Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια έχετε αυτές τις συσπάσεις τις προπαρασκευαστικές? Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα...Δεν θα έπρεπε να έχω? Σήμερα είμαι 35 +1. 

Από βδομάδα θα πάω και στο γιατρό μου και θα κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα για πρώτη φορά, οπότε εκεί θα φανεί αν έχω και απλά δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Αλλά μου κάνει εντύπωση. 

Σήμερα έχω αιματολόγο το τελευταίο ραντεβού για να μου δώσει και οδηγίες για τον τοκετό και τις ενέσεις, salospir κλπ. 

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα! Με έπιαναν κι εμένα αρκετές κράμπες αλλά όταν ξεκίνησα μαγνήσιο υποχώρησαν! Παίρνεις εσύ?

Ναι παίρνω trofocard  πρωί βράδυ.. καλα μη φανταστείς 3 φορές με έπιασε αλλά μόλις ξυπνάς είναι βάρβαρο..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η athrain είπε:

Καλημέρα!! Κι εγώ πολλές φορές γλίτωσα τη κράμπα τη πρόλαβα την ώρα που ξυπνάω αν πάω να τεντωθώ αυτό ήταν.. σήμερα πήγε να με πιάσει και πριν με πιάσει τέντωσα το πόδι και το απέφυγα. 

Ααα θα το δοκιμάσω!! Ευχαριστώ!

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Και τι έγινε καλέ να χρησιμοποιήσεις laptop ακόμα κι αν είσαι με άλλες? Που το πρόβλημα? Αρκεί να έχεις πρίζα κοντά σου. Αξίζει το μονόκλινο και το lux στο Δημόσιο. Είναι μικρό το ποσό που πληρώνεις. Κι εγώ αν πήγαινα τελικά στο Δημόσιο θα το επέλεγα σίγουρα. Αλλά τώρα στο ιδιωτικό τρίκλινο αναγκαστικά. Αλλά σκέφτομαι θετικά.. Θα έχω και παρέα τις άλλες κοπέλες! 

Άσε στο ιδιωτικό..1 νεφρό το μονόκλινο..χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κορίτσια έχετε αυτές τις συσπάσεις τις προπαρασκευαστικές? Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα...Δεν θα έπρεπε να έχω? Σήμερα είμαι 35 +1. 

Από βδομάδα θα πάω και στο γιατρό μου και θα κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα για πρώτη φορά, οπότε εκεί θα φανεί αν έχω και απλά δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Αλλά μου κάνει εντύπωση. 

Σήμερα έχω αιματολόγο το τελευταίο ραντεβού για να μου δώσει και οδηγίες για τον τοκετό και τις ενέσεις, salospir κλπ. 

Εγώ 34+5..δεν έχω καταλάβει  ούτε εγώ.. ή δεν έχω.. ή δεν καταλαβαίνω..ευτυχώς θα μας πούνε τα μηχανήματα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ααα! Και μάλλον θα πάμε μετά να παραλάβουμε και το καρότσι, αυγό, πορτ μπεμπέ. Μας ειδοποίησαν ότι ήρθαν. Κι ανυπομονώ! 

Εσείς πώς πάτε με τα ψώνια? Οργανωθήκατε?

Εμάς ήρθε χτες!! Καροτσι κλπ..ρουχα σεντόνια πήραμε ότι δε μας δώσανε.. βάλαμε και 3 πλυντήρια..έχουμε αλλά 3..και έχουμε ξεκινήσει και σίδερο...έφερα χτες και την βαλίτσα μου..με σκοπό να τα βάλω μέσα.. αλλά από τη λίστα τα έχω όλα.. (στα ιδιωτικά ευτυχως δε θέλουμε  και πολλα)..Να απολυμανθεί και το αυγό που μας δώσανε.. 

Μια παραγγελία  θέλω να κάνω ακόμα με πάνες.. φαρμακείο, καλλυντικά,  κουτιά οργάνωσης κομπλέ..  

Έχω κανονίσει γενική στις 17/2..

Ποπο έμεινε ένας μήνας μπορεί και λιγότερο..

Εσύ πως πάτε από ετοιμασίες??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ούτε εγώ έχω νιώσει ως τώρα...και στην πρώτη εγκυμοσύνη πρώτη φορά την 38η ένιωσα και πράγματι είχα.μεχρι τότε τίποτα απολυτως, ούτε στο καρδιοτοκογραφημα.

Με το καλό να πάρετε τα πραγματακια σας! Να τα χαρειτε με το μωράκι σας!!

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Εμάς ήρθε χτες!! Καροτσι κλπ..ρουχα σεντόνια πήραμε ότι δε μας δώσανε.. βάλαμε και 3 πλυντήρια..έχουμε αλλά 3..και έχουμε ξεκινήσει και σίδερο...έφερα χτες και την βαλίτσα μου..με σκοπό να τα βάλω μέσα.. αλλά από τη λίστα τα έχω όλα.. (στα ιδιωτικά ευτυχως δε θέλουμε  και πολλα)..Να απολυμανθεί και το αυγό που μας δώσανε.. 

Μια παραγγελία  θέλω να κάνω ακόμα με πάνες.. φαρμακείο, καλλυντικά,  κουτιά οργάνωσης κομπλέ..  

Έχω κανονίσει γενική στις 17/2..

Ποπο έμεινε ένας μήνας μπορεί και λιγότερο..

Εσύ πως πάτε από ετοιμασίες??

Εγώ σήμερα επιτέλους έφερα το λίκνο και την καλαθουνα, δεν ξέρω ακόμα ποιο θα χρησιμοποίησω, θα τα απολυμανω και θα δω στην πράξη. Έπλυνα και την φωλιά αλλά με αυτό τον καιρό δεν θα στεγνώσει ποτέ φοβάμαι. Την έβαλα κάτω από το κλιματιστικό μπας και...με τα ρουχαλακια έχω τελειώσει, τώρα μου μένουν κουβέρτες σεντόνια να πλύνω και να σιδερωσω! Βαλίτσα εδώ την έχω και βάζω ότι θυμηθώ.😂😂

Για γενική δεν ξέρω ρε κορίτσια, αισθάνομαι ότι δεν έχω το κουράγιο, θέλω οπωσδήποτε να βγάλω χαλιά και να καθαρίσω καλά και να αλλάξω κουρτίνες. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, αν θα μπορέσω και αν βρεθεί κανείς να βοηθήσει έστω για λίγες ωρες. Εσείς έχετε βοήθεια ή θα πάρετε γυναίκα?

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ σήμερα επιτέλους έφερα το λίκνο και την καλαθουνα, δεν ξέρω ακόμα ποιο θα χρησιμοποίησω, θα τα απολυμανω και θα δω στην πράξη. Έπλυνα και την φωλιά αλλά με αυτό τον καιρό δεν θα στεγνώσει ποτέ φοβάμαι. Την έβαλα κάτω από το κλιματιστικό μπας και...με τα ρουχαλακια έχω τελειώσει, τώρα μου μένουν κουβέρτες σεντόνια να πλύνω και να σιδερωσω! Βαλίτσα εδώ την έχω και βάζω ότι θυμηθώ.😂😂

Για γενική δεν ξέρω ρε κορίτσια, αισθάνομαι ότι δεν έχω το κουράγιο, θέλω οπωσδήποτε να βγάλω χαλιά και να καθαρίσω καλά και να αλλάξω κουρτίνες. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, αν θα μπορέσω και αν βρεθεί κανείς να βοηθήσει έστω για λίγες ωρες. Εσείς έχετε βοήθεια ή θα πάρετε γυναίκα?

Εγώ Γυναίκα για την γενική.. ηια σίδερο κλπ θα έρθει από το σκ και η μάνα μου..

Δημοσίευση

Κι εγώ σκεφτόμουν να πάρω γυναίκα για το σπίτι να τελειώνουμε, έχω μια κυρία εδώ στη γειτονιά θα τη ρωτήσω αν μπορεί, γιατί και όταν μετακόμισα που της είχα πει δεν μπορούσε, ήταν φουλ. Εμένα δυστυχώς ενώ στην πρώτη και η μαμά μου και η αδερφή μου με είχαν βοηθήσει πολύ και με το σπίτι και τον πρώτο καιρό με το μωρό, τώρα ούτε συζήτηση. Και η αλήθεια είναι ότι μου έχει κακοφανει, όχι ότι είναι υποχρεωμένες, αλλά καταλαβαίνετε, δεν θέλω και πολύ να με πιάσει το παράπονο! 😂

Τέλοσπαντων, όλα καλά, έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία, θα τελειώσουμε τις ετοιμασίες και θα περιμένουμε να έρθουν τα μωρακια!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσυνη δεν είχα συσπάσεις επιβεβαιωνενα δηλαδή κ από τον καρδιοτοκογραφο. Είχα μόνο μια εβδομάδα πριν γεννήσω τέτοιες προπαρασκευαστικες αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα. Οπότε μην ανησυχείς δεν είναι περίεργο 😝

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

στις πριν 53 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Εγώ Γυναίκα για την γενική.. ηια σίδερο κλπ θα έρθει από το σκ και η μάνα μου..

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εγώ σκεφτόμουν να πάρω γυναίκα για το σπίτι να τελειώνουμε, έχω μια κυρία εδώ στη γειτονιά θα τη ρωτήσω αν μπορεί, γιατί και όταν μετακόμισα που της είχα πει δεν μπορούσε, ήταν φουλ. Εμένα δυστυχώς ενώ στην πρώτη και η μαμά μου και η αδερφή μου με είχαν βοηθήσει πολύ και με το σπίτι και τον πρώτο καιρό με το μωρό, τώρα ούτε συζήτηση. Και η αλήθεια είναι ότι μου έχει κακοφανει, όχι ότι είναι υποχρεωμένες, αλλά καταλαβαίνετε, δεν θέλω και πολύ να με πιάσει το παράπονο! 😂

Τέλοσπαντων, όλα καλά, έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία, θα τελειώσουμε τις ετοιμασίες και θα περιμένουμε να έρθουν τα μωρακια!

Γενικη κ τέτοια εγώ δεν θα κάνω ιδιαίτερα γιατί μετακομισαμε μέσα Νοέμβρη οπότε έγιναν όλα μα όλα τότε. Καινούριες κουρτίνες καινούρια όλα τα έπιπλα ηλεκτρικά κτλ. Από τότε το συντηρώ αρκετά καλά με κάθε μέρα κ από κάτι. Οπότε πιστεύω είμαστε σχετικά καλά. Σιγά σιγά θα βάλω πλύσιμο καρότσια φωλιτσες  τα ρούχα τα ξεκίνησα... θα έρθει κ εμένα η μαμά μου το σκ γιατί μένουμε σε άλλη πόλη και θα με βοηθήσει κ με σίδερο όσα έχω βάλει.  Απλώς έχω αρκετά πράγματα κ στο πατρικό μου γιατί δεν χωρούσαμε στο παλιό το σπίτι κ πρέπει κααααποια στιγμή σχετικά άμεσα να πάω να δω τι χρειάζομαι, η μαμά μου δεν θα τα καταφέρει μόνο με κάμερα να τα βρει, πρέπει εγώ.

Τώρα ο άντρας μου τελειώνει το μεταπτυχιακό του το σκ οπότε ευελπιστώ να πάμε μετά γιατί κ με το θέμα στην doppler άρχισα να έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να γεννήσω νωρίτερα ενώ πριν ήμουν σίγουρη ότι θα φτάσω 18 Μάρτη που είναι η πητ μου. 

Τώρα πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαστω καλού κακού...

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Ααα να την ρωτήσεις από τώρα..γτ και εγώ με αυτή δύσκολα βρίσκω μέρα.. είναι και μικρό σπίτι εμάς οπότε δεν της παίρνει και πολύ χρόνο..οπότε φαντάζομαι  δε την συμφέρει..

Εεε όχι παράπονα τώρα.. θα τα πούμε μετά.. και εγώ από πεθερά έχω..τα κρατάω για αργότερα..χαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Γενικη κ τέτοια εγώ δεν θα κάνω ιδιαίτερα γιατί μετακομισαμε μέσα Νοέμβρη οπότε έγιναν όλα μα όλα τότε. Καινούριες κουρτίνες καινούρια όλα τα έπιπλα ηλεκτρικά κτλ. Από τότε το συντηρώ αρκετά καλά με κάθε μέρα κ από κάτι. Οπότε πιστεύω είμαστε σχετικά καλά. Σιγά σιγά θα βάλω πλύσιμο καρότσια φωλιτσες  τα ρούχα τα ξεκίνησα... θα έρθει κ εμένα η μαμά μου το σκ γιατί μένουμε σε άλλη πόλη και θα με βοηθήσει κ με σίδερο όσα έχω βάλει.  Απλώς έχω αρκετά πράγματα κ στο πατρικό μου γιατί δεν χωρούσαμε στο παλιό το σπίτι κ πρέπει κααααποια στιγμή σχετικά άμεσα να πάω να δω τι χρειάζομαι, η μαμά μου δεν θα τα καταφέρει μόνο με κάμερα να τα βρει, πρέπει εγώ.

Τώρα ο άντρας μου τελειώνει το μεταπτυχιακό του το σκ οπότε ευελπιστώ να πάμε μετά γιατί κ με το θέμα στην doppler άρχισα να έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να γεννήσω νωρίτερα ενώ πριν ήμουν σίγουρη ότι θα φτάσω 18 Μάρτη που είναι η πητ μου. 

Και εγώ που η πητ είναι 8/3 θεωρώ για τέλος Φεβρουαρίου.. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Κι εγώ πρόσφατα μετακόμισα, αλλά επειδή βιαζομασταν να μετακομίσουμε δεν είχαμε ολοκληρώσει όλες τις εργασίες και χτες βάλαμε την ντουλάπα στο δωμάτιο και αύριο θα έρθουν να φτιάξουν τις ντουλάπες των παιδιών. Και πραγματικά τα έχουν κάνει όλα χάλια. Άρα κι εγώ γενική με την έννοια της γενικής δεν χρειάζομαι. Θα πάρω αυτή την κυρία να δω αν μπορεί κάποια μέρα, έστω να με βοηθήσει! 

Επίσης με τα πράγματα έχω πάθει κι εγώ το ίδιο, αλλα ήταν στο πατρικό μου, αλλα τα χαμε φέρει στην αποθήκη του νέου σπιτιού κι άλλα είναι ακόμα σε ένα σπίτι που μέναμε για κάποιους μήνες μέχρι να μετακομίσουμε. Ολα σε διαφορετικές πόλεις!😂 Φυσικά ακόμα ψάχνω πράγματα του παιδιού και δεν τα βρίσκω! 😂

Ποτέ θα πας παλι γιατρό κορίτσι μου? Θα κάνεις ντοπλερ ξανά?

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Ααα να την ρωτήσεις από τώρα..γτ και εγώ με αυτή δύσκολα βρίσκω μέρα.. είναι και μικρό σπίτι εμάς οπότε δεν της παίρνει και πολύ χρόνο..οπότε φαντάζομαι  δε την συμφέρει..

Εεε όχι παράπονα τώρα.. θα τα πούμε μετά.. και εγώ από πεθερά έχω..τα κρατάω για αργότερα..χαχα 

Χαχαχαχαχ είναι που δεν έχω πεθερικα και δεν μπορώ να παραπονεθω και για εκείνους !😂😂😂 Αλλά γενικά Μ έχει πιάσει κλαψα και δεν είμαι έτσι γενικά ως άνθρωπος! 

Εγώ Έχω ΠΗΤ 10-11 /3, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι θα γεννήσω τέλος Φεβρουαρίου. Βέβαια ο γυναικολόγος που το είπα μου είπε ότι αφου δεν έχω ακόμα συσπάσεις και ο τράχηλος είναι αρκετά μακρύς δεν υπάρχει περίπτωση! Για να δούμε!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Χαχαχαχαχ είναι που δεν έχω πεθερικα και δεν μπορώ να παραπονεθω και για εκείνους !😂😂😂 Αλλά γενικά Μ έχει πιάσει κλαψα και δεν είμαι έτσι γενικά ως άνθρωπος! 

Εγώ Έχω ΠΗΤ 10-11 /3, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι θα γεννήσω τέλος Φεβρουαρίου. Βέβαια ο γυναικολόγος που το είπα μου είπε ότι αφου δεν έχω ακόμα συσπάσεις και ο τράχηλος είναι αρκετά μακρύς δεν υπάρχει περίπτωση! Για να δούμε!

Ναι τώρα μας βλέπουν και συχνά οπότε θα το παρακολουθούμε.. εγώ την Δευτέρα ψεχω ξανά ραντεβου (στις 10 μέρες δηλαδή).

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Ναι τώρα μας βλέπουν και συχνά οπότε θα το παρακολουθούμε.. εγώ την Δευτέρα ψεχω ξανά ραντεβου (στις 10 μέρες δηλαδή).

Α μια χαρά! Εγώ τώρα έχω στις 10/2 όταν θα μπω στον μήνα μου! Μετά λογικά θα ξεκινήσουν και τα καρδιοτοκογραφηματα! Απίστευτο το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Α μια χαρά! Εγώ τώρα έχω στις 10/2 όταν θα μπω στον μήνα μου! Μετά λογικά θα ξεκινήσουν και τα καρδιοτοκογραφηματα! Απίστευτο το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός!

Άστα!!! Σα ψέματα!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Και τι έγινε καλέ να χρησιμοποιήσεις laptop ακόμα κι αν είσαι με άλλες? Που το πρόβλημα? Αρκεί να έχεις πρίζα κοντά σου. Αξίζει το μονόκλινο και το lux στο Δημόσιο. Είναι μικρό το ποσό που πληρώνεις. Κι εγώ αν πήγαινα τελικά στο Δημόσιο θα το επέλεγα σίγουρα. Αλλά τώρα στο ιδιωτικό τρίκλινο αναγκαστικά. Αλλά σκέφτομαι θετικά.. Θα έχω και παρέα τις άλλες κοπέλες! 

λες ε? Ξερω γω.. σωστα και τι έγινε και να είμαι με το λαπτοπ εκεί.. αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι δε συνηθίζεται κάτι τέτοιο ή μπορεί να κάνω και λάθος.. τελος παντων εγώ θα ρωτήσω για μονόκλινο και βλέπουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

@Katerina1990κι εγώ έχω την άλλη μέρα 11/2!! Καλά τότε μπαινουμε στο μήνα μας??? δε το πιστεύω!!! Τελικά οργανώθηκες πήρες αυτά που ήθελες; ετοίμασες βαλίτσα?? εγω ακόμα τιποτααααα θα τρελαθώωω!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η athrain είπε:

@Katerina1990κι εγώ έχω την άλλη μέρα 11/2!! Καλά τότε μπαινουμε στο μήνα μας??? δε το πιστεύω!!! Τελικά οργανώθηκες πήρες αυτά που ήθελες; ετοίμασες βαλίτσα?? εγω ακόμα τιποτααααα θα τρελαθώωω!

Ναι ρε συ, 10/2 θα μαι 36 ακριβώς😱

Ναι νομίζω είμαι έτοιμη! Βαλίτσα θέλω μόνο να τελειώσω  και τον υπόλοιπο καιρό να περάσω χρόνο με το παιδάκι μου, γιατί σκέφτομαι ότι τίποτα πια δεν θα ναι ίδιο μετά και με πιάνει μια μελαγχολία! Αλλά δεν ξέρω τι να πρωτοβαλω και σε αυτή τη βαλίτσα, με το καλοκαιρινό μωρό όλα ήταν πιο απλά, τώρα προβληματίζομαι 😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η athrain είπε:

λες ε? Ξερω γω.. σωστα και τι έγινε και να είμαι με το λαπτοπ εκεί.. αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι δε συνηθίζεται κάτι τέτοιο ή μπορεί να κάνω και λάθος.. τελος παντων εγώ θα ρωτήσω για μονόκλινο και βλέπουμε..

Σιγά καλέ και τι έγινε να χεις το λάπτοπ? Εμένα πάντως δεν θα μου φαινόταν περίεργο! Αλλά ρώτα και για μονοκλινο, λογικά σε όλα υπάρχει έστω ένα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...