Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η LaV είπε:

Γειά σας κορίτσια!!!ήθελα να ρωτήσω τώρα κάτι άσχετο...με τα μαλλιά τι κάνετε???τα βαφετε τώρα στην εγκυμοσύνη?η το ξεχνάμε τελείως αυτό το σπορ???

Εμένα μόλις έκλεισα το πρώτο τρίμηνο μου είπε ότι μπορώ να κάνω μαλλιά και νύχια αλλά φυτικά πράγματα.. έτσι μου είπε. Βέβαια ακόμα δεν τα έχω κάνει. .η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πάρα πολλές λευκές και υποφέρεται.. σκέφτομαι να τα κάνω προς τις γιορτές και ακόμα μία φορά πριν γεννήσω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Εμένα έτυχε η κοπέλα που μου τα έκανε να είναι έγκυος οπότε δεν... 

Μία άλλη ερώτηση ρε κορίτσια, εσείς τα μωράκια σας τα νιώθετε όλη μέρα?

Εγώ τις τελευταίες μέρες την νοιώθω πιο πολλές φορές και λίγο πιο έντονα από πριν. Γενικώς άργησα να την καταλάβω καθώς έχω πρόσθιο πλακούντα και οι κινήσεις της είναι πολύ απαλές. Γενικώς πιο πολύ την νοιώθω το βράδυ που ξαπλώνω... είναι νυχτόβια μάλλον..χαχα! Κάπου είχα διαβάσει ότι αν κινήσε όλη την μέρα αυτά νανουρίζονται και όταν ξαπλώνεις και ηρεμείς ξυπνάνε. Δεν ξέρω αν ισχύει.

στις πριν 10 ώρες, ο/η LaV είπε:

Γειά σας κορίτσια!!!ήθελα να ρωτήσω τώρα κάτι άσχετο...με τα μαλλιά τι κάνετε???τα βαφετε τώρα στην εγκυμοσύνη?η το ξεχνάμε τελείως αυτό το σπορ???

Εγώ δε τα βάφω.. αλλά νομίζω τώρα επιτρέπεται..

στις πριν 9 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Εμένα έτυχε η κοπέλα που μου τα έκανε να είναι έγκυος οπότε δεν... 

Μία άλλη ερώτηση ρε κορίτσια, εσείς τα μωράκια σας τα νιώθετε όλη μέρα?

Εγώ 23+0 το Σάββατο..όχι όλη μέρα..νομίζω είναι νωρίς..δεν έχουν αναπτύξει  μοτίβο  ακόμα..

στις πριν 4 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Τέλεια!!! Κι εγώ 22 + 1 ημέρας έκανα την β' επιπέδου και η δικιά μας μικρούλα ήταν 512 γρ. Με το καλό τα μωράκια μας!!!

Τέλεια... τρώει το φαγακι της καλά!! Με το καλό εύχομαι... παρατηρώ πως πολλά κοριτσακια έχουμε στην παρέα..💕

στις πριν 4 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ τις τελευταίες μέρες την νοιώθω πιο πολλές φορές και λίγο πιο έντονα από πριν. Γενικώς άργησα να την καταλάβω καθώς έχω πρόσθιο πλακούντα και οι κινήσεις της είναι πολύ απαλές. Γενικώς πιο πολύ την νοιώθω το βράδυ που ξαπλώνω... είναι νυχτόβια μάλλον..χαχα! Κάπου είχα διαβάσει ότι αν κινήσε όλη την μέρα αυτά νανουρίζονται και όταν ξαπλώνεις και ηρεμείς ξυπνάνε. Δεν ξέρω αν ισχύει.

Ναι ισχύει αυτό που λες,το έχω ακούσει και εγώ. Και εγώ έχω πρόσθιο υψηλό πλακούντα και άργησα να την νιώσω...αλλά όταν ξαπλώνω η ηρεμω μέσα στην μέρα ( όσο με αφήσουν να ηρεμήσω τα δυο μου αλλά κορίτσια) την καταλαβαίνω να κλωτσά και να κινείται. Τι υπέροχη αίσθηση... η μουσική επίσης βοηθάει σε αυτό και τα χάδια στην κοιλιά. 

στις πριν 14 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Τέλεια!!! Κι εγώ 22 + 1 ημέρας έκανα την β' επιπέδου και η δικιά μας μικρούλα ήταν 512 γρ. Με το καλό τα μωράκια μας!!!

με το καλό @MarwDim και @NORATSALIKI υπέροχα νέα!

στις On 8/11/2024 at 6:13 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

Εγω ναι το νιώθω συνέχεια και όλη μέρα σχεδόν. Υπάρχουν κ κάποιες ώρες ηρεμίας, δε λέω, αλλά το τι κλωτσιές και κινήσεις κάνει δε λέγεται! εσένα πως είναι; το νιώθεις συχνά; 

Το νιώθω μέσα στην ημέρα αλλά εντάξει όχι όλη μέρα.. δεν ξέρω αν πρέπει να αγχώνομαι ... έχω και παραπάνω κιλά είναι και πρόσθιος ο πλακούντας.... αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό 

στις On 8/11/2024 at 9:38 ΜΜ, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ωραία! Κι εγώ έχω κάνει μία τέτοια λίστα και σβήνω ότι αγοράζω ή ότι μου φέρνουν δώρο. 

Ναι νομίζω ότι είναι πολύ βοηθητικό!!!! Είμαι και λίγο παραπάνω της οργάνωσης.. παρθένος βλέπεται οπότε ....χαχαχαχχα

στις On 9/11/2024 at 1:08 ΠΜ, ο/η finallytheend είπε:

Εγώ 23+0 το Σάββατο..όχι όλη μέρα..νομίζω είναι νωρίς..δεν έχουν αναπτύξει  μοτίβο  ακόμα..

αχχ πάλι καλά γιατί με τις απαντήσεις είχα αρχίσει να αγχώνομαι 😅!! Και εγώ από ότι διάβασα κατά το τρίτο τρίμηνο έχουν μοτίβο οι κινήσεις τους.. αλλά ακούω εμπειρίες ότι όλη μέρα τα νιώθουν και πόσο έντονα και με προβληματίζει!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Το νιώθω μέσα στην ημέρα αλλά εντάξει όχι όλη μέρα.. δεν ξέρω αν πρέπει να αγχώνομαι ... έχω και παραπάνω κιλά είναι και πρόσθιος ο πλακούντας.... αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό 

Νομίζω είναι φυσιολογικοτατο..καιωεγω είχα παραπάνω  κιλά από πριν..τον νιώθω μέσα στη μέρα αλλά όχι όλη μέρα.  

στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikiev98 είπε:

αχχ πάλι καλά γιατί με τις απαντήσεις είχα αρχίσει να αγχώνομαι 😅!! Και εγώ από ότι διάβασα κατά το τρίτο τρίμηνο έχουν μοτίβο οι κινήσεις τους.. αλλά ακούω εμπειρίες ότι όλη μέρα τα νιώθουν και πόσο έντονα και με προβληματίζει!

Ναι και μένα με προβληματίζουν οπως τα διαβάζω..αλλά τελευταία φορά που ρώτησα τον γιατρό δε μου είπε κάτι ούτε στην Β.. την Τετάρτη που έχω ραντεβού  θα τον ρωτήσω ξανά και θα επανέλθω  ..  τουλάχιστον  είμαστε 2 χαχαχα

στις On 9/11/2024 at 2:21 ΠΜ, ο/η MarwDim είπε:

Τέλεια... τρώει το φαγακι της καλά!! Με το καλό εύχομαι... παρατηρώ πως πολλά κοριτσακια έχουμε στην παρέα..💕

Πραγματικά ισχύει.. πολλά τα κοριτσάκια του Μαρτίου ❤️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η finallytheend είπε:

Ναι και μένα με προβληματίζουν οπως τα διαβάζω..αλλά τελευταία φορά που ρώτησα τον γιατρό δε μου είπε κάτι ούτε στην Β.. την Τετάρτη που έχω ραντεβού  θα τον ρωτήσω ξανά και θα επανέλθω  ..  τουλάχιστον  είμαστε 2 χαχαχα

χαχαχαχαα ναι ναι !! Να τον ρωτήσεις.. εγώ την Τετάρτη έχω την Β επιπέδου θα ρωτήσωω!! 

Αααχ αυτό το άγχος ...

στις πριν 5 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

χαχαχαχαα ναι ναι !! Να τον ρωτήσεις.. εγώ την Τετάρτη έχω την Β επιπέδου θα ρωτήσωω!! 

Αααχ αυτό το άγχος ...

Εγώ την έκανα όλα καλά.. καλή κινητικότητα  γράφει.. μπορεί μα είναι κρυφή Χαχαχαχαχα  

Με το καλο η β σου!!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Εγώ την έκανα όλα καλά.. καλή κινητικότητα  γράφει.. μπορεί μα είναι κρυφή Χαχαχαχαχα  

Με το καλο η β σου!!

Είχες κάνει κάποια προετοιμασία?? Έφαγες κάποιο γλυκάκι?? 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️🙏

στις πριν 18 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Είχες κάνει κάποια προετοιμασία?? Έφαγες κάποιο γλυκάκι?? 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️🙏

Έφαγα γλυκο.. λίγο γτ δεν μου άρεσουν.. και χυμό ήπια..  στην αρχή  ήταν ξύπνιος.. μέρα κοιμήθηκε..και τον ξύπνησε ο γιατρός..χαχα

στις πριν 35 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να μην αγχώνεσαι καθόλου, κάθε κύηση και κάθε μωράκι είναι διαφορετικά! Πάντως κι εγώ που σε αυτή τη νιώθω πολύ δεν τη νιώθω συχνά ούτε έχει μοτίβο ακόμα, όπουε να ναι κλωτσάει, απλά στάνταρ τη νιώθω μετά το φαγητό. Όσο μεγαλώνουν δυναμώνουν και κλωτσανε πιο δυνατά! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη επειδή είχα θέμα με πρόωρη γήρανση πλακούντα και ήταν και προσθιος, την αισθανομουν ελάχιστα. Μου είχαν πει να μετραω κινήσεις ,αλλά από την 34η εβδομάδα και μετά.και πάλι να φανταστείς θέλαμε 10 κινήσεις την ημέρα. Νωρίτερα δεν έχει κανένα νόημα! Οπότε όλα καλά!!!!!❤️

στις πριν 34 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Έφαγα γλυκο.. λίγο γτ δεν μου άρεσουν.. και χυμό ήπια..  στην αρχή  ήταν ξύπνιος.. μέρα κοιμήθηκε..και τον ξύπνησε ο γιατρός..χαχα

Aααα εσύ είσαι από τις τυχερές, εμένα πάλι όλο γλυκά ζητάει!!

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να μην αγχώνεσαι καθόλου, κάθε κύηση και κάθε μωράκι είναι διαφορετικά! Πάντως κι εγώ που σε αυτή τη νιώθω πολύ δεν τη νιώθω συχνά ούτε έχει μοτίβο ακόμα, όπουε να ναι κλωτσάει, απλά στάνταρ τη νιώθω μετά το φαγητό. Όσο μεγαλώνουν δυναμώνουν και κλωτσανε πιο δυνατά! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη επειδή είχα θέμα με πρόωρη γήρανση πλακούντα και ήταν και προσθιος, την αισθανομουν ελάχιστα. Μου είχαν πει να μετραω κινήσεις ,αλλά από την 34η εβδομάδα και μετά.και πάλι να φανταστείς θέλαμε 10 κινήσεις την ημέρα. Νωρίτερα δεν έχει κανένα νόημα! Οπότε όλα καλά!!!!!❤️

Πόσο με ξεάγχωσε αυτό το μήνυμα δεν μπορείς να φανταστείς!!!  Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου ❤️Και εγώ μετά από κάποιο γεύμα την νιώθω, προχθές μου έδωσε την πρώτη δυνατή κλωτσιά (πιθανότατα ήταν σε σημείο που δεν επηρέαζε ο πλακούντας) αλλά από τότε πάλι τα κλασσικά μας ψαράκια στην κοιλίτσα!! 

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!

@nikiev98 με το καλό η β επιπέδου σου!!!

μετράνε και την κινητικότητα στην β????πω πωωω...πάντως έχω ακούσει και εγώ πως ο χυμός πορτοκαλι τα ξυπνάει για όποια δε θέλει γλυκο...εγω βέβαια ευκαιρία και δικαιολογία ψάχνω για να φάω σοκολατα..χαχαχαχα

στις πριν 15 λεπτά, ο/η LaV είπε:

μετράνε και την κινητικότητα στην β????πω πωωω...πάντως έχω ακούσει και εγώ πως ο χυμός πορτοκαλι τα ξυπνάει για όποια δε θέλει γλυκο...εγω βέβαια ευκαιρία και δικαιολογία ψάχνω για να φάω σοκολατα..χαχαχαχα

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου ❤️

χαχαχαχααχ και εγώ τα ίδια.. και η μικρή μάλλον για αυτό μου κάνει νάζια ..να φάω το γλυκάκι για να κουνηθεί χααχχαχαχ

στις πριν 20 λεπτά, ο/η LaV είπε:

στα χαρτια γραφει παλμούς, τα υπόλοιπα που μετράει και γραφει κινητικότητα καλή.

στις πριν 1 ώρα, ο/η LaV είπε:

Εμένα επειδή από μια στιγμή και μετά κοιμήθηκε με έστειλε σε έναν φούρνο διπλα κι έφαγα μια πάστα! Όαση ηταν!😁

Είχαμε δοκιμάσει και με καραμέλα αλλά δεν της έφτασε! Και το παγωμένο νερό πάντως τα ξυπνάει!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Εμένα επειδή από μια στιγμή και μετά κοιμήθηκε με έστειλε σε έναν φούρνο διπλα κι έφαγα μια πάστα! Όαση ηταν!😁

Είχαμε δοκιμάσει και με καραμέλα αλλά δεν της έφτασε! Και το παγωμένο νερό πάντως τα ξυπνάει!

Ααα για το νερό δεν το γνώριζα.. θα το δοκιμάσω και αυτό 😅 Ελπίζω βγαίνοντας να μην με εκδικηθεί και δεν κοιμάται μόνο  χαχχαχαχαχα

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Εμένα  τον σκουνταγε.. αλλά η πάστα καλύτεροοο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...