Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Εμείς γυρίσαμε από το 2ο καρδιοτογράφημα όλα καλά η μικρή σήμερα δεν ήταν πολύ κινητική κουνήθηκε κάποιες στιγμές αλλά όχι όπως τη πρώτη φορά!! μάλλον τη πετύχαμε λέει η μαία σε φάση ύπνου δε πειράζει με είπε ότι έπρεπε να φαω κάτι γλυκό το πρωί, την άλλη Τρίτη τώρα θα πάω. Δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη ένδειξη πάλι αν και κάποιες φορές σκλήρυνε η κοιλιά το ένιωθα είχε πάει μέχρι 30 σε κάποια φάση η σύσπαση.

Μια χαρά! Χθες που έκανα εγώ μου έλεγε η μαία ότι τα έμβρυα μπορεί να κοιμούνται μέσα μέχρι και 40 λεπτά και να μην κινηθούν καθόλου. 

Εγώ από συσπάσεις τίποτα, βίαια στο 15.  37 σήμερα κ έχω γιατρό να δούμε πάλι τις ροές. Από το χθεσινό καρδιοτοκογραφημα δε φαίνεται κάτι να ζορίζει το μωρό όλα είναι πολύ καλά. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα από πράγματα πανέτοιμη..

Από ψυχολογία έχει χε..ει πάνω μου χαχα 

Όλα θα πάνε τέλεια! Φτάνει στο τέλος του το ταξίδι αυτό και ξεκινάει άλλο με το που πάρεις το μωράκι στα χέρια σου. Με το καλό όλα! Περιμένουμε νέα σου.. προσπάθησε σήμερα να χαλαρώσεις  , να δεις καμία σειρά κάτι να ξεφύγεις όσο μπορείς..

• Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα από πράγματα πανέτοιμη..

Από ψυχολογία έχει χε..ει πάνω μου χαχα 

Εγώ θα σου πω να την απολαύσεις την σημερινή ημέρα όσο μπορείς!🥳, άφησε το άγχος στην άκρη για λίγες ώρες και κάνε όσα σε ευχαριστούν!Αύριο τέτοια ώρα θα μας λες τα νέα σου για τον μπέμπη!🩵

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Amp92 είπε:

Μια χαρά! Χθες που έκανα εγώ μου έλεγε η μαία ότι τα έμβρυα μπορεί να κοιμούνται μέσα μέχρι και 40 λεπτά και να μην κινηθούν καθόλου. 

Εγώ από συσπάσεις τίποτα, βίαια στο 15.  37 σήμερα κ έχω γιατρό να δούμε πάλι τις ροές. Από το χθεσινό καρδιοτοκογραφημα δε φαίνεται κάτι να ζορίζει το μωρό όλα είναι πολύ καλά. 

Όλα θα πάνε τέλεια! Φτάνει στο τέλος του το ταξίδι αυτό και ξεκινάει άλλο με το που πάρεις το μωράκι στα χέρια σου. Με το καλό όλα! Περιμένουμε νέα σου.. προσπάθησε σήμερα να χαλαρώσεις  , να δεις καμία σειρά κάτι να ξεφύγεις όσο μπορείς..

Να μας πεις τα νέα σου κορίτσι μου από τον γιατρό!

Εγώ 38+1 σήμερα, πολύ κινητική η μπέμπα, αλλά η κοιλιά πολύ ψηλά, βασικά δεν έχω ούτε συχνοουρια, άρα δεν έχει κατέβει, το πόδι της το νιώθω ακόμα στο διάφραγμα. Περπατάω τουλάχιστον 10 χλμ την ημέρα, κάνω ασκήσεις με τη μπάλα, τρώω χουρμάδες και ανανά που λένε ότι βοηθάει! Εσείς τα κάνετε αυτά ή μου χει μείνει ψυχολογικό από την πρώτη κι έχω τρελαθεί?😂😂😂

Γιατί σε φίλες που τα αναφέρω γουρλωνουν τα μάτια 😂

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Να μας πεις τα νέα σου κορίτσι μου από τον γιατρό!

Εγώ 38+1 σήμερα, πολύ κινητική η μπέμπα, αλλά η κοιλιά πολύ ψηλά, βασικά δεν έχω ούτε συχνοουρια, άρα δεν έχει κατέβει, το πόδι της το νιώθω ακόμα στο διάφραγμα. Περπατάω τουλάχιστον 10 χλμ την ημέρα, κάνω ασκήσεις με τη μπάλα, τρώω χουρμάδες και ανανά που λένε ότι βοηθάει! Εσείς τα κάνετε αυτά ή μου χει μείνει ψυχολογικό από την πρώτη κι έχω τρελαθεί?😂😂😂

Γιατί σε φίλες που τα αναφέρω γουρλωνουν τα μάτια 😂

Εγώ να σου πω δεν κάνω τίποτα από αυτά.  Ούτε στο πρώτο έκανα. Βέβαια τώρα όλη μέρα είμαι στο πόδι κ στο σήκω σήκω κάτσε κάτσε,  και σήκωνε τον 1.5 χρονων μικρό μου. Δεν θέλω να γεννήσω ακόμη ίσως γ αυτό δεν ρώτησα τίποτα τον γιατρό για περπάτημα ακόμη κ σεξ που λένε 🤣 θέλω να πάρει κ άλλο βάρος κ μου έχει μείνει έτσι άγχος μην γεννηθεί τώρα κ είναι πολύ μικρούλης 🥺 αλλά αυτά όλα μόνη μου δεν μου είπε κανείς να κάνω ή να μην κάνω κάτι 😜

Πήγαμε λοιπόν στον γιατρό για να κάνει ντοπλερ πάλι τις ροές,  να δει το αμνιακό κ τον πλακούντα. Όλα καλά μια χαρά κ σε συνδυασμό με το χθεσινό καρδιοτοκογραφημα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα ακόμη. Θα πάω για ένα ακόμη καρδιοτοκογραφημα το Σάββατο ( αν θέλω μου είπε) κ τρίτη θα πάω πάλι στον γιατρό για έλεγχο αυτών που κάναμε κ σήμερα + μέτρηση βάρους. 

Στην ουσία μου είπε έλα την άλλη τριτη κι ανάλογα πώς είναι τα πράγματα βλέπουμε τι θα κάνουμε. Θα είμαι 38 ακριβώς. Ελπίζω να είναι όλα καλά κ να πάρω λίγο ακόμη από τον μήνα. 

Εκτός αν ο μικρός έχει αλλα σχέδια 😜

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα! Μια χαρά @athrain μου, όλα καλά λοιπόν!!! Εγώ έχω αύριο γιατρό, δεν ξέρω αν θα κάνουμε καρδιοτοκογραφημα ξανα, δεν μου είχε αναφέρει κάτι!

Συσπάσεις δεν καταλαβαίνω καθολου, μάλλον δεν έχω, πέρα από κάποια βράδια αϋπνίας που ένιωθα μερικές αραιές! Στα καρδιοτοκογραφηματα πάντως δεν είχε καταγραφεί καμία αξιόλογη!για να δουμε!

@MarwDim και @Mpourmpoulo λογικά κρατάτε ήδη αγκαλιά τα μωρακια σας!! Περιμένουμε νεα!😍🥰

@finallytheend πως είσαι? Ετοιμη?

Τα κρατάμε ναι και πετάμε από χαρά....τι ευλογία Θεέ μου είναι αυτή ..εγώ αναρρώνω τώρα και την Παρασκευή θα βγω. Με το καλό κορίτσια να έρθει η ώρα σε όλες και όλα να πάνε περίφημα!!💘💘

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Τα κρατάμε ναι και πετάμε από χαρά....τι ευλογία Θεέ μου είναι αυτή ..εγώ αναρρώνω τώρα και την Παρασκευή θα βγω. Με το καλό κορίτσια να έρθει η ώρα σε όλες και όλα να πάνε περίφημα!!💘💘

Να τη χαίρεστε κορίτσι μου! Να είναι πάντα υγιής κι ευτυχισμένη!🩷❤️🩷❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η MarwDim είπε:

Να σας ζήσει !!!! Γερή κι ευτυχισμένη! Καλή ανάρρωση 🩷🩷🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...