Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Θηλαζω αντλώντας από το θηλαστρο και της το δίνω κάθε 2με 3 ώρες ...και κοιμάται. Δύο φορές την μέρα της δίνω και δύο ξένα γεύματα γτ δεν της φθανει το δικό μου...ότι μπορείς κάνεις κορίτσι μου,μην αγχώνεσαι...💓

Σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω ή να νοικιάσω ένα θήλαστρο. Θα το ψάξω. 

• Απαντήσεις 2.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Μην αγχώνεσαι όσο μπορέσεις και την θηλάσεις καλό θα κάνεις...τι πάθανε μωρέ και αυτά που δεν θήλασαν ποτέ;! Αρκεί εσύ να είσαι καλά και να νιώθεις καλά με τον θηλασμό..εγώ νιώθω ότι αντλώντας το μπορώ να προσφέρω κάτι στο μωρό όσο αντέξω να το κάνω ,αν ξεπεράσω και τον χρόνο θα είμαι ικανοποιημένη 💘 Έχε υπομονή και σκέψου ότι είναι για το καλό της και οσο αντεξεις

Ναι αυτό θα κάνω. Ισως δοκιμάσω και το θήλαστρο να δω αν είναι καλύτερα τα πράγματα και βλέποντας και κάνοντας. Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσίευση
στις On 4/3/2025 at 9:59 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά.. κορίτσια νομίζω έρχεται η ώρα.. έχω συσπάσεις ανα 20 με 15 λεπτά και πανω στη συσπαση πηγα τουαλετα να ουρησω και στο σκουπισμα ειδα λιγο αιμα.. παρα πολυ λιγο ομως σαν μια λεπτη κλωστη!! παμε στο νοσοκομειο τωρα για έλεγχο. Θα σας ενημερώσω!!!

Κορίτσι μου εύχομαι να γέννησες κ να είναι όλα καλά! 🤍 περιμένουμε νέα σου! Οπότε @Katerina1990  εμεις μείναμε λογικά! Τι νέα σήμερα. ; 

Βασικά βρε κορίτσια και η @cat12 έχει καιρό να εμφανιστεί και ήταν λίγο μετά από μένα η ΠΗΤ της. Ελπίζω να μας απαντήσει και να είναι όλα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι να γέννησες κ να είναι όλα καλά! 🤍 περιμένουμε νέα σου! Οπότε @Katerina1990  εμεις μείναμε λογικά! Τι νέα σήμερα. ; 

Βασικά βρε κορίτσια και η @cat12 έχει καιρό να εμφανιστεί και ήταν λίγο μετά από μένα η ΠΗΤ της. Ελπίζω να μας απαντήσει και να είναι όλα καλά!

Έχουμε και τις @nikiev98 @LaV που έχουμε να ακούσουμε καιρό εκτός αν μου παράπεσε κάποιο μήνυμα! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ σήμερα έχω γιατρό, μου είπε να πάω και με βαλίτσα και η αληθεια είναι ότι ήμουν βέβαιη ότι θα με κρατήσει! Αλλαααα ξύπνησε η κόρη μου στις 5 τα ξημερώματα με πυρετό και δεν ξέρω τι να κάνω...είμαι και 39+3 σήμερα, δεν έχω και πολλά περιθώρια. Όσο να ναι με έχει πιάσει πανικός. Εύχομαι να ναι κάτι ήπιο γιατί φοβάμαι και για το μωρό και για την κόρη μου που με χρειάζεται και δεν θα μπορώ να είμαι μαζί της. Τελευταίες μέρες όλα...

Αχ ναι τα κορίτσια έχουν πολύ καιρό να γράψουν! Εύχομαι να ναι όλα καλά! @cat12, @nikiev98, @LaV. Γράψτε μας όταν μπορέσετε τα νέα σας!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ σήμερα έχω γιατρό, μου είπε να πάω και με βαλίτσα και η αληθεια είναι ότι ήμουν βέβαιη ότι θα με κρατήσει! Αλλαααα ξύπνησε η κόρη μου στις 5 τα ξημερώματα με πυρετό και δεν ξέρω τι να κάνω...είμαι και 39+3 σήμερα, δεν έχω και πολλά περιθώρια. Όσο να ναι με έχει πιάσει πανικός. Εύχομαι να ναι κάτι ήπιο γιατί φοβάμαι και για το μωρό και για την κόρη μου που με χρειάζεται και δεν θα μπορώ να είμαι μαζί της. Τελευταίες μέρες όλα...

Αχ ναι τα κορίτσια έχουν πολύ καιρό να γράψουν! Εύχομαι να ναι όλα καλά! @cat12, @nikiev98, @LaV. Γράψτε μας όταν μπορέσετε τα νέα σας!

Αααα δες τι ατυχία !!! 

Ελπίζω να μην είναι κάτι και γενικά να πάει όλο πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι , και για εσένα,  το νέο μωρό αλλά και την μικρή σου! 

Σίγουρα καταλαβαίνω τη θέση σου κ δεν είναι εύκολο κι εγώ έτσι θα ένιωθα. Όταν υπάρχει ένα άλλο μωράκι σπίτι είναι πολύ πιο δύσκολο το θέμα της κλινικής πόσο μάλλον αν είναι κ άρρωστο. 

Θα περιμένουμε νέα σου κι εύχομαι να είναι τα πιο ευχάριστα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Amp92 είπε:

Αααα δες τι ατυχία !!! 

Ελπίζω να μην είναι κάτι και γενικά να πάει όλο πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι , και για εσένα,  το νέο μωρό αλλά και την μικρή σου! 

Σίγουρα καταλαβαίνω τη θέση σου κ δεν είναι εύκολο κι εγώ έτσι θα ένιωθα. Όταν υπάρχει ένα άλλο μωράκι σπίτι είναι πολύ πιο δύσκολο το θέμα της κλινικής πόσο μάλλον αν είναι κ άρρωστο. 

Θα περιμένουμε νέα σου κι εύχομαι να είναι τα πιο ευχάριστα!

Αχ άστα το πρωί τρελάθηκα...πήγα με είδε μου είπε ότι είναι μαλακός ο τράχηλος, διαστολή δεν έχω, συσπάσεις δεν εχω οπότε ελπίζουμε να μην έχει γρίπη και να φτάσω ως τη Δευτέρα και να με ξαναδεί. Μου είπε θα περιμένουμε όσο χρειαστεί αν έχει γρίπη ή αν τυχόν κολλήσω, αν κι έχω κάνει εμβόλιο. Οπότε προς το παρόν όλα καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ άστα το πρωί τρελάθηκα...πήγα με είδε μου είπε ότι είναι μαλακός ο τράχηλος, διαστολή δεν έχω, συσπάσεις δεν εχω οπότε ελπίζουμε να μην έχει γρίπη και να φτάσω ως τη Δευτέρα και να με ξαναδεί. Μου είπε θα περιμένουμε όσο χρειαστεί αν έχει γρίπη ή αν τυχόν κολλήσω, αν κι έχω κάνει εμβόλιο. Οπότε προς το παρόν όλα καλά! 

Αντε γρήγορα καλά εσύ και η μικρή! Και με το καλό να πάνε όλα... να σε ρωτήσω ρε συ γιατί την περασμένη φορά είχα βολευτεί με του νοσοκομείου. Τι σερβιέτες πήρες για μετα; έιχα πάρει εγώ κάτι σαν βρακι ήταν της always αλλά δεν με είχε βολέψει καθόλου κ χρησιμοποιουσα αυτά που μου έδωσαν στην κλινική. Στο σπίτι είχα απλώς τις πολύ μεγάλες περιόδου για μετά κ ήμουν οκ. Αλλά έλεγα να πάρω να έχω κάτι πιο ειδικό. Πήρες εσυ; 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Αντε γρήγορα καλά εσύ και η μικρή! Και με το καλό να πάνε όλα... να σε ρωτήσω ρε συ γιατί την περασμένη φορά είχα βολευτεί με του νοσοκομείου. Τι σερβιέτες πήρες για μετα; έιχα πάρει εγώ κάτι σαν βρακι ήταν της always αλλά δεν με είχε βολέψει καθόλου κ χρησιμοποιουσα αυτά που μου έδωσαν στην κλινική. Στο σπίτι είχα απλώς τις πολύ μεγάλες περιόδου για μετά κ ήμουν οκ. Αλλά έλεγα να πάρω να έχω κάτι πιο ειδικό. Πήρες εσυ; 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Όλα καλά για όλες μας να είναι! Εγώ πήρα σερβιετες ακράτειας της τενα, απλά όχι τις πολύ μεγάλες. Αυτό του νοσοκομείου με είχε βολεψει κι εμενα το βρακάκι διχτακι αλλά δεν έψαξα να σου πω να βρω κάτι παρόμοιο. Αυτές τις always είχα πάρει κι εγώ στην πρώτη να χω, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα ένιωθα ότι καιγομουν, ήταν και καλοκαίρι, χάλια!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Katerina1990 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Όλα καλά για όλες μας να είναι! Εγώ πήρα σερβιετες ακράτειας της τενα, απλά όχι τις πολύ μεγάλες. Αυτό του νοσοκομείου με είχε βολεψει κι εμενα το βρακάκι διχτακι αλλά δεν έψαξα να σου πω να βρω κάτι παρόμοιο. Αυτές τις always είχα πάρει κι εγώ στην πρώτη να χω, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα ένιωθα ότι καιγομουν, ήταν και καλοκαίρι, χάλια!

Αυτές τις τενα έβλεπα κ εγώ πριν στο σούπερ κ λέω κάτι τέτοιο μάλλον αλλά είπα να ρωτήσω κ αν είναι να πάω να πάρω. Κρίμα τις είχε κ προσφορά 😅 άστο ναι κ εγώ πολύ χάλια ήταν που ήταν η φάση έτσι κάπως περίεργη εκεί κάτω με ιδρωναν κ αυτά κ ήταν τραγικά δεν τα παίρνω πάλι. Στην κλινική μου είχαν δώσει έτσι κάτι μεγάλες σερβιέτες κ ήταν πολύ καλύτερα. Πέρα από το δίχτυ αυτό που λες. 

Εγώ θα πάω το απόγευμα για ένα καρδιοτοκογραφημα κ θα σας ενημερώσω 😜

Δημοσίευση

Ναι και στην πρώτη όλο τον πρώτο καιρό αυτές τις τενα έβαζα μια χαρά ήταν ωραίες και μαλακές και δεν έφευγαν από τη θέση τους! Δοκίμασε τις!

Α τελεια αυτό θα σε ρωτουσα, πότε πας πάλι! Περιμένω νέα σου! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Στο μεταξυ εχετε πολυ δικιο για τις κλωτσιες, μιλαμε για πολλη κινητικοτητα μεσα στην κοιλια, γκαπ γκουπ ο μπεμπης φτου μη το ματιασω. Διαβασα οτι σιγα σιγα θα μειωθει ο χωρος τους και δε θα χτυπιουνται ετσι τα μπεμπινια αλλα ισως αργει ακομα αυτο το σταδιο. 
    • Κοριτσακια μου εμφανιζονται συσπασεις σιγα σιγα αλλα ειναι φυσιολογικες τωρα πια μη σας ανησυχουν. @ΜαρίαΔημήτρης προσπαθησε να ξαπλωνεις μολις το νιωθεις και να πινεις νερακι γιατι ειναι και θεμα κουρασης και αφυδατωσης συνηθως. Εγω εχω εντρυφησει στις συσπασεις τοσο καιρο δεν κανω αλλη δουλεια. Οσο για τον πλακουντα θα ρωτησω τον γιατρο μου, υποψιαζομαι οτι ειναι απο φαρμακα γιατι παιρνω παρα πολλα χαπια καθε μερα. Ο εμβρυομητρικος δεν το σχολιασε καν και γω το ειδα μετα που κοιτουσα την εκτυπωση οποτε δεν γνωριζω. Σιγουρα δεν καπνιζω οποτε αλλος ειναι ο λογος. @Elenaki12 ειμαι στην Πατρα και θα γεννησουμε στο νοσοκομειο του Ριου πρωτα ο Θεος. Επισης ηθελα να ρωτησω εσας που εχετε αγορασει, ενδεικτικα πχ τα παμπερς ποσο κοστιζουν δεν εχω δει ποτε και θα θελα να ξερω για τι εξοδο μιλαμε. 
    • Μπα θα περιμένω... Φοβάμαι μην τύχει βιοχημική και τρυπιεμαι τσάμπα 😅 Άσε που και να πάω θα είναι πολύ χαμηλή τώρα και θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να ξαναπάω 😅 Στην κόρη μου τόσο αχνό τεστ είχα και χοριακή 20. Αν κυμανθεί στις ίδιες τιμές κι αυτή η εγκυμοσύνη περιμένω να δω γύρω στις 200-300 μονάδες τη Δευτέρα. Για να δούμε...
    • @Sotiria_94 τι όμορφα, είδατε το μπεμπούλη σας, τι εξηγηση υπαρχει για τον γηρασμένο πλακουντα; @Elenaki12 από ποιο site έκανες τα ψώνια σου κορίτσι μου; και γω νομίζω λίγα λίγα αν κάνουμε τα έξοδα δεν θα φανούν τόσο, σίγουρα είναι μπόλικα, μαζί θα κάνουμε το doppler, έχω και γω 17/3 ραντεβού με τον γιατρό και θα μου κάνει και το doppler εκείνος  Να μας πεις εντυπώσεις από το μάθημα αυτό  @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου καταλαβαίνω την τρομάρα σου γιατί και γω είχα κάποια στιγμή, τωρα που εχω καταλαβει πως ειναι οι κινησεις του μωρου καταλαβα πως τοτε ηταν συσπασουλες...παρακολουθα το εννοείται,  να μας πεις νεότερα  Και μένα μου κάνει κατι περίεργα η μπέμπα ώρες ώρες,  σαν να μαζεύει σε ένα σημείο και πιέζει έντονα 
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ απο χθες το απόγευμα έχω πονακια χαμηλά και.λιγα πετρώματα, δεν ξέρω αν είναι από τις κινήσεις του μωρού ή συσπασεις. Το παρακολουθώ και θα μιλήσω και με τον γιατρό,έχω τρομάξει λίγο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...