Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Να πάρεις 2 / ημέρα ? Κάπως έτσι..

Έτσι το σκέφτηκα ναι...στον κάτω κάτω αν χρειαστεί κ αλλα μου φέρνουν...ποσα να κρατάω πια??

στις πριν 14 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρα  κορίτσια! Τι κάνετε? Πως είστε? Από κράμπες πως πάτε? Εγώ έχω 3 μερες τώρα όταν ξυπνάω η στον Υπνο μου με πιάνει κράμπες στο δεξί πόδι.. περνάει φυσικά..αλλά αυτά τα,δευτερόλεπτα..φαίνονται  αιώνας.. 

Αν και παίρνω μαγνησιο τις έχω και εγώ τις κραμπες μου...αλλά ευτυχώς σπάνια!!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κορίτσια έχετε αυτές τις συσπάσεις τις προπαρασκευαστικές? Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα...Δεν θα έπρεπε να έχω? Σήμερα είμαι 35 +1. 

Από βδομάδα θα πάω και στο γιατρό μου και θα κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα για πρώτη φορά, οπότε εκεί θα φανεί αν έχω και απλά δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Αλλά μου κάνει εντύπωση. 

Σήμερα έχω αιματολόγο το τελευταίο ραντεβού για να μου δώσει και οδηγίες για τον τοκετό και τις ενέσεις, salospir κλπ. 

Εγώ κορίτσι μου τις έχω αυτές τις συσπάσεις δυστηχως αλλά θα προτιμούσα να μην τις έχω γιατί τρομάζω...μου φαινεται πολύ νωρίς...την άλλη Τετάρτη θα πάω για καρδιοτοκογραφημα να δούμε και τι γίνεται ακριβώς...

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εγώ πρόσφατα μετακόμισα, αλλά επειδή βιαζομασταν να μετακομίσουμε δεν είχαμε ολοκληρώσει όλες τις εργασίες και χτες βάλαμε την ντουλάπα στο δωμάτιο και αύριο θα έρθουν να φτιάξουν τις ντουλάπες των παιδιών. Και πραγματικά τα έχουν κάνει όλα χάλια. Άρα κι εγώ γενική με την έννοια της γενικής δεν χρειάζομαι. Θα πάρω αυτή την κυρία να δω αν μπορεί κάποια μέρα, έστω να με βοηθήσει! 

Επίσης με τα πράγματα έχω πάθει κι εγώ το ίδιο, αλλα ήταν στο πατρικό μου, αλλα τα χαμε φέρει στην αποθήκη του νέου σπιτιού κι άλλα είναι ακόμα σε ένα σπίτι που μέναμε για κάποιους μήνες μέχρι να μετακομίσουμε. Ολα σε διαφορετικές πόλεις!😂 Φυσικά ακόμα ψάχνω πράγματα του παιδιού και δεν τα βρίσκω! 😂

Ποτέ θα πας παλι γιατρό κορίτσι μου? Θα κάνεις ντοπλερ ξανά?

Άστα να πάνε ελπίζω να προλάβω να πάω γιατί πρέπει να οργανωθώ κ να δω τον χώρο που πρέπει να κάνω κ στο σπίτι σιγά σιγά με τα πράγματα.  

Θα πάω πάλι 12/2 για doppler στον εμβρυολογο.  Το κλείσαμε δλδ επι τόπου τη Δευτέρα μετά την διαπίστωσή του.  Είπε θέλει να περάσουν 2 εβδομάδες κ μετά. Οπότε θεωρώ ότι αν ήταν κάτι πιο άμεσα ανησυχητικό θα μας έλεγε πιο νωρίς είτε αυτός είτε ο γιατρός μας. 

Όσο περνάνε οι μέρες κ μιλώντας με 2 3 άτομα που είχαν παρόμοια διάγνωση να το πω προσπαθώ να ηρεμήσω,  να είμαι θετική κ ήρεμη για να βοηθήσω έστω έτσι το μωράκι μου και να έχω πίστη σε αυτό και στον Θεό ότι όλα θα πάνε καλά 💙 

Θα σας πω με το καλό μόλις πάω.. μέχρι τότε μπορεί να έχουμε κ γεννητούρια από καμιά εδώ μέσα 😝

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...