Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΕΤΟΙ-ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ SOS

Recommended Posts

Κοριτσια καλημέρα,

Τελικά είμαι στην 5η εβδομάδα.Για να πω την αλήθεια ειμαι πολύ χαρούμενη και θέλω πραγματικά να πάνε καλά αυτη την φορά......Λεω στον εαυτο μου να μην παραπονιεμαι αλλα έχω μεγαλο θεμα με τις αναγουλες και τους εμετους. Νιωθω συνέχεια άρρωστη, το βράδυ κοιμαμαι καθιστη, μεχρι και στον υπνο μου νιωθω ότι θελω να κανω εμετο.Πειτε μου τι να κανω??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marilia mou kalimera agapi mou...

Sugxaritiria gia tin egkumwsini sou...

To mono pou mporeis na kaneis einai na to peis ston giatro sou...

Kai na doume an sou dinei kanena xappaki gia na sou pernaei...

Wmos vre agapi mou auta kratane tous prwtous 3 mines lene...

Wmos kathe gunaika diaferei...

Apo oti katalava einai i prwti sou egkumwsini???

Panta i prwti einai duskoli...

Agapi mou na kimasai oso xreiazesai,,,

kai na ksekourazesai oso mporeis...

Gia tous emetous an einai na trweis stexna fagita...

Marilia mou sou euxwme mia KALITERI sunexeia...

O theos mazi sou...

Kai makari na sou perasoun suntoma...

Filia...

Marilia καλώς ήρθες στη παρέα μας κ συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.

Ύπομονή είναι η λέξη κλειδί γι'αυτές τις καταστάσεις, συνήθως οι αναγούλες κ οι εμετοί κρατάνε μέχρι την 12η εβδομάδα, θα πρέπει λοιπόν να οπλιστείς με υπομονή, να σκέφτεσαι θετικά, όσο παιρνάει ο καιρός τόσο πιο κοντά έρχεσαι στο μωράκι σου. Η ψυχολόγία παίζει σε όλα ρόλο.

Επίσης δεν θα πρέπει να αφήνεις άδειο το στομάχι σου, μικρά κ τακτικά γεύματα που να περιλαμβάνουν στερεά τροφή. Φρυγανιές και παξιμαδάκια. Μετά θα καταλάβεις μόνη σου τι θέλεις να φας κ τι όχι.

Επίσης κάλό είναι να έχεις στο κομοδίνο δίπλά σου λίγες φρυγανιές, πριν καν σηκωθείς απο το κρεβάτι βάλε μια στο στόμα σου, θα σε βοηθήσει στις αναγούλες.

Εύχομαι να περάσουν γρήγορα όλα κ να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!!!

marilia καλημέρα!

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω... Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου! Επί 3 συνεχόμενους μήνες να μην μπορώ να κάνω τίποτα, από τις αναγούλες και τον πόνο στο στομάχι. Εμένα βέβαια με έπιανε κάθε βράδυ από τις 8 και μετά... Δεν ξέρω που οφειλόταν αυτό, ούτε και ο γιατρός μου μπόρεσε να το εξηγήσει.

Θα σου πω αυτό που έλεγαν όλοι τότε και τους έβριζα γιατί ένιωθα ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λες... Υπομονή... Φρόντισε να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται και θα περάσει ο καιρός και θα είσαι περδίκι θα δεις. Εμένα σταμάτησαν όλα αυτά τα συμπτώματα ξαφνικά στην 12η εβδομάδα από τη μία μέρα στην άλλη!

Α! Μου είχε δώσει ο γιατρός μου κάτι χαπάκια φυτικά με ginger τα οποία βοηθούν λέει στις αναγούλες... Δε μου έκαναν τίποτα και είχαν και απαίσια γεύση!!!

Κουράγιο marilia μου...

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΣΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΜΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ 6 ΜΙΚΡΑ ΓΕΥΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΦΑΓΗΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΓΚΗΣ.ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ:) :) :)

marilia μου Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!!Αυτο ειναι υπεροχο!!!!:-)

Δεν θα πω κατι διαφορετικο απο τα κοριτσια τα ειπανε πολυ καλα...

Κανε υπομονη καλη μου....και μην ανησυχεις θα περασει!!!Καλο κουραγιο!!

Ευχομαι να ειναι και τα τελευταια....και η συνεχεια να ειναι υπεροχη χωρις να σ ενοχλει τιποτα!!!!!

Τζοαννα μου, αυτή η είναι η δευτερη. Δυστηχως η πρωτη πριν 3 χρονια απετυχε και δυστηχως σε μεγαλο μήνα.Έτσι ήταν και η πρωτη με εμετους και μόλις άρχισα να νιωθω καλυτερα εγινε το κακό, δηλαδή τα τραβηξα και τελικα αποτυχια...Τελος παντων είμαι αισιοδοξη οτι αυτη την φορά θα πανε όλα καλά και δεν θελω να συγκρινω την μια με την αλλη εγκυμοσυνη.Ελπιζω να πανε ολα καλά σε ολες μας!!:) :laugh:

Marilia mou...

Sou euxwme ola na pane kala agapi mou...

Pou sigoura tha sou pane...

Min skeutesai tin prwti egkumwsini oso ginetai re agapi mou...

kserw pws einai duskolo...

Kai lupame poli pou exeis perasei auto to tromero pragma stin zwoulla sou...

Kapote i zwi einai pragmati adiki...

Agapi mou sou euxwme ola ta KALITERA...

O theos mazi sou...

Oti thes edw eimaste...

Filia...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...