Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διατροφή

Recommended Posts

Καλησπερα σας,

Ειμαι εγκυμονούσα και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να φάω έξω ψημένη μοτσαρέλα σε pasta ή pizza ! Ευχάριστω πολύ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν είναι παστεριωμένο θα είναι εντάξει αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρα βέβαιος αν είναι από έξω..Αν φαίνεται καλά ψημένο όμως δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα και δεν πρόκειται για μαλακό τυρί που μπορεί να μην είναι και το κύριο υλικό και μπαίνει κάπως από πάνω.

Εγώ ήθελα να ρωτήσω για τη φέτα γιατί στο διαιτολόγιο μου έχει στα απαγορευμένα τυριά την φέτα και λίγο ξενέρωσα. Έχει κάποια ιδέα καμιά;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου δεν ξέρω πως να το ισορροπήσεις τώρα αυτό χρειάζεται να μιλήσεις με κάποιο άτομο ειδικό  Εμένα μια ξαδέρφη μου είχε κάνει χαζομάρα γιατί θηλαζε πολύ ξαπλωμένη την βόλευε πιο καλά και έφτασε σε σημείο το ένα στήθος να έχει γαλα γιατί την βόλευε καλύτερα να ταΐζει από εκείνο και στο άλλο είχε σχεδόν κοπεί  για αυτό θέλει εναλλάξ και τα δυο γιατί να υπάρχει ισορροπία  Αλλά και εμένα όλο στήθος είναι μην νομίζεις ότι σταματάει για πολύ ώρα μικρά διαλύματα κάνουμε μέσα στην μέρα μόνο το βράδυ που κοιμάται κανένα 3 ωρο εκεί κάπως ήρεμο και λίγο το μεσημέρι 
    • Δεν έκανα τεστ ωορρηξίας οπότε εντελώς όπως το υποθέτω μπορεί να είμαι 7-9 μέρα μετά. Το ξέρω είναι νωρίς κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τεστ στο σπίτι πριν την καθυστέρηση 😅
    • Μια χαρά!! 1κιλο σε ούτε έναν μήνα!! Την επόμενη φορά θα είστε και πάνω από την πράσινη γραμμή πιστεύω 
    • Ναι αυτό πιστεύω κι εγώ.  Αλλά επειδή η παιδίατρος συνεργάζεται και με την κλινική που γέννησα  ίσως έχει κάποια να μου προτείνει.    Ναι θα σου πω!  Την Τετάρτη που πήγαμε είχε πάρει πολύ καλό βάρος.  Αλλά δεν είχα κι αυτό το θέμα με το στήθος.  Είχα και στα δύο πολύ αλλά χωρις να πνίγεται και χωρίς να είναι ανήσυχος.  Μεθαύριο το πρωί θα πάω να δω τι θα μου πει και πώς είμαστε και από άποψη βάρους.    Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!  Θα σου πω αν τελικά χρειαστώ αν και όλα δείχνουν ότι χρειάζομαι μια καθοδήγηση...
    • Κορίτσι μου θα σου πω την γνώμη των δικών μας γιατρών.  Όταν είπα στον γυναικολόγο μου ότι προσπαθούμε η πρώτη του κουβέντα ήταν να εξεταστεί ο σύντροφος μέχρι τους 10 μήνες προσπαθειών. Μου είπε χαρακτηρίστηκα ότι δεν πρόκειται να κανει τίποτα σε εμένα από εξετάσεις μέχρι να εξεταστεί ο σύντροφος. Εν τελεί ο σύντροφος έχει κυρσοκηλη και στις δυο μεριές αλλά μας πρόλαβε τώρα το θετικό τεστ.  Αυτο που θέλω να σου το τονίσω είναι πως πρέπει ο ο σύντροφος να πάει σε έναν ουρολόγο να εξεταστεί! Άσχετα που εσυ έχεις μικρό απόθεμα ωαρίων. Αν έχετε ένα φυσιολογικό σπερμα μπορείτε να πάτε με πρόκληση ωορρηξιας,ή ακόμη και με σπερματέγχυση αν κρίνει ο γιατρός. Καλύτερα να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη. Είμαι σίγουρη ότι αφού το θέλετε πολύ θα τα καταφέρετε!!!!🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...