Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ!!!κορίτσια θα τρελαθώ....έκανα το self clear το πρωί και βγήκε θετικό!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: δεν ήταν πολύ έντονη η γραμμούλα αλλά φαινόταν καθαρά....είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο test????δεν είχα καθυστέρηση,κανονικά σήμερα περίμενα περίοδο, αλλά δεν ξέρω ρε κορίτσια είχα ένα προαίσθημα....γι'αυτό έκανα το test...θα πάω βέβαια και για χοριακή....έχω έρθει στο γραφείο και δεν παίζει να μπορέσω να δουλέψω σήμερα....είμαι σε άλλο κόσμο τώρα!!!!

  • Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νομίζω ότι μπορείς να χαρείς sia!!! Πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο και πήγαινε για χωριακή!

Κι εγώ το είχα κάνει την ημέρα που περίμενα περίοδο και μάλιστα βράδυ και βγήκε θετικότατο...

Άδεια από τη σημαία σήμερα δεν το συζητώ!!!!!!!

Άντε με το καλό κοπέλα μου!

Δημοσίευση

αχ!!!!κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες!!!!εύχομαι σε όσες δεν έχετε παιδάκια να αποκτήσετε σύντομα και σε όσες είστε ήδη μανούλες να είναι γερά και καλότυχα τα παιδάκια σας...είμαι τρελαμένη αλλά κρατάω τις επιφυλάξεις μου μέχρι να κάνω τη χοριακή να το σιγουρέψω....θα σας ενημερώσω για οτι νεότερο...φιλιά!!!!

Δημοσίευση

Sia καλημέρα!

Συγχαρητήρια και με το καλό!

Κι εγώ το self clear έκανα τις πρώτες ημέρες καθυστέρησης και βγήκε θετικό (ενώ δύο μέρες πριν είχα κάνει το predictor και είχα απογοητευτεί, γιατί είχε βγει αρνητικό).

Όσο αχνή και να είναι η γραμμούλα, αφού υπάρχει γραμμούλα... Μια χαρά!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!

Έτσι και εγώ. Έκανα clear blue 4 ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημέρα περιόδου και βγήκε αχνή γραμμούλα.

Δε νομίζω να τη γλιτώσεις... σε λιγότερο από 9 μήνες θα κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου.

Με το καλό και με ένα πόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Sia μου

συγχαριτήριαααααααααααααααααααααααααααα!!!

Και εγώ self clear θετικό είχα

8 μέρες ΠΡΙΝ την πεερίοδο...................................!

Μια χαρά έγκυος είμαι !!!!!!!!!!!!!

..και η γραμμούλα??? Ίσα που φαινόταν...!

Πετάξου ΤΩΡΑ σε μικροβιολογικό... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???

Δημοσίευση

Sia mporei na mh gnwrizomaste alla eilikrina xarika poli!!!!! Otan vlepw tetoia mynhmata sto forum anapteronetai to ithiko mou kai niwthw xara san na mou lene oti eimai egw egguos!!

Alhtheia pws kai to ekanes thn mera pou perimeneis periodo? thelw na pw xwris ixnos kathysterisis? eixes kapoia alla "perierga" symptwmata??

Pes mas ligo thn istoria sou :)

filia kai pali ta therma mou sygxarhtiria!! :)

Δημοσίευση

κορίτσια ειλικρινά σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!!!aggelina 78 είχα συμπτώματα...πολύ πρησμένο στήθος,τσιμπηματάκια στην μήτρα μου και τρελή όρξη για φαγητό...μιλάμε δεν χορταίνω με τπτ...!!!!:) :) :) αλλά το κυριότερο είναι οτι αυτό το μήνα είχαμε για πρώτη φορά ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου πάνω ακριβώς στις γόνιμες μέρες μου....αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που το έκανα το test...σε λίγο θα πάω για τη χοριακή...θα σας στείλω όταν μάθω σίγουρα!!!

Δημοσίευση

Sia μου καλημέρα...πολλά μα πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου...:silly: Εύχομαι να το επιβεβαιώσεις και με την χοριακή και όλα να πάνε καλά και να αποκτήσεις ένα γερό μωράκι!!!!!:P

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Σία μου!

& γω την ημέρα που περίμενα περίοδο έκανα το τεστ!

Εγώ πήγα κατευθείαν στη γυναικολόγο μου και είδα το σακουλάκι μου!

Υπέροχη εμπειρία!

Θα τη νιώσεις και συ τώρα και θα με θυμηθείς!

Αντζελίνα μου, θα προσπαθήσω να σου λύσω την απορία!

Εγώ τουλάχιστον, είχα τα πονάκια που έχουμε πριν την περίοδο...

& την κοιλίτσα μου, όταν την έβλεπα από πάνω (όχι από τον καθρέφτη) μου φαινόταναι διαφορετική...

Το στήθος πολύ πρησμένο και μόνο που το ακουμπούσα, πονούσα υπερβολικά!

Κουραζόμουνα απίστευτα εύκολα...

& το σημαντικότερο όλων, ήταν οτι το ένιωθα!

Ήμουν σίγουρη!!!

Αφού έλεγα οτι αν βγει αρνητικό το τεστ, σίγουρα θα έχει κάνει λάθος!

Τώρα είμαι 9 εβδομάδων!

Σου εύχομαι να τα νιώσεις και συ πολύ σύντομα!!!

Δημοσίευση

se eyxaristw poli nanouka mou gia thn apanthsh sou!!! na sai kala kai syntoma me to mwraki sou agakalitsa!

oson afopra thn koilitsa sou, an eisai poli adynath ok to katalavainw.. alla egw exw ligh koilitsa:blush: synepws de kserw..!

ayto pou exw katalavei telika einai oti mono otan exeis kathysterisi na mpaineis sth diadikasia na skeftesai oti isws eimai egguos... diaforetika apla apohgoiteyomaste!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...