Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@MarwDim κορίτσι μου με τ καλο το μωράκι σου! Καλέ μια χαρα ειναι τ κιλακια του για τη βδομάδα του! Εμένα τ μωρα μου γεννήθηκε 38 +3 η μεγαλη 2590 και 39+2 η μικρη 2420! Αν κάνεις καισαρικη κάνεις αναγκαστικα και αντιπηκτικες για μερικές μέρες. Για τις κάλτσες δ ξέρω να σ απαντησω.

Στις προηγούμενες καισαρικες δεν έκανα αντιπηκτικες. Άλλαξε το πρωτόκολλο μετά το 2020 για αυτό τώρα πρέπει να κάνω και πώς δεν θέλω. Εύχομαι όταν γεννήσω που θα είμαι 37 και 6 να έχει φθάσει 2900 με 3000 κιλά ...όπως ήταν και οι κόρες μου. 

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Αν εννοείς ενέσεις τις αντιπηκτικες μετά από αρκετές ετ πρώτη φορά αναγκάστηκα να τις κάνω μόνη μου(φοβόμουν και τις προηγούμενες φορές μου τις έκανες ο σύζυγος  η η φαρμσκοποιος) θα σου πω δεν είναι τπτ! (Και φοβαμαι πολυ εγώ σαν άνθρωπος)..κάλτσες εγω ξέχασα να ρωτήσω αλλά ξέρω αν αρχίσεις να περπατάς δε θα τις έχεις για  πολύ μετά.. 

Οι αντιπηκτικες  είναι 2-3 px innohep clexane έχω κάνει κ τις 2 οι clexane μπυ φάνηκε  πιο εύκολες.. θα σου δείξουν κ στο μαιευτήριο  πως τις κάνεις. 

Τις ενέσεις κορτιζόνης προφυλακτικά τις ζήτησε εγώ πήρα κ άλλη γνώμη μην πω ψέματα.. διάβασα κ λίγο στο ίντερνετ  ..

Σήμερα 36+2 μας είμαι 3200 περίπου.. 

Ελαα μια χαρά είστε σε βάρος!!!

Μια χαρά είστε εσείς....θα πηγαινω στο φαρμακείο να μου τις κάνουν γτ μόνη δεν παίζει... Κορτιζόνη που ρώτησα τον γιατρό μου ,μου είπε ότι πια δεν κάνουν γτ έχει αλλάξει το πρωτόκολλο και δεν χρειάζεται. Με το καλό το μωράκι σου...ποια ημερομηνία σου δίνουν; Με καισαρική και συ;

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Μια χαρά είστε εσείς....θα πηγαινω στο φαρμακείο να μου τις κάνουν γτ μόνη δεν παίζει... Κορτιζόνη που ρώτησα τον γιατρό μου ,μου είπε ότι πια δεν κάνουν γτ έχει αλλάξει το πρωτόκολλο και δεν χρειάζεται. Με το καλό το μωράκι σου...ποια ημερομηνία σου δίνουν; Με καισαρική και συ;

Κανονικά  είμαι 8/3.. αλλά ναι με καισαρική..δεν έχουμε κλείσει θα μας δει τη Δευτέρα 17/2 που θα ειμαστε 37+2 και ότι μας πει..

Δεν ξέρω τι σχέσεις έχεις με το φαρμακείο  σου κ τι απόσταση είσαι εγώ επειδή ήμουν από εμβρυομεταφορα  και κάποιες μέρες δεν μπορουσα να μετακινούμαι  είχα κανονίσει να έρχεται σπίτι..δες το αν κάποια μέρα δε βολεύεσαι να πηγαίνεις.. μια φίλη μου επισης στην Κοζάνη είχε κανονίσει να πηγαίνει σπίτι της ο ερυθρός Σταύρος να τις κάνει.. (εδώ Αθήνα δε το βρήκα)..

Άμα στις κάνουν σε φαρμακείο  τότε τπτ δε θα καταλάβεις!!ούτε μελανιές  ούτε τπτ!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια ήρθαμε κι εμείς από το νοσοκομείο πήγα έδειξα εξετάσεις το doppler που είχα κάνει κτλ. είμαστε 36 εβδομάδες, υπέρηχο δε κάνουν στο νοσοκομείο πλέον μόνο καρδούλα ακούνε και τώρα κάθε βδομάδα θα πηγαίνω μου είπαν για καρδιοτοκογράφημα. Επίσης μου έδωσε καλλιέργεια ούρων και εξετάσεις ούρων και αίματος.. αυτά.. ααα είπε να κάνω κ μια καλλιέργεια κολπικού για στρεπτόκοκκο οπωσδήποτε είναι υποχρεωτικό, τι είναι αυτό? Κάνετε κ εσείς σας το είπε ο γιατρός; καλά εγώ και τους μήκυτες οπότε θα κάνω θεραπεία ούτως η αλλως πριν γεννήσω για να είμαι λέει καθαρή απο κάτω!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Όλα καλά λοιπόν @athrainμου! Κι εγώ έκανα καλλιέργεια κολπικού και ούρων. Είναι για τον στρεπτόκοκκο β κυρίως, με τον οποίο δεν πρέπει να ρθει σε επαφή το μωρό που γεννιέται κολπικά, αν το φέρει η μαμά. Εμένα στην προηγούμενη μου την είχε κάνει στο ιατρείο, τώρα μου είπε να πάω στο νοσοκομείο ή σε διαγνωστικό. Την έκανα το Σάββατο, όλα καλά ευτυχώς, δεν βρήκαν τίποτα. 

Κάναμε κι εμείς καρδιοτοκογραφημα σήμερα, τίποτα απολύτως! 2630 την έβγαλε, 36+2 σήμερα! Την επόμενη βδομάδα τώρα πάλι!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Πόσο μεγάλοι είστε; Γτ να κάνετε ενέσεις κορτιζόνης; Προληπτικά;Εγώ πήγα σήμερα και μου την μέτρησε 2650γρ στην 35η και 5 εβδομάδα...μάλλον μικρούλα την βλέπω και λίγο απογοητεύτηκα. Περίμενα 2800 . Επίσης μου είπε ότι αναγκάστικα βάση πρωτόκολλου θα πρέπει να κάνω αντιθρομβοτικες ενέσεις μετά την γέννα και να φορέσω κάλτσες στην Κλινική . Και σε αυτό είχα αντίρρηση και απορία ...και μετά έγινε ανησυχία γτ εγώ τέτοιες ενέσεις δεν ξέρω να κάνω. Και σε εσάς είπε ο γιατρός σας κάτι παρόμοιο; Κάλτσες να πάρω εγώ καλύτερα ή να μου τις δώσουν στην Κλινική; Πόσο λέτε να μου τις χρεώσουν; 

Με το καλό κορίτσι μου! Για να δούμε θα είσαι η πρώτη της ομάδας? Μια χαρά καλέ είναι το βάρος της! Έχεις ακόμα 2 εβδομάδες, θα φτάσει πιστεύω τα 3 κιλακια! Για τις κάλτσες δεν ξέρω ακριβώς, αλλά η κουμπάρα μου μου είπε ότι τις είχαν χρεώσει υπερβολικά στο μαιευτηριο, πόσο ακριβώς δεν ξέρω!

Δημοσίευση
στις On 7/2/2025 at 8:42 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

ε ναι είναι νωρίς ακόμα για αποφάσεις τοκετού. Η μικρή μάλλον κουράστηκε πριν και την ώρα που μπήκες για καρδιοτοκογράφημα κοιμόταν! χιχι.. 

Μάλλον η υπναρού ναι...χαχα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η athrain είπε:

Γεια σας κορίτσια ήρθαμε κι εμείς από το νοσοκομείο πήγα έδειξα εξετάσεις το doppler που είχα κάνει κτλ. είμαστε 36 εβδομάδες, υπέρηχο δε κάνουν στο νοσοκομείο πλέον μόνο καρδούλα ακούνε και τώρα κάθε βδομάδα θα πηγαίνω μου είπαν για καρδιοτοκογράφημα. Επίσης μου έδωσε καλλιέργεια ούρων και εξετάσεις ούρων και αίματος.. αυτά.. ααα είπε να κάνω κ μια καλλιέργεια κολπικού για στρεπτόκοκκο οπωσδήποτε είναι υποχρεωτικό, τι είναι αυτό? Κάνετε κ εσείς σας το είπε ο γιατρός; καλά εγώ και τους μήκυτες οπότε θα κάνω θεραπεία ούτως η αλλως πριν γεννήσω για να είμαι λέει καθαρή απο κάτω!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα! Όλα καλά λοιπόν @athrainμου! Κι εγώ έκανα καλλιέργεια κολπικού και ούρων. Είναι για τον στρεπτόκοκκο β κυρίως, με τον οποίο δεν πρέπει να ρθει σε επαφή το μωρό που γεννιέται κολπικά, αν το φέρει η μαμά. Εμένα στην προηγούμενη μου την είχε κάνει στο ιατρείο, τώρα μου είπε να πάω στο νοσοκομείο ή σε διαγνωστικό. Την έκανα το Σάββατο, όλα καλά ευτυχώς, δεν βρήκαν τίποτα. 

Κάναμε κι εμείς καρδιοτοκογραφημα σήμερα, τίποτα απολύτως! 2630 την έβγαλε, 36+2 σήμερα! Την επόμενη βδομάδα τώρα πάλι!

Το κάνουν όλοι από όσο ξέρω το νωρίτερο μόλις μπεις στο μήνα σου. Για τον στρεπτοκοκκο. Είχα κάνει κ εγώ στον πρώτο μου κ τώρα θα μου ξανακάνει εννοείται γ αυτό ακριβώς που αναφέρθηκε.  Δεν πρέπει να έρθει το μωρό σε επαφή.  Αλλά και θετική να βγει μια μαμά δεν έγινε κάτι τρομερό. Απλώς χορηγείται μια αντιβίωση (τώρα θα σας γελάσω αν είναι πριν ή κατά τη διάρκεια της γέννας-δεν θυμάμαι γιατι δεν ειχε χρειαστει να κανω κατι ηταν αρνητικο το δειγμα μου) για να είναι προστατευμενο το μωράκι. Αυτό και τίποτα άλλο. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Το κάνουν όλοι από όσο ξέρω το νωρίτερο μόλις μπεις στο μήνα σου. Για τον στρεπτοκοκκο. Είχα κάνει κ εγώ στον πρώτο μου κ τώρα θα μου ξανακάνει εννοείται γ αυτό ακριβώς που αναφέρθηκε.  Δεν πρέπει να έρθει το μωρό σε επαφή.  Αλλά και θετική να βγει μια μαμά δεν έγινε κάτι τρομερό. Απλώς χορηγείται μια αντιβίωση (τώρα θα σας γελάσω αν είναι πριν ή κατά τη διάρκεια της γέννας-δεν θυμάμαι γιατι δεν ειχε χρειαστει να κανω κατι ηταν αρνητικο το δειγμα μου) για να είναι προστατευμενο το μωράκι. Αυτό και τίποτα άλλο. 

Πως είσαι κορίτσι μου; Ναι κι εμένα μου είπε ότι αν βρεθεί στρεπτόκοκκος στο κολπικό χορηγείται αντιβίωση την ώρα του τοκετού, αν βρεθεί στα ούρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Τι κάνεις εσύ? Ποτε έχεις ξανά το ντοπλερ, για θύμισε μου!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@MarwDim εγώ έκανα κ στις 2 που γέννησα το 2017 και το 2019. Δεν είναι κάτι. Το 3ο σου είναι αυτό? Με τ καλο!

Ναι η τρίτη μου τσουπρα ...εγώ δεν είχα κάνει τώρα με βάζουν να κάνω ... ευχαριστώ 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Κανονικά  είμαι 8/3.. αλλά ναι με καισαρική..δεν έχουμε κλείσει θα μας δει τη Δευτέρα 17/2 που θα ειμαστε 37+2 και ότι μας πει..

Δεν ξέρω τι σχέσεις έχεις με το φαρμακείο  σου κ τι απόσταση είσαι εγώ επειδή ήμουν από εμβρυομεταφορα  και κάποιες μέρες δεν μπορουσα να μετακινούμαι  είχα κανονίσει να έρχεται σπίτι..δες το αν κάποια μέρα δε βολεύεσαι να πηγαίνεις.. μια φίλη μου επισης στην Κοζάνη είχε κανονίσει να πηγαίνει σπίτι της ο ερυθρός Σταύρος να τις κάνει.. (εδώ Αθήνα δε το βρήκα)..

Άμα στις κάνουν σε φαρμακείο  τότε τπτ δε θα καταλάβεις!!ούτε μελανιές  ούτε τπτ!!

Με το καλό και εσύ ...μάλλον σε βλέπω και εσένα 24/2 να γέννας...όλα καλά να πάνε . Κοντά είναι το φαρμακείο εδώ στην γειτονιά μου και είναι γνωστή μου άρα θα μου τις κάνουν εκεί...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η athrain είπε:

Ναι είναι υποχρεωτικο να κάνεις καλλιέργεια κολπική για στρεπτόκοκκο αλλά καλύτερα να πάρει δείγμα ο γιατρός σου. Με το καλό το μωρακι

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου! Για να δούμε θα είσαι η πρώτη της ομάδας? Μια χαρά καλέ είναι το βάρος της! Έχεις ακόμα 2 εβδομάδες, θα φτάσει πιστεύω τα 3 κιλακια! Για τις κάλτσες δεν ξέρω ακριβώς, αλλά η κουμπάρα μου μου είπε ότι τις είχαν χρεώσει υπερβολικά στο μαιευτηριο, πόσο ακριβώς δεν ξέρω!

Κατάλαβα... Νόμιζα θα τις έδιναν δωρεάν. Εύχομαι σε δύο βδομάδες να φθάσει τα 3000 κιλά...και να φανταστείς στον μεγάλο υπέρηχο μας είχε έκπληξει γτ ήταν 6 μέρες μπροστά σε ανάπτυξη...με το καλό και σε εσένα...μάλλον αρκετές θα είμαστε μαζί εκεί το τριήμερο της Αποκριάς...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Πως είσαι κορίτσι μου; Ναι κι εμένα μου είπε ότι αν βρεθεί στρεπτόκοκκος στο κολπικό χορηγείται αντιβίωση την ώρα του τοκετού, αν βρεθεί στα ούρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Τι κάνεις εσύ? Ποτε έχεις ξανά το ντοπλερ, για θύμισε μου!

Αχ κορίτσι μου το θυμάσαι, σε ευχαριστώ πολύ! Αύριο με το καλό το μεσημέρι.... προσπαθώ να μην το σκέφτομαι/ να το σκέφτομαι με αισιοδοξία. 💙 ο μικρουλης πάντως είναι τρομερά ζωηρός οπότε αυτό κάπως με κάνει να νιώθω καλύτερα...θα σας γράψω αύριο 🤍

Δημοσίευση
στις On 8/2/2025 at 9:54 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Έχει καταργηθεί! Πιστεύω έτσι έχει μείνει στη λίστα.. ρώτησα και μου είπαν τα έγγραφα θα μου τα πούνε κ τελευταία στιγμή..αν και τα διάβασα.. ταυτότητες, ληξιαρχική πράξη γάμου, iban μητερας,ΑΜΚΑ..

Μαζί δε τα λέγαμε? Και εγώ θέλω να κάνω roomin αλλά στο επισκέπτηριο να το δίνω.. δεν ξέρω αν γίνεται  αλλα θελω..χαχαχαχχα 

Οχι δεν τα λέγαμε μαζί! Ότι θέλεις κάνεις μου είπε η φίλη μου! Το παίρνεις όποτε θέλεις το δίνεις όποτε θέλεις ! Εγώ σκέφτομαι σίγουρα στο επισκεπτήριο αν δω ότι γίνετε χαμός από κόσμο και ίσως κάποιες ώρες να κοιμάμαι θα δείξει !

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Ναι είναι υποχρεωτικο να κάνεις καλλιέργεια κολπική για στρεπτόκοκκο αλλά καλύτερα να πάρει δείγμα ο γιατρός σου. Με το καλό το μωρακι

Κάνουν όλες? Και σε καισαρική και σε φτ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Οχι δεν τα λέγαμε μαζί! Ότι θέλεις κάνεις μου είπε η φίλη μου! Το παίρνεις όποτε θέλεις το δίνεις όποτε θέλεις ! Εγώ σκέφτομαι σίγουρα στο επισκεπτήριο αν δω ότι γίνετε χαμός από κόσμο και ίσως κάποιες ώρες να κοιμάμαι θα δείξει !

Και εγω έτσι λεω αλλά όπως πάει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Και εμένα μου είπε μάλλον για 25 κορίτσια 🥰❤️ 

Οοο μαζί κ εμείς..είμαστε ήδη 3 εκείνες  τις μέρες..εσύ που γέννας?(συγγνώμη  αν το έχεις πει αλλά η μνήμη μου δε βοηθάει αυτόν τον καιρό)

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Αχ κορίτσι μου το θυμάσαι, σε ευχαριστώ πολύ! Αύριο με το καλό το μεσημέρι.... προσπαθώ να μην το σκέφτομαι/ να το σκέφτομαι με αισιοδοξία. 💙 ο μικρουλης πάντως είναι τρομερά ζωηρός οπότε αυτό κάπως με κάνει να νιώθω καλύτερα...θα σας γράψω αύριο 🤍

Θα περιμένουμε νέα σου! Όλα καλά θα ειναι, είμαι σίγουρη!🩵

στις πριν 4 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Κατάλαβα... Νόμιζα θα τις έδιναν δωρεάν. Εύχομαι σε δύο βδομάδες να φθάσει τα 3000 κιλά...και να φανταστείς στον μεγάλο υπέρηχο μας είχε έκπληξει γτ ήταν 6 μέρες μπροστά σε ανάπτυξη...με το καλό και σε εσένα...μάλλον αρκετές θα είμαστε μαζί εκεί το τριήμερο της Αποκριάς...

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Ναι είμαστε όλες πάρα πολύ κοντά! Θα χούμε απανωτά γεννητουρια!😂

@Mpourmpoulo μου άντε άντε με το καλό κι εσύ!! 2 βδομαδουλες έμειναν!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι βρε κορίτσια πιστεύω πως δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τις κατά καιρούς καταστάσεις (εγκυμοσύνη, αρρώστια κτλ που εκεί εξυπακούεται ότι χρειαζόμαστε και οι δύο πλευρές ξεκούραση). Είμαστε δυο ίσα όντα και ίσα πράττουμε. Δεν μπορώ εν έτη 2025 να νιώθω τυχερή που ο άντρας μου κάνει τα αυτονόητα. Δεν με βοηθάει, συμμετέχει εξίσου στις δουλειές. 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα είχαμε πρώτο υπέρηχο.  Τελευταία περίοδος 27/12 Η εφαρμογή με βγάζει 6+4.  Σήμερα είδαμε σάκο και λεκιθικο ασκό αλλά τπτ από έμβρυο. Μου είπε να ξαναπώ σε δύο βδομάδες για να δούμε σίγουρα τι συμβαίνει. Μου έδωσε δύο εξηγήσεις. Ή λόγω αστατης περιόδου είμαι λίγο πίσω στις βδομάδες. Ή έγινε εμφύτευση απλά δεν προχώρησε. Άλλη κοπέλα με παρόμοια εμπειρία;
    • Όλα θα πάνε καλά, προσπάθησε να είσαι ήρεμη. Δυστυχώς με μεγαλύτερα παιδιά στο σπίτι όλοι αυτά τραβάμε με τις ιώσεις. Πάντως όπως λένε είναι ανθεκτικά τα μωρά και ας μην τους φαίνεται! Περαστικά και καλή ανάρρωση!
    • Οχι ακόμα στα δύο γεύματα εχω μείνει ένα δεκατιανό και ένα απόγευμα αλλά γενικά εγώ το πάω σιγά σιγά δεν βιάζομαι ακόμα και τις εισαγωγές τις πάω σιγά  ένα διάστημα που την έδινα λαχανικά το απόγευμα δεν τα έτρωγε καθόλου και της έδινα λίγο φρούτα ξανά γιατί είχαμε ένα θέμα με τα κιλάκια τότε και έλεγα από το να μην φάει καθόλου λαχανικά ας φάει ξανά λίγα φρούτα (από μόνη μου το έκανα αυτό δεν μου είπε και η παιδίατρος) μήπως μπερδεύτηκες με αυτό και νόμιζες ότι δίνω 3 ☺️
    • Πόσο δικό σου είπε να δίνεις; Άντε με το καλό να ξεκινήσετε! Φρούτα ή λαχανικά; Εμένα κάνει δυστυχώς αρκετές αφυπνίσεις και αν δε δώσω γάλα θα είμαστε στο πόδι μετά..δεν ξέρω ίσως να συνήθιζε αλλά είμαι πολύ κουρασμένη για να το δοκιμάσω 🥴🥴Εγώ κορίτσια που ήταν να ξεκινήσω πατάτα καρότο που σας είπα κόντεψα να βάλω φωτιά στην κουζίνα!🤦δε βράζω συνήθως σε κατσαρόλα και το μυαλό μου είναι μάλλον πίτα! Χεχε οπότε αύριο τώρα πάλι γιατί λείπαμε σμρ..  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...