Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ άστα να πάνε κι εμείς τα ίδια από το πρωί, χάλασε το αυτοκίνητο του συζύγου, ένα σωρό λεφτά πάλι από το πουθενά. Το βράδυ άυπνη από καούρες και αναγουλα και το κερασάκι στην τούρτα το κοξακι της μικρής! Και με πανικοβαλαν τόσο πολύ στο τηλέφωνο από το σταθμο που πραγματικά νόμιζα ότι έπαθε κάτι σοβαρό. Και τώρα είμαι με ένα κεφάλι καζάνι ! Αααχ άντε να γίνουν καλά οι αρρωστουληδες μας, να γεννησουμε κι εμείς με την ησυχία μας. Εγώ αύριο έχω γιατρό κανονικά και καρδιοτοκογραφημα αλλά δεν ξέρω αν θα πάω τώρα..μην κολλήσω και κανέναν τίποτα, θα τον πάρω μετά να ρωτησω

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αχ κι εγώ όταν έβλεπα στο κινητό μου νούμερο από δημοτικό ή νηπιαγωγείο που πήγαινε πέρσι η μικρή, εκείνη τη στιγμή πάθαινα ταχυπαλμίες και ίδρωνα.. Λέω τώρα τι θα ακούσω...!!! Γιατί να μην πας τι να κολλήσεις? Γιατί είσαι άρρωστη;

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αχ κι εγώ όταν έβλεπα στο κινητό μου νούμερο από δημοτικό ή νηπιαγωγείο που πήγαινε πέρσι η μικρή, εκείνη τη στιγμή πάθαινα ταχυπαλμίες και ίδρωνα.. Λέω τώρα τι θα ακούσω...!!! Γιατί να μην πας τι να κολλήσεις? Γιατί είσαι άρρωστη;

Μπα οχι μια χαρά είμαι, ξέρω γω μωρέ λέω μην έχω κι εγώ τίποτα ασυμπτωματικα  και κολλήσω κανέναν...βέβαια ο παιδίατρος με καθησύχασε και μου είπε απλά να την κρατήσω σπίτι αυτή την εβδομάδα, τίποτα παραπάνω. Α καλά με παίρνει από τον παιδικό η προϊσταμένη με ένα ύφος και πως να σας το πω τώρα κλπ κλπ, έχει βγάλει εξανθήματα και καλύτερα να τα πουμε από κοντα, έχω μιλήσει και με το υγειονομικό τμήμα του Δήμου ...Ε τρελάθηκα, λέω κι εγώ τι έχει το παιδί για να πάρει το υγειονομικό 😂😂😂. Μια τρέλα σήμερα!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Μπα οχι μια χαρά είμαι, ξέρω γω μωρέ λέω μην έχω κι εγώ τίποτα ασυμπτωματικα  και κολλήσω κανέναν...βέβαια ο παιδίατρος με καθησύχασε και μου είπε απλά να την κρατήσω σπίτι αυτή την εβδομάδα, τίποτα παραπάνω. Α καλά με παίρνει από τον παιδικό η προϊσταμένη με ένα ύφος και πως να σας το πω τώρα κλπ κλπ, έχει βγάλει εξανθήματα και καλύτερα να τα πουμε από κοντα, έχω μιλήσει και με το υγειονομικό τμήμα του Δήμου ...Ε τρελάθηκα, λέω κι εγώ τι έχει το παιδί για να πάρει το υγειονομικό 😂😂😂. Μια τρέλα σήμερα!

Καλά μωρέ κι αυτές έτσι μιλάνε; μαμάδες δεν είναι δε ξέρουν; Φυσικό είναι να πανικοβληθείς!! Έχει τίποτα άλλα συμπτώματα; Πυρετό; βήχα κτλ.; μόνο εξανθήματα; τι είπε ο γιατρός θα φύγουν μόνα τους ή σου έδωσε τίποτα;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Καλά μωρέ κι αυτές έτσι μιλάνε; μαμάδες δεν είναι δε ξέρουν; Φυσικό είναι να πανικοβληθείς!! Έχει τίποτα άλλα συμπτώματα; Πυρετό; βήχα κτλ.; μόνο εξανθήματα; τι είπε ο γιατρός θα φύγουν μόνα τους ή σου έδωσε τίποτα;

Όχι δεν έχει τίποτα απολύτως, ευτυχώς! Μόνο λίγα εξανθήματα! Όχι τίποτα,μόνο καλή ενυδάτωση κι απλά περιμένουμε να περάσουν οι μέρες!

Ο γιος σου πως είναι? Επέστρεψαν?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Όχι δεν έχει τίποτα απολύτως, ευτυχώς! Μόνο λίγα εξανθήματα! Όχι τίποτα,μόνο καλή ενυδάτωση κι απλά περιμένουμε να περάσουν οι μέρες!

Ο γιος σου πως είναι? Επέστρεψαν?

Α εντάξει θα το περάσετε γρήγορα. Μην αγχώνεσαι.

Ναι επέστρεψε με μια τσάντα αντιβιώσεις!! Βασικά του έδωσαν δύο αντιβιοτικά, πιθανότατα επειδή η λοίμωξη φαίνεται αρκετά σοβαρή και χρειάζεται συνδυαστική θεραπεία.! Ένα αντιβιοτικό τύπου πενικιλλίνης κ ένα άλλο είδους αντιβιωτικού Αζιθρομυκίνη! Άσε!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η athrain είπε:

α ναι κι εγώ το σκέφτηκα αυτο τι ωραία Δευτέρα λέω.. 😒 το βράδυ άυπνη εγώ με μάσκα να μη κολλήσω τίποτα στο δωμάτιο του γιου μου να του βάζω θερμόμετρα και να του δίνω αντιπυρετικά να βήχει ασταμάτητα μέσα στη νύχτα δε κοιμήθηκα καθόλου στεναχωριόμουν να τον ακούω έτσι.. το πρωί η διάγνωση με την βρογχοπνευμονία και βουρ στο νοσοκομείο, έχω το άγχος μου για το τοκετό, μας κλείσαν και τα φώτα το πρωί έγινε μπλακ αουτ διακοπή ρεύματος, εγώ αυτή τη στιγμή σέρνομαι κυριολεκτικά.. αύριο έχω το πρώτο καρδιοτοκογράφημα τελικά άκρη δεν έβγαλα με το τεστ στρεπτόκοκκου και θα πάω αύριο να τους πω οτι κανεις δε με δεχόταν για αυτή την εξέταση, ας μου τη κάνουν εκεί!! αμα πια..! άντε γιατί θέλω να ξέρω τι γίνεται για να ξεκινήσω και θεραπεία για τους μήκυτες που τους έχω απο την αρχή της εγκυμοσύνης και έχω κουραστεί με αυτό το θέμα!!! πρεπει να καθαρίσω γιατί δε ξέρουμε πότε θα σκάσει μύτη η μπουμπού!!

Εύχομαι περαστικά στον γιο σου και να προσέχετε... κουράγιο με τα τρεξίματα και μην αμελήσεις την κολπική εξέταση γτ είναι πολύ σημαντική ειδικά για όσες κάνουν φυσιολογικό τοκετό. Εγώ θα πάρω αντιβίωση κανονικά παρολου που θα κάνω καισαρική...αλλά σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά νωρίτερα πρέπει να είμαι καλυμμένη. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ άστα να πάνε κι εμείς τα ίδια από το πρωί, χάλασε το αυτοκίνητο του συζύγου, ένα σωρό λεφτά πάλι από το πουθενά. Το βράδυ άυπνη από καούρες και αναγουλα και το κερασάκι στην τούρτα το κοξακι της μικρής! Και με πανικοβαλαν τόσο πολύ στο τηλέφωνο από το σταθμο που πραγματικά νόμιζα ότι έπαθε κάτι σοβαρό. Και τώρα είμαι με ένα κεφάλι καζάνι ! Αααχ άντε να γίνουν καλά οι αρρωστουληδες μας, να γεννησουμε κι εμείς με την ησυχία μας. Εγώ αύριο έχω γιατρό κανονικά και καρδιοτοκογραφημα αλλά δεν ξέρω αν θα πάω τώρα..μην κολλήσω και κανέναν τίποτα, θα τον πάρω μετά να ρωτησω

Από καούρες τρομερές υποφέρω και εγώ..άσε. Περαστικά στην μικρή εύχομαι να μην κολλήσει άλλος από την οικογένεια και να προσέχεις!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Ψώρα έχει βλαμμένη...έλεος πια με τις υπερβολές τους στους παιδικούς σταθμούς. Στο κόξακι ούτε φαρμακα δίνουν...μόνο του περναει

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

Α εντάξει θα το περάσετε γρήγορα. Μην αγχώνεσαι.

Ναι επέστρεψε με μια τσάντα αντιβιώσεις!! Βασικά του έδωσαν δύο αντιβιοτικά, πιθανότατα επειδή η λοίμωξη φαίνεται αρκετά σοβαρή και χρειάζεται συνδυαστική θεραπεία.! Ένα αντιβιοτικό τύπου πενικιλλίνης κ ένα άλλο είδους αντιβιωτικού Αζιθρομυκίνη! Άσε!! 

Ταχεία ανάρρωση εύχομαι..

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρα  κορίτσια!! Γυρίσαμε  και εμείς!! 37+2 σήμερα..3500 ο μπέμπης.. θα μας δει και την Δευτέρα  και θα μπούμε  Τετάρτη  26/2... το σκέφτηκα και για Παρασκευή 28/2..πιο πολύ καταλήξαμε Τετάρτη..

Είναι καμία εκείνες τις μέρες ιασω??

στις πριν 5 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εμείς την προηγούμενη Πέμπτη 37+1 ήταν 3600 περίπου η μπέμπα μας. Κι εμένα τώρα θα με δει ξανά αυτή τη Πέμπτη και θα αποφασίσουμε. Λογικά από 24-26 μας βλέπω να μπαίνουμε κι εμείς στο Ιασώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα.. Την Πέμπτη θα έχω νεότερα.. Λες να είμαστε παρέα?

Κορίτσια μου εγώ σήμερα 36+5 και ο μπέμπης 2700 ! Αύριο θα κάνω εξετάσεις και ανάλογα τα αποτελέσματα αν είναι καλά θα παμε Ιασώ 25 του μήνα ! Αν οι εξετάσεις δεν είναι καλές θα πάμε 22! Οταν πάρω τα αποτελέσματα θα μιλήσουμε με τον γιατρό και βλέπουμε ! Εγω θα μπω από την προηγούμενη το βράδυ πάντως Ιασώ για εξετάσεις και καρδιοτοκογραφο και θα είναι μαζί μου και ο σύζυγος !

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η MarwDim είπε:

Ψώρα έχει βλαμμένη...έλεος πια με τις υπερβολές τους στους παιδικούς σταθμούς. Στο κόξακι ούτε φαρμακα δίνουν...μόνο του περναει

Αυτό ακριβώς! Άστα! Κάνω υπομονή να μην την πληρώσουν αυτοί!😂

Ρε συ τι καούρες είναι αυτές? Όσο πάνε και χειροτερεύουν. Δεν μπορώ να ξαπλώσω καθόλου!

@athrainμου περαστικά να είναι στο παιδάκι σου και σύντομα!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσια μου εγώ σήμερα 36+5 και ο μπέμπης 2700 ! Αύριο θα κάνω εξετάσεις και ανάλογα τα αποτελέσματα αν είναι καλά θα παμε Ιασώ 25 του μήνα ! Αν οι εξετάσεις δεν είναι καλές θα πάμε 22! Οταν πάρω τα αποτελέσματα θα μιλήσουμε με τον γιατρό και βλέπουμε ! Εγω θα μπω από την προηγούμενη το βράδυ πάντως Ιασώ για εξετάσεις και καρδιοτοκογραφο και θα είναι μαζί μου και ο σύζυγος !

Θα είναι καλές οι εξετάσεις  σου και θα πας 25 να έρθω εγώ 26!! Χαχα 

Εγώ ρώτησα μόνο τον τρόπο αναισθησίας σήμερα και πότε θα φάω.. λεπτομέρειες θα μου πούνε Δευτέρα που θα με ξαναδεί.. αλλά από ότι καταλαβαίνω μπαίνουν από το προηγούμενο  ε?

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Όλα καλά να πάνε και να βγουν καλές οι εξετάσεις που περιμένεις...τι αποτέλεσματα είναι αυτά; Και εγώ 25 θα γεννήσω..εύχομαι να είμαστε μαζί!! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Αυτό ακριβώς! Άστα! Κάνω υπομονή να μην την πληρώσουν αυτοί!😂

Ρε συ τι καούρες είναι αυτές? Όσο πάνε και χειροτερεύουν. Δεν μπορώ να ξαπλώσω καθόλου!

@athrainμου περαστικά να είναι στο παιδάκι σου και σύντομα!

Επειδή δεν χωράει μου είπε ο γιατρός το μωρό άλλο και κλωτσαει το διάφραγμα και το στομάχι δημιουργούνται καούρες...υποφέρω και από καυσο στομάχου..άντε να γεννησουμε να επανέλθουμε λίγο ,μου έλειψε ο εαυτός μου!!😔

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Θα είναι καλές οι εξετάσεις  σου και θα πας 25 να έρθω εγώ 26!! Χαχα 

Εγώ ρώτησα μόνο τον τρόπο αναισθησίας σήμερα και πότε θα φάω.. λεπτομέρειες θα μου πούνε Δευτέρα που θα με ξαναδεί.. αλλά από ότι καταλαβαίνω μπαίνουν από το προηγούμενο  ε?

Από το προηγούμενο βράδυ ξέρω ότι πήγαινες για εξετάσεις και καρδιοτοκογραφο...και μετά την ημέρα που εκλεισες πας πρωί πρωι

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Τελικά οι περισσότερες θα καταλήξετε "μωράκια Φεβρουαρίου" κορίτσια! Χαχαχα με το καλό όλες:) 

Ναι είδες .. έπρεπε να είχαμε μπει και στην ομάδα του Φλεβάρη..

Δημοσίευση

Από το προηγούμενο βράδυ ξέρω ότι πήγαινες για εξετάσεις και καρδιοτοκογραφο...και μετά την ημέρα που εκλεισες πας πρωί πρωι

Δεν ρώτησα  αυτά θα μου τα πούνε τη Δευτέρα.. αα δηλαδή με βαλίτσα  πάμε την ίδια μέρα όχι το προηγούμενο  βράδυ?

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Δεν ρώτησα  αυτά θα μου τα πούνε τη Δευτέρα.. αα δηλαδή με βαλίτσα  πάμε την ίδια μέρα όχι το προηγούμενο  βράδυ?

Έτσι ξέρω όσον αφορά την δικιά μας κλινική εδώ στην Θεσσαλονίκη,το Γένεσις...τώρα πρεπει να ρωτήσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Δεν ξέρω αν γενικά το κάνει το Ιασώ αυτό ή ο γιατρός μου ! Εμένα μου είπε πως θα μπω από την προηγούμενη 1 το βράδυ με τον σύζυγο σε ένα δωματιάκι όπου θα μου κάνουν εξετάσεις και καρδιοτοκογραφο και θα μείνουμε εκεί! Το πρωί κατά της 6:30 θα έρθει ο γιατρός μου με την μαία μου και πρώτα ο θεός κατά της 7:30 θα μπούμε για καισαρική! 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Δεν ξέρω αν γενικά το κάνει το Ιασώ αυτό ή ο γιατρός μου ! Εμένα μου είπε πως θα μπω από την προηγούμενη 1 το βράδυ με τον σύζυγο σε ένα δωματιάκι όπου θα μου κάνουν εξετάσεις και καρδιοτοκογραφο και θα μείνουμε εκεί! Το πρωί κατά της 6:30 θα έρθει ο γιατρός μου με την μαία μου και πρώτα ο θεός κατά της 7:30 θα μπούμε για καισαρική! 

Καλημερα! σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.. ειμαι ανθρωπος που αγχωνομαι με τις λεπτομεριες και δεν ρωτησα..αλλα επειδη εχουμε υπερηχο την Δευτερα 24 ειπαν θα μας πουνε τοτε τις λεπτομεριες.. και μια γνωστη μου που γενναει αυριο στο ιασω σημερα το βραδυ θα μπει.. οποτε λογικα για ολους ισχυει..

Οποτε λογικα και εμας κατι τετοιο θα μας πουνε.. εγω ρωτησα μονο την αναισθησια που την φοβαμαι..και τα αλλα ειπαμε θα τα πουμε την Δευτερα.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Καλημερα! σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.. ειμαι ανθρωπος που αγχωνομαι με τις λεπτομεριες και δεν ρωτησα..αλλα επειδη εχουμε υπερηχο την Δευτερα 24 ειπαν θα μας πουνε τοτε τις λεπτομεριες.. και μια γνωστη μου που γενναει αυριο στο ιασω σημερα το βραδυ θα μπει.. οποτε λογικα για ολους ισχυει..

Οποτε λογικα και εμας κατι τετοιο θα μας πουνε.. εγω ρωτησα μονο την αναισθησια που την φοβαμαι..και τα αλλα ειπαμε θα τα πουμε την Δευτερα.

Άρα μάλλον είναι η πολιτική του Ιασώ! Αφού αγχώνεσαι καλά έκανες και δεν ρώτησες κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε σε όλες μας🙏 μακάρι να γεννήσουμε μαζί 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ε το ίδιο μου ακούγεται...πάλι από την αρχή της ημέρας σε πιάνει δεν σε χρεώνουν μια ακόμα μέρα...εγώ θα πάω για τις εξετάσεις και καρδιοτοκογραφο την Κυριακή και Τρίτη στις 6 το πρωί θα κάνω εισαγωγή για την καισαρική.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...