Ωχ να πάρει γιατί έτσι; Μάλλον φταίει η αλλαγή του περιβάλλοντος ή και η βαβούρα του σπιτιού αν είστε αρκετά άτομα εγώ όταν πήγαινα στο πατρικό μου οι πρώτες μέρες ήταν αλλού για αλλού το παιδί εντάξει ήταν και μεγάλο το ταξίδι 7 ώρες με το αυτοκίνητο αλλά όταν πήγαινε να μπει σε μια σειρά ως συνήθως φεύγαμε για πίσω
χαχαχα 😂 θα κάνει κοιλιακούς φουλ δηλαδή η μικρή
Εμένα για την ώρα η μπέμπα αναπτυξιακά είναι πιο γρήγορη από την μεγάλη.. η μεγάλη σε αυτήν την ηλικία δεν γύριζε ούτε εμένα ενώ η μπέμπα ξεκίνησε από τον 3ο μήνα να γυρίζει από μπρούμυτα ανάσκελα αλλά δεν έχει να λέει κάτι αυτό…
Εμείς με την ύπνο τα πάμε καλά είναι η αλήθεια και το βράδυ και το μεσημέρι έχει καιρό που κάνει καλούς ύπνους δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει αλλά πάει πολύ καλά, έχει να κάνει ξεκάθαρα ομως με το παιδί αυτό γιατί η μεγάλη δεν ήταν τόσο εύκολη στον ύπνο της
οχι δεν αποστειρώνω απλά τα ξεπλένω με νεράκι
όσο για το σίδερο και γενικά τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω το μεσημέρι που κοιμούνται τα παιδεία έχω περίπου ένα 2 ωρο κάθε μεσημέρι οπότε ότι προλάβω να κάνω το κάνω τότε
Εγώ νομίζω πως το χθεσινό ήταν πιο έντονο οπότε πάρε για πικ το χθεσινό και συνέχισε επαφές αυτές τις μέρες, και κάνε πάλι αύριο τεστ
Εννοείται πως είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μία την άλλη δεν μας ζαλίζεις καθόλου ☺️
Λογικά είναι από την ωορρηξία τα πονακια