Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 13 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα εγώ σαν την πρώτη έχω πάρει αλλά θηλασμού. Μια σαν τη δεύτερη μου είχαν κάνει δώρο αλλά δεν την πολύ φόρεσα ούτε στο σπίτι, με ζεσταίνε, την ένιωθα πολύ κλειστή..κάπως έτσι!

Σε ευχαριστώ! Δυσκολεύομαι να βρω θηλασμού σε πιο μεγάλα μεγέθη.. Θα ψάξω λίγο ακόμα και βλέπουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 13 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Πράγματι πλησιάζουμε κι έχω αρχίσει να αγχώνομαι γιατί δεν έχω τίποτα έτοιμο...τώρα που θα ξεκινήσει η μικρή μου πάλι σχολείο, θα κάτσω τα πρωινά να τα βρω, να δω τι μου λείπει και να ξεκινήσω να οργανωνομαι!

Πήρα κι εγώ κάποια δώρα από συγγενείς, κυρίως ρουχαλακια και κάποια της αγόρασα εγώ για να βάλω κάτω από το δέντρο. Απο ζαρα πήρα κάποια βαμβακερα κι από h&m.

Zara δεν έχω πάει καθόλου..και ούτε θα μπω τώρα γιατί είμαι πλήρης από ρούχα και θα ξεμυαλιστώ..χαχα! Το H&M έχει πολύ χαριτωμένα σχέδια και τα περισσότερα είναι και οργανικό βαμβάκι. Της πήρα αρκετά σετάκια από εκεί. Τώρα μόνο ζιπουνάκια για από μέσα θέλω να της αγοράσω. Τα αφησα τελευταία γιατί δεν εβρισκα κοντομάνικα.. μάλλον θα τα πάρω από το e-shop του orchestra.  

Ναι μόλις ξεκινήσουν τα σχολεία, ξεκίνα..μην αγχώνεσαι θα τα προλάβεις αφού έχεις ήδη και κάποια..απλα μην το αφήσεις αλλο. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η athrain είπε:

Στο orchestra έχει ωραία ρούχα και ποιοτικά και εμείς έχουμε κάρτα και ψωνίζω online αλλά έχει και κατάστημα κοντά μας.

Μπράβο, χαίρομαι για τον μικρό σου. Καλή επιτυχία και στις εξετάσεις σου. Μην αγχώνεσαι. Εγώ τώρα έχω ραντεβού στις 9/1, λογικά θα με βάλει και μένα να κάνω από την αρχή.  

Κι εγώ τις περισσότερες αγορές από orcestra τις έκανα λόγω κάρτας.Να σε ρωτήσω όταν παραγγέλνεις online αργούν να έρθουν τα πράγματα? Διάβασα ότι έχουν μεγάλες καθυστερήσεις.. Θέλω να τις παραγγειλω τα κοντομάνικα ζιπουνάκια που λόγω εποχής δεν έχω βρει στα καταστήματα. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Μανουλες Μαρτίου καλή χρονιά με υγεία κ ευτυχία ♥️ σε λίγο καιρό θα έχουμε αγκαλιά τα μωράκια μας! Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες❤️ 28 εβδομάδων σήμερα κ την επόμενη εβδομάδα έχω ραντεβού με την γιατρό να δούμε τον μικρό 🥰 

Καλή χρονιά με υγεία και με το καλό να δεχθούμε τα μωράκια μας. Εγώ είμαι στην 31η εβδομάδα και έχω ραντεβού κι εγώ στις 9/1 να δούμε τη μπέμπα μας. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Είδα κάποια ονλινε αλλά έχω μπερδευτεί με τις υφές... κοιτάω την σύσταση λέει 100 % βαμβάκι πχ .. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι λεπτά ή χοντρά.

Το Orchestra πάντως που πήγα από κοντά στα βαμβακερά του πολλά ήταν πιο χοντρά. Και κάποια είχαν και αυτό το χνούδι από μέσα. Εγώ πήρα κάποια πιο λεπτά που βρήκα από κοντά, 3 βελουτέ και 2 πιο καλά που ήταν πλεκτή ύφανση αλλά το λεπτούλι πολύ για έξω.. Επίσης πήρα ζακετάκια λεπτά και κάποια πιο χοντρά από εκεί. Τα υπόλοιπα λεπτά τα πήρα από H&M σχεδόν όλα του τα σχέδια είναι λεπτά να ξέρεις, οργανικό βαμβάκι και μάλιστα από εκεί πήρα και αρκετά σετ ζιπουνάκι μακρυμάνικο και παντελονάκι. Εχει πολύ ωραία σχέδια. 

Επίσης στο Pepco βρήκα 2-3 βαμβακερά και στο Marks and Spenser (Σε αυτά τα δύο άλλαξα κάποια δώρα που μου έφεραν). 

Αν έχεις καταστήματα κοντά σου είναι καλύτερα να πας από κοντά διότι η εποχή είναι ενδιάμεση και έχουν πολλά χοντρά ακόμα. 

στις πριν 40 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Σε ευχαριστώ! Δυσκολεύομαι να βρω θηλασμού σε πιο μεγάλα μεγέθη.. Θα ψάξω λίγο ακόμα και βλέπουμε!

Καλά μια χαρά είναι αν είναι ραντακι, δεν είναι απαραίτητο να ναι θηλασμού, απλά το κατεβάζεις αν θες να θηλασεις! Να φανταστείς θηλάζω 2.5 χρόνια και εκτός από αυτά τα νυχτικα που είχα βάλει μόνο στο μαιευτηριο και τα σουτιέν δεν έχω πάρει τίποτα άλλο θηλασμού (μπλούζες, φανελάκια κλπ). Αυτά θα τα βρεις στην πορεία, είναι και τι βολεύει την καθεμία!

στις πριν 40 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Zara δεν έχω πάει καθόλου..και ούτε θα μπω τώρα γιατί είμαι πλήρης από ρούχα και θα ξεμυαλιστώ..χαχα! Το H&M έχει πολύ χαριτωμένα σχέδια και τα περισσότερα είναι και οργανικό βαμβάκι. Της πήρα αρκετά σετάκια από εκεί. Τώρα μόνο ζιπουνάκια για από μέσα θέλω να της αγοράσω. Τα αφησα τελευταία γιατί δεν εβρισκα κοντομάνικα.. μάλλον θα τα πάρω από το e-shop του orchestra.  

Ναι μόλις ξεκινήσουν τα σχολεία, ξεκίνα..μην αγχώνεσαι θα τα προλάβεις αφού έχεις ήδη και κάποια..απλα μην το αφήσεις αλλο. 

Ναι ναι αυτό θα κάνω, εγώ με τα εξωτερικά εχω θέμα, εσωτερικά έχω πάρα πολλά από τη μεγάλη, γιατί μόνο τέτοια κοντομανικα φορούσε που γεννήθηκε Ιούλιο! Αλλά και πάλι μου έχουν φέρει καμία 15ρια ολόσωμα βαμβακερά 56 και 62 εκ και 2 Φλις...άρα νομίζω έστω για τον πρώτο καιρό θα μαι καλυμμένη! Πετσέτες χρειάζομαι σίγουρα, κουβέρτακια και τέτοια! Πρέπει να δω τις λίστες σας, να δω τι έχω και τι όχι, αλλιώς δεν με βλέπω καλά😂😂😂

στις πριν 2 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Μπορείς να βάλεις κάποιο λινκ από κάτι πουυ αγόρασες και το θεωρείς καλό για την εποχή. Προς το παρόν όλα τα ψώνια τα ΄΄εχω κάνει από κοντά και τώρα με αγχώνει το διαδικτυακό κομμάτι....

https://www2.hm.com/el_gr/productpage.1134422041.html   (το πήρα σε 62 εκ. έχουν μικρές γραμμές γενικώς.. σε 62 εκ. έχει βλέπω ένα παρόμοιο που γράφει i love mum"

https://www2.hm.com/el_gr/productpage.1134422045.html 

https://www2.hm.com/el_gr/productpage.1238371004.html  (δεν το αγόρασα - το έχω δει από κοντά είναι λεπτό - πήρα ένα παρόμοιο)

Και τα παρακάτω δύο είναι λεπτά - δεν τα αγόρασα αλλά τα έχω δει, πήρα τα αντίστοιχα μοτίβα σε φορμάκια τα οποία όμως τώρα δεν τα βλέπω στο site τους...

https://www2.hm.com/el_gr/productpage.1134422043.html 

https://www2.hm.com/el_gr/productpage.1134422030.html

Στο Orchestra τώρα αυτά που έχει στο site είναι επί το πλείστον βελουτέ και χοντρά βαμβακερά και κάποια έχουν και χνούδι μέσα (τα είχα δει από κοντά) - Αυτά που βρήκα εγώ τα είχα βρει από κοντά και γύρισα 2-3 καταστήματα. Επίσης πήρα και κάποια λίγα πιο χοντρούλια όπως σου είπα αλλά δεν έχει νόημα να σου βάλω link όποιο και να διαλέξεις από το site σε αυτή τη λογική είναι. 

Ελπ΄ιζω να σε βοήθησα λίγο.. Κατάστημα δεν εχεις κοντά σου; Μήπως να πήγαινες; 

στις πριν 37 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Το Orchestra πάντως που πήγα από κοντά στα βαμβακερά του πολλά ήταν πιο χοντρά. Και κάποια είχαν και αυτό το χνούδι από μέσα. Εγώ πήρα κάποια πιο λεπτά που βρήκα από κοντά, 3 βελουτέ και 2 πιο καλά που ήταν πλεκτή ύφανση αλλά το λεπτούλι πολύ για έξω.. Επίσης πήρα ζακετάκια λεπτά και κάποια πιο χοντρά από εκεί. Τα υπόλοιπα λεπτά τα πήρα από H&M σχεδόν όλα του τα σχέδια είναι λεπτά να ξέρεις, οργανικό βαμβάκι και μάλιστα από εκεί πήρα και αρκετά σετ ζιπουνάκι μακρυμάνικο και παντελονάκι. Εχει πολύ ωραία σχέδια. 

Επίσης στο Pepco βρήκα 2-3 βαμβακερά και στο Marks and Spenser (Σε αυτά τα δύο άλλαξα κάποια δώρα που μου έφεραν). 

Αν έχεις καταστήματα κοντά σου είναι καλύτερα να πας από κοντά διότι η εποχή είναι ενδιάμεση και έχουν πολλά χοντρά ακόμα. 

Αααα τώρα που ανέφερες το πεπκο, κι εμένα μου έφεραν 3 φορμακια από εκεί. Αλλά δεν ξέρω, ποιοτικά σου φαίνονται καλά? Sinsay ψωνίζω καιρό και μου έχουν βγει μια χαρα, αλλά δεν ξέρω του pepco αυτά που μου έφεραν μου φαίνονται κάπως. Έχει και βαμβακερά εσύ που τα είδες από κοντά? 

στις πριν 4 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

https://www2.hm.com/el_gr/productpage.1134422041.html   (το πήρα σε 62 εκ. έχουν μικρές γραμμές γενικώς.. σε 62 εκ. έχει βλέπω ένα παρόμοιο που γράφει i love mum"

https://www2.hm.com/el_gr/productpage.1134422045.html 

https://www2.hm.com/el_gr/productpage.1238371004.html  (δεν το αγόρασα - το έχω δει από κοντά είναι λεπτό - πήρα ένα παρόμοιο)

Και τα παρακάτω δύο είναι λεπτά - δεν τα αγόρασα αλλά τα έχω δει, πήρα τα αντίστοιχα μοτίβα σε φορμάκια τα οποία όμως τώρα δεν τα βλέπω στο site τους...

https://www2.hm.com/el_gr/productpage.1134422043.html 

https://www2.hm.com/el_gr/productpage.1134422030.html

Στο Orchestra τώρα αυτά που έχει στο site είναι επί το πλείστον βελουτέ και χοντρά βαμβακερά και κάποια έχουν και χνούδι μέσα (τα είχα δει από κοντά) - Αυτά που βρήκα εγώ τα είχα βρει από κοντά και γύρισα 2-3 καταστήματα. Επίσης πήρα και κάποια λίγα πιο χοντρούλια όπως σου είπα αλλά δεν έχει νόημα να σου βάλω link όποιο και να διαλέξεις από το site σε αυτή τη λογική είναι. 

Ελπ΄ιζω να σε βοήθησα λίγο.. Κατάστημα δεν εχεις κοντά σου; Μήπως να πήγαινες; 

Σε υπερ ευχαριστώ.. γύρισα σε καποια αλλά ακόμα έχουν τα πολύ χοντρά όπως το orchestra και μου ειπαν ότι στο σαιτ μπήκε η καινούρια συλλογ΄ή για αυτό ρωτ΄σω..

στις πριν 4 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Αααα τώρα που ανέφερες το πεπκο, κι εμένα μου έφεραν 3 φορμακια από εκεί. Αλλά δεν ξέρω, ποιοτικά σου φαίνονται καλά? Sinsay ψωνίζω καιρό και μου έχουν βγει μια χαρα, αλλά δεν ξέρω του pepco αυτά που μου έφεραν μου φαίνονται κάπως. Έχει και βαμβακερά εσύ που τα είδες από κοντά? 

Sinsay λέω να πάω και εγώ να δω.. δεν πήγα καθόλου...

στις πριν 21 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλά μια χαρά είναι αν είναι ραντακι, δεν είναι απαραίτητο να ναι θηλασμού, απλά το κατεβάζεις αν θες να θηλασεις! Να φανταστείς θηλάζω 2.5 χρόνια και εκτός από αυτά τα νυχτικα που είχα βάλει μόνο στο μαιευτηριο και τα σουτιέν δεν έχω πάρει τίποτα άλλο θηλασμού (μπλούζες, φανελάκια κλπ). Αυτά θα τα βρεις στην πορεία, είναι και τι βολεύει την καθεμία!

Κι εγώ πιστεύω πως και χωρίς θηλασμού ρούχα θα τα καταφέρω..άλλωστε και παλιότυερα δεν υπήρχαν. Μάλλον θα πάρω απλά μια ποδιά θηλασμού για όταν είμαι έξω για να αισθάνομαι πιο άνετα. 

Ναι ναι αυτό θα κάνω, εγώ με τα εξωτερικά εχω θέμα, εσωτερικά έχω πάρα πολλά από τη μεγάλη, γιατί μόνο τέτοια κοντομανικα φορούσε που γεννήθηκε Ιούλιο! Αλλά και πάλι μου έχουν φέρει καμία 15ρια ολόσωμα βαμβακερά 56 και 62 εκ και 2 Φλις...άρα νομίζω έστω για τον πρώτο καιρό θα μαι καλυμμένη! Πετσέτες χρειάζομαι σίγουρα, κουβέρτακια και τέτοια! Πρέπει να δω τις λίστες σας, να δω τι έχω και τι όχι, αλλιώς δεν με βλέπω καλά😂😂😂

Άρα από ρούχα σε βλέπω οκ. Ναι ρίξε μια ματιά στα υπ΄όλοιπα κι όλα καλά!

Είχε και βαμβακερά κάποια. Κοίτα σαν πρώτη επιλογή μου μάλλον δεν θα ψώνιζα από εκεί ποσότητες. Ίσως 1-2 αν μου έκανε κάτι κλικ. Τώρα χρειάστηκε να αλλάξω το δώρο που μου έφεραν γιατί ήταν για αγοράκι (από το πάρτυ αποκάλυψης φύλου που είχα κάνει..). 

Σαν ποιότητα αυτά που πήρα δεν τα θεωρώ κακή.. εντάξει δεν είναι και top..κάτι ενδιάμεσο. Απλά ούτως ή άλλως θα φορεθούν φαντάζομαι ελάχιστα οπότε  φαντάζομαι ότι και στη χρήση, στα πλυσίματα κλπ θα δούμε ποια ρουχαλάκια εν τέλει άξιζαν και ποια όχι. 

Από εκεί που δεν θα αγόραζα μάλλον ποτέ είναι το jumbo..αν και το pepco της ίδιες τιμές έχει..χαχα! Απλά έχω ένα κόλλημα..

στις πριν 16 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Σε υπερ ευχαριστώ.. γύρισα σε καποια αλλά ακόμα έχουν τα πολύ χοντρά όπως το orchestra και μου ειπαν ότι στο σαιτ μπήκε η καινούρια συλλογ΄ή για αυτό ρωτ΄σω..

Κατάλαβα. Κοίτα στο site σίγουρα έχει κοντομάνικα ζιπουνάκια αλλά στα υπόλοιπα βλέπω τα σχέδια τα χοντρά που είχα δει και στο κατάστημα. 

΄Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι από κριτικές που διάβασα για το site, έχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις, οπότε αν θες να παραγγείλεις κάτι από εκεί, μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή. Δρομολόγησε το. 

Κι εγώ κάτι ζιπουνάκια που θέλω να πάρω κοντομάνικα που δεν βρήκα στα καταστήματα λέω από βδομάδα να τα παραγγείλω. 

στις πριν 16 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Sinsay λέω να πάω και εγώ να δω.. δεν πήγα καθόλου...

Ούτε εγώ έχω πάει καθόλου.. ίσως πάω για βόλτα να χαζέψω.. αν και οι βόλτες είναι επικίνδυνες πλέον οικονομικά καθώς θα ξεμυαλιστώ και θα πάρω κι άλλα ρούχα και έχω ήδη νομίζω αρκετά..🤣🤣🤣

Αχ τι πρόβλημα και αυτό με τα ρουχαλάκια ειδικά όσες έχουμε κοριτσάκια; Τα θέλεις όλα!!! Είναι τόσο χαριτωμένα! Εγώ φέτος δεν έχω πάρει για μένα τίποτα. Μόνο στη μπέμπα έχω ψωνίσει. 😍

στις πριν 22 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλή χρονιά με υγεία και με το καλό να δεχθούμε τα μωράκια μας. Εγώ είμαι στην 31η εβδομάδα και έχω ραντεβού κι εγώ στις 9/1 να δούμε τη μπέμπα μας. 

Αχ τέλεια την Πέμπτη δλδ!!! Κ εγώ την Τετάρτη έχω ραντεβού!!! Με το καλό να τα δούμε τα μικρουλια μας❤️

στις πριν 38 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Είχε και βαμβακερά κάποια. Κοίτα σαν πρώτη επιλογή μου μάλλον δεν θα ψώνιζα από εκεί ποσότητες. Ίσως 1-2 αν μου έκανε κάτι κλικ. Τώρα χρειάστηκε να αλλάξω το δώρο που μου έφεραν γιατί ήταν για αγοράκι (από το πάρτυ αποκάλυψης φύλου που είχα κάνει..). 

Σαν ποιότητα αυτά που πήρα δεν τα θεωρώ κακή.. εντάξει δεν είναι και top..κάτι ενδιάμεσο. Απλά ούτως ή άλλως θα φορεθούν φαντάζομαι ελάχιστα οπότε  φαντάζομαι ότι και στη χρήση, στα πλυσίματα κλπ θα δούμε ποια ρουχαλάκια εν τέλει άξιζαν και ποια όχι. 

Από εκεί που δεν θα αγόραζα μάλλον ποτέ είναι το jumbo..αν και το pepco της ίδιες τιμές έχει..χαχα! Απλά έχω ένα κόλλημα..

Καλά ναι σίγουρα κι εκεί έχει ποιότητες, αυτά που μου φέραν εμένα δεν είναι καλά και επίσης είναι για αγορι 😂😂😂. Θα πάω να τα αλλαξω! Αχ κι εγώ πραγματικά από τζαμπο δεν θα επαιρνα σίγουρα. Μου είχαν δώσει κάποια και μετά το πλύσιμο οι στάμπες έφευγαν σε κομματάκια😂

στις πριν 45 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ούτε εγώ έχω πάει καθόλου.. ίσως πάω για βόλτα να χαζέψω.. αν και οι βόλτες είναι επικίνδυνες πλέον οικονομικά καθώς θα ξεμυαλιστώ και θα πάρω κι άλλα ρούχα και έχω ήδη νομίζω αρκετά..🤣🤣🤣

Αχ τι πρόβλημα και αυτό με τα ρουχαλάκια ειδικά όσες έχουμε κοριτσάκια; Τα θέλεις όλα!!! Είναι τόσο χαριτωμένα! Εγώ φέτος δεν έχω πάρει για μένα τίποτα. Μόνο στη μπέμπα έχω ψωνίσει. 😍

Καλά αν πας σε κάνα σινσει με μεγάλη ποικιλία θα καταστραφεις, στο λέω από προσωπική πείρα😂😂😂. Αν και είναι πάρα πολύ οικονομικά. Κι εγώ δεν μπορώ στα μαγαζιά πραγματικα με πιάνει τρέλα. Έχω και την μεγάλη που είναι κοκέτα και τα θέλει όλα γκραντε, είμαι κι εγώ ξεμυαλισμενη, καταλαβαίνεις😂

στις πριν 26 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Αχ τέλεια την Πέμπτη δλδ!!! Κ εγώ την Τετάρτη έχω ραντεβού!!! Με το καλό να τα δούμε τα μικρουλια μας❤️

Με το καλό κορίτσι μου!  Καλή χρονιά κιόλας!!❤️

@cat12 μου εσύ θα γεννήσεις στο Έλενα Ε? Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου στην άλλη συζήτηση νομίζω!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!  Καλή χρονιά κιόλας!!❤️

@cat12 μου εσύ θα γεννήσεις στο Έλενα Ε? Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου στην άλλη συζήτηση νομίζω!

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️ καλή χρονιά με το καλό κ σε σένα! Ναι στο Έλενα αποφάσισα γιατί έχουν γεννήσει πολλές γνωστές μου με αυτήν την γιατρό κ ήταν όλες ευχαριστημένες! Ο προηγούμενος γιατρός που είχα πριν ήταν στο μητέρα που έχασα το πρώτο μωράκι κ την εξωσωματική την έκανα με κάποιον από το Ιασώ αλλά πιο πολύ εμπιστοσύνη μου έβγαλε αυτή που έχω τώρα 🙏

στις πριν 37 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️ καλή χρονιά με το καλό κ σε σένα! Ναι στο Έλενα αποφάσισα γιατί έχουν γεννήσει πολλές γνωστές μου με αυτήν την γιατρό κ ήταν όλες ευχαριστημένες! Ο προηγούμενος γιατρός που είχα πριν ήταν στο μητέρα που έχασα το πρώτο μωράκι κ την εξωσωματική την έκανα με κάποιον από το Ιασώ αλλά πιο πολύ εμπιστοσύνη μου έβγαλε αυτή που έχω τώρα 🙏

Κι εγώ εκεί θα γεννήσω με το καλό! Είναι εκεί ο γιατρός μου! Και την μεγάλη μου σε δημόσιο την είχα γεννήσει και πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο, όλα ήταν τέλεια! Κι εγώ για το Έλενα έχω ακούσει τα καλύτερα, κι όσες φορές έχω πάει όλοι είναι ευγενέστατος και εξυπηρετικοί!! Φαντάζομαι έχεις την Τζ. Θεοδ. Ε?

Κορίτσια να σας ρωτήσω μπουφανακι ολόσωμο θα πάρετε? Παρήγγειλα τώρα αυτό, γιατί σκέφτηκα ότι 40 μέρες με την μεγάλη μεσα στο σπίτι ούτε κατά διάνοια θα κάτσω. Όσο να ναι Μάρτιο, Απρίλιο ένα κρύο θα το χει Ε?Screenshot_2025-01-04-15-06-47-532_com.lppsa_app.sinsay.thumb.jpg.4307b9c447ed559fbdf243df2ce6f1f0.jpg

στις On 3/1/2025 at 11:43 ΠΜ, ο/η cat12 είπε:

Εγώ έχω 4 Φεβρουαρίου αργώ ακόμα για Doppler... Εξετάσεις λογικά θα μου γράψει την καμπύλη να κάνω κ έχω κ ενδοκρινολόγο οπότε θα δω τότε τι θα μου δώσει να κάνω... Πρώτο μου μωράκι ναι... Κ ένα αγγελάκι πριν από αυτό... Οπότε καταλαβαίνεις όλα μου είναι καινούρια ☺️ εσύ? Διαβάζω τα νέα σας αλλά είμαστε πολλά κορίτσια κ ξεχνάω! 

Εμένα το 4ο είναι (και το τελευταίο.. φτάνει! 😃) .. Ναι φυσικά είναι όλα καινούρια όλα θα πάνε καλά! Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου! 

στις On 3/1/2025 at 11:48 ΠΜ, ο/η nikiev98 είπε:

Εγώ πάντως για το Doppler που τον ρώτησα μου είπε προς το παρόν το αφήνουμε για πιο μετά.. Σήμερα είμαι 30 + 1 !! Τι να πω ....

Πόσο πιο μετά; ποια εβδομάδα θα το κάνεις δε σου είπε? Εγώ θα είμαι 32 εβδομάδες όταν θα το κάνω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...