Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Μάσκες γτ?? Δυστυχώς  δεν είναι υποχρεωτικές πια.. αντιθρομβωτιξες μόνο θα ρωτήσω τη Δευτέρα..γτ έκανα αντιπηκτικες προληπτικά μέχρι την αυχενική τώρα δεν κάνω.. δεν ξέρω  αν τις χρειάζομαι..

Είμαστε αρκετές στο ιασω..πλάκα θα έχει να συμπέσουμε και σε μέρες.. 

μάσκες προληπτικά να φοράμε εγώ και ο σύζυγος γτ από ότι μου είπε μια φίλη μου που γέννησε τον Δεκέμβρη  στο Ιασώ τις ώρες του επισκεπτηρίου έμπαιναν 6 άτομα μέσα χωρίς μάσκα από την διπλανή κοπέλα και κανένας δεν έλεγε τίποτα! Ε λίγο σεβασμός στην διπλανή δλδ τι να πω! Δεν θα ήθελα ουτε στη σκέψη να κολλήσω τίποτα και μετά να κολλήσει το μωρό και να έχουμε τρεχάματα ! Σέρνονται τόσες ιώσεις γρίπη κοβιντ rsv ! Που είναι επικίνδυνα για τα βρέφη ! Εχω σκεφτεί τις ώρες επισκεπτηρίου να μη μου φέρνουν το μωρό στο δωμάτιο που θα μπαίνει κόσμος ! 
μπορεί να μη τις χρειαστείς τι κάλτσες από την στιγμή που δεν έχεις θρομβοφιλια ! Ααα στην λίστα που ανέβασες που λέει για βιβλιάριο του ΙΚΑ θεωρημένο εγώ δεν έχω εδώ και χρόνια! Δεν έχει καταργηθεί και απλά δίνεις το αμκα σου;;; Κάνω λάθος ; Εμένα με έχει ασφαλίσει στο όνομα του ο σύζυγος!

• Απαντήσεις 2.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

μάσκες προληπτικά να φοράμε εγώ και ο σύζυγος γτ από ότι μου είπε μια φίλη μου που γέννησε τον Δεκέμβρη  στο Ιασώ τις ώρες του επισκεπτηρίου έμπαιναν 6 άτομα μέσα χωρίς μάσκα από την διπλανή κοπέλα και κανένας δεν έλεγε τίποτα! Ε λίγο σεβασμός στην διπλανή δλδ τι να πω! Δεν θα ήθελα ουτε στη σκέψη να κολλήσω τίποτα και μετά να κολλήσει το μωρό και να έχουμε τρεχάματα ! Σέρνονται τόσες ιώσεις γρίπη κοβιντ rsv ! Που είναι επικίνδυνα για τα βρέφη ! Εχω σκεφτεί τις ώρες επισκεπτηρίου να μη μου φέρνουν το μωρό στο δωμάτιο που θα μπαίνει κόσμος ! 
μπορεί να μη τις χρειαστείς τι κάλτσες από την στιγμή που δεν έχεις θρομβοφιλια ! Ααα στην λίστα που ανέβασες που λέει για βιβλιάριο του ΙΚΑ θεωρημένο εγώ δεν έχω εδώ και χρόνια! Δεν έχει καταργηθεί και απλά δίνεις το αμκα σου;;; Κάνω λάθος ; Εμένα με έχει ασφαλίσει στο όνομα του ο σύζυγος!

Έχει καταργηθεί! Πιστεύω έτσι έχει μείνει στη λίστα.. ρώτησα και μου είπαν τα έγγραφα θα μου τα πούνε κ τελευταία στιγμή..αν και τα διάβασα.. ταυτότητες, ληξιαρχική πράξη γάμου, iban μητερας,ΑΜΚΑ..

Μαζί δε τα λέγαμε? Και εγώ θέλω να κάνω roomin αλλά στο επισκέπτηριο να το δίνω.. δεν ξέρω αν γίνεται  αλλα θελω..χαχαχαχχα 

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε; 

Εγώ σήμερα ένιωσα κάτι πονάκια κάτω χαμηλά πολύ χαμηλά εκεί που είναι το κεφαλάκι το οποίο νομίζω έχει πάει αρκετά κάτω γιατί το αισθάνομαι στο τέρμα!! Κ αυτό μετά το μεσημεριανό που πήγαινα να σηκωθώ δε μπορούσα να περπατήσω γιατί ένιωσα μεγάλο τράβημα απο κάτω και πίεση!! Μετά καθόμουν και όλα εντάξει. Πήγαινα να σηκωθώ πάλι τα ίδια! Άσε που πάω συνέχεια για μια σταγόνα στη τουαλέτα!!! Δε ξέρω για συσπάσεις δε μου εμοιαζαν αλλά μεγάλα τραβήγματα συνοδευόμενα από πόνο-σουβλιές. Τώρα κάθησα λίγο να ξεκουραστώ και θα δούμε πως θα πάει! Τι γίνεται τρόμαξα λίγο.. Εσείς έχετε τέτοιους πόνους;  ή εστω το νιώσατε κάποιες φορές; Κάθε τρία βήματα με τραβούσε απίστευτα και σταματούσα. Περίμενα δευτερόλεπτα να περάσει ξανα τρια βήματα ξανα με τραβούσε. Πέρα απο αυτό κάποιες φορές νιώθω λίγο να σφίγγεται απο μόνη της η κοιλια και να επανέρχεται αλλά δεν είναι συστηματικά! Πάντως δε νιώθω όπως ένιωθα πριν νομίζω λίγο πιέζονται τώρα τα πράγματα. 

Τρίτη έχω νοσοκομείο εξετάσεις γιατρό και θα τους τα πω. 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; 

Εγώ σήμερα ένιωσα κάτι πονάκια κάτω χαμηλά πολύ χαμηλά εκεί που είναι το κεφαλάκι το οποίο νομίζω έχει πάει αρκετά κάτω γιατί το αισθάνομαι στο τέρμα!! Κ αυτό μετά το μεσημεριανό που πήγαινα να σηκωθώ δε μπορούσα να περπατήσω γιατί ένιωσα μεγάλο τράβημα απο κάτω και πίεση!! Μετά καθόμουν και όλα εντάξει. Πήγαινα να σηκωθώ πάλι τα ίδια! Άσε που πάω συνέχεια για μια σταγόνα στη τουαλέτα!!! Δε ξέρω για συσπάσεις δε μου εμοιαζαν αλλά μεγάλα τραβήγματα συνοδευόμενα από πόνο-σουβλιές. Τώρα κάθησα λίγο να ξεκουραστώ και θα δούμε πως θα πάει! Τι γίνεται τρόμαξα λίγο.. Εσείς έχετε τέτοιους πόνους;  ή εστω το νιώσατε κάποιες φορές; Κάθε τρία βήματα με τραβούσε απίστευτα και σταματούσα. Περίμενα δευτερόλεπτα να περάσει ξανα τρια βήματα ξανα με τραβούσε. Πέρα απο αυτό κάποιες φορές νιώθω λίγο να σφίγγεται απο μόνη της η κοιλια και να επανέρχεται αλλά δεν είναι συστηματικά! Πάντως δε νιώθω όπως ένιωθα πριν νομίζω λίγο πιέζονται τώρα τα πράγματα. 

Για συσπασουλες μου μοιάζουν...ξεκουράσου τώρα αυτές τις μέρες μέχρι να πας στο γιατρό μην έχεις τίποτα απρόοπτα..εγώ πάντως πόνο στην λεκάνη μου σαν να ανοίγει νιώθω...και με χτυπάει πολύ στην κύστη και την ουρήθρα που πονάω, σαν μικρές σούβλιες στην ουρήθρα τα νιώθω αλλά μετά που ξεκουράζομαι περνάνε. Αύριο έχω και εγώ γιατρό να κάνω και καλλιέργεια κολπική και μάλλον θα κλείσουμε και ημερομηνία για την καισαρική...υπομονή κορίτσια λίγο μας έμεινε. Υπάρχει κάποια που να προγραμματίζεται τοκετός ή καισαρική για τέλος Φλεβάρη στο Γένεσις; Μπας και ειμασταν μαζί και γνωριστούμε 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Για συσπασουλες μου μοιάζουν...ξεκουράσου τώρα αυτές τις μέρες μέχρι να πας στο γιατρό μην έχεις τίποτα απρόοπτα..εγώ πάντως πόνο στην λεκάνη μου σαν να ανοίγει νιώθω...και με χτυπάει πολύ στην κύστη και την ουρήθρα που πονάω, σαν μικρές σούβλιες στην ουρήθρα τα νιώθω αλλά μετά που ξεκουράζομαι περνάνε. Αύριο έχω και εγώ γιατρό να κάνω και καλλιέργεια κολπική και μάλλον θα κλείσουμε και ημερομηνία για την καισαρική...υπομονή κορίτσια λίγο μας έμεινε. Υπάρχει κάποια που να προγραμματίζεται τοκετός ή καισαρική για τέλος Φλεβάρη στο Γένεσις; Μπας και ειμασταν μαζί και γνωριστούμε 

Ναι από ότι κατάλαβα θέλει ξεκούραση. Απο αύριο η μικρή θα μένει ολοήμερο στο σχολείο γιατί ως τώρα εγώ την έπαιρνα και πλέον την είπαμε ότι απο δω και πέρα η μαμά πρεπει να ξεκουράζεται και δε μπορεί να έρχεται.. Άσε που για να πας στο σχολείο τους εκεί έχει μια ανηφόρα άστα να πάνε!! Κι όμως ως τώρα πήγαινα.. πφφφ!! Ναι πλησιάζουυυυμε σήμερα το ένιωσα πολύ έντονα πάντως!!! με προειδοποιεί έρχεται σιγά σιγα...!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; 

Καλησπέρα! Εγώ έχω από χτες σα τραβήγματα-πίεση στη λεκάνη τόσο χαμηλά.μεγω αύριο έχω γιατρό..δεν ξέρω αν παει πιο κάτω η απλά πιέζει.. συσπάσεις δεν έχω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Ναι αυτό το σα πίεση έχω κ εγώ στη λεκάνη.. όχι κάτι άλλο.. εμείς κοντά είμαστε σε ημερομηνία  αλλά στο ιασω αθηνα..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα! Εγώ έχω από χτες σα τραβήγματα-πίεση στη λεκάνη τόσο χαμηλά.μεγω αύριο έχω γιατρό..δεν ξέρω αν παει πιο κάτω η απλά πιέζει.. συσπάσεις δεν έχω.. 

Στη μέση εννοείς κάτω κάτω; ε φυσιολογικά μοιάζουν αυτά οκ είναι γενικά συμπτώματα του 3ου τριμήνου.. Ούτως η αλλως τώρα απο δω και πέρα θα μας βάζουν τα καρδιοτοκογραφήματα να κάνουμε. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Στη μέση εννοείς κάτω κάτω; ε φυσιολογικά μοιάζουν αυτά οκ είναι γενικά συμπτώματα του 3ου τριμήνου.. Ούτως η αλλως τώρα απο δω και πέρα θα μας βάζουν τα καρδιοτοκογραφήματα να κάνουμε. 

Ναι αυτό περιμένω κ εγώ.. να δω πότε θα κάνω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Ναι αυτό περιμένω κ εγώ.. να δω πότε θα κάνω.. 

πωπω και αυτος ο καρδιοτογράφος πάντα με άγχωνε.. κάθεσαι εκεί μια ώρα σχεδόν.. δε θυμάμαι και περισσότερο και ακούς ένα ντου κου ντου κου ντου κου ντοου κου!! ειδικά αν γίνεται και σύσπαση λες ωωωχ τώρα κάνει σαν τρελό αυτό.. αστα να πάνε.. τα ξαναζούμεεε!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

πωπω και αυτος ο καρδιοτογράφος πάντα με άγχωνε.. κάθεσαι εκεί μια ώρα σχεδόν.. δε θυμάμαι και περισσότερο και ακούς ένα ντου κου ντου κου ντου κου ντοου κου!! ειδικά αν γίνεται και σύσπαση λες ωωωχ τώρα κάνει σαν τρελό αυτό.. αστα να πάνε.. τα ξαναζούμεεε!

Εγώ μια φορά μπήκα 25/12 ήταν  νωρίς στην κύηση με πρόσθιο πλακούντα αυτό το κουμπί δε το πάτησα σχεδόν ποτέ..και σκεφτόμουν τι πάει λάθος.. χαχσ

Δημοσίευση

Καλημέρααα κορίτσια! Τι κάνετε? Καλή εβδομάδα! Ενειε γυρίσαμε  από τον γιστρο σήμερα..

36+2 σημερα..Είμαστε λίγο μεγάλοι.. και θα κάνουμε κ ενέσεις κορτιζόνης αυτή την εβδομάδα..

Εσείς τα,νέα σας!

Με πονάει από χτες λίγο η λεκάνη.. λογικό μου είπε ο γιατρός..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρααα κορίτσια! Τι κάνετε? Καλή εβδομάδα! Ενειε γυρίσαμε  από τον γιστρο σήμερα..

36+2 σημερα..Είμαστε λίγο μεγάλοι.. και θα κάνουμε κ ενέσεις κορτιζόνης αυτή την εβδομάδα..

Εσείς τα,νέα σας!

Καλημέρα!! Μια χαρά.. σπίτι ξεκούραση :)

Γιατί θα κάνεις ενέσεις κορτιζόνης; Πόσο βάρος έχει το μωρό;

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

@athrain μου εγώ από χτες αισθάνομαι σαν έντονες σουβλιες και τσιμπήματα μέσα στον κόλπο. Αν θυμάμαι καλά από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είχε πει ή ότι προσπαθεί να εμπεδωθεί ή ότι ανοίγει η λεκάνη??? Κάτι από αυτά πάντως! Το ότι ανοίγει η λεκάνη το καταλαβαίνω γιατί πονάνε πολύ και τα ισχία μου, ακριβώς όπως τα λέει η @MarwDim. Ξεκουράσου βέβαια μέχρι να πας! 

@finallytheend μου μια χαρά! Άρα πλησιάζεις φαντάζομαι!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα!

@athrain μου εγώ από χτες αισθάνομαι σαν έντονες σουβλιες και τσιμπήματα μέσα στον κόλπο. Αν θυμάμαι καλά από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είχε πει ή ότι προσπαθεί να εμπεδωθεί ή ότι ανοίγει η λεκάνη??? Κάτι από αυτά πάντως! Το ότι ανοίγει η λεκάνη το καταλαβαίνω γιατί πονάνε πολύ και τα ισχία μου, ακριβώς όπως τα λέει η @MarwDim. Ξεκουράσου βέβαια μέχρι να πας! 

@finallytheend μου μια χαρά! Άρα πλησιάζεις φαντάζομαι!

Ναι και εγώ έχω 2 μέρες που τα κοκκαλα γύρω από τον κόλπο με ενοχλούν.. και αυτός ο Μπέμπης με ενοχλεί αρκετά χαμηλά σα να σπρώχνει χαχα

Ναι ναι πλησιάζουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Ναι και εγώ έχω 2 μέρες που τα κοκκαλα γύρω από τον κόλπο με ενοχλούν.. και αυτός ο Μπέμπης με ενοχλεί αρκετά χαμηλά σα να σπρώχνει χαχα

Ναι ναι πλησιάζουμε..

Μπράβο, μπράβο! Μιλήσατε για ημερομηνία ή βλέποντας και κάνοντας; Σούπερ ο μπέμπης, ολόκληρος άντρας!🥰

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Μπράβο, μπράβο! Μιλήσατε για ημερομηνία ή βλέποντας και κάνοντας; Σούπερ ο μπέμπης, ολόκληρος άντρας!🥰

Θέλουμε  να φτάσουμε  τις 38.. θα μας ξαναδεί τη Δευτέρα.. 37+2 θα ειμαστε τότε. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Εσείς τα,νέα σας!

Πόσο μεγάλοι είστε; Γτ να κάνετε ενέσεις κορτιζόνης; Προληπτικά;Εγώ πήγα σήμερα και μου την μέτρησε 2650γρ στην 35η και 5 εβδομάδα...μάλλον μικρούλα την βλέπω και λίγο απογοητεύτηκα. Περίμενα 2800 . Επίσης μου είπε ότι αναγκάστικα βάση πρωτόκολλου θα πρέπει να κάνω αντιθρομβοτικες ενέσεις μετά την γέννα και να φορέσω κάλτσες στην Κλινική . Και σε αυτό είχα αντίρρηση και απορία ...και μετά έγινε ανησυχία γτ εγώ τέτοιες ενέσεις δεν ξέρω να κάνω. Και σε εσάς είπε ο γιατρός σας κάτι παρόμοιο; Κάλτσες να πάρω εγώ καλύτερα ή να μου τις δώσουν στην Κλινική; Πόσο λέτε να μου τις χρεώσουν; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Σούπερ ο μπέμπης...εμείς κλείσαμε κορίτσια 25/2 γενναωωωωω...και δεν θέλω ακόμα!!!!

Δημοσίευση

@MarwDim κορίτσι μου με τ καλο το μωράκι σου! Καλέ μια χαρα ειναι τ κιλακια του για τη βδομάδα του! Εμένα τ μωρα μου γεννήθηκε 38 +3 η μεγαλη 2590 και 39+2 η μικρη 2420! Αν κάνεις καισαρικη κάνεις αναγκαστικα και αντιπηκτικες για μερικές μέρες. Για τις κάλτσες δ ξέρω να σ απαντησω.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Πόσο μεγάλοι είστε; Γτ να κάνετε ενέσεις κορτιζόνης; Προληπτικά;Εγώ πήγα σήμερα και μου την μέτρησε 2650γρ στην 35η και 5 εβδομάδα...μάλλον μικρούλα την βλέπω και λίγο απογοητεύτηκα. Περίμενα 2800 . Επίσης μου είπε ότι αναγκάστικα βάση πρωτόκολλου θα πρέπει να κάνω αντιθρομβοτικες ενέσεις μετά την γέννα και να φορέσω κάλτσες στην Κλινική . Και σε αυτό είχα αντίρρηση και απορία ...και μετά έγινε ανησυχία γτ εγώ τέτοιες ενέσεις δεν ξέρω να κάνω. Και σε εσάς είπε ο γιατρός σας κάτι παρόμοιο; Κάλτσες να πάρω εγώ καλύτερα ή να μου τις δώσουν στην Κλινική; Πόσο λέτε να μου τις χρεώσουν; 

Αν εννοείς ενέσεις τις αντιπηκτικες μετά από αρκετές ετ πρώτη φορά αναγκάστηκα να τις κάνω μόνη μου(φοβόμουν και τις προηγούμενες φορές μου τις έκανες ο σύζυγος  η η φαρμσκοποιος) θα σου πω δεν είναι τπτ! (Και φοβαμαι πολυ εγώ σαν άνθρωπος)..κάλτσες εγω ξέχασα να ρωτήσω αλλά ξέρω αν αρχίσεις να περπατάς δε θα τις έχεις για  πολύ μετά.. 

Οι αντιπηκτικες  είναι 2-3 px innohep clexane έχω κάνει κ τις 2 οι clexane μπυ φάνηκε  πιο εύκολες.. θα σου δείξουν κ στο μαιευτήριο  πως τις κάνεις. 

Τις ενέσεις κορτιζόνης προφυλακτικά τις ζήτησε εγώ πήρα κ άλλη γνώμη μην πω ψέματα.. διάβασα κ λίγο στο ίντερνετ  ..

Σήμερα 36+2 μας είμαι 3200 περίπου.. 

Ελαα μια χαρά είστε σε βάρος!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...