Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Δε σ' αφήνει να τα βάψεις? Εμένα μ'αφηνει από την αρχή της εγκυμοσύνης...
    • Εγώ έβαλα χαλι..αλλά νομίζω είναι περιττό..χαχα αλλά από τη χαρά μου  να το έχω κομπλέ πήραμε..
    • Ποο υποφέρω 2-3 μερς τώρα.. αλλά τι έμεινε?? 2 μήνες ακόμα.. και λιγότερο..  χαχαχα 
    • Καλησπέρα ..κορίτσι μου ...κλείσαμε 22.1αυχενικη ...σήμερα νιώθω φουλ κόπωση ...εμβόλιο όμως δεν θ κάνω θ προσπαθήσω να μαζευτω κ να μην έχω πολλά πολλά σε κλειστόυς χώρους ...και θα περάσει ο καιρός ...πώς πάει το αιματωμα;εμένα φάνηκε ότι απορροφήθηκε  ..εσείς πώς νιώθετε;
    • Ας πω και εγώ την γνώμη μου,  Ήμουν 31 όταν έκανα την κόρη μου, μόλις είχαμε παντρευτεί με τον άντρα μου και θέλαμε παρα πολύ να προχωρήσουμε στη δημιουργία οικογένειας. Για καλή μας τύχη η μικρή ήρθε παρά πολύ εύκολα, είχα μια τέλεια εγκυμοσύνη, δούλευα μέχρι την 37η εβδομάδα όπου έφυγα μετά από το νησί για γεννήσω.  Η περίοδος της λοχείας σε συνδυασμό με την αϋπνία και τους μαραθώνιους θηλασμός με έκαναν για τα επόμενα χρόνια να μην θέλω ή να το πω διαφορετικά να μην είμαι έτοιμη για ένα δεύτερο παιδί. Είχα ένα παιδί που δεν κοιμόταν, που τα νεύρα μου από την αϋπνία ήταν πάρα πολλά.  Στην ιδέα και μόνο ότι θα έχω δύο παιδιά τρελενομουν.. μας έλεγαν όλοι κάντε δεύτερο τώρα που είναι νωρίς και έχετε αντοχές.. τι αντοχές.. καμία αντοχή... Και ερχόμαστε στο σήμερα που έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε και θέλω ένα δεύτερο παιδάκι όσο τίποτα.. η μικρή μου το ζητάει κάθε μέρα... "Και πες μου βρε μαμά που θα βρούμε ένα μωρό να το βάλουμε στην κοιλιά σου να έχω ένα αδερφάκι.." προσπαθούσαμε 6 μήνες, τους 4 τελευταίους με τεστακια ωορρηξίας. Αποφασίζω να κάνω εξετάσεις γιατί έχω πειστεί ότι κάτι συμβαίνει.. και βρίσκουμε χαμηλή αμη πέφτω από τα σύννεφα..., ο γιατρός δεν αποκλείει φυσική σύλληψη αλλά πρέπει να βιαστούμε... Και τελικά τα καταφέρνουμε και έρχεται το πολυπόθητο θετικό τεστ, στην 11η εβδομάδα παλλινδρομει και όλα τα όνειρα γκρεμίστηκαν μαζί.  Αν με ρωτάς, έχω μετανιώσει που δεν έκανα μικρότερη παιδί, που άφησα να περάσουν τόσα χρόνια. Μακάρι με κάποιο μαγικό τρόπο να μπορούσα να δω το μέλλον και να το έπαιρνα απόφαση πιο νωρίς. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...