Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 9 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

εγώ το έκανα το nipt μετα την αυχενική..προληπτικά  κ εγώ.. χωρίς ενδείξεις..το σκεφτήκαμε πόσο πεταμένα,λεφτά  είναι..που ειναι..και μετά,λέω ας μου φύγει από το μυαλό.. αλλά γενικά είμαι του ελέγχου..και μετά από τόσες ετ ήθελα να είμαι πιο ήσυχη..

Για τα κιλά σου..ότι σου πει ο γιατρός σου..εγώ ξεκίνησα τον Ιούνιο  70 κιλα αλλά είμαι κ 1.55 οπότε έχω μεγάλο ΔΜΣ..δεν έχω πάρει κιλα-εχανα βσκ κ χωρίς εμετό..έχω ρωτησει τον γιατρο μου γτ όλοι γύρω γύρω λένε δεν παίρνεις κόλα, δεν τρως κλπ.και μου είπε μια χαρά είσαι.. αν ο γιατρός  σιυ σου είπε οκ..προχώρα!

Ναι ξεχασα να αναφέρω το ύψος αναλογικά για να καταλαβαίνετε. Είμαι 1.64 αλλά και πάλι μπορώ να πω ότι ξεκίνησα με αρκετά κιλά. Ο γιατρός μου δεν ασχολείται με τα κιλά μου και δεν με πιέζει..απλώς μου ανάφερε ότι όσα βάλω κιλά βάλω πάνω από τα 10-12 της εγκυμοσύνης θα μου μείνουν.Και αυτό παρακολουθώ...μου λένε πάντως ότι δεν έχω παχύνει περισσότερο..μάλλον το μωράκι είναι αρκετά μπροστά σε γραμμάρια και αυτό μου το απέδειξαν και στην β επιπέδου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 645
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 3 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Ναι ξεχασα να αναφέρω το ύψος αναλογικά για να καταλαβαίνετε. Είμαι 1.64 αλλά και πάλι μπορώ να πω ότι ξεκίνησα με αρκετά κιλά. Ο γιατρός μου δεν ασχολείται με τα κιλά μου και δεν με πιέζει..απλώς μου ανάφερε ότι όσα βάλω κιλά βάλω πάνω από τα 10-12 της εγκυμοσύνης θα μου μείνουν.Και αυτό παρακολουθώ...μου λένε πάντως ότι δεν έχω παχύνει περισσότερο..μάλλον το μωράκι είναι αρκετά μπροστά σε γραμμάρια και αυτό μου το απέδειξαν και στην β επιπέδου.

Και εμας είμαι λίγο πιο μεγάλος ο μπέμπης..αυτά δεν είναι κιλά που μενουν .. πρώτη μέρα σήμερα με ρώτησαν έξω άμα είμαι έγκυος..σχεδόν κόλλησα..πρώτη φορά απάντησα ναι..

Καλημέρα!!

@finallytheend και @MarwDim πόσο ήταν τα μωράκια σας και σε ποια εβδομάδα? 

Επίσης κορίτσια έχετε κοιτάξει καθόλου για μαθήματα ανώδυνου? Θα κάνετε?

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα!!

Καλήμερα! Γυρω στα 650 23+4?

Εμένα μουψειπε μια φίλη για την okitokini έχει και ινστα επικοινώνησα μαζί της ότι σκέφτομαι  να κάνω κάποια μαθήματα..μουψειπε ότι τότε ήταν νωρίς να κάνω με τα γκρουπ του Ιανουαρίου..εγώ θέλω να κάνω του τοκετού και του θηλασμού.. θα ρωτήσω κ στο ιασω που είναι να γεννήσω..αλλά ήθελα και την ανεξάρτητη.  .

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα!!

Μια βδομάδα πιο μπροστά είναι σε ανάπτυξη η μπέμπα μου. Δηλαδή είναι στην 26η βδομάδα. Έχω θα κάνω καισαρική προγραμματισμένη..για μαθήματα ανώδυνου δεν είχα κάνει ούτε στον πρώτο μου τοκετό..δεν τα χρειάστηκα.

στις Just now, ο/η MarwDim είπε:

Μια βδομάδα πιο μπροστά είναι σε ανάπτυξη η μπέμπα μου. Δηλαδή είναι στην 26η βδομάδα. Έχω θα κάνω καισαρική προγραμματισμένη..για μαθήματα ανώδυνου δεν είχα κάνει ούτε στον πρώτο μου τοκετό..δεν τα χρειάστηκα.

26η βδομάδα και γύρω στα 850 γρ. Ενώ εγώ τώρα είμαι 25 και 1 ημέρα.

στις πριν 2 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Καλήμερα! Γυρω στα 650 23+4?

Εμένα μουψειπε μια φίλη για την okitokini έχει και ινστα επικοινώνησα μαζί της ότι σκέφτομαι  να κάνω κάποια μαθήματα..μουψειπε ότι τότε ήταν νωρίς να κάνω με τα γκρουπ του Ιανουαρίου..εγώ θέλω να κάνω του τοκετού και του θηλασμού.. θα ρωτήσω κ στο ιασω που είναι να γεννήσω..αλλά ήθελα και την ανεξάρτητη.  .

Α πράγματι μεγάλο μωρακι! Εμένα 23+3 ήταν 530!κι εγώ θέλω να κάνω ανώδυνου τοκετού κι ας έχω γεννήσει, και στην μεγάλη μου νομίζω με είχε βοηθήσει αρκετά. Αυτό ακριβώς σκεφτομουν, μήπως έχω αργήσει! Οπότε μια χαρά!

στις πριν 1 ώρα, ο/η MarwDim είπε:

Καλέ φτου φτου με τα μεγάλα σας μπεμπακια!🧿🧿🧿

Η δικιά μου είναι ακριβώς όσα ήταν και η μεγάλη μου, η οποία τελικά γεννήθηκε 3100, οπότε νομίζω κάπου τόσο θα ναι!

Ε ναι! Δεν υπάρχει λόγος νομίζω! Ξέρεις και ημερομηνία? Ή το κανονίζετε προς το τέλος?

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλέ φτου φτου με τα μεγάλα σας μπεμπακια!🧿🧿🧿

Η δικιά μου είναι ακριβώς όσα ήταν και η μεγάλη μου, η οποία τελικά γεννήθηκε 3100, οπότε νομίζω κάπου τόσο θα ναι!

Ε ναι! Δεν υπάρχει λόγος νομίζω! Ξέρεις και ημερομηνία? Ή το κανονίζετε προς το τέλος?

Ξέρω 20-22 Φλεβάρη καθώς τώρα με την ανάπτυξη της έχει αλλάξει και η ΠΗΤ από 12/3 σε 6/3. Μια χαρά το βάρος των παιδιών σου...μια εμένα κάπου τόσο είχαν γεννηθεί αλλά δεν ήταν τελειομηνα 

στις πριν 2 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Ναι κσι εμένα μια εβδομάδα μπροστά τον μετράνε!! Εγώ δεν έχω συζητήσει πως θα προχωρήσουμε..δική σου επιλογή η του γιατρού σου? Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά.. 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Ξέρω 20-22 Φλεβάρη καθώς τώρα με την ανάπτυξη της έχει αλλάξει και η ΠΗΤ από 12/3 σε 6/3. Μια χαρά το βάρος των παιδιών σου...μια εμένα κάπου τόσο είχαν γεννηθεί αλλά δεν ήταν τελειομηνα 

Ναι και εμάς από 8/3 στην αυχενική κ στη Β μας γράφουν για 26/2..

στις πριν 17 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Ναι κσι εμένα μια εβδομάδα μπροστά τον μετράνε!! Εγώ δεν έχω συζητήσει πως θα προχωρήσουμε..δική σου επιλογή η του γιατρού σου? Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά.. 

Δεν είναι επιλογή μου γιατί οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες ήταν με καισαρική και για αυτό είναι αναπόφευκτο...

στις πριν 18 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Ναι και εμάς από 8/3 στην αυχενική κ στη Β μας γράφουν για 26/2..

Ααα εσείς είστε 10 μέρες μπροστά... μπράβο!!

στις πριν 37 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Δεν είναι επιλογή μου γιατί οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες ήταν με καισαρική και για αυτό είναι αναπόφευκτο...

Ααα κατάλαβα.. βσκ έχω μαύρα μεσάνυχτα  με αυτά.. δεν έχω ασχοληθεί..ότι είναι πιο ασφαλές  λέω.. 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Ααα εσείς είστε 10 μέρες μπροστά... μπράβο!!

Ναι ναι κ είμαστε κ με ετ..οπότε δύσκολο να έχει γίνει λάθος στην  ημερομηνία.. ήταν κ ο μπαμπάς  του μεγάλος.. γεννήθηκε  4.800 τότε.. 

στις On 25/11/2024 at 4:03 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Αυτόν μου εχουν πει κ εμένα αλλά τον άφησα για τις εκπτώσεις...θα τον κοιτάξω όμως αφού το είπες.. 

Καλορίζικα τα πραγματάκια σας. Ναι τσέκαρε το για τον αποστειρωτή γιατί είναι αρκετά κάτω τώρα..δεν ξέρω βέβαια και τι εκπτώσεις θα κάνουν.

στις On 25/11/2024 at 4:09 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Ααα και εμάς το καρότσι  Ιανουάριο έρχεται..cybex?

Όλα,τα άλλα δε τα έχω σκεφτεί καν..αλλά για ρούχα,  προικες δεν πήγαμε  ακόμα.. πο πόσα πρέπει  να σκεφτούμε..

Το Inglesina Aptica πήραμε.. Ναι είναι ένα σωρό πράγματα.. η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να αφήσω πολλά για Γενάρη γιατί φοβάμαι μήπως βαρύνω και δεν έχω δυνάμεις να τρ΄έχω..θέλω τουλάχιστον όσα χρειάζονται τον πρώτο καιρό να τα έχω έτοιμα.. Τώρα το δωμάτιο της είπαμε να το φτιάξουμε αφού γεννηθεί αφο΄ύ τον πρώτο καιρό θα είναι σε λίκνο σε εμάς..Ιδανικά θα το ήθελα και αυτό έτοιμο να τα χαζεύω αλλά δεν γίνεται..είναι πολλά τα έξοδα. 

στις On 25/11/2024 at 7:23 ΜΜ, ο/η LaV είπε:

Κορίτσια μου γειά σας!!!!Πως είστε??εμείς κάναμε την β επιπέδου σήμερα και ήταν όλα μια χαρά!!!!Τελικά έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι..😄

Ήθελα να σας ρωτήσω...πρότεινε σε κάποια από εσάς ο γιατρος να κανει υπερηχογραφημα στο εμβρυο??μας ειπε πως ειναι ολα καλα και δεν ειναι απαραίτητο...απλα σαν εξτρα εξέταση αν θελουμε να την κανουμε και το σκέφτομαι...

Αχ τι όμορφα!!! Με το καλό τα ζουζούνια σας!!! Εμένα στη Β επιπέδου μου είπε αν θέλουμε να δούμε καλύτερα για μαγνητική (δεν ξέρω αν εννοείς αυτό) αλλά μετά όταν του είπα οτι δεν είχα κάνει και τη nipt μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος τότε..

στις πριν 8 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλορίζικα τα πραγματάκια σας. Ναι τσέκαρε το για τον αποστειρωτή γιατί είναι αρκετά κάτω τώρα..δεν ξέρω βέβαια και τι εκπτώσεις θα κάνουν.

Ναι τον παρήγγειλα  και εγω! Έχω αφήσει για τις εκπτώσεις  ρουχα κ προικες..

στις πριν 5 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Ναι τον παρήγγειλα  και εγω! Έχω αφήσει για τις εκπτώσεις  ρουχα κ προικες..

Τέλεια! Καλορίζικος!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έγραφα πόση ώρα και μου το έσβησε δυστυχώς... Πάμε πάλι... Η κα Οικονομόπουλου στο Έλενα είναι απλά απίστευτη. Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν έτσι. Με άκουσε τόσο προσεκτικά, πήρε το πλήρες ιστορικό μου, είδε τις εξετάσεις μου. Μία ώρα ακριβώς ήμουν εκεί. Την Τρίτη θα κάνω εκεί κάποιες επιπλέον εξετάσεις (θα εκτιμηθούν δεδομένου της τωρινής μου εγκυμοσύνης) καθώς και μια χοριακη μόνο και μόνο είπε να αποκλείσουμε κάποια πιθανότητα εξωμητριου αν χρειαστεί αν κάνω αντιπηκτικες ενεσεις. Για τον σύζυγο είπε ότι δεν την απασχολεί τόσο ο κατακερματισμός, όσο το οξειδωτικό στρες και ότι έπρεπε να είχαμε κάνει και το απλό σπερμοδιαγραμμα καθως θα μας εδινε πολλές πληροφορίες για συγκολλήσεις, ανώμαλες μορφές κλπ. Τώρα επειδή είμαι έγκυος δεν χρειάζεται, αλλά να το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Γενικά είπε ότι σπάνια σε αποβολές μπορούμε να πούμε ότι φταίει ενα πράγμα 100%. Συνήθως είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είπε επιπλέον ότι το ευτύχημα είναι ότι έχω ήδη ένα υγιές μωρό με μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές. Άρα αποκλείουμε να έχω κάτι παθολογικό που μπλοκάρει τις κυήσεις. Το πιθανότερο δηλαδή είναι να πρόκειται για χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Επίσης είπε να βρω έναν ενδοκρινολόγο που να ειδικεύεται στις κυήσεις. Η δική μου τόσα χρόνια δεν με έβαλε να τσεκαρω ξανά το θέμα με την ινσουλίνη και παίρνω μια αγωγή εδώ και 10 χρόνια. Αν μου χορηγήσει κορτιζόνη (τη δίνουν συνήθως σε παλινδρομες) ίσως πειραχτει το ζάχαρο. Άρα θέλουμε έναν ενδοκρινολόγο που να μπορεί να το έχει υπό έλεγχο.  Τέλος μου είπε ότι το αν έχουμε πολυκυστικες ή όχι δεν είναι ο γυναικολόγος υπεύθυνος να το πει, αλλά ο ενδοκρινολόγος. Εμένα μου έλεγαν ότι έχω εικόνα πολυκυστικων, λίγο πολυκυστικες, και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχω ακούσει από γυναικολόγους. Ήταν όμως απόλυτη η κα Οικονομόπουλου. Μόνο ο ενδοκρινολόγος μπορεί να μου πει αν έχω ή όχι. Έχουν και στο Έλενα ενδοκρινολόγο κύησης αλλά προσωπικά δεν με βολεύει. Έκανα 1 ώρα να πάω και άλλη μία ώρα να γυρίσω με τη συγκοινωνία και κουράστηκα πολύ. Οπότε θα ψάξω κάποιον κοντά στο σπίτι μου.  Νεότερα θα έχω όταν βγουν οι εξετάσεις που θα κάνω την Τρίτη και θα μου πει πως θα κινηθούμε.
    • Κορίτσια μου έχω κόψει τα γαλακτοκομικά για την παλινδρόμηση και μου φαίνεται δε βρίσκω τι να τρώω..έχω βαρεθεί να τρώω το πρωί ψωμί με μέλι..αν προλάβω θα στιψω και χυμό..δεν ξέρω..δεν την παλεύω με το φαγητό..και δεν προλαβαίνω κιόλας να μαγειρεύω..ο,τι φτιάξει ο άντρας μου όταν έρθει και εγώ κάτι γρήγορο, τύπου αυγά..φοβάμαι ότι δεν τρέφομαι και σωστά..προηγουμένως, ήθελα απεγνωσμένα να φάω ένα κοκάκι που μας φέρανε, αμάν..το έβαλα στο στόμα και το έφτυσα.. συγνώμη για την περιγραφή..εν τω μεταξύ όντως τον πειράζουν τα γαλακτοκομικά; Δεν υπάρχει κάποια εξέταση να το δούμε; Εσείς Μπάρμπι που έχετε παλινδρόμηση τρως;  😭😭😭😭 Είμαι και άυπνη σήμερα..όλο μισάωρους ύπνους μου κάνει την ημέρα, δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.. και γενικά όλα μου φταίνε..αχ αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα έτσι δεν είναι;
    • Αχ κατάλαβα... ταλαιπωρήθηκες πολύ! Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!! 
    • Για αυτό σε ρώτησα περισσότερο... Πολύ ωραίο που θα βγεις κι εσύ έξω και θα κάνει και το νινί την πρώτη του βόλτα!!! 'Ετσι όπως τον περιγράφεις είναι το τέλειο μωρό 😍😍😍... Φτου φτου να συνεχίσει έτσι και με τον ύπνο και με όλα! Όσο για τον μεγάλο λογικό είναι να ψάχνει να βρει τα πατήματά του με τον ερχομό του μωρού. Δεν είναι εύκολα και για αυτά! Τα είχε περάσει κι η αδελφή μου αυτά. Φαντάσου πιο μετά έφτασαν στο σημείο ο μικρός να ντύνεται μόνος του και ο μεγάλος να στήνεται να του βάλεις το παντελόνι... Ζηλεύουνε μωρε τα έρμα! 🥰
    • Είναι δύσκολο κορίτσι μου... Παρα πολύ δύσκολο... Όμως για να σου δώσω λίγη ελπίδα θα σου πω ότι μετά την βιοχημική και την παλινδρομη ήρθε η κορούλα μου 🌈🌈. Πάρε τον χρόνο σου, και όταν θα είσαι έτοιμη δεν θα βλέπεις την ώρα να ξαναδείς τις δύο κόκκινες γραμμές στο τεστ σου ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...