Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 15 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλησπέρα και από μένα! Με το καλό τα μωράκια σας!!!

Είμαι στην 23η βδομάδα κι έχω ΠΗΤ 5/3 και πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο Ιασώ. Κοριτσάκι περιμένω! Έχω ξεκινήσει σιγά σιγά τις αγορές, αφού κάναμε και τη Β' Επιπέδου πριν λίγες μέρες. Εμένα με μπερδεύει η εποχή όσον αφορά τον ρουχισμό. Δηλαδή προς το παρόν έχω πάρει μόνο κοντομάνικα εσωρουχα για από μέσα και βαμβακερά ολόσωμα φορμάκια. Βελουτέ μόνο 2 γιατί θεωρώ ότι θα είναι ζεστά για την εποχή...Ίσως όμως και να χρειάζονται και λίγο πιο ζεστά... δεν ξέρω..είναι το πρώτο μου και έχω μπερδευτεί σε αυτό...

Εσείς έχετε ξεκινήσει αγορές? Το ρουχαλάκια σκέφτεστε να αγοράσετε?

Εγώ όχι ακόμα..σκέφτομαι  για τις εκπτώσεις Ιανουαρίου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 445
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλώς σας βρήκα!!!! Έχω ακούσει κι εγώ για sinsay και shein αλλά προσωπικά για τουλάχιστον στην αρχή τα φοβάμαι...Από sinsay δεν έχω ψωνίσει, αλλά από shein που μου αγόρασε δύο ρουχαλάκια η αδερφή μου μου μύριζαν πλαστικό..δηλ. οκ για εμάς αντε να το φορέσεις αλλά στο μωρό δεν θα το έβαζα.

Εγώ από την έρευνα που έκανα μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στα εξής:

HM - έχει κάποια ωραία πραγματάκια κυρίως σε σχέδια και ποιότητα αυτό που αγόρασα εγώ οργανικό βαμβάκι και οι τιμές είναι σχετικά χαμηλές.

Marks & Spenser - Μπήκαμε πριν λίγο καιρό για βόλτα με τη μαμά μου και πήραμε ένα σετ με 3 φορμάκια με πατουσάκια ουδέτερα - πολύ ωραία σχέδια - πολύ ωραία ποιότητα - έβγαινε περίπου 10 ευρώ το τεμ. - Νομίζω λογικό.

Orchestra - Έχω ψωνίσει τα περισσότερα μέχρι στιγμής από εκεί. Η ποιότητα με καλύπτει και οι τιμές αν βγάλεις την κάρτα club (ισχύει για 1 χρόνο με 30 ευρώ) - είναι πολύ χαμηλές. Χθες ψώνισα: 2 φορμάκια βελουτέ με πατουσάκι, 1 τριπλέτα ζιπουνάκια κοντομάνικα, 2 μπλουζάκια, 2 παντελονάκια, 1 ζακετούλα και 1 κορδέλα για τα μαλλιά - όλα μαζί 47 ευρώ με την κάρτα club. Νομίζω αξίζει.

Mothercare - έχω ακούσει καλά λόγια για την ποιότητα και το διαπίστωσα κι εγώ χθες που τα επισκέφτηκα. Όμως θεωρώ πώς είναι πολύ ακριβά. Δηλ. 1 σετ με 3 σαλιάρες που πήρα (γιατί ήθελα να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα τους...χαχα) κόστιζε 12.9 ευρώ. Βέβαια βαμβακερές και πολύ απαλές...αλλά... επίσης ότι φορμάκι τσέκαρα έκανε πάνω από 20 ευρώ... θεωρώ ότι για την αρχή τουλάχιστον που θα αλλάξει νούμερο και γρήγορα δεν αξίζει..εκτός αν θες να πάρεις κάτι φιγούρας για έξω ή να βγει από το μαιευτήριο.

Αυτά από την έρευνα που έχω κάνει. Σε Λητώ, Zara κλπ δεν έχω μπει. Δεν ξέρω.

Και εγώ σε orchestra  σκέφτομαι!

στις πριν 23 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλησπέρα κι εγω στο Ιασω πρώτα ο Θεός θα γεννήσω. Σήμερα τηλεφώνησα στο λογιστήριο να μάθω τιμές. Τα γράφω και - να βοηθήσω..

Τρίκλινο με ΕΟΠΠΥ - 1990 Φυσιολογικός & 2230 Καισαρική / Χωρίς ΕΟΠΠΥ 2455 Φυσιολογικός & 2975 Καισαρική.

Περιλαμβάνει 3 ημέρες - εξετάσεις μαμάς - εξοδα επισκληρίδιου ή νάρκωσης και το βασικό πακέτο νομίζω των εξετάσεων του μωρού. Αν θες επιπλέον εξετάσεις για το μωρό έχει κάποια πακέτα εξτρα.

Από εκεί και πέρα είναι η αμοιβή του γιατρού μας και δεν ξέρω αν μπορεί να προκύψει και κάτι επιπλέον - ελπίζω οχι...

Σου έχω στείλει  κ πμ!

στις πριν 5 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Όχι εγώ έχω σήμερα στις 17:00. Εύχομαι να πάνε όλα καλα

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια. Όλα πήγαν υπέροχα.. η μικρούλα μου μας βγήκε αφρατουλα,για 22 βδομάδων και 1 ημέρας είναι 530γρ δηλαδή όπως είπε και η γιατρός 6 μερες μεγαλύτερη. Όλα μια χαρά..πολυ κινητική και συνεργάσιμη...ησύχασα τώρα και συνεχίζουμε έτσι!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τους επόμενους μεγαλους υπερήχους σας που ακολουθούν και περιμένω νέα σας!! Καλό βράδυ ♥️ 

στις πριν 50 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια. Όλα πήγαν υπέροχα.. η μικρούλα μου μας βγήκε αφρατουλα,για 22 βδομάδων και 1 ημέρας είναι 530γρ δηλαδή όπως είπε και η γιατρός 6 μερες μεγαλύτερη. Όλα μια χαρά..πολυ κινητική και συνεργάσιμη...ησύχασα τώρα και συνεχίζουμε έτσι!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τους επόμενους μεγαλους υπερήχους σας που ακολουθούν και περιμένω νέα σας!! Καλό βράδυ ♥️ 

Ουουου τέλεια! Με το καλό! Εμάς 22+3και είναι 460! Όλα καλά και με μας! Μόνο μια απορία έχω και δεν τα είδα για αν ρωτήσω όσο ήμουν εκεί. Τα pi των μητριαιων είναι χαμηλά. Ξέρω ότι δεν τα θέλουμε υψηλά, αλλά τα χαμηλά είναι νορμάλ? Φαντάζομαι αν ήταν κάτι θα μου το ειχε πει!

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Ουουου τέλεια! Με το καλό! Εμάς 22+3και είναι 460! Όλα καλά και με μας! Μόνο μια απορία έχω και δεν τα είδα για αν ρωτήσω όσο ήμουν εκεί. Τα pi των μητριαιων είναι χαμηλά. Ξέρω ότι δεν τα θέλουμε υψηλά, αλλά τα χαμηλά είναι νορμάλ? Φαντάζομαι αν ήταν κάτι θα μου το ειχε πει!

Ευχαριστώ.Μπράβο...μια χαρα. Πιστεύω αφού δεν ανησύχησε για αυτό και δεν είπε τίποτα ο γιατρός,είναι φυσιολογικό. 

στις πριν 9 ώρες, ο/η LaV είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου και με το καλοννα έρθει το κοριτσάκι σου!!!όντως είναι περίεργη εποχή αλλά νομίζω ακόμα λίγη ψυχούλα την κάνει...ίσως λίγα μακρυμανικα να τα χρειαστείς ακόμα...

Οπότε αύριο έχετε την β επιπέδου  @Katerina1990  @MarwDim και @athrain ε???? Θα περιμενουμε τα νεα σας μετα!!!🥰 μονο εμένα αργεί ακόμα??η περιμένει και άλλο κορίτσι???

Κι εγώ 19/11 έχω :)

τέλεια κορίτσια σούπερ! Να συνεχίσουμε όλες έτσι 🤍

στις πριν 20 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ επειδή τώρα διάβασα αυτό  που έγραψα πριν, δεν εννοώ ότι δεν είναι ποιοτικά τα οrchestra, μια χαρά είναι !

Πάντως όσον αφορά τα ρούχα τα φοράνε τόσο λίγο που πραγματικά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αν κάτι δεν σου βγει καλό στο αμέσως επόμενο νούμερο παίρνεις άλλη εταιρεία!

στις πριν 19 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Δεν νομιζω ότι είναι θέμα υπερβολής.. η καθεμία όπως νοιώθει ΄άνετα. Κάποιες μανούλες είναι οκ και με τα φορμάκια από Jumbo κλπ και είπαν ότι δεν είχαν θέματα με το μωρό άλλες ότι τους έκαναν αλλεργία..Νομίζω απλά για μία μέση τιμή ότι τα καταστήματα που αναφέρθηκαν είναι οκ. Τώρα για Sinsay δεν έχω άποψη γιατί δεν τα έχω δει.. Απλά στο μυαλό μου τα εχω ίδια ποιότητα με shein κλπ.  Τι να πω...Ισως είμαι παράξενη!!! χαχα

Τώρα κάθομαι και κάνω μία λίστα σχετικά με τα πράγματα που θα μας χρειαστούν ψάχνω σε ιστοσελίδες άλλα φορουμ κλπ. Θα μιλήσω και με την ξαδέρφη μου να με κατευθύνει μήπως κάτι ξεχνάω ή κάπου είμαι υπερβολική!

στις πριν 15 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

στις πριν 14 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Μπράβο κορίτσια!!! Τέλεια τα νέα σας 😍!! Άντε μακάρι να συνεχιστούν τα όμορφα νέα σε όλες μας 💗

στις πριν 22 ώρες, ο/η LaV είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου και με το καλοννα έρθει το κοριτσάκι σου!!!όντως είναι περίεργη εποχή αλλά νομίζω ακόμα λίγη ψυχούλα την κάνει...ίσως λίγα μακρυμανικα να τα χρειαστείς ακόμα...

Οπότε αύριο έχετε την β επιπέδου  @Katerina1990  @MarwDim και @athrain ε???? Θα περιμενουμε τα νεα σας μετα!!!🥰 μονο εμένα αργεί ακόμα??η περιμένει και άλλο κορίτσι???

Καλησπέρα και απο μένα! Τελειώσαμε τη β επιπέδου όλα καλά! Όλες οι μετρήσεις φυσιολογικές. 22 εβδομάδες και 4, είμαστε 464 γραμμάρια και περιμένουμε κοριτσάκι!!!💗👧

στις πριν 51 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Καλησπέρα και απο μένα! Τελειώσαμε τη β επιπέδου όλα καλά! Όλες οι μετρήσεις φυσιολογικές. 22 εβδομάδες και 4, είμαστε 464 γραμμάρια και περιμένουμε κοριτσάκι!!!💗👧

Τέλεια!!!έτσι να μεγαλώνει και εσένα το κοριτσακι σου!!!όλα καλά να πηγαίνουν!!!🥰

Γειά σας κορίτσια!!!ήθελα να ρωτήσω τώρα κάτι άσχετο...με τα μαλλιά τι κάνετε???τα βαφετε τώρα στην εγκυμοσύνη?η το ξεχνάμε τελείως αυτό το σπορ???

στις πριν 12 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Γειά σας κορίτσια!!!ήθελα να ρωτήσω τώρα κάτι άσχετο...με τα μαλλιά τι κάνετε???τα βαφετε τώρα στην εγκυμοσύνη?η το ξεχνάμε τελείως αυτό το σπορ???

Εμένα ο γιατρός με είχε περιορίσει μόνο στο πρώτο τρίμηνο και αυτό λόγω αλλεργιών, Τώρα μου είπε ότι μπορώ.. Ευτυχώς εγώ μόνο μπαλαγιάζ έκανα οπότε δεν έχω θέμα με ρίζα κλπ και το άφησα στο φυσικό μου!

στις πριν 15 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Εγώ τα έβαψα δύο φορές μια όταν ήμουν 2 μηνών γιατί είχαν ασπρίσει τελείως οι φύτρες κ πανω η ρίζα και δε βλεπόμουν 😆και μια φορά πριν ένα μήνα! Και στα προηγούμενα παιδιά μου τα έβαφα κανονικά αλλά παίρνω πάντα φυτική βαφή και χωρίς αμμωνία της korres.

Πολλές άσπρες τρίχες και εγώ βρε κορίτσια και τώρα που το άγχος μου είναι στα κόκκινα έχω ακόμα περισσότερες...τα είχα βάψει αρχές Ιούλη πριν τη μεταφορά μου αλλά τώρα είναι χάλια και λέω μη κανω έτσι Χριστούγεννα...χαχαχχαχα 

Σκεφτόμουν την ινοα που διαβασα καλά λόγια αλλά φυσικά έχω πάντα την ανησυχία και λέω ας ρωτήσω και εσάς!!!

Κι εμένα μου επιτρέπει κανονικά βαφή, αν και δεν βάφω μαλλιά . Κάνω όμως νύχια κανονικά ημιμόνιμο.οχι όσο συχνά έκανα , αλλά κανω. Εσείς?

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εμένα μου επιτρέπει κανονικά βαφή, αν και δεν βάφω μαλλιά . Κάνω όμως νύχια κανονικά ημιμόνιμο.οχι όσο συχνά έκανα , αλλά κανω. Εσείς?

Εμένα έτυχε η κοπέλα που μου τα έκανε να είναι έγκυος οπότε δεν... 

Μία άλλη ερώτηση ρε κορίτσια, εσείς τα μωράκια σας τα νιώθετε όλη μέρα?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Νύχια με αφήνει και εμένα κανονικά από την αυχενική και μετά και κάνω και εγώ ημιμομινο μια φορά το μήνα περίπου...

στις πριν 2 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Εμένα έτυχε η κοπέλα που μου τα έκανε να είναι έγκυος οπότε δεν... 

Μία άλλη ερώτηση ρε κορίτσια, εσείς τα μωράκια σας τα νιώθετε όλη μέρα?

Εγω ναι το νιώθω συνέχεια και όλη μέρα σχεδόν. Υπάρχουν κ κάποιες ώρες ηρεμίας, δε λέω, αλλά το τι κλωτσιές και κινήσεις κάνει δε λέγεται! εσένα πως είναι; το νιώθεις συχνά; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ κάνω απο πριν μείνω έγκυος gel.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Άνοιξες μεγαληηηηη κουβέντα για πλάνο τοκετού στην Ελλάδα κ όπως πολύ σωστά το έγραψες το έκανες κ το κάνεις με την μαία σου. Πίστεψε με έχω 2 τοκετούς στην Ελλάδα κ οι γιατροί που θα σεβαστούν το πλάνο τοκετού ή που θα του ρίξουν μια ματιά είναι ελάχιστοι.  δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε πάρα πολύ πίσω σ αυτό το θέμα. Μηδέν μαιευτική παιδεία.    Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι η μέτρηση της διαστολής ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ αλλά πονάει όταν ενώ με πρόφαση σου λένε ότι θα ελέγξουν τη διαστολή προσπαθούν να προκαλέσουν κ ρήξη υμένων.    και από εμπειρία το λέω αλλά και γιατί είχα ανεξάρτητη μαία που κάνει τοκετούς στο σπίτι κ πρακτικά είδα τη διαφορά.    Με το καλό το μωράκι σου @Θέτις Κ. κ εύχομαι το πλάνο να είναι σεβαστό κ να έχεις άξιους επαγγελματίες υγείας δίπλα σου ❤️❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια μου εγώ πάντως σήμερα βάση ημερολογίου όπως σας έχω πει 31η μέρα δεν έχω δει τίποτα ακόμα! Σκέφτομαι μήπως είχα καμία καθυστερημένη σύλληψη;;; Μακαρι μακάρι !!! Δεν θέλω να κάνω τεστ αλήθεια δεν θέλω να απογοητευτώ..
    • Εγώ κάνω απο πριν μείνω έγκυος gel.
    • Εγω ναι το νιώθω συνέχεια και όλη μέρα σχεδόν. Υπάρχουν κ κάποιες ώρες ηρεμίας, δε λέω, αλλά το τι κλωτσιές και κινήσεις κάνει δε λέγεται! εσένα πως είναι; το νιώθεις συχνά; 
    • Ανανεώνω και πινακάκι βεβαιώς βεβαίως! @Kiddo περιμένω να διαβάσω απο βδομάδα τα νέα σου από ντόπλερ 🙏❤️ Επίσης, πήρε το μάτι μου ότι ανέφερες για πλάνο τοκετού, αν υπάρχει κάποιο template και θα μπορούσες να μας στείλεις έτσι για να δω κι εγώ να συγκρίνω με τα εδώ, θα το εκτιμούσα πολύ!  Εμένα μου έστειλε η μαία ένα, είναι στα πορτογαλικά βέβαια, αλλά έκανα κάποιες προσθήκες που θεώρησα ότι παραλήφθηκαν, όπως οι εξέταση διαστολής με το χέρι! Κι επειδή είδα ότι κι άλλα κορίτσια το ρω΄τησατε, εδώ τλχ η μαία μου είπε ότι ό,τι παρέμβαση γίνεται πρέπει να ζητείται η συγκατάθεσή μου, κι αν δε βρίσκομαι εγώ η ίδια σε θέση, τότε του συντρόφου μου. Μόνο σε περίπτωση σοβαρής ιατρικής ανάγκης παίρνουν πρωτοβουλίες αυτοί αλλά και πάλι ο γυναικολόγος μου είπε ότι υπάρχει ένα πρωτόκολλο που ακολουθείται απ το μαιευτ΄ηριο, δε μπορεί ο καθένας να παίρνει αυθαίρετες δικές του αποφάσεις. Για την εξέταση διαστολής με 🖐️: - Η 1η γίνεται με το που εισέλθει η έγκυος στο μαιευτήριο για να γίνει εκτίμηση του αν βρίσκεται σε ενεργό τοκετό και με πόσο διαστολή ξεκινά η διαδικασία κατά την εισαγωγή της. - Από εκεί και πέρα, μια νορμάλ συχνότητα αυτής της εξέτασης είναι κάθε 3-4 ώρες.  Αυτά τώρα ισχύουν εδώ, ρωτήστε κι εσείς το γυναικολόγο/μαία σας και κάντε σαφές με το τι νιώθετε άνετα και τι όχι. Εγώ στο τελευταίο ραντεβού συζήτησα ενδελεχώς με το γυναικολόγο για τον τοκετό κι ο άνθρωπος ρε πιαιδά μ εκανε να αισθανθώ πάρα πολύ ασφαλής και σίγουρη! Μου είπε τι επιλογές έχω για την ανακούφιση του πόνου μέχρι και μου επισήμανε πάρα πολλές φορές ότι έχει πολύ υπομονή και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί να εχω εναν ηρεμο τοκετό εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν. Επίσης τον ρώτησα κι αν εχει προγραμματισμένες διακοπές μιας και μπαίνουμε στο μήνα σε γιορτινή περιόδο και μου είπε ότι έχει άδεια μόνο την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, απ εκεί και πέρα μου είπε θα είμαστε μαζί σίγουρα 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...