Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα!

Είστε τόσο κοντά βρε κορίτσια! Με πιάνει μια συγκίνηση που θα έρθουν τα πρώτα μωράκια της ομάδας μας!

Πως νιώθετε; Είστε έτοιμες;

Έτοιμη...σε σημείο που δεν αντέχω άλλο κουράστηκα και θέλω να βγει...δεν μπορώ να κοιμηθώ(οχι ότι θα μπορώ μετά) ,δεν μπορώ να περπατήσω ,να ανασανω...😮‍💨

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα!

Είστε τόσο κοντά βρε κορίτσια! Με πιάνει μια συγκίνηση που θα έρθουν τα πρώτα μωράκια της ομάδας μας!

Καλησπέρααα εε σήμερα εγώ πήρα μια γεύση λίγο από το νοσοκομείο εκεί έκανα καρδιοτοκογράφημα, ερχόντουσαν και άλλες κοπέλες που πονούσαν ετοιμόγεννες με συσπάσεις έντονες, εγώ ακόμα δεν είδα κάτι ιδιαίτερο δεν είχα ακόμα συσπάσεις έδειχναν 10 - 15 -άντε και μέχρι 20 πήγε η πιο πολύ την οποία δεν ένιωσα κάτι πρέπει να έρθουν οι κατοστάρες για να νιώσεις αν θυμάμαι καλά!!! 😅 Πάντως ήταν πολύ κινητική και συνέχεια πατούσα το κουμπί κάθε 4 δευτερόλεπτα κουνιόταν πόνεσε το δάχτυλο μου να πατάω! η κοιλιά πήγαινε πέρα δώθε κοιτούσε και η μαία λέει όντως κουνιέται πολύ (εμ πρωί πρωί έφαγα μπουγάτσα..!).. οι σφιγμοι της ήταν σταθεροί 155-160 και όταν κουνιόταν εε μπορεί να πήγαινε και μέχρι 165 από ότι έβλεπα στο μόνιτορ. Τώρα ξανά τη Τρίτη λέει μπορεί και να γεννήσεις λέει την άλλη βδομάδα (ωχ λεω τι είδε και το είπε αυτό.. ) τεσπα.. τελικά με πήραν εκεί δείγμα για στρεπτόκοκκο και το έδωσα στο εργαστήριο αύριο το αποτέλεσμα. Επίσης ξεκινάω σήμερα το βράδυ και τη θεραπεία με τους μήκυτες να απαλλαχθώ επιτέλους!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Έτοιμη...σε σημείο που δεν αντέχω άλλο κουράστηκα και θέλω να βγει...δεν μπορώ να κοιμηθώ(οχι ότι θα μπορώ μετά) ,δεν μπορώ να περπατήσω ,να ανασανω...😮‍💨

Άντε άντε με το καλό!

Κι εμένα αυτά τα βράδια με έχουν κάνει κομμάτια και χτες ξύπνησα στις 3 και κοιμήθηκα ξανά στις 7μιση.

Ξεκίνησα περπάτημα πάλι σήμερα, μιας και δεν την πηγαίνω σχολείο τώρα παίρνουμε τους δρόμους και γυρίζουμε τα πάρκα! Νιώθω ότι είναι πολύ ψηλά ακομα το μωρό και σκέφτομαι κάτσε μην φτάσω πάλι τελευταία στιγμή κι αγχωθω που δεν έχει κατέβει!

Εγώ γιατρό έχω το βράδυ, με έβαλε στις 21.30 και θα κάνω και καρδιοτοκογραφημα κι απ' ότι φαίνεται θα το ξημερωσουμε εκεί σήμερα!😂

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Καλησπέρααα εε σήμερα εγώ πήρα μια γεύση λίγο από το νοσοκομείο εκεί έκανα καρδιοτοκογράφημα, ερχόντουσαν και άλλες κοπέλες που πονούσαν ετοιμόγεννες με συσπάσεις έντονες, εγώ ακόμα δεν είδα κάτι ιδιαίτερο δεν είχα ακόμα συσπάσεις έδειχναν 10 - 15 -άντε και μέχρι 20 πήγε η πιο πολύ την οποία δεν ένιωσα κάτι πρέπει να έρθουν οι κατοστάρες για να νιώσεις αν θυμάμαι καλά!!! 😅 Πάντως ήταν πολύ κινητική και συνέχεια πατούσα το κουμπί κάθε 4 δευτερόλεπτα κουνιόταν πόνεσε το δάχτυλο μου να πατάω! η κοιλιά πήγαινε πέρα δώθε κοιτούσε και η μαία λέει όντως κουνιέται πολύ.. οι σφιγμοι της ήταν σταθεροί 155-160 και όταν κουνιόταν εε μπορεί να πήγαινε και μέχρι 165 από ότι έβλεπα στο μόνιτορ. Τώρα ξανά τη Τρίτη λέει μπορεί και να γεννήσεις λέει την άλλη βδομάδα (ωχ λεω τι είδε και το είπε αυτό.. ) τεσπα.. τελικά με πήραν εκεί δείγμα για στρεπτόκοκκο και το έδωσα στο εργαστήριο αύριο το αποτέλεσμα. Επίσης ξεκινάω σήμερα το βράδυ και τη θεραπεία με τους μήκυτες να απαλλαχθώ επιτέλους!!

Τέλεια τα νέα σας! Αααχ λες να γεννήσεις κι εσύ το δημοφιλές μας διήμερο 24-26???

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα!

Από διαδικαστικά ναι!! Μόνο να παραγγείλω κάτι γλυκά  που θέλω να δίνω/στείλω σε συγγενείς..από ψυχολογία εγώ όχι!! Από χτες που είπαμε για τέταρτη 26/2 κάτι με έπιασε..ο σύζυγος μετράει αντίστροφα με ενθουσιασμό..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Έτοιμη @MarwDim!!! Μπράβο!! Ο ύπνος άλλο θέμα..και εγω δυσκολεύομαι..αλλά μετά που θα μπορούμε  σωματικά λογικά δεν..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Τέλεια τα νέα σας! Αααχ λες να γεννήσεις κι εσύ το δημοφιλές μας διήμερο 24-26???

Μπα δε νομίζω.. σε δυο βδομάδες ίσως.. σε μία.. δύσκολο εκτός αν γίνει κάτι ξαφνικά απο εκεί που δε το περιμένω! Μακάρι πάντως για να πω την αλήθεια κι εγώ ανυπομονώ! κουράστηκα λίγο αν και είναι ωραία όταν η κοιλίτσα κουνιέται και θα μου λείψει αυτό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Από διαδικαστικά ναι!! Μόνο να παραγγείλω κάτι γλυκά  που θέλω να δίνω/στείλω σε συγγενείς..από ψυχολογία εγώ όχι!! Από χτες που είπαμε για τέταρτη 26/2 κάτι με έπιασε..ο σύζυγος μετράει αντίστροφα με ενθουσιασμό..

Σε καταλαβαίνω! Εγώ θέλω όσο πιο μετά γίνεται πιο πολύ για αυτό, δεν νιώθω ποτέ έτοιμη...κι εμένα το ίδιο ο σύζυγος, ανυπομονεί! Αφού μου λέγε, σήμερα που θα πάμε στον γιατρό θα τον ρωτήσω για ποτέ το βλέπει κι εγώ πανικοβλήθηκα, δεν θέλω καν να ξέρω!😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Μπα δε νομίζω.. σε δυο βδομάδες ίσως.. σε μία.. δύσκολο εκτός αν γίνει κάτι ξαφνικά απο εκεί που δε το περιμένω! Μακάρι πάντως για να πω την αλήθεια κι εγώ ανυπομονώ! κουράστηκα λίγο αν και είναι ωραία όταν η κοιλίτσα κουνιέται και θα μου λείψει αυτό!!!

Κι εμένα θα μου λείψει η κοιλίτσα, εινάι και πολύ κινητικό αυτο το μωρό και το ευχαριστιεμαι! Και μετά ξανασκεφτομαι ότι πιθανόν είναι η τελευταία φορά που είμαι έγκυος, ααααχ μια παράνοια😂

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Σε καταλαβαίνω! Εγώ θέλω όσο πιο μετά γίνεται πιο πολύ για αυτό, δεν νιώθω ποτέ έτοιμη...κι εμένα το ίδιο ο σύζυγος, ανυπομονεί! Αφού μου λέγε, σήμερα που θα πάμε στον γιατρό θα τον ρωτήσω για ποτέ το βλέπει κι εγώ πανικοβλήθηκα, δεν θέλω καν να ξέρω!😂😂

Έτσι και εγώ!! Χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εμένα θα μου λείψει η κοιλίτσα, εινάι και πολύ κινητικό αυτο το μωρό και το ευχαριστιεμαι! Και μετά ξανασκεφτομαι ότι πιθανόν είναι η τελευταία φορά που είμαι έγκυος, ααααχ μια παράνοια😂

Μη το λες αυτό! μπορεί να κάνεις κι άλλο αν το θες .. συνήθως μετά απο λίγα χρόνια έρχεται ξανά η επιθυμία για κάποιο περίεργο λόγο χιχι..😁

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

Μη το λες αυτό! μπορεί να κάνεις κι άλλο αν το θες .. συνήθως μετά απο λίγα χρόνια έρχεται ξανά η επιθυμία για κάποιο περίεργο λόγο χιχι..😁

Καλά ναι γι αυτό είμαι σίγουρη!😂 Αυτή η μωρουδίλα είναι τόσο εθιστική!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Ε το ίδιο μου ακούγεται...πάλι από την αρχή της ημέρας σε πιάνει δεν σε χρεώνουν μια ακόμα μέρα...εγώ θα πάω για τις εξετάσεις και καρδιοτοκογραφο την Κυριακή και Τρίτη στις 6 το πρωί θα κάνω εισαγωγή για την καισαρική.

Ναι ναι για αυτό μου είπε μάλλον να πάω μια τα μεσάνυχτα γτ νωρίτερα ίσως χρέωναν μέρα ! Οι εξετάσεις είναι αυτές που κάνουμε κάθε μήνα ! Επειδή θεωρούμε υψηλού κινδύνου κύηση με αυξημένες πιθανότητες για προεκλαμψία και λόγω διαβήτη κύησης θέλει να δούμε τις εξετάσεις και ανάλογα θα μου πει πότε θα μπω για να γεννήσω! Με το καλοοοοο κορίτσι μου και σε εσενααα🥰🥰🥰 μακάρι να γεννήσουμε μαζί 😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...