Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κάνω ευχή σε ένα αστέρι μωράκια πολλά ο Αύγουστος να φέρει, να είναι γλυκά και δροσερά σαν τα καλοκαιρινά νερά ♥️♥️♥️ ( Amp92, Cat12)

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σας, 

Τελευταια περιοδος 1 Αυγουστου με πολυ σταθερο κυκλο 26-27 ημερων. Περιμενα περιοδο στις 27-28 Αυγουστου.

27 και 29 Αυγουστου εκανα το τεστ clearblue πρωιμης ανιχνευσης (το μεσημερι και τις 2 φορες) και βγηκε αρνητικο.

Σημερα το πρωι (τριτη μερακαθυστερησης) εκανα παλι το clearblue πρωιμης ανιχνευσης με πρωινα ουρα και βγηκε μια πολυ αχνη θετικη γραμμη. 

Ειμαι 37 χρονων και εχω ηδη ενα παιδακι 3 χρονων. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τα τεστ μου ηταν ξεκαθαρα θετικα ηδη πριν απο την καθυστερηση οποτε αυτηφορα ανησυχω μηπως υπαρχει βιοχημικη κυηση.

Πηγα σημερα το πρωι για χοριακη και η γιατρος μου ηταν πολυ συγκρατημενη, και τωρα με εχει φαει η αγωνια.

Εχει καποια να μοιραστει καποια παρομοια εμπειρια;

Σας ευχαριστω

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια γύρισα από διακοπές και μόλις έκανα ένα τεστ ωορρηξίας γιατί ήθελα να δω που βρισκόμαστε. Πίστευα ότι την είχα χάσει αλλά  όχιιι εδωωω !! 

IMG_20240831_182253.jpg

Εγώ που δεν έχω ιδέα από τεστ... ειδικά ωορρηξίας... θα πω... βουρ στο ψητό!!! Καλό βόλι!!!

Μακάρι να δούμε και σε άλλο τεστ 2 κόκκινες γραμμές σε λίγες μέρες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια γύρισα από διακοπές και μόλις έκανα ένα τεστ ωορρηξίας γιατί ήθελα να δω που βρισκόμαστε. Πίστευα ότι την είχα χάσει αλλά  όχιιι εδωωω !! 

IMG_20240831_182253.jpg

Βουρ Βουρ θετικό φαίνεται!! Καλή απόλαυση που λένε σε γνωστό ριαλιτι μαγειρικής :)

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

@annie! μου τι να πω, αυτά έχει η εξοχή χαχα εγώ την αγαπώ αλλά σε τέτοια φάση καλύτερα ίσως στην πόλη!

Καλά κι εγώ επαφή χθες ούτε καν, είχαμε κάτι φίλους στο σπίτι ο δικός μου ήπιε 2 μοχίτο μετά από καιρό και ξεράθηκε. 

Άντε να δούμε σήμερα! 

Επίσης θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο κορίτσια μου.. σχετικά με την πίστη σε αγίους κλπ. Εγώ στην ενήλικη ζωή μου ποτέ δεν ήμουν πιστή με την έννοια να πηγαίνω εκκλησία συχνά, όμως πάντα μέσα μου πίστευα. Τώρα τον 15αυγουστο ένιωσα από το πρωί μια σύνδεση με την Παναγία, ήθελα να πάω να προσκυνήσω την εικόνα της και μετά όλη τη μέρα ένιωθα κάπως, επίσης είδα κι ένα πεφταστέρι εκείνη τη μέρα που γενικά δεν βλέπω κι εκείνες τις μέρες είδα 3-4 φορές το αλογάκι της Παναγίας, όπως λέγεται ένα εντομο. Τώρα όλα αυτά απλά μπορεί να είναι και στο μυαλό μου χαχα

Από τότε, όποτε το νιώθω προσεύχομαι στην Παναγία για την επόμενη εγκυμοσύνη αλλά σκέφτομαι "πρέπει" να τάξω κάτι για να έρθει και να πάνε όλα καλά; Ή η προσευχή μου αρκεί; Έχω δει ότι υπάρχει στην Κατερίνη η εικόνα της Παναγίας εγκυμονούσας και είπα όταν ξανά μείνω θα πάω μια Κυριακή να προσκυνήσω κι εκεί για ευλογία. 

Κορίτσι μου δεν χρειάζεται να τάξεις τίποτα στην Παναγία. Είναι μάνα και ακούει μόνο την προσευχή μας, δεν θέλει ανταλλάγματα!!!

Στο λεω εγώ που είμαι σαν εσένα και όταν προσευχήθηκα για τον γιο μου με άκουσε η ΜΑΝΑ και μου τον έκανε καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

@annie! μου τι να πω, αυτά έχει η εξοχή χαχα εγώ την αγαπώ αλλά σε τέτοια φάση καλύτερα ίσως στην πόλη!

Καλά κι εγώ επαφή χθες ούτε καν, είχαμε κάτι φίλους στο σπίτι ο δικός μου ήπιε 2 μοχίτο μετά από καιρό και ξεράθηκε. 

Άντε να δούμε σήμερα! 

Επίσης θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο κορίτσια μου.. σχετικά με την πίστη σε αγίους κλπ. Εγώ στην ενήλικη ζωή μου ποτέ δεν ήμουν πιστή με την έννοια να πηγαίνω εκκλησία συχνά, όμως πάντα μέσα μου πίστευα. Τώρα τον 15αυγουστο ένιωσα από το πρωί μια σύνδεση με την Παναγία, ήθελα να πάω να προσκυνήσω την εικόνα της και μετά όλη τη μέρα ένιωθα κάπως, επίσης είδα κι ένα πεφταστέρι εκείνη τη μέρα που γενικά δεν βλέπω κι εκείνες τις μέρες είδα 3-4 φορές το αλογάκι της Παναγίας, όπως λέγεται ένα εντομο. Τώρα όλα αυτά απλά μπορεί να είναι και στο μυαλό μου χαχα

Από τότε, όποτε το νιώθω προσεύχομαι στην Παναγία για την επόμενη εγκυμοσύνη αλλά σκέφτομαι "πρέπει" να τάξω κάτι για να έρθει και να πάνε όλα καλά; Ή η προσευχή μου αρκεί; Έχω δει ότι υπάρχει στην Κατερίνη η εικόνα της Παναγίας εγκυμονούσας και είπα όταν ξανά μείνω θα πάω μια Κυριακή να προσκυνήσω κι εκεί για ευλογία. 

Κορίτσι μου σαν εσένα είμαι κι εγώ περίπου. Δεν πάω πολύ συχνά στην εκκλησία. Εκτός δηλαδή από το  Πάσχα, πάω οπότε το νιώσω. Και στη Φανερωμένη στη Λευκάδα κάθε χρόνο στη γιορτή της! Εγώ όπως είπα έδωσα στην Ισμήνη και το Μαρία γιατί ενώ δεν την είχα "τάξει"... είχα προσευχηθεί ΆΠΕΙΡΑ στην Παναγία τη Φανερωμένη. Και το θεώρησα πολύ σημαδιακό ότι γεννήθηκε 15Αύγουστο!!!

Δημοσίευση
στις On 31/8/2024 at 2:33 ΜΜ, ο/η S1987 είπε:

Καλημερα σας, 

Τελευταια περιοδος 1 Αυγουστου με πολυ σταθερο κυκλο 26-27 ημερων. Περιμενα περιοδο στις 27-28 Αυγουστου.

27 και 29 Αυγουστου εκανα το τεστ clearblue πρωιμης ανιχνευσης (το μεσημερι και τις 2 φορες) και βγηκε αρνητικο.

Σημερα το πρωι (τριτη μερακαθυστερησης) εκανα παλι το clearblue πρωιμης ανιχνευσης με πρωινα ουρα και βγηκε μια πολυ αχνη θετικη γραμμη. 

Ειμαι 37 χρονων και εχω ηδη ενα παιδακι 3 χρονων. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τα τεστ μου ηταν ξεκαθαρα θετικα ηδη πριν απο την καθυστερηση οποτε αυτηφορα ανησυχω μηπως υπαρχει βιοχημικη κυηση.

Πηγα σημερα το πρωι για χοριακη και η γιατρος μου ηταν πολυ συγκρατημενη, και τωρα με εχει φαει η αγωνια.

Εχει καποια να μοιραστει καποια παρομοια εμπειρια;

Σας ευχαριστω

Πολύ πιθανόν να έγινε καθυστερημένη σύλληψη. Εμένα δλδ από αυτά που λες έτσι μου φαίνεται και όχι βιοχημική. Πόσο βγήκε η χοριακή; Πότε θα την επαναλάβεις.

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!
Ας ξεκινήσω από την αρχή. Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 12 Αυγούστου και είχαμε επαφή ελεύθερα με τον σύντροφό μου στις 20 Αυγούστου(9η μέρα).
Γενικά ο κύκλος μου είναι σταθερός 27-30 μέρες. Το Σάββατο που μας πέρασε 31 Αυγούστου, μετά από επαφή, πήγα τουαλέτα και όταν σκουπίστηκα είδα πολύ έντονο κόκκινο αίμα (ποσότητα όσο της πρώτης μέρας περιόδου). Αγχώθηκα τόσο που σκέφτηκα διάφορα (πολύποδες, ινομυώματα κτλ..). Έτσι λοιπόν είπα να κάνω τεστ για να αποκλείσω την εγκυμοσύνη. Πήρα ένα διπλό (yes or no) που δείχνει 8-10 ημέρες μετά την επαφή. Έκανα το πρώτο το απόγευμα 2 Σεπτέμβρη(22η μέρα) και το δεύτερο το πρωί 3 Σεπτέμβρη(23η μέρα). Και τις δύο φορές η γραμμή ήταν πολύ αχνή. Διάβασα ότι πιθανώς είναι θετικά αλλά επειδή είναι πολύ νωρίς δεν βγήκαν σκούρες. Έκανα λοιπόν και μια χοριακή σήμερα (24η μέρα) και ήταν αρνητική <0.100 . Μέχρι προχθές δεν είχα κανένα σύμπτωμα περιόδου, αλλά χθες και σήμερα έχω πρησμένο στήθος, πονάκια χαμηλά, πεσμένη διάθεση. Τα τεστ με μπέρδεψαν πολύ αλλά υπάρχει πιθανότητα ελαττωματικών τεστ ή και να έκανα πολύ νωρίς τη χοριακή; Έχει καμία σας από δω ανάλογη περίπτωση;
Ευχαριστώ για την υπομονή σας. :)

Δημοσίευση
στις On 4/9/2024 at 6:50 ΜΜ, ο/η seliniakofos είπε:

Καλησπέρα σας!
Ας ξεκινήσω από την αρχή. Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 12 Αυγούστου και είχαμε επαφή ελεύθερα με τον σύντροφό μου στις 20 Αυγούστου(9η μέρα).
Γενικά ο κύκλος μου είναι σταθερός 27-30 μέρες. Το Σάββατο που μας πέρασε 31 Αυγούστου, μετά από επαφή, πήγα τουαλέτα και όταν σκουπίστηκα είδα πολύ έντονο κόκκινο αίμα (ποσότητα όσο της πρώτης μέρας περιόδου). Αγχώθηκα τόσο που σκέφτηκα διάφορα (πολύποδες, ινομυώματα κτλ..). Έτσι λοιπόν είπα να κάνω τεστ για να αποκλείσω την εγκυμοσύνη. Πήρα ένα διπλό (yes or no) που δείχνει 8-10 ημέρες μετά την επαφή. Έκανα το πρώτο το απόγευμα 2 Σεπτέμβρη(22η μέρα) και το δεύτερο το πρωί 3 Σεπτέμβρη(23η μέρα). Και τις δύο φορές η γραμμή ήταν πολύ αχνή. Διάβασα ότι πιθανώς είναι θετικά αλλά επειδή είναι πολύ νωρίς δεν βγήκαν σκούρες. Έκανα λοιπόν και μια χοριακή σήμερα (24η μέρα) και ήταν αρνητική <0.100 . Μέχρι προχθές δεν είχα κανένα σύμπτωμα περιόδου, αλλά χθες και σήμερα έχω πρησμένο στήθος, πονάκια χαμηλά, πεσμένη διάθεση. Τα τεστ με μπέρδεψαν πολύ αλλά υπάρχει πιθανότητα ελαττωματικών τεστ ή και να έκανα πολύ νωρίς τη χοριακή; Έχει καμία σας από δω ανάλογη περίπτωση;
Ευχαριστώ για την υπομονή σας. :)

Καλησπέρα κοπέλα μου, να δείχνει το τεστ και όχι η χοριακή είναι απίθανο. Σκέψου ότι από το αίμα για να φανεί στα ούρα θέλει 2-3 μέρες. Οπότε 3 τα τεινά.. 

1ον να είσαι έγκυος κ να μη φαίνεται τίποτα πουθενά ακόμα καθότι είναι πολύ νωρίς.

2ον ελλαττωματικά τεστ, το οποίο ισχύει κ στην 1η περίπτωση

3ον να ήταν βιοχημική πολύ στην αρχή και να πρόλαβε να μηδενίσει  χοριακή σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μίλησα μαζι του, μου είπε οτι αν βγει φυσιολογικο το έμβρυο ή ειχε καποιο άλλο πρόβλημα ως προς το νευρικό σύστημα, η καρδούλα, ή καποιο αλλο όργανο, ή ηταν απλώς μια ατυχία και το επομενο θα ειναι τυχερό! Πανω κατω τα ιδια μου ειπε και η  γιατρός στη νέα κλινική αλλά και η γυναικολόγος μου!
    • Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Κρίμα. Είναι δυσκολο να ξέρεις ότι θα μπορούσε να προχωρήσει αλλα τελικά σταμάτησε η εγκυμοσύνη. Μίλησες με τον γιατρό που κάνατε την ετ, να σου πει τι μπορεί να έφταιξε, ή θα μιλήσεις μια και καλή με τη γιατρό όταν αλλάξεις κέντρο; 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Καλή χρονιά κιόλας με υγεία πάνω απ'όλα, να χαιρόμαστε τα μωρά μας!!  Χρονίσαμε και εμείς το Σάββατο!! 🥳🥳 Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι την έχουμε αγκαλιά μας.. πόσο μάλλον ότι πέρασε και ένας χρόνος.. 🤭 σας ανεβάζω μερικές φώτο από το πάρτι που της κάναμε 🥰🥰 @Θέτις Κ. Να χαίρεστε το αγοράκι σας!! Πολύχρονος!! Αν και με χρονοκαθηστερηση..🫣 @MarMar90 μου να χαίρεστε και εσείς την κούκλα σας προκαταβολικά.. πολύχρονη και ευτυχισμένη να είναι πάντα στη ζωή της!! Να χαίρεστε κορίτσια μου τα μωρά σας υγιέστατα πάνω από όλα!! 🥰🥰🥰 Εμείς κορίτσια μου μάλλον κατηγορία φτερού με αυτά που διαβάζω.. 12 μηνών πλέον, 8.450γρ. και 78εκ ύψος.. χαιρετάει, κάνει παλαμάκια αλλά όχι συχνά και κυρίως όχι όταν είμαι εγώ μπροστά..🤷 από λεξουλες λέμε οκ, μαμά - μπαμπά - μαμ, λέει πλέον και "γουβ" και "α πα πα πα" 😆😆 πετάει και κάποια "βαβά" αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το λέει συνειδητά.. δείχνει με το δείκτη και πιάνει τα πάντα πλέον με δείκτη και αντίχειρα.. κινητικά πλέον το παιδί δεν πιάνεται.. ανεβαίνει κατεβαίνει από καναπέ/κρεβάτι, γυρίζει μάλιστα μπρούμυτα στην άκρη, κατεβάζει πρώτα το ένα πόδι και αφού βρει πάτωμα κατεβάζει και το άλλο, έχει πολύ γέλιο 😄 ή που θα "πηδήξει" με αυτοπεποίθηση ανάσκελα και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα 😅.. αφήστε που πλέον παίζουμε κυριολεκτικά κυνηγητό στο σαλόνι.. "τρέχει", πέφτει κάτω γυρίζει με κοιτάει που κάνω ότι την κυνηγάω, ξεραίνεται στα γέλια, περνάει κάτω από τα πόδια μου (και καλά δεν κατάφερα να την πιάσω 😆) και ξανασηκώνεται"τρέχει" μέχρι την άλλη άκρη πέφτει ξανά κάτω ξεραίνεται στα γέλια και ξανά μανά.. 😂😂 Με το φαγητό έχουμε τρομερό θέμα με ιδιαιτερότητες, πίστευα ότι είναι picky eating αλλά είναι μια φάση των μωρών εκεί στους ~12 μήνες, "νεοφοβια τροφών" λέγεται και θέλει προσοχή για να μην εξελιχθεί σε picky eating.. αυτά μες τις άκρες τα δικά μας..  @MarMar90 μου δες αν δικαιουσαι το 4μηνο της δυπα.. είναι 2 μήνες με αποδοχές από την δυπα και 2 μήνες άνευ αποδοχών.. για τα κιλά άσε και εγώ υποφέρω.. δεν αγχώνομαι για την ώρα, θέλω να πιστεύω ότι θα τα χάσουμε 🙏💪💪 όχι ότι δεν επιρρεαζει την ψυχολογία μου φυσικά..🥴 @Θέτις Κ. γιατί φυσιοθεραπεία στο παιδί; Προληπτικά ή είναι κάτι που βοηθάει άσχετα με το αν είναι φυσιολογικοτατο το παιδί; Το ποτηράκι αυτό είναι το ιδανικό πάντως.. @_piripiri_ μου σε ευχαριστώ πολύ που ρώτησες!! Ευτυχώς το σταμάτησε εμάς και δεν εξελίχθηκε.. Εμείς πάντως αν και είμαστε καλύτερα στον ύπνο, δηλαδή θα κοιμηθεί περίπου 1 το βράδυ ενώ στην χειρότερη θα κοιμηθεί 3 το ξημέρωμα πιο σπάνια.. αλλά κορίτσια μου αν και τυχόν ξυπνήσει, σε δευτερόλεπτα το παιδί είναι σα με εξτασι σε ραιβ πάρτυ.. 🥴 και θα κάνει κανά 3-4ωρο να ξανακοιμηθεί.. δεν μπορώ να φανταστώ πως σας ξανακοιμουνται αμέσως στις αφυπνίσεις..🥲 Υ.Γ. Χάσαμε και ένα ακόμα σκυλάκι μας μετά την Πρωτοχρονιά εμείς.. οξεία εγκεφαλίτιδα.. σε 3 μέρες το σκυλάκι είχε καταρρεύσει εντελώς οπότε τον αφήσαμε να κοιμηθεί για να μην φύγει με βασανιστικό τρόπο.. άδειασε πολύ απότομα το σπίτι μας βρε κορίτσια..😢
    • Πολύ ησυχία έπεσε βρε κορίτσια. Ξέρω ότι οι περισσότερες αποφοιτησαμε που λέει και η φίλη πιο πάνω 😜 Οι κοπέλες που είναι ακόμα στις προσπάθειες που χάθηκαν; Δεν πιστεύω να έπεσε το ηθικό;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...