Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Με το καλό τα μωράκια σου! Και εμένα ο πρώτος Μ γιος από εξωσωματική 🩵  Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν μένω Ελλάδα  Και εγώ πολλές ναυτίες και μου εχει δώσει τα zotron μόνο με αυτά την παλεύω κάπως 
    • Έχεις πολύ δίκιο στο θεμα της μοναξιας. Και να προσθέσω ότι και τα πρότυπα που βλέπουμε γύρω μας, που ολες χανουν τα κιλα τοσο γρηγορα, δεν βοηθούν. Μας γεμιζουν αγχος. Με κάποιο τρόπο το σώμα μας αλλάζει μετά την εγκυμοσύνη κ πρέπει να το αγαπάμε για όσα καταφέρνει και να το φροντιζουμε. Πόσο μάλλον μετα απο δύο και τρεις εγκυμοσύνες.  Αν καταφέρεις και γυμναστήριο κ περπάτημα, με δύο παιδια, είσαι σούπερ!  Στο φαγητό μην κάνεις υπερβολές, χρειάζεσαι την ενέργεια, αλλά όχι τα πολλά λιπαρά κ τη ζαχαρη. Καλή επιτυχία και καλα αποτελεσματα!
    • Μαρακι μου συγκινηθηκα και γω τωρα με το γιοκα σου τι αδυναμια εχει στη μανουλιτσα του να τον χαιρεσαι τον γλυκα. Μη φοβασαι για το μωρο θα το παρει το βαρος του γιατι ρουφαει τα παντα απο τον δικο σου οργανισμο, ετσι τουλαχιστον λεει ο γιατρος μου ελπιζω να ισχυει. Πιστευω ειναι περαστικη η τοσο εντονη καουρα και παλινδρομηση γιατι ακριβως στην εβδομαδα σου ημουν χαλια και γω. Αυτη την εβδομαδα υποχωρησε ομως. Προσπαθησε να τρως στεγνα πραγματα κοτοπουλο ψητο χωρις καρυκευματα, γιαουρτι με cream crackers, τοστ με τυρακι αλλα οχι ψημενο και οχι μεγαλα γευματα. Να μην στεναχωριεσαι για τιποτα τα χει η εγκυμοσυνη αυτα τα στραβα και σιγα σιγα πλησιαζουμε τον στοχο ειμαστε πολυ κοντα❤️
    • Σίγουρα η ΑΜΗ δεν αλλάζει αλλά είναι ένα νούμερο κ τα βλέπουν κ συνδυαστικά οι γιατροί... Όσο υπάρχουν ωάρια κ σπερματοζωάρια όλα γίνονται 😊 Αν έχετε σκεφτεί για εξωσωματική μέσω επιτροπής για να μην χάνετε χρόνο μπορείς ταυτόχρονα με τις προσπάθειες να κλείσεις ραντεβού για επιτροπή (γτ σου κλείνουν ραντεβού μετά από 2-3 μήνες). Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα κατ ευχήν!!!
    • Καλημέρα κορίτσια.  @Kn1 με το καλό. Εγω κοριτσια απο χθες τα ξημερωματα ειμαι χαλια με το στομαχι μου. Μιλησα με τον γιατρο χθες γιατι δεν αντεξα και μου εδωσε κατι χαπια και ενα ποσιμο αντιοξινο. Γενικα εχω παλινδρομηση απο πριν και 2 μερες επιδεινώθηκε σε σημειο να μην μπορω να ανασανω απο τον πόνο.  Εκοψα τα παντα απο βιταμινες και πίνω μόνο για τις συσπασεις τα χάπια και για το αυτοανοσο. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα αλλά δεν μπορώ να φάω. Ότι τρωω πεθαινω μετά και φοβάμαι παλινπως δεν θα πάρει γραμμάρια το μωρό. Επίσης η ψυχολογία μου στα τάρταρα,  συνέχεια κλαίω χωρίς λόγο.  Αυτό το είχα και στον γιο μου τον τελευταίο μήνα. Χθες διάβαζα μια έκθεση που έγραψε ο γιος μου με θέμα Η μαμά μου και το σκέφτομαι και συνέχεια κλαίω. Έγραψε πως είμαι η καλύτερη μαμά που θα μπορούσε να έχει, πως με αγαπάει πάρα πολύ και πως θα του κάνω το καλύτερο δώρο από όλους την αδερφή του. Οι ορμόνες κάνουν πάρτι!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...