Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η finallytheend είπε:

Πήγαμε τις κουβέρτες σε πλυντηριο/στεγνωτήριο φίλων..γτ δε θα στεγνωναν δε θέλουν και σίδερο..και μας τα φέρανε έτοιμα.. απόλαυση.. 

μπράβο καλά κάνατε και εγώ τις κουβέρτες τις άφησα όταν ήρθε το στεγνωτήριο Γτ όπως λες δεν σιδερώνονται! Είναι πραγματικά απόλαυση 😂

στις Just now, ο/η finallytheend είπε:

Όλοι μπαίνουν  μας είπαν και εμάς.. μας τον έδωσαν.. αλλά θα τον βάλω και εγώ.. απλά έβγαλα κάτι σίδερα που έχει..

Έχει και εμένα κάτι σίδερα αλλά δεν ξέρω αν βγαίνουν δεν τα κοίταξα γ αυτό είπα να το πλύνω στο χέρι ! Θα το κοιτάξω να δω αν βγαίνουν!

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Λες να τον βάλω και εγώ στο πληντυριο το μαρσιπο; Εγώ έχω της babyjorn ! Ούτε εμείς πατάμε με τα παπούτσια μέσα αλλά και εμένα όπως λες μου φαίνονται βρώμικα😂 θα τα κάνω με τον ατμοκαθαριστη και πιστεύω θα είναι εντάξει ! Ουτος ή άλλος από του χρόνου θα πατάει το μωρό κάτω ! Αξίζει το στεγνωτηριοοοοοο θα δείξει όμως και το ρεύμα😂

Κι εγώ αυτό έχω babybjorn one. Ειλικρινά η καλύτερη αγορά που έκανε ποτέ. Μέχρι 2 χρόνων την έβαζα. Πάντως στο πλυντήριο το χω βάλει άπειρες φορές, στους 30 όμως. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

12/3 έχω πητ αλλά θα πάμε με καισαρικη νωρίτερα μάλλον λόγο ότι έχω διάφορα θεματάκια ! Ναι έχω φτιάξει και βαλίτσα και τα μόνα που μου μένουν να βάλω μέσα  είναι τα είδη προσωπικής υγιεινής !

Εσυ εισαι έτοιμη!!! Μπράβο!! Και απο ψυχολογία ?? Γτ εγώ όσο ετοιμάζω πράγματα  φρικάρω λίγο..χαχα

Και εγώ πουωεχω 8/3 λογικά νωρίτερα θα πάω με καισαρική..αλλά ήθελα να σκέφτομαι ότι έχω χρόνο..χαχα

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εγώ αυτό έχω babybjorn one. Ειλικρινά η καλύτερη αγορά που έκανε ποτέ. Μέχρι 2 χρόνων την έβαζα. Πάντως στο πλυντήριο το χω βάλει άπειρες φορές, στους 30 όμως. 

Εγώ το babyjorn mini ! Είχα δει πολύ καλές κριτικές ! Μου τον κάνανε δώρο 🎁 α τέλεια θα τον βάλω και εγώ για πλύσιμο τότε ! Εμείς πήραμε αυγό και βάση isofix για το αυτοκίνητο και είναι μέχρι ) μηνών αν θυμάμαι καλά ! Αργότερα θα πάρουμε και καθισματάκι !

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η finallytheend είπε:

Εσυ εισαι έτοιμη!!! Μπράβο!! Και απο ψυχολογία ?? Γτ εγώ όσο ετοιμάζω πράγματα  φρικάρω λίγο..χαχα

Και εγώ πουωεχω 8/3 λογικά νωρίτερα θα πάω με καισαρική..αλλά ήθελα να σκέφτομαι ότι έχω χρόνο..χαχα

Από ψυχολογία έχω χεστει πάνω μου😂😂😂😂😂 πιο πολύ όμως όχι για την γέννα αλλά για το μετά με το μωρό 😱 αχχχχ Παναγία μου🤪

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Και εγώ ήθελα να περάσω τα χάλια με αφρό καθαρισμού με ατμοκάθαριστη..αλλά με σταμάτησε ο άντρας μου..ότι δεν πατάμε με παπουτσια και το μωρό φέτος δε θα περπατάει.. και να τον βάλουμε κάτω θαβαλπυμε σεντόνι κάτι. ..

Μωρέ δίκιο έχει, εγώ έχω κόλλημα. Επίσης κι εγώ επειδή έχω 3 φωλιές τη μια θα τη βάζω πάτωμα αν χρειαστεί!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Και εγώ ήθελα να περάσω τα χάλια με αφρό καθαρισμού με ατμοκάθαριστη..αλλά με σταμάτησε ο άντρας μου..ότι δεν πατάμε με παπουτσια και το μωρό φέτος δε θα περπατάει.. και να τον βάλουμε κάτω θαβαλπυμε σεντόνι κάτι. ..

Εχει απόλυτο δίκιο ο άντρας σου το μωρό δεν θα ερχετε καν σε επαφή με τα χάλια ! Θα είναι είτε αγκαλιά είτε στη φωλιά είτε στην καλαθουνα είτε στο λίκνο αλλά και κάτω να θέλετε να το βάλετε στρώνετε κάτι και το βάζετε ! Ειμαστε λίγο υπερβολικές νομιζωωω!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Εγώ το babyjorn mini ! Είχα δει πολύ καλές κριτικές ! Μου τον κάνανε δώρο 🎁 α τέλεια θα τον βάλω και εγώ για πλύσιμο τότε ! Εμείς πήραμε αυγό και βάση isofix για το αυτοκίνητο και είναι μέχρι ) μηνών αν θυμάμαι καλά ! Αργότερα θα πάρουμε και καθισματάκι !

Θα δεις, ότι θα τον καταευχαριστηθεις!

Όσο για το άγχος σου για το μετά τον τοκετό, μην το σκέφτεσαι καν! Όλες οι μαμάδες βρίσκουμε τον τρόπο να τα κάνουμε όλα, κι έχουμε τόσες αντοχές και δύναμη που ούτε καν φανταζόμασταν προτού γίνουμε μανούλες! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Εχει απόλυτο δίκιο ο άντρας σου το μωρό δεν θα ερχετε καν σε επαφή με τα χάλια ! Θα είναι είτε αγκαλιά είτε στη φωλιά είτε στην καλαθουνα είτε στο λίκνο αλλά και κάτω να θέλετε να το βάλετε στρώνετε κάτι και το βάζετε ! Ειμαστε λίγο υπερβολικές νομιζωωω!

Ευτυχώς μας συγκρατούν χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Θα δεις, ότι θα τον καταευχαριστηθεις!

Όσο για το άγχος σου για το μετά τον τοκετό, μην το σκέφτεσαι καν! Όλες οι μαμάδες βρίσκουμε τον τρόπο να τα κάνουμε όλα, κι έχουμε τόσες αντοχές και δύναμη που ούτε καν φανταζόμασταν προτού γίνουμε μανούλες! 

Τρέμω στην ιδεααααα! Θα έχω βοήθεια βέβαια για τις πρώτες μέρες από την πεθερά μου αλλά μετά θα είμαι μόνη μου τελείως γτ μένουν μακρυά όπως και οι γονείς μου ! Ελπίζω να τα καταφέρω🙏🙏🙏

στις πριν 16 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Κορίτσια ασχετο είδα σήμερα στο βασιλοπουλο έχουν προσφορά  τα pampers 1+1..θα συγκρίνω και τιμές από skroutz αλλά για όποια κάνει αγορές αυτές τις μέρες..  και το mymarket  τα έχει 50%

Εγώ η αλήθεια είναι πήρα δύο συσκευασίες μόνο για αρχή το νούμερο 1 από ηλεκτρονικό φαρμακείο μαζί με τα φαρμακευτικά του μπέμπη! Αργότερα θα παρω του μήνα που λέμε καθώς δεν ξέρω τι νούμερο θα χρειαστώ ! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η athrain είπε:

Ισως απο δω και περα να μη παιρνει τοσο πολυ βαρος και να "φρενάρει" λίγο οπότε με λίγη υπομονή ίσως φτάσεις και τη 39η εβδομάδα. Αλλά είναι κατηγορηματικός στο ξεκαθάρισε 37η σίγουρα πάμε για γέννα?? Και αν 37η πχ έχει πάει 3200 ή 3300? γιατί να σε πάει μετά για δύο βδομάδες διαφορά.. περιμένεις λίγο 39η και μπαίνεις με πρόκληση φυσιολογικό. Μη βιαστείς συζήτησε το.. ανάλογα την ανάπτυξη του βέβαια.. 

Περιμένω το ραντεβού της Δευτέρας για να τα πούμε και από κοντά. Στο τηλέφωνο ήταν κατηγορηματικός.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Πόσο νωρίτερα? Εμάς ήταν 35+2, 3κιλα αλλά μας είπε σίγουρα θα πιάσουμε τις 38 και βλέπουμε..

34+4 ήταν 3100... μου είπε για τις 37 εβδομάδες.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Συζήτησε το και εκφρασε του την επιθυμία σου.το βάρος δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να γεννήσεις φυσιολογικά. Αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας δικοί σου ή το μωρού δεν καταλαβαίνω καν γιατί την 37η εβδομάδα. Και οι προγραμματισμένες καισαρικές μετά την 38η γινονται.αν δεν κάνω λάθος παρόμοια εμπειρία είχε και η @Xrisa95 και γέννησε φυσιολογικά μεγάλα μωρά! Την ταγκαρω αν μπορέσει να στα πει, αν και η κοπελα είναι ετοιμογεννη.

Νευριάζω με αυτά γιατί και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μπήκα για πρόκληση γιατί βολευοταν ο γιατρός, ήταν και καλοκαίρι είχε να πάει διακοπες. Μήνες πριν είχα καταλάβει ότι ξεκινούσε δικαιολογίες. Ευτυχως σε μένα εξελίχτηκαν όλα ιδανικά αλλά αυτό το άγχος που μου προκάλεσε όλο αυτόν τον καιρό δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Επίσης δεν με νοιάζει να γεννήσω με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να είναι καλά το μωρο κι εγώ, αλλά είναι άδικο να σε φορτώνει κάποιος με άγχος κι αγωνία για το προσωπικό του όφελος, ειδικά σε μια τέτοια όμορφη φάση!

Ακριβώς αυτό!!! Στα τελευταία ραντεβού μου έδινε αυτήν την εντύπωση ότι το πάει έλα να τελειώνουμε και το έλεγα στους δικούς μου και μου έλεγαν ότι είναι ιδέα μου. Νομίζω ότι επαληθεύομαι. Θα το συζητήσω και την Δευτέρα από κοντά θα εκφράσω τις ανησυχίες μου και βλέπουμε. Φυσικά και το μόνο που θέλω είναι να είμαστε ασφαλείς τόσο εγώ όσο και το μωρό μου αλλά ήθελα να έχω εγώ την επιλογή! 

Το σίγουρο είναι ότι μετά τον τοκετό η σχέση μας δεν θα είναι η ίδια και είναι κρίμα...

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Τι εννοείς  πλυντήριο δεύτερη φορά? Αθήνα φαντάζομαι  και εσύ.. γτ εδω έχουμε χαλια καιρό.. εγώ τα περισσότερα τα είχα πλυνει πριν σκοτεινιασει.. αλλά ένα πλυντήριο που έβαλα με αυτόν τον καιρό.. το απλώσαμε τύπου 9-10 το πρωι(να μην έχει πολύ υγρασια) να έχει Όσο ηλιο γίνεται..είχα πει στη μητέρα μου και ήρθε την ίδια μέρα για σιδέρωμα.. καταρχάς λόγω αέρα είχαν στεγνώσει..είναι βοριάς οπότε στεγνώνουν, τα σιδερωσε απευθείας  οπότε τα νωπά στεγνώσαν και ότι κράταγε νερό τύπου λάστιχα σε παντελόνια τα άφησα λίγο σε καλοριφέρ..αλλά και εμείς είπαμε ότι αν δε στεγνωναν θα τα βάζαμε μέσα με κλιματιστικό.. 

Δεν έχω πλύνει το μάρσιπο και κάτι αρκουδάκια κλπ γτ αυτά θα θέλουν ηλιο(θα περιμένω)..

Επίσης, ερώτηση ότι έχετε καινούργιο  πχ καροτσι, λικνο, ρηλαξ που βγαίνουν τα υφάσματα θα τα πλύνετε? Εμεις σκεφτήκαμε να τα απολυμανουμε με baby planet για μωρα κ να τα βγάλουμε στον ήλιο.. 

Ριχταρια κλπ που θέλω να πλυθούν νομίζω είναι νωρίς αλλά θέλουν και ηλιο..νομίζω από Δευτέρα για αθηνα Εχουν πει μόνο κρύο.. θα βγάλει ηλιο..

Εγώ να σας πω την αλήθεια κορίτσια τα υφάσματα τα έκανα με ατμοκαθαριστή...

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Ε ναι! Να πόσο διαφορετικό, ούτε καν σου έχει δώσει ημερομηνία, βλέποντας και κάνοντας! Πλάκα πλάκα βρε κορίτσια βλέπω το βάρος των μωρών σας και νομίζω ότι μόνο η δική μου είναι μικρούλα!😂 Όσο είναι εσάς τώρα εμένα μου την βγάζει ότι θα είναι στις 39 εβδομάδες. Αλλά και η κόρη μου 3100 γεννήθηκε, οπότε φαντάζομαι και η μικρή κάπου τόσα θα βγει.ιδιες μετρήσεις είχαν. Πάντως πρέπει να ναι κληρονομικό.γιατι και εγώ και τα αδέρφια μου και τα ανίψια μου όλοι γεννήθηκαμε κάτω από 2800. Δηλαδή η δική μου 3100 ήταν και θηρίο😂😂😂

Μια χαρά είσαι μην ανησυχείς εμάς είναι μπαμπάτσικα😅

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Ακριβώς αυτό!!! Στα τελευταία ραντεβού μου έδινε αυτήν την εντύπωση ότι το πάει έλα να τελειώνουμε και το έλεγα στους δικούς μου και μου έλεγαν ότι είναι ιδέα μου. Νομίζω ότι επαληθεύομαι. Θα το συζητήσω και την Δευτέρα από κοντά θα εκφράσω τις ανησυχίες μου και βλέπουμε. Φυσικά και το μόνο που θέλω είναι να είμαστε ασφαλείς τόσο εγώ όσο και το μωρό μου αλλά ήθελα να έχω εγώ την επιλογή! 

Το σίγουρο είναι ότι μετά τον τοκετό η σχέση μας δεν θα είναι η ίδια και είναι κρίμα...

Έχεις δίκιο βρε κορίτσι μου, σε καταλαβαίνω! Εγώ θα σου έλεγα να του πεις ευθέως όσα σε απασχολούν και να ζητάς επιχειρήματα. Κι ο δικός μου ακριβώς έτσι ήταν, απόλυτος, δεν μου άφηνε περιθώρια. Με τρομοκρατούσε. Εγώ Παρ όλα αυτά και στην τωρινή εγκυμοσύνη είμαι μαζί του, για άλλους λόγους, αλλά από την αρχή έκανα ξεκάθαρες τις προθέσεις μου κι έγινα ιδιαίτερα πιεστική, σε βαθμό που ο άντρας μου μου λέει ότι αισθάνεται άβολα όταν του μιλαω. Είδαμε και με τις ντροπες...τώρα πχ μου λέγε για ένα ζήτημα που διαφωνήσαμε και του ζήτησα να μου στείλει με μειλ επιστημονικά άρθρα που στηρίζουν αυτό που λέει...Ε μέχρι το επόμενο ραντεβού είχε αλλάξει και άποψη..

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Έχεις δίκιο βρε κορίτσι μου, σε καταλαβαίνω! Εγώ θα σου έλεγα να του πεις ευθέως όσα σε απασχολούν και να ζητάς επιχειρήματα. Κι ο δικός μου ακριβώς έτσι ήταν, απόλυτος, δεν μου άφηνε περιθώρια. Με τρομοκρατούσε. Εγώ Παρ όλα αυτά και στην τωρινή εγκυμοσύνη είμαι μαζί του, για άλλους λόγους, αλλά από την αρχή έκανα ξεκάθαρες τις προθέσεις μου κι έγινα ιδιαίτερα πιεστική, σε βαθμό που ο άντρας μου μου λέει ότι αισθάνεται άβολα όταν του μιλαω. Είδαμε και με τις ντροπες...τώρα πχ μου λέγε για ένα ζήτημα που διαφωνήσαμε και του ζήτησα να μου στείλει με μειλ επιστημονικά άρθρα που στηρίζουν αυτό που λέει...Ε μέχρι το επόμενο ραντεβού είχε αλλάξει και άποψη..

Σύμφωνω  αν έχει επιχειρήματα πέρα από τα κιλά οκ..αλλά το μέγεθος δεν είναι λόγος να μη φτασεις η να μην ξεπεράσεις τις 38..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό με το φτέρνισμα της το κάνω και εγώ και λιώνει στο γέλιο😂 ποσο τέλειο!!    ποιο καρεκλάκι πήρες; Γιατί είμαι και εγώ σε αναζητηση.  ωστοσο αναρωτιόμουν και εγώ ποτε μπορώ να βάλω το κανονικό κάθισμα… ρώτησες τον παιδιατρο και σου είπε οκαυ..; Ήθελα και εγώ να την βάλω αλλά φοβάμαι μήπως δεν κάνει ακόμα 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰 🥰🥰 Αχ καλέ τι όμορφο τραγούδι συγκινηθηκαααα🥰🥰🥰🥰 σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και για τις ευχές 🩵🩵🩵 να σου ζήσει ο μπεμπακος σου να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του🙏🙏🙏
    • @annitakianna η εμπειρία μου δυστυχώς δεν είναι πολύ καλή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει λόγος να σας μαυρίζω.   Απλα να σου πω πως πήγαν όλα λάθος και τίποτα από ότι υπολογίζαμε δεν έγινε. Στο τέλος κοντέψαμε να χάσουμε την Μπέμπα ( το σκέφτομαι και ‘’σταματάει να χτυπάει η καρδιά μου’’). Δυστυχώς ήταν πολύ άσχημη εμπειρία για εμένα αλλά η αλήθεια είναι πως ήδη σήμερα που μεσολάβησε στην ουσία μόνο μια μέρα, σου λέω με βεβαιότητα πως θα περνούσα 100 φορές ξανά τα ίδια για να την κρατάω στα χέρια μου. Εχθές ήταν τραυματισμένη και σοκαρισμένη πολύ. Την ειχα όλη μέρα πάνω μου για να παρηγοριέται. Σήμερα έκανε και μπανάκι και ήταν όλα πολύ πολύ πιο όμορφα και ζεστά για εκείνη, έτσι ένιωσα. Κουρνιάζει συνεχώς πάνω μου και νιώθω πως το έχει τόση ανάγκη.  Σταματάω εδώ γιατί πάλι έβαλα τα κλάμματα.  Ευχομαι σε όλες σας να έχετε μια όμορφη εμπειρία και να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου🙏🙏🙏🙏🙏
    • Κορίτσι μου υπομονή, λίγο έμεινε και θα περάσουν όλα αυτα.  Εγώ στο νοσοκομείο είμαι, εχω την μπεμπούλα μαζί μου τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Προσπαθήσαμε να θηλάσουμε αλλά δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%. Πίνει περισσότερο ξένο αλλά δεν με πειράζει γιατί έτσι και αλλιώς ειχα αποφασίσει να δωσω και ξενο.  Με το καλό το Σάββατο θα βγούμε!!  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Αυτό με τα ονόματα είναι το χειρότερο! Πρέπει να κάνετε μια κουβέντα σίγουρα οι δυο σας και χωρίς πεθερά! Και για την ακρίβεια η πεθερά δεν έχει λόγο στο ζευγάρι. Αρχικά μόνος του έπρεπε να βάλει όρια και να τους πει να σταματήσουν. Κι εμένα ο μπέμπης το όνομα του πεθερού θα έχει αν και δεν το αξίζει. Είναι άφαντος από τη ζωή και του άντρα μου κ του εγγονού του. Το όνομα το δίνω, γιατί την ημέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη ήρθε στα χέρια μου μια εικόνα και την έβαλα στο κομοδίνο μου χωρίς να κοιτάξω τον άγιο. Και ένα πρωινό ήμουν τόσο χάλια στο κρεβάτι από τους εμετούς που δεν μπορούσα να σηκωθώ και λέω δεν κοιτάω ποιον άγιο απεικονίζει η εικόνα; Και ήταν ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι θα το πάρει το όνομα το μωρό κι ας διατυμπανίζει ότι το μωρό θα έχει το όνομά του, ενώ πέντε μήνες τώρα δεν έχει έρθει στιγμή να το δει, ούτε κ έχει πάρει κανένα τηλέφωνο για να ρωτήσει για αυτό. Εύχομαι να βγάλετε γρήγορα μια άκρη κι ανώδυνα!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...