 

Καλή προσαρμογή τώρα,  φαντάζομαι μοναδικές στιγμές με την αδελφούλα η πρώτη επαφή! Πολύ συγκινητικό! 🤍

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Μια χαρά! Μακάρι κ εμένα να μην χάσει πολύ κ να δυναμώσουμε 😜 

Καλή προσαρμογή τώρα,  φαντάζομαι μοναδικές στιγμές με την αδελφούλα η πρώτη επαφή! Πολύ συγκινητικό! 🤍

Μια χαρά θα ναι ο μπεμπακος!σε λίγο καιρό  θα ναι θηρίο!!

Αχ πραγματικά δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και τέτοια συγκίνηση! Χάρηκε τόσο πολύ η καλή μου και μάλιστα είχε το μωρο ένα τσιροτακι στο πόδι από την εξέταση που της είχαν κάνει το πρωί και μου λέγε μαμά ποιος έκανε τσιμ την μπέμπα μου; Γιατί τον άφησες; Πονάει, κλαίει...

Άντε αντε με το καλό να πατε κι εσείς σπιτάκι σας!

Δημοσίευση
στις On 11/3/2025 at 2:15 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Γέννησαμε κι εμείς σήμερα το πρωί στις 10. Ήρθα στο νοσοκομείο στις 7μιση με διαστολή 6 και συσπάσεις σχετικά ήπιες . Μέχρι να κάνω εισαγωγή και να με ετοιμάσουν πήγε 9.15 και μετά από 45 λεπτα γέννησα. Πραγματικά ακόμα δεν το πιστεύω, έγιναν όλα τόσο ξαφνικά, που από διαστολή 6 βρέθηκα μέσα σε 10 λεπτά στο χειρουργείο για εξωθήσεις! Φυσικά ούτε επισκληριδιο  προλάβαμε, ούτε καν να βγουν οι εξετάσεις μου!

Η μπεμπουλα είναι υπέροχη και ζωηροτατη! Γεννήθηκε 3270 και 52 εκ. Ξεκινήσαμε και θηλασμό, έπιασε καλά αμέσως!

Από καρδιάς εύχομαι στις εναπομείνασες τόσο ευκολους τοκετούς!❤️❤️❤️

@Katerina1990  μουυυυ! να σου ζήσει!!!! Γερή και καλότυχη να είναι! Μπράβο, όλα καλά;; Πως τα πάτε τώρα σπίτι; Προσαρμοστήκατε;;

Δημοσίευση
στις On 12/3/2025 at 4:04 ΜΜ, ο/η nikiev98 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️

Συγχαρητήρια. Να την χαίρεστε!! Γερή και καλότυχη να είναι!!! 😍

Δημοσίευση
στις On 12/3/2025 at 4:49 ΜΜ, ο/η Amp92 είπε:

@Amp92 Αθηνά λένε κι εμένα! 😅 Πως είσαι?? Πως τα πάτε με τον μικρό;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η athrain είπε:

@Katerina1990  μουυυυ! να σου ζήσει!!!! Γερή και καλότυχη να είναι! Μπράβο, όλα καλά;; Πως τα πάτε τώρα σπίτι; Προσαρμοστήκατε;;

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι όλα μια χαρά, να μην την ματιασω είναι πολύ ήσυχη, θηλάζει πολύ καλα και γενικά είναι μαμ, κακα και νάνι. Με την μεγάλη μου αυτό το έζησα αφού πήγε 2 ετών😂😂😂

Εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια κι εγώ σε αναμονή περιόδου… @Naty_ @Lilaki93 @Mantarini κορίτσια μου μην απογοητευεστε και μην το βάζετε κάτω..! Εγω προσωπικά ειδικά αυτο το μήνα δεν εχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου να το ψαχνω εχω δώσει βασή στο προγραμμα διατροφής με τον διατροφολογο μου και στος συνεδρίες με την ψτχολόγο μου.. αν δεν φροντίσουμε εμας δεν θα το κάνεις κανείς αλλος και το κυριοτερο πρεπει να μαστε πρωτα καλα εμεις και ψυχικά και σωματικα και αν ειναι θελημα θεου θα ερθει και το παιδάκι που θέλουμε.. Απο θεμα εξετασεων εχετε κανει ορμονικες το τελευταιπ διαστημα οι γυναικολογοι σας σαν εχουν πει οτι ολα πανε ρολοι.; Γιατι αν ειναι ολα καλα δεν βοηθαει το αγχος που μπορει ακομη και υποσεινηδητα να κουβαλατε απο μηνα σε μηνα.. μην νομιζετε στο θεμα αγχος εχω την πρωτια αλλα προσπαθω να του δουλευω γιατι αν ξεφυγει απο το οριο δυακολα μαζευετε ξανα..!  @Lilaki93 εσενα κοριτσι μου ο συζυγος εκανε τις απαραιτητες εξετασεις ή αδικως στεναχωριεσαι καθε μηνα και σπας το κεφαλι σου που δεν τα εχετε καταφερει.; Για να αποκλεισεις ντελως οτι υπαρχει καποιο θεμα που να μπλοκαρει εγκυμοσυνη πρεπει να εξεταστει και ο συζυγος κι εσυ ορμονικες κ σαλπιγγογραφια που ειναι βασικες εξετασεις κι αν ολα αθτα ειναι καλα μετα πρεπει κο εσυ να δουλεψεις το αγχος σου..! εγω πχ δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια, αμη και αλλη μια που ειναι για το μακροβιωμα της μητρας για τυχον μικρωβια κτλ που μπορει να εμποδιζουν την συλληψη.. τελος Απριλη που εχω ραντεβου με τον γιατρο θε τος κανω ολες..! Και επαναληψη το σπερμοδιαγγραμα για τον συζυγο.. @Elli13 παναγία μου μια ομορφιά..  Να σας ζήσει κοριτσάκι μου η Λυδία σας και τι όμορφο όνομα.. με το καλό να ερθει και η δεύτερη κορούλα σας.. @annie! αναμένουμε νέα σου από τον υπέρηχο κοριτσι μου 😊  
    • Καλημέρα κορίτσι .μου!  Αχ με τα δόντια που λέτε, εμένα 5,5 μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα. Σε κάθε δόντι είχαμε τρομερά δράματα για μέρες. Μονο τώρα που βγάζει κυνόδοντες το περνάει πιο ήρεμα ευτυχώς..  Αχ άντε να μακρύνουν και μας λίγο, ανυπομονώ να αρχίσουμε τα χτενισματα, γιατί κορδέλες δεν θέλει να φοράει από όταν ήταν μικρό μωράκι. Βλέπω φωτογραφίες που την έβγαζα βόλτα με κάτι τεράστιους φιόγκους και λέω αχ τι καλά τότε που κρατούσε και κάτι στο κεφάλι της και δεν μου έλεγαν όλοι στο δρόμο ωραίος ο μπόμπιρας 😂😂 Ούτε εγώ δεν κατάλαβα πότε πέρασε η μισή εγκυμοσύνη όντως... Με ένα μικρό νηπιακι, ούτε που έχεις αίσθηση του χρόνου. 31 του μηνα έχω β επιπέδου και ανυπομονώ για να φύγει και αυτό το άγχος 🙏🙏
    • Κορίτσι μου μια χαρά στα έγραψε η Ελενίτσα ! 🩷    η στάση για ρέψιμο είναι οκ που κάνεις απλά να έχει μια μικρή κλίση προς τα μπροστά όπως θα σου έχουν δείξει για να μην πέφτει όλο το βάρος στην μέση του μωρού.    Οπως ακριβώς στα είπε η Ελενίτσα  είναι γενικά σε όλα τα θέματα! ❤️   εγώ δν φασκιωνα κανένα μωρό μου γιατί στον θηλασμό δεν προτείνεται γενικά. Όσα μωρά θηλάζουν θέλουμε να βλέπουμε τα πρώιμα σημάδια πείνας. Αλλά πολλά μωρά τους αρέσει γιατί νιώθουν το στενό περιβάλλον της μήτρας. Μπορείς να βάλεις όμως υπνόσακο στο μωρό σου αν βλέπεις ότι δν κοιμάται καλά. Όσο είναι μικρά γενικά θέλει προσοχή με τα σκεπάσματα γιατί κάνουν σπασμωδικές κινήσεις κ μπορεί να κουκουλωθούν κατά λάθος άρα ο υπνόσακος είναι η καλύτερη λύση.    Για λόγους ασφαλείας βάζουμε τα μωράκια με την πλάτη για να αποφύγουμε πνιγμονη σε περίπτωση αναρρόφησης. Εγώ θα σου πρότεινα αν βλέπεις ότι το μωρό αρέσκεται να κοιμάται στο πλάι να το βάζεις μόνο όταν είσαι κ εσύ παρούσα πχ σε ημερήσιους ύπνους ώστε να το επιτηρείς.  μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με σκέψεις τέτοιες! 🩷🩷🩷🩷🩷🩷
    • Μου έδωσες μεγάλη ανακούφιση. Θα ρωτήσω βέβαια και την γιατρό αλλά τουλάχιστον να μην το σκέφτομαι όλη μέρα. Γιατί είμαι, δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...