Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η athrain είπε:

Αυτό σημαίνει κάτι για τώρα ή μελλοντικά? Τι σου είπε ο γιατρός;

Καλησπέρα! Κοίτα στην πρώτη που μου συνεβη ακριβώς το ίδιο μου είχε πει ότι δεν είναι διαβήτης κύησης με αυτές τις τιμες, αλλά μπορεί εύκολα να εξελιχθεί στην πορεία της εγκυμοσύνης. Πάντως μου είχε πει πως αν οι τιμές μετά τα γεύματα στις μετρήσεις ξεφεύγουν θα πρέπει να καταφύγουμε στην ινσουλίνη. Στην πρώτη πάντως μόνο με διατροφή πήγαν όλα καλα. Τώρα έκλεισα να πάω ενδοκρινολόγο την Παρασκευή να δούμε τι θα μου πει!

@MarwDim περιμένουμε νέα σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 704
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα! Κοίτα στην πρώτη που μου συνεβη ακριβώς το ίδιο μου είχε πει ότι δεν είναι διαβήτης κύησης με αυτές τις τιμες, αλλά μπορεί εύκολα να εξελιχθεί στην πορεία της εγκυμοσύνης. Πάντως μου είχε πει πως αν οι τιμές μετά τα γεύματα στις μετρήσεις ξεφεύγουν θα πρέπει να καταφύγουμε στην ινσουλίνη. Στην πρώτη πάντως μόνο με διατροφή πήγαν όλα καλα. Τώρα έκλεισα να πάω ενδοκρινολόγο την Παρασκευή να δούμε τι θα μου πει!

@MarwDim περιμένουμε νέα σας!

Μάλιστα.. κατάλαβα.. άρα δηλαδή θα κάνεις μετρήσεις τώρα στο σπίτι μετά τα γεύματα για να δεις πόσο και αν ανεβαίνει για να ενημερώσεις το γιατρό; 

στις πριν 8 ώρες, ο/η athrain είπε:

Αυτό σημαίνει κάτι για τώρα ή μελλοντικά? Τι σου είπε ο γιατρός;

Κορίτσια σήμερα έλαβα τα αποτελέσματα από την καμπύλη και δεν ξέρω αν είναι καλά. Κατερίνα1990 μου κάνει εντύπωση που με αυτές τις τιμές στην δική σου περίπτωση και υπάρχει πρόβλημα. Εμένα ήταν το νηστείας 94,στη μια ώρα 171 και στο δυοωρο 115. Πιο ανησυχητικά φαίνονται...όπως επίσης αιματοκρίτης 33 στα τάρταρα. Περιμένω απάντηση από τον γιατρό μου τώρα...

στις On 29/11/2024 at 9:22 ΠΜ, ο/η Zelda είπε:

Κώδικα επικοινωνίας; Ναι πες του κλωτσαει όταν ακούει μαλ*** κ τώρα με έχει ταράξει στις κλωτσιές! 😂

Μην πελαγωνεις κορίτσι μου, στις 25 βδομάδες δε χρειάζεται να έχεις αποκωδικοποιήσει τίποτα ακόμα. Απλώς να νιώθεις το μωράκι σου μέσα στη μέρα. Εμένα ο δικός μου μου έλεγε να ξαπλώνω στο αριστερό πλάγιο 3 φορές τη μέρα και να μετράω εμβρυϊκά σκιρτήματα, ήθελε 10 σε μια ώρα νομίζω (αχ μπορεί να κάνω λάθος στον αριθμό έχει περάσει ένας χρόνος 🫣) και αυτό όταν είχα μπει για τα καλά στο τρίτο τρίμηνο. Χαλάρωσε και απόλαυσε το σε παρακαλώ. Όσο για τις μετρήσεις, ο υπέρηχος έχει μια σχετική απόκλιση, αν κ γιατρός σου δεν αγχώνεται, δεν πρέπει να αγχώνεσαι ούτε εσύ! :)

Έριξα πάλι τη χολή μου και αποσύρομαι 😂

΄Μα πραγματικά... Άδικο έχεις...Άκου κώδικα επικοινωνίας..σιγά μην κάνει σήματα μόρς..🤣

@nikiev98Πάντως κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι συγκεκριμένο και είναι όλα σχετικά ήπια λόγω πρόσθιου πλακούντα. Απλά σίγουρα το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι κινήσεις της μέσα στην ημέρα. Δηλαδή την ακούω περισσότερες φορές αλλά κάπιο μοτίβο δεν έχω παρατηρήσει. Θα δούμε. Μην αγχώνεσαι. Εγώ αύριο μπαίνω στην 27η βδομάδα (δηλ. στο  7ο) και την Πέμπτη έχω ξανά γιατρό.

στις On 29/11/2024 at 4:18 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Ναι βρε κορίτσια, είπαμε αντιλαμβάνονται αλλά όχι κι έτσι!

Επίσης @nikiev98 μου εμένα ο γυναικολόγος μου έχει πει ότι λαμβάνουμε υπόψη τις μετρήσεις που γίνονται από τον εβρυολογο κι όχι τις δικές του. Εγώ ποτέ δεν έχω κοιτάξει τι γράφει ο υπέρηχος του γιατί ξέρω ότι πρώτα απ' όλα το κάνει τυπικά και βιαστικά για να δει ότι είναι όλα καλά κι όχι με ακρίβεια όπως στις μεγάλες εξετάσεις! Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι στο βάρος τουλαχιστον ο υπέρηχος του έβγαλε την κόρη μου ακριβώς όσο γεννήθηκε( έτσι για να πω και κανένα θετικό)😄

Σχετικά με την καμπύλη σακχάρου κορίτσια δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Την έκανα την Τρίτη και μου είχαν πει ότι θα λάβω αποτελέσματα το αργότερο την Πέμπτη, όμως δεν έλαβα τίποτα. Και πήρα σήμερα τηλεφωνο και δεν έβρισκαν κάτι κι ότι δυστυχώς χάθηκαν τα δείγματα και δεν έχουν ελεγχθεί και πρέπει να επαναλαβω Ειλικρινά δεν έχω σταματήσει να βρίζω από το πρωι. 

Εντάξει απαράδεκτοι...τι να πω...Τι σου έτυχε κι εσένα! Υπομονή τώρα και κάντην ξανά σε άλλο κέντρο. Δεν μπορείς να κάνεις κατι άλλο. 

στις On 2/12/2024 at 5:43 ΜΜ, ο/η MarwDim είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Αύριο θα πάω και εγώ για την καμπύλη και έχω ένα άγχος. Πήγα σήμερα για το προγραμματισμένο υπέρηχο μου στο γιατρό και όλα είναι καλά. Είμαι στην 25 και 5 ημέρες και το μωρό είναι 920 γρ.( 8 μέρες μπροστά ) Αρκετά μπαμπατσικο το μικρούλι μου..γερό να ναι. Και κλείσαμε έτσι για Δευτέρα 24/2 καισαρική,πρώτα ο Θεός. Εύχομαι να πάμε όλα καλά Κατερίνα1990 και να προσέχεις,δεν έχω παρόμοια εμπειρία για να πω την γνώμη μου. ♥️

Μπαμπάτσικο ναι!!! Τι όμορφα!!! Με το καλό το μωρούλι σου. Γιατί κλείσατε απο τώρα καισαρική αν επιτρέπεται;

στις πριν 1 ώρα, ο/η MarwDim είπε:

Κορίτσια σήμερα έλαβα τα αποτελέσματα από την καμπύλη και δεν ξέρω αν είναι καλά. Κατερίνα1990 μου κάνει εντύπωση που με αυτές τις τιμές στην δική σου περίπτωση και υπάρχει πρόβλημα. Εμένα ήταν το νηστείας 94,στη μια ώρα 171 και στο δυοωρο 115. Πιο ανησυχητικά φαίνονται...όπως επίσης αιματοκρίτης 33 στα τάρταρα. Περιμένω απάντηση από τον γιατρό μου τώρα...

Μία από τα ίδια.. Κι εμένα ο αιματοκρίτης είναι 32 και παίρνω και 3 φορές την ημέρα σίδηρο. Αλλά έχω και στίγμα και δεν βοηθάει. Άστα κι εμένα η καμπύλη μάλλον δεν είναι καλή..Την Πέμπτη θα ξέρω που έχω ραντεβού.. κι έχω αγχωθεί.. Και μένα το νηστείας 94,60, στην ώρα 153,20 και στο δίωρο 133,80. Στις εξετάσεις το δίνει στα φυσιολογικά όρια αλλά από οτι διαβάζω εδώ μέσα μάλλον δεν είναι εε..??

στις πριν 28 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Μπαμπάτσικο ναι!!! Τι όμορφα!!! Με το καλό το μωρούλι σου. Γιατί κλείσατε απο τώρα καισαρική αν επιτρέπεται;

Ευχαριστώ πολύ.Διοτι η τελευταία μου καισαρική ήταν πριν πέντε χρόνια και έτσι είναι αναπόφευκτο σύμφωνα πάντα με τον γιατρό μου. Αν επιθυμώ vb θα πρέπει να βρώ άλλον πιο εξειδικευμένο γιατρό που θα αναλάβει αυτό το ρίσκο. 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Μία από τα ίδια.. Κι εμένα ο αιματοκρίτης είναι 32 και παίρνω και 3 φορές την ημέρα σίδηρο. Αλλά έχω και στίγμα και δεν βοηθάει. Άστα κι εμένα η καμπύλη μάλλον δεν είναι καλή..Την Πέμπτη θα ξέρω που έχω ραντεβού.. κι έχω αγχωθεί.. Και μένα το νηστείας 94,60, στην ώρα 153,20 και στο δίωρο 133,80. Στις εξετάσεις το δίνει στα φυσιολογικά όρια αλλά από οτι διαβάζω εδώ μέσα μάλλον δεν είναι εε..??

Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι...είναι στις φυσιολογικές τιμές αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε να ανεβαίνει τόσο πάνω στην πρωτη ωρα. Θα μου τα αναλύσει αύριο ο γιατρός και θα σας πω το πόρισμα. Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τρεις φορές την ημέρα σίδηρο; Αρκετες δόσεις...εγώ παίρνω μια αμπούλα αλλά μάλλον τώρα θα μου πει να πάρω δύο ,θα δούμε...

στις πριν 3 ώρες, ο/η athrain είπε:

Μάλιστα.. κατάλαβα.. άρα δηλαδή θα κάνεις μετρήσεις τώρα στο σπίτι μετά τα γεύματα για να δεις πόσο και αν ανεβαίνει για να ενημερώσεις το γιατρό; 

Ναι ναι! Και ίσως να επαναλάβω ξανά την καμπύλη τον επόμενο μήνα! Θα δω τι θα μου πει και ο ενδοκρινολόγος!

στις πριν 2 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Εμένα τους ανησυχεί το ότι ανεβαίνει τη δεύτερη ώρα, ενώ θα έπρεπε να πέφτει. Τι σου είπε ο γιατρός σου μίλησες?

@NORATSALIKI και @MarwDim πάντως με βάση τις τιμές που δίνει το εργαστήριο που την έκανα, φυσιολογικές μου φαίνονται οι μετρήσεις σας! Θα περιμένουμε να μας πείτε τι σας είπαν και οι γιατροί σας!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Εμένα τους ανησυχεί το ότι ανεβαίνει τη δεύτερη ώρα, ενώ θα έπρεπε να πέφτει. Τι σου είπε ο γιατρός σου μίλησες?

Ακόμα δεν έχω μιλήσει μαζί του ..θα μου πει αύριο και θα ενημερώσω. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Ναι αλλα επεσε μετά στο δύωρο, έτσι δεν είναι; Αιματοκρίτη πόσο είχες τελευταία φορά? έπεσε πολύ? και πόσο σίδηρο παίρνεις?

στις πριν 6 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Ναι αλλα επεσε μετά στο δύωρο, έτσι δεν είναι; Αιματοκρίτη πόσο είχες τελευταία φορά? έπεσε πολύ? και πόσο σίδηρο παίρνεις?

Έπεσε ναι αρκετά...33 αιματοκρίτης και στα κατώτερα όρια η αιμοσφαιρίνη. Πάντα έτσι ήταν και είναι οι τιμές τους ,δεν αλλάζει κάτι...μια αμπούλα από το omalin plus την μερα και μάλλον θα το αυξήσω σε δύο από δω και πέρα. Επηρεάζει η τιμή του αιματοκρίτη  το σάκχαρο κύησης;

Ευχαριστώ πολύ.Διοτι η τελευταία μου καισαρική ήταν πριν πέντε χρόνια και έτσι είναι αναπόφευκτο σύμφωνα πάντα με τον γιατρό μου. Αν επιθυμώ vb θα πρέπει να βρώ άλλον πιο εξειδικευμένο γιατρό που θα αναλάβει αυτό το ρίσκο. 

Κατάλαβα! Ναι λογικό μου ακούγεται! 

Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι...είναι στις φυσιολογικές τιμές αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε να ανεβαίνει τόσο πάνω στην πρωτη ωρα. Θα μου τα αναλύσει αύριο ο γιατρός και θα σας πω το πόρισμα. Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τρεις φορές την ημέρα σίδηρο; Αρκετες δόσεις...εγώ παίρνω μια αμπούλα αλλά μάλλον τώρα θα μου πει να πάρω δύο ,θα δούμε...

Εγώ παίρνω χάπια σιδήρου και καλύτερα δηλαδή γιατί οι αμπούλες δεν πρέπει να είναι και πολύ εύγεστες αν κρίνω από το χάπι που το ακουμπάω για δευτερόλεπτα στη γλώσσα μου και μου έρχεται μια περίεργη γεύση. 

Μου είχε δώσει 2 φορές την ημέρα αλλά μόλις έπεσε ο αιματοκρίτης μου πριν περίπου 1 μήνα μου τις έκανε 3 φορές. Και πάλι όμως βελτίωση δεν βλέπω...βέβαια όπως σου είπα έχω και το στίγμα που δεν βοηθάει..δηλαδή και χωρίς να είμαι έγκυος είμαι στα κατώτατα φυσιολογικά όρια πάντα. 

Όσον αφορά το ζάχαρο κι εγώ την Πέμπτη περιμένω με αγωνία να δω τι θα μου πει.

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

@NORATSALIKI και @MarwDim πάντως με βάση τις τιμές που δίνει το εργαστήριο που την έκανα, φυσιολογικές μου φαίνονται οι μετρήσεις σας! Θα περιμένουμε να μας πείτε τι σας είπαν και οι γιατροί σας!

Ισχύει κι εγώ βάσει των τιμών του εργαστηρίου φυσιολογικές τις βλέπω..Αλλά διάβασα κάτι περίεργα ότι σε εγκυμοσύνη δεν θέλουν την πρώτη ώρα να ανεβαίνει πάνω από 120 και τη δεύτερη θέλουν να επανέλθει στα προ της γλυκόζης επίπεδα.. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά..Περιμένω με αγωνία την Πέμπτη να μου πει ο γιατρός μου ναι κι ελπιζω για το καλύτερο. Θα σας ενημερώσω!

Έπεσε ναι αρκετά...33 αιματοκρίτης και στα κατώτερα όρια η αιμοσφαιρίνη. Πάντα έτσι ήταν και είναι οι τιμές τους ,δεν αλλάζει κάτι...μια αμπούλα από το omalin plus την μερα και μάλλον θα το αυξήσω σε δύο από δω και πέρα. Επηρεάζει η τιμή του αιματοκρίτη  το σάκχαρο κύησης;

Όχι δε νομίζω δεν έχουν σχέση. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Τα αιμοπετάλια σου πόσο ήταν; γιατί εμένα είχαν μια πτώση και δε ξέρω τώρα που θα κάνω εξετάσεις πάλι που θα βρίσκονται!!.. και με χαμηλό αιματοκρίτη και με αιμοσφαιρίνη όπως λες..

Κορίτσια κι εμένα έπεσε ο αιματοκρίτης από 38 σε 33 σε ένα μήνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν και πολύ συνεπής με το σίδηρο, αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη πτώση. Ελπίζω να καταφέρω να ανέβει λίγο! Εμένα εξαρχής μου είχε δώσει 2 φορές τη μέρα σίδηρο και το παραμελούσα, ειδικά το 2ο γιατι μου φαινόταν υπερβολή με 40 αιματοκρίτη που ειχα, αλλά προφανώς είχε δίκιο!

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κορίτσια κι εμένα έπεσε ο αιματοκρίτης από 38 σε 33 σε ένα μήνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν και πολύ συνεπής με το σίδηρο, αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη πτώση. Ελπίζω να καταφέρω να ανέβει λίγο! Εμένα εξαρχής μου είχε δώσει 2 φορές τη μέρα σίδηρο και το παραμελούσα, ειδικά το 2ο γιατι μου φαινόταν υπερβολή με 40 αιματοκρίτη που ειχα, αλλά προφανώς είχε δίκιο!

Άμα το αφήσεις πέφτει κατευθείαν στην εγκυμοσύνη. Θέλει λίγο προσοχή με αυτά. Εμενα έπιασε πάτο μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος!!! Και από την αρχή το τηρούσα έπαιρνα ένα αλλά στην επόμενη επίσκεψη ο γιατρός στο νοσοκομείο το έκανε 2 γιατί ειχα και χαμηλή αιμοσφαιρίνη και παλεύει να ανέβει. Εντάξει ανέβηκε τη τελευταία φορά πήγε 35 δε λέω!! από 31. Απλά έπεσαν λίγο τα αιμοπετάλια στην πρώτη εξέταση είχα 160000, στη δεύτερη 132000 και στη τελευταία ανέβηκαν λίγο 136000 δεν ανησυχεί ο γιατ΄ρος καθώς με είπε ότι είναι στα όρια εντάξει ανέβηκαν κ λιγο θετικό αυτό αλλά θέλει επανέλεγχο.

στις πριν 10 ώρες, ο/η athrain είπε:

Όχι δε νομίζω δεν έχουν σχέση. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Τα αιμοπετάλια σου πόσο ήταν; γιατί εμένα είχαν μια πτώση και δε ξέρω τώρα που θα κάνω εξετάσεις πάλι που θα βρίσκονται!!.. και με χαμηλό αιματοκρίτη και με αιμοσφαιρίνη όπως λες..

Τα αιμοπετάλια νομίζω είναι καλά 227.000 αλλά και τα ερυθρά αιμοσφαίρια και η αιμοσφαιρίνη και ο αιματοκρίτης στα κατώτερα επίπεδα ή κάτω που φυσιολογικου. Πάντα ήταν έτσι αφού και όταν έδινα αίμα ως εθελόντρια,μια έδινα μια δεν μου το επέτρεπαν γτ ήμουν πάντα στο όριο. Θα μου πει σήμερα τι να προσέξω και αν αυξήσω το σίδηρο μου. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ισχύει κι εγώ βάσει των τιμών του εργαστηρίου φυσιολογικές τις βλέπω..Αλλά διάβασα κάτι περίεργα ότι σε εγκυμοσύνη δεν θέλουν την πρώτη ώρα να ανεβαίνει πάνω από 120 και τη δεύτερη θέλουν να επανέλθει στα προ της γλυκόζης επίπεδα.. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά..Περιμένω με αγωνία την Πέμπτη να μου πει ο γιατρός μου ναι κι ελπιζω για το καλύτερο. Θα σας ενημερώσω!

Ε αν ισχύει αυτό εμενα που ανέβηκε στην πρώτη ώρα 171 ,έχω χτυπήσει κόκκινο και μάλλον θα πρέπει να προσέχω.Θα περιμένω και εγώ την απάντηση του σήμερα...

στις πριν 10 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ παίρνω χάπια σιδήρου και καλύτερα δηλαδή γιατί οι αμπούλες δεν πρέπει να είναι και πολύ εύγεστες αν κρίνω από το χάπι που το ακουμπάω για δευτερόλεπτα στη γλώσσα μου και μου έρχεται μια περίεργη γεύση. 

Μου είχε δώσει 2 φορές την ημέρα αλλά μόλις έπεσε ο αιματοκρίτης μου πριν περίπου 1 μήνα μου τις έκανε 3 φορές. Και πάλι όμως βελτίωση δεν βλέπω...βέβαια όπως σου είπα έχω και το στίγμα που δεν βοηθάει..δηλαδή και χωρίς να είμαι έγκυος είμαι στα κατώτατα φυσιολογικά όρια πάντα. 

Όσον αφορά το ζάχαρο κι εγώ την Πέμπτη περιμένω με αγωνία να δω τι θα μου πει.

Όντως δεν είναι εύγευστες οι αμπούλες αλλά πιο εύπεπτες...πίνω αμέσως νερό και όλα καλά. Το μόνο που με ταλαιπωρεί είναι ότι θα πρέπει να είμαι νηστική και μόλις το πάρω να περιμένω καμία ώρα...αυτό δεν μπορώ να το επιτύχω 💯 και έτσι μερικές φορές με πιάνω να ξυπνάω τρεις τέσσερις τα χαράματα για να το πιω τότε. Δυσκολο

στις πριν 12 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

΄Μα πραγματικά... Άδικο έχεις...Άκου κώδικα επικοινωνίας..σιγά μην κάνει σήματα μόρς..🤣

@nikiev98Πάντως κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι συγκεκριμένο και είναι όλα σχετικά ήπια λόγω πρόσθιου πλακούντα. Απλά σίγουρα το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι κινήσεις της μέσα στην ημέρα. Δηλαδή την ακούω περισσότερες φορές αλλά κάπιο μοτίβο δεν έχω παρατηρήσει. Θα δούμε. Μην αγχώνεσαι. Εγώ αύριο μπαίνω στην 27η βδομάδα (δηλ. στο  7ο) και την Πέμπτη έχω ξανά γιατρό.

Ρε κορίτσια μιας που θίχτηκε αυτό με τις εβδομάδες. Άλλοι λένε στον 7ο μήνα μπαίνεις 26η εβδομάδα άλλοι στην 27η. Τελικά τι ισχύει????

Θεωρητικά όταν είσαι 26 + 1 έχεις κλείσει την 26η εβδομάδα και είσαι στην 1η μέρα τις 27ης...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια. Μίλησα με την παιδίατρο και της είπα ότι από την ημέρα που τρώει παραπάνω η μπουμπού, κάνει συνέχεια γουλιές. Μου είπε να σταματήσω και να την αφήσω, όπως πριν, να τρώει όποτε και όσο θέλει και να της βάλω και κλίση για λίγες μέρες. Μπορεί λέει με τις γουλιές να της δημιουργήσουμε και πρόβλημα. Οπότε από σήμερα γυρνάμε στους ρυθμούς μας! Ούτε κάθε 2 ώρες στήθος, ούτε ξύπνημα τη νύχτα. Επιτέλους σταματάω να τη "βασανίζω"! Αφού βρέχει τουλάχιστον 7 πάνες την ημέρα λέω να ηρεμήσω κι εγώ. Δε δείχνει άλλα σημάδια υποσιτισμού το μωρό. Ντε και καλά να είναι όλα τα μωράκια 6-7 κιλά τον 4ο μήνα δηλαδή; Και μιλάμε και για κορίτσι αποκλειστικά θηλάζων!
    • Κορίτσια μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε σχετικά με την καμπύλη γλυκόζης ότι ακόμα και το νηστείας που είναι 94 τον πειράζει γτ είναι στο όριο παθολογίας αλλά επειδή δεν θέλει να με στείλει σε διαβητολογο για να το έλεγχο με ταινίες ,που προτείνε να κόψω ζάχαρη και υδατάνθρακες και σε ένα μήνα να ξανακάνω την καμπύλη. Άρα και εγώ είμαι στο όριο όπως και η Κατερίνα 1990...όλα τα περίεργα σε αυτήν την εγκυμοσύνη μου συμβαίνουν πια...
    • Καλημέρα κορίτσια, πήγα σήμερα για χοριακη μου είπαν το μεσημέρι θα είναι έτοιμη. Συνάντησα και τον γιατρό και τον ρώτησα αν πρέπει να διπλασιαστεί και μου είπε όχι απλά να δούμε ότι έχει αυξηθεί. Μου είπε ότι την Παρασκευή θα ακούσουμε καρδιά και να μην αγχώνομαι. Τι να πω βρε κορίτσια, μακάρι! 
    • Καλά ναι. Με όσα έχουμε δει τυφλή εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε κανέναν παρά μόνο στον κ@@ο μας πια έτσι όπως μας έκαναν.  Αλλά για τα εμβόλια προτιμώ να τα κάνει όλα όσο πιο νωρίς γίνεται όπως κάνω και στον εαυτό μου φυσικά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...