Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα! Ναι μωρέ, βασικά δεν λέει κάτι, λέει ότι δεν έχουν γίνει αρκετες μελέτες σε εγκυμοσύνη. Στο elactancia που το έβαλα είναι low risk. Ο γυναικολόγος το συστησε, ο φαρμακοποιός μου πε ότι είναι εντάξει, οπότε σήμερα θα το πάρω. Χτες ξύπνησα στις 3 τα ξημερώματα γιατί αισθανομουν ότι πνίγομαι από την παλινδρόμηση. Και δυστυχώς πρώτη φορά είμαι έτσι και από την ώρα που σηκώθηκα. Έχω ανακατωσουρα και έντονη τάση για εμετό.

ε πάρτοο μη τυραννιέσαι. Στα περισσότερα αν όχι σε όλα γράφουν ότι δεν έγιναν επαρκείς μελέτες σε εγκυμοσύνες και μόνο με τη συμβουλή γιατρού δίνεται κτλ.. Σε καταλαβαίνω κι εγώ απο τις 4.30 είμαι ξύπνια και γυρνούσα μια απο εδώ μια απο εκεί.. έπαιρνα το κινητό, το έκλεινα, σηκωνόμουν, ξάπλωνα, άνοιγα τηλεόραση.. τώρα νιώθω φούσκωμα για κάποιο λογο ίσως έφαγα πολύ? δε ξέρω..  την έπιασε και λόξυγγας τώρα μμμ... άσε!!

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η athrain είπε:

ε πάρτοο μη τυραννιέσαι. Στα περισσότερα αν όχι σε όλα γράφουν ότι δεν έγιναν επαρκείς μελέτες σε εγκυμοσύνες και μόνο με τη συμβουλή γιατρού δίνεται κτλ.. Σε καταλαβαίνω κι εγώ απο τις 4.30 είμαι ξύπνια και γυρνούσα μια απο εδώ μια απο εκεί.. έπαιρνα το κινητό, το έκλεινα, σηκωνόμουν, ξάπλωνα, άνοιγα τηλεόραση.. τώρα νιώθω φούσκωμα για κάποιο λογο ίσως έφαγα πολύ? δε ξέρω..  την έπιασε και λόξυγγας τώρα μμμ... άσε!!

Άστα να πάνε..κι εγώ έτσι κι όλη μέρα σερνομαι. Ήθελα να χω τελειώσει τα πλυντήρια και το σίδερο μέχρι τέλος της εβδομάδας, αλλά δύσκολο. Με το ζόρι κάνω όσα αφορούν το παιδί. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι ξάπλα όλη μέρα και να κοιμάμαι!😴😴😴

Βρε κορίτσια για το μαιευτήριο τι παντόφλες θα πάρετε? Χειμερινές ή σαγιονάρα?

Εγώ πήρα σαγιονάρες γιατί σκέφτηκα ότι θα μπαίνω και στο μπάνιο κλπ, αλλά τώρα σκέφτηκα ότι κάλτσα με διχάλα θα ναι λίγο αστεία 😂😂😂

Επίσης κορίτσια που θα γεννήσετε σε δημόσιο και θα πρέπει να έχετε ρούχα του μωρού μαζί, εσωτερικά θα πάρετε κοντομανικα ή μακρυμάνικα και ποσα? Επίσης κουβέρτακια 2 θα είναι αρκετά? Σκεφτόμαστε να μείνω μόνη μου στο μαιευτήριο, για να κάτσει ο σύζυγος με τη μεγάλη μας, οπότε δεν θα υπάρχει εύκολα η δυνατότητα να μου φέρουν πράγματα, για αυτό θέλω να μην λείψει κάτι! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ πάλι κορίτσια είμαι μια χαρα, δεν ζορίζομαι καθόλου στον ύπνο από άποψη κοιλιάς και δυσκολίας στο γύρισμα. Ούτε συχνοουρια έχω ακόμα ιδιαίτερη, άντε να σηκωθώ μια φορά κι αυτό όχι κάθε βράδυ. Αλλαααα Παρ όλα αυτά δεν κοιμάμαι από την καούρα. Ξυπνάω στον ύπνο μου απο βήχα και τάση για εμετό, κι όλα αυτά από την καούρα. Το είπα χτες στον γυναικολόγο μου και μου είπε ότι είναι ευαίσθητο το στομάχι από τις ορμόνες, έχει χαλαρώσει το διάφραγμα και κάνω παλινδρόμηση για αυτό με πιάνει βήχας και πνιξιμο. Μου είπε να παίρνω χάπι για το στομάχι καθημερινά μέχρι να γεννήσω. Το έχει καμία σας αυτό; Όπως καταλαβαίνετε διάβασα τις οδηγίες του χαπιού και επηρεάστηκα και δεν το πήρα ακόμα😂

Καούρες ευτυχώς δεν έχω...αλλά έχω ενα σωρό άλλα όπως είπα επομενως να λείπουν και αυτές...χαχα!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Άστα να πάνε..κι εγώ έτσι κι όλη μέρα σερνομαι. Ήθελα να χω τελειώσει τα πλυντήρια και το σίδερο μέχρι τέλος της εβδομάδας, αλλά δύσκολο. Με το ζόρι κάνω όσα αφορούν το παιδί. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι ξάπλα όλη μέρα και να κοιμάμαι!😴😴😴

Εγώ πήρα σαγιονάρες γιατί σκέφτηκα ότι θα μπαίνω και στο μπάνιο κλπ, αλλά τώρα σκέφτηκα ότι κάλτσα με διχάλα θα ναι λίγο αστεία 😂😂😂

Επίσης κορίτσια που θα γεννήσετε σε δημόσιο και θα πρέπει να έχετε ρούχα του μωρού μαζί, εσωτερικά θα πάρετε κοντομανικα ή μακρυμάνικα και ποσα? Επίσης κουβέρτακια 2 θα είναι αρκετά? Σκεφτόμαστε να μείνω μόνη μου στο μαιευτήριο, για να κάτσει ο σύζυγος με τη μεγάλη μας, οπότε δεν θα υπάρχει εύκολα η δυνατότητα να μου φέρουν πράγματα, για αυτό θέλω να μην λείψει κάτι! 

Εγώ παντόφλες θα πάρω και χειμερινές για το δωμάτιο, διάδρομο κλπ και σαγιονάρες για το ντουζ. Τώρα στα υπόλοιπα είμαι σε ιδιωτικό οποτε μόνο τα ρουχαλάκια που θα βγει το μωρό θα χρειαστω λογικά..θα ρωτήσω κιόλας, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ παντόφλες θα πάρω και χειμερινές για το δωμάτιο, διάδρομο κλπ και σαγιονάρες για το ντουζ. Τώρα στα υπόλοιπα είμαι σε ιδιωτικό οποτε μόνο τα ρουχαλάκια που θα βγει το μωρό θα χρειαστω λογικά..θα ρωτήσω κιόλας, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω..

Ναι ναι στα ιδιωτικά μόνο εξόδου χρειάζεσαι! Άρα θα πάρεις 2 ζευγάρια ! Αααχ δεν ξέρω τι να πρώτοπαρω, το αιώνιο πρόβλημα μου με τις βαλίτσες!😄

Πως είσαι εσύ κορίτσι μου; Υποχώρησε καθόλου ο βήχας;

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κ εγώ σε ιδιωτικό θα πάω πρώτα ο Θεός! Οπότε θα πάρω σκέφτομαι ένα κοντομάνικο για μέσα και μακρυμανικο φορμακι από έξω.. επίσης κουβερτούλα για όταν φεύγουμε. Κατά τα άλλα τα έχουν όλα εκεί έτσι ξέρω κ από την πρώτη φορά. Παντόφλες ακριβώς κ εγώ είχα παρει 2 ζευγάρια κ τότε κ τώρα για να έχω έτσι κ αλλιώς διαφορετικό στο μπάνιο που μπορεί να έκανα μπάνιο να γέμιζα νερά κτλ ή να είχε κάνει κάποια από τις άλλες κοπέλες του δωματίου κ να είχε νερά κάτω πριν προλάβουν να τα μαζέψουν πχ. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Ναι ναι στα ιδιωτικά μόνο εξόδου χρειάζεσαι! Άρα θα πάρεις 2 ζευγάρια ! Αααχ δεν ξέρω τι να πρώτοπαρω, το αιώνιο πρόβλημα μου με τις βαλίτσες!😄

Πως είσαι εσύ κορίτσι μου; Υποχώρησε καθόλου ο βήχας;

Το μπούκωμα κάπως υποχώρησε με αυτά που μου έδωσαν. Ο βήχας υπάρχει, ευτυχώς όχι πολύ..αλλά θα πρέπει να πάω να το δω και αυτό.. Άσε βαρεθηκα να τρέχω στους γιατρούς αυτές τις μέρες..Αύριο έχω και τον αιματολόγο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Κ εγώ σε ιδιωτικό θα πάω πρώτα ο Θεός! Οπότε θα πάρω σκέφτομαι ένα κοντομάνικο για μέσα και μακρυμανικο φορμακι από έξω.. επίσης κουβερτούλα για όταν φεύγουμε. Κατά τα άλλα τα έχουν όλα εκεί έτσι ξέρω κ από την πρώτη φορά. Παντόφλες ακριβώς κ εγώ είχα παρει 2 ζευγάρια κ τότε κ τώρα για να έχω έτσι κ αλλιώς διαφορετικό στο μπάνιο που μπορεί να έκανα μπάνιο να γέμιζα νερά κτλ ή να είχε κάνει κάποια από τις άλλες κοπέλες του δωματίου κ να είχε νερά κάτω πριν προλάβουν να τα μαζέψουν πχ. 

Να ρωτήσω κάτι άλλο? θα πάρετε κάτι για το καπάκι της τουαλέτας? Πχ απολυμαντικό ή αυτά τα προστατευτικά μιας χρήσης? Εντάξει σε ιδιωτικό θα είμαστε είναι καθαρά το ξέρω, αλλά και πάλι όσο να είναι έχω ένα θέμα να κάτσω σε τουαλέτες που πηγαίνουν και άλλοι...Τώρα μου ήρθε μου αυτό..

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ναι μόνο αυτά χρειάζεται για το μωρό.. (σε ιδιωτικό  και εγω)

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Να ρωτήσω κάτι άλλο? θα πάρετε κάτι για το καπάκι της τουαλέτας? Πχ απολυμαντικό ή αυτά τα προστατευτικά μιας χρήσης? Εντάξει σε ιδιωτικό θα είμαστε είναι καθαρά το ξέρω, αλλά και πάλι όσο να είναι έχω ένα θέμα να κάτσω σε τουαλέτες που πηγαίνουν και άλλοι...Τώρα μου ήρθε μου αυτό..

Δεν το είχα σκεφτεί  αυτό.. αν πάρω θα πάρω οινόπνευμα  η μαντηλάκια  αντισηπτικά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ στην πρώτη είχα πάρει μέχρι και ντετολ μαζί, γιατί πραγματικά ξέρω ότι δεν θα πήγαινα ποτέ, αν πήγαιναν κι άλλοι. Ήταν όμως πολύ καθαρά κι έτυχε να ναι και σε μονοκλινο, άρα δεν χρειάστηκαν. Πάντως και τώρα θα ζητήσω μονοκλινο, αλλά αυτά θα τα παρω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ στην πρώτη είχα πάρει μέχρι και ντετολ μαζί, γιατί πραγματικά ξέρω ότι δεν θα πήγαινα ποτέ, αν πήγαιναν κι άλλοι. Ήταν όμως πολύ καθαρά κι έτυχε να ναι και σε μονοκλινο, άρα δεν χρειάστηκαν. Πάντως και τώρα θα ζητήσω μονοκλινο, αλλά αυτά θα τα παρω.

@Katerina1990 Στο δημόσιο μπορείς να ζητήσεις μονόκλινο; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η athrain είπε:

@Katerina1990 Στο δημόσιο μπορείς να ζητήσεις μονόκλινο; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; 

Κοίτα στην πρώτη έτυχε και βρήκα, γιατί ήταν ένα. Και μαλιστα δεν υπήρχε επιπλέον χρέωση. Τώρα στο Έλενα μου είπε ο γιατρός μου ότι έχουν φτιάξει αρκετά μονοκλινα, υπάρχουν τα απλά και τα λουξ, με πληρωμή όλα, δεν ξέρω πόσο αλλά ξέρω ότι παλιότερα τα απλά ήταν 50€ τη μέρα. Θα ρωτήσω. Αλλά σίγουρα θα ζητήσω γιατί θέλω την ησυχία μου. Στην πρώτη λόγω περιστατικού κοβιντ που επρεπε να απομονωθεί με έβαλαν σε άλλο δωμάτιο για το τελευταίο βράδυ και πραγματικά μαρτυρησα, ήταν μια κοπέλα που την ενοχλούσε μέχρι και το κλάμα του παιδιού μου, μαζί με τη μαμά της, η οποία ήταν αγενεστατη. Βέβαια τώρα που τα σκέφτομαι γελάω, αλλά εκείνο το βράδυ δεν θα το ξεχάσω!😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ που είμαι σε δημόσιο μου ειπαν να πάρω και κοντομανικα και μακρυμανικα τα εσωτερικα....και αναλόγως να τους βάζω....το πόσα τώρα έλα μου ντε.....5-6????σας φαίνονται λίγα??

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η LaV είπε:

Εγώ που είμαι σε δημόσιο μου ειπαν να πάρω και κοντομανικα και μακρυμανικα τα εσωτερικα....και αναλόγως να τους βάζω....το πόσα τώρα έλα μου ντε.....5-6????σας φαίνονται λίγα??

Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ σκεφτόμουν 4 κοντομανικα, 4 μακρυμάνικα εσωτερικά και 5-6 εξωτερικά. Όλα αυτά δεδομένου ότι θα μείνω λογικά 3-4 μέρες. Έτσι τα σκέφτηκα!

Δημοσίευση

Καλημέρα  κορίτσια! Τι κάνετε? Πως είστε? Από κράμπες πως πάτε? Εγώ έχω 3 μερες τώρα όταν ξυπνάω η στον Υπνο μου με πιάνει κράμπες στο δεξί πόδι.. περνάει φυσικά..αλλά αυτά τα,δευτερόλεπτα..φαίνονται  αιώνας.. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Κοίτα στην πρώτη έτυχε και βρήκα, γιατί ήταν ένα. Και μαλιστα δεν υπήρχε επιπλέον χρέωση. Τώρα στο Έλενα μου είπε ο γιατρός μου ότι έχουν φτιάξει αρκετά μονοκλινα, υπάρχουν τα απλά και τα λουξ, με πληρωμή όλα, δεν ξέρω πόσο αλλά ξέρω ότι παλιότερα τα απλά ήταν 50€ τη μέρα. Θα ρωτήσω. Αλλά σίγουρα θα ζητήσω γιατί θέλω την ησυχία μου. Στην πρώτη λόγω περιστατικού κοβιντ που επρεπε να απομονωθεί με έβαλαν σε άλλο δωμάτιο για το τελευταίο βράδυ και πραγματικά μαρτυρησα, ήταν μια κοπέλα που την ενοχλούσε μέχρι και το κλάμα του παιδιού μου, μαζί με τη μαμά της, η οποία ήταν αγενεστατη. Βέβαια τώρα που τα σκέφτομαι γελάω, αλλά εκείνο το βράδυ δεν θα το ξεχάσω!😂😂😂

Ναι αν υπάρχει η δυνατότητα δε το συζητώ και εγώ θα ρωτήσω.. αλλά δε ξέρω εδώ στη Θεσσαλονίκη τι παίζει με αυτά.. εγώ πιο πολύ γιατί θέλω να έχω και το λάπτοπ μαζί μου λόγω φύσης δουλειάς δε μπορώ να παραμελίσω κάποιες υποχρεώσεις και όταν το μωρό κοιμάται θα ήθελα να ασχολούμαι με τη δουλειά.. Τώρα αν είμαι μαζί με άλλες είναι άβολο δε θα το κάνω. Αλλά αν είμαι μόνη οκ.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρα  κορίτσια! Τι κάνετε? Πως είστε? Από κράμπες πως πάτε? Εγώ έχω 3 μερες τώρα όταν ξυπνάω η στον Υπνο μου με πιάνει κράμπες στο δεξί πόδι.. περνάει φυσικά..αλλά αυτά τα,δευτερόλεπτα..φαίνονται  αιώνας.. 

Καλημέρα!! Κι εγώ πολλές φορές γλίτωσα τη κράμπα τη πρόλαβα την ώρα που ξυπνάω αν πάω να τεντωθώ αυτό ήταν.. σήμερα πήγε να με πιάσει και πριν με πιάσει τέντωσα το πόδι και το απέφυγα. 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρα! Με έπιαναν κι εμένα αρκετές κράμπες αλλά όταν ξεκίνησα μαγνήσιο υποχώρησαν! Παίρνεις εσύ?

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η LaV είπε:

Να πάρεις 2 / ημέρα ? Κάπως έτσι..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Μ΄ονο μια φορά πριν λίγο καιρό έπαθα που κάπως έκανα μία απότομη κίνηση. ¨Οντως πονάει πολυ..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η athrain είπε:

Ναι αν υπάρχει η δυνατότητα δε το συζητώ και εγώ θα ρωτήσω.. αλλά δε ξέρω εδώ στη Θεσσαλονίκη τι παίζει με αυτά.. εγώ πιο πολύ γιατί θέλω να έχω και το λάπτοπ μαζί μου λόγω φύσης δουλειάς δε μπορώ να παραμελίσω κάποιες υποχρεώσεις και όταν το μωρό κοιμάται θα ήθελα να ασχολούμαι με τη δουλειά.. Τώρα αν είμαι μαζί με άλλες είναι άβολο δε θα το κάνω. Αλλά αν είμαι μόνη οκ.

Και τι έγινε καλέ να χρησιμοποιήσεις laptop ακόμα κι αν είσαι με άλλες? Που το πρόβλημα? Αρκεί να έχεις πρίζα κοντά σου. Αξίζει το μονόκλινο και το lux στο Δημόσιο. Είναι μικρό το ποσό που πληρώνεις. Κι εγώ αν πήγαινα τελικά στο Δημόσιο θα το επέλεγα σίγουρα. Αλλά τώρα στο ιδιωτικό τρίκλινο αναγκαστικά. Αλλά σκέφτομαι θετικά.. Θα έχω και παρέα τις άλλες κοπέλες! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η athrain είπε:

Καλημέρα!! Κι εγώ πολλές φορές γλίτωσα τη κράμπα τη πρόλαβα την ώρα που ξυπνάω αν πάω να τεντωθώ αυτό ήταν.. σήμερα πήγε να με πιάσει και πριν με πιάσει τέντωσα το πόδι και το απέφυγα. 

Κι εγ΄'ω έτσι ακριβώς την είχα πάθει μία φορά μόνο ευτυχώς, πριν λίγες μέρες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...