Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Εμείς γυρίσαμε από το 2ο καρδιοτογράφημα όλα καλά η μικρή σήμερα δεν ήταν πολύ κινητική κουνήθηκε κάποιες στιγμές αλλά όχι όπως τη πρώτη φορά!! μάλλον τη πετύχαμε λέει η μαία σε φάση ύπνου δε πειράζει με είπε ότι έπρεπε να φαω κάτι γλυκό το πρωί, την άλλη Τρίτη τώρα θα πάω. Δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη ένδειξη πάλι αν και κάποιες φορές σκλήρυνε η κοιλιά το ένιωθα είχε πάει μέχρι 30 σε κάποια φάση η σύσπαση.

Μια χαρά! Χθες που έκανα εγώ μου έλεγε η μαία ότι τα έμβρυα μπορεί να κοιμούνται μέσα μέχρι και 40 λεπτά και να μην κινηθούν καθόλου. 

Εγώ από συσπάσεις τίποτα, βίαια στο 15.  37 σήμερα κ έχω γιατρό να δούμε πάλι τις ροές. Από το χθεσινό καρδιοτοκογραφημα δε φαίνεται κάτι να ζορίζει το μωρό όλα είναι πολύ καλά. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα από πράγματα πανέτοιμη..

Από ψυχολογία έχει χε..ει πάνω μου χαχα 

Όλα θα πάνε τέλεια! Φτάνει στο τέλος του το ταξίδι αυτό και ξεκινάει άλλο με το που πάρεις το μωράκι στα χέρια σου. Με το καλό όλα! Περιμένουμε νέα σου.. προσπάθησε σήμερα να χαλαρώσεις  , να δεις καμία σειρά κάτι να ξεφύγεις όσο μπορείς..

• Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα από πράγματα πανέτοιμη..

Από ψυχολογία έχει χε..ει πάνω μου χαχα 

Εγώ θα σου πω να την απολαύσεις την σημερινή ημέρα όσο μπορείς!🥳, άφησε το άγχος στην άκρη για λίγες ώρες και κάνε όσα σε ευχαριστούν!Αύριο τέτοια ώρα θα μας λες τα νέα σου για τον μπέμπη!🩵

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Amp92 είπε:

Μια χαρά! Χθες που έκανα εγώ μου έλεγε η μαία ότι τα έμβρυα μπορεί να κοιμούνται μέσα μέχρι και 40 λεπτά και να μην κινηθούν καθόλου. 

Εγώ από συσπάσεις τίποτα, βίαια στο 15.  37 σήμερα κ έχω γιατρό να δούμε πάλι τις ροές. Από το χθεσινό καρδιοτοκογραφημα δε φαίνεται κάτι να ζορίζει το μωρό όλα είναι πολύ καλά. 

Όλα θα πάνε τέλεια! Φτάνει στο τέλος του το ταξίδι αυτό και ξεκινάει άλλο με το που πάρεις το μωράκι στα χέρια σου. Με το καλό όλα! Περιμένουμε νέα σου.. προσπάθησε σήμερα να χαλαρώσεις  , να δεις καμία σειρά κάτι να ξεφύγεις όσο μπορείς..

Να μας πεις τα νέα σου κορίτσι μου από τον γιατρό!

Εγώ 38+1 σήμερα, πολύ κινητική η μπέμπα, αλλά η κοιλιά πολύ ψηλά, βασικά δεν έχω ούτε συχνοουρια, άρα δεν έχει κατέβει, το πόδι της το νιώθω ακόμα στο διάφραγμα. Περπατάω τουλάχιστον 10 χλμ την ημέρα, κάνω ασκήσεις με τη μπάλα, τρώω χουρμάδες και ανανά που λένε ότι βοηθάει! Εσείς τα κάνετε αυτά ή μου χει μείνει ψυχολογικό από την πρώτη κι έχω τρελαθεί?😂😂😂

Γιατί σε φίλες που τα αναφέρω γουρλωνουν τα μάτια 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...