Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Οχι ακόμα στα δύο γεύματα εχω μείνει ένα δεκατιανό και ένα απόγευμα αλλά γενικά εγώ το πάω σιγά σιγά δεν βιάζομαι ακόμα και τις εισαγωγές τις πάω σιγά  ένα διάστημα που την έδινα λαχανικά το απόγευμα δεν τα έτρωγε καθόλου και της έδινα λίγο φρούτα ξανά γιατί είχαμε ένα θέμα με τα κιλάκια τότε και έλεγα από το να μην φάει καθόλου λαχανικά ας φάει ξανά λίγα φρούτα (από μόνη μου το έκανα αυτό δεν μου είπε και η παιδίατρος) μήπως μπερδεύτηκες με αυτό και νόμιζες ότι δίνω 3 ☺️
    • Πόσο δικό σου είπε να δίνεις; Άντε με το καλό να ξεκινήσετε! Φρούτα ή λαχανικά; Εμένα κάνει δυστυχώς αρκετές αφυπνίσεις και αν δε δώσω γάλα θα είμαστε στο πόδι μετά..δεν ξέρω ίσως να συνήθιζε αλλά είμαι πολύ κουρασμένη για να το δοκιμάσω 🥴🥴Εγώ κορίτσια που ήταν να ξεκινήσω πατάτα καρότο που σας είπα κόντεψα να βάλω φωτιά στην κουζίνα!🤦δε βράζω συνήθως σε κατσαρόλα και το μυαλό μου είναι μάλλον πίτα! Χεχε οπότε αύριο τώρα πάλι γιατί λείπαμε σμρ..  
    • α συγγνωμη ναι ναι το ανεφερες, μπα εμεις ακομη τιποτα εδω και κανα χρονο..
    • Και εγώ κορίτσια ,δόξα το Θεό παράπονο δεν έχω, ο άντρας μου βοηθάει, ακόμα και τώρα που δεν είμαι έγκυος. Πόσο μάλλον όταν έκανα τις εμβρυομεταφορες. Τι μαγείρεμα, τι σιδερο..! Εγώ ήμουν η κακια που έλεγα  όχι αυτό έτσι να γίνει, αυτό δεν το κάνεις καλά και μετά έλεγα από μέσα μου βουλωστο δεν φτάνει που στα κάνει ο άνθρωπος και με το παραπάνω! 😅😅 Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να είναι διπλα μας ο σύντροφος μας ,σε όλα, και στα καλά μας και στα χάλια μας. Είτε ποναμε είτε όχι. Και φυσικά να μοιράζονται όλες οι δουλειές και να προσφέρει ο καθένας το ίδιο μέσα στο σπίτι  
    • Όχι καλη μου...το έγραψα παραπάνω..ο καλός μου λείπει είναι ναυτικός οποτε σε άδειες...με το που βγήκε άδεια περυσι έμεινα αμέσως απλά παλλινδρομησε κ έκτοτε το ψάχνουμε...εσείς?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...