Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ακριβώς το ίδιο κάνει κι εμένα και ακριβώς έτσι κι εγώ, όσο μπορώ με κλίση.. βέβαια στον βραδινό ύπνο που μπορεί να θέλει να φάει κοιμισμένος δεν τον σηκώνω 😐 φοβάμαι μην του χαλάσω τον ύπνο..έχω βάλει απλώς μια πετσετούλα από κάτω, δημιούργησα δλδ μια πολύ μικρή κλίση, τύπου 10 μοίρες, όπως είχες αναφέρει κι εσύ.. Πάντως, παρατήρησα ότι και σε μένα δεν κάνει καλό το αγελαδινό γάλα.. πλέον δε φουσκώνω, δεν πρήζεται η κοιλιά μου.. βέβαια δε νομίζω να το κόψω εντελώς στο μέλλον γτ θα περιοριστώ πολύ και γενικά μου αρέσει πολύ το γάλα..επίνα πρωί με δημητριακά και φρούτα και το βράδυ ένα ποτήρι να χαλαρώσω πριν τον ύπνο συν τις σοκολάτες κτλ
    • Κορίτσια έχετε αρχίσει να στολίζεται για τα Χριστούγεννα ή όχι ακόμη; Εγώ μόλις ξεκίνησα!!! Θέλω να με βρει η όλη διαδικασία της εξωσωματικής σε γιορτινή και στολισμένη διάθεση! Ασχέτως αποτελέσματος θέλω να πάω με την καλύτερη ψυχολογία που υπάρχει και να ελπίζω στο θαύμα..!!! Αύριο πρώτα ο Θεός το μεσημέρι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από σχεδόν τρείς εβδομάδες θα πάρω τα φάρμακα μου από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. Στο μεταξύ έχω αρχίσει να μετράω μέρες για την ωορρηξία, βασικά με ταινίες το κοιτάζω για να ξέρω πάνω κάτω πότε θα μου ρθει η περίοδος να υπολογίσω τις μέρες αδείας που θα πρέπει να ζητήσω από τη δουλειά και πότε... Κρατάω από το καλοκαίρι 7 μέρες επίτηδες γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό, δεν θέλω να πάρω τις ημέρες που δικαιούμαι για την εμβρυομεταφορά γιατί δεν θέλω να δώσω στόχο και δικαιώματα στη δουλειά. 
    • Και εγώ τα ίδια έχω και μια εβδομάδα τώρα πήρα τις ίδιες θηλές με ροή 4 όπως λέει...μας έχουν βολεψει πολύ αυτά τα μπιμπερο...
    • Εγώ πάντως που δεν πίνω ούτε καφέ ούτε κρασιά...έχω να προτείνω για τώρα τον χειμώνα απολαυστικά ροφήματα ζεστά όπως τσάι και σοκολάτες...δίνουν ενέργεια και διέγερση (τεϊνη )...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...