Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα! χρειαζομαι τη βοηθεια σας...πριν καιρο αρχισα με τον αντρουλη μου να κανουμε ερωτα ελευθερα χωρις να πιεζομαστε για μωρο,αλλα καπου στην πορια συνειδητοποιησα οτι εχω παρει κιλα...ετσι μιλησα με τους γιατρους μου και αποφασισα να ξεκινησω τα reductil (κατα της παχυσαρκιας,βοηθαει στο να κοπει η ορεξη και φυσικα δεν ενδεικνυται σε εγκυους και μελλουσες εγκυους)..ομως καταλαωα οτι αυτον τον μηνα εγιναν καποιες καλες προσπα8ειες για μωρο και σκεφτομαι οτι αν ειμαι εγκυος και δεν το ξερω ακομη γιατι ειναι πολυ νωρις, τι 8α κανω αν το ανακαλυψω στο τελος του μηνος,οπου εγω θα περνω αυτο το φαρμακο ηδη 3 εβδομαδες??????:blink:

Δημοσίευση

eyxaristo pou mou apantises,den to ekana epitides apla eno eixame apofasisei na stamatisoume giakapoio kairo tis prospa8eies mexri na xaso kapoia kila,etuxe kapoies fores na ginei se kales meres. aporo kai me ton eauto mou...ti na po,exo ginei xalia...den eixa katalavei oti den prepei me ta xapia. elpizo na kilisoun oi meres kai na min exei smvei tipota...

Δημοσίευση

Mh stenoxwriesai twra, apokleietai na exei ginei kati, einai poly nwris. Apo oti thymamai se ena allo post egrafes oti prin 2-3 meres eixes mallon worhksia. Opote kai gonimopoihsh na exei ginei, den exei ekgatastathei akoma to embryaki sth mhtra soy.

Se katalabainw poy fobasai, egw thn prwth fora poy kaname eleythera fobomoyna mexri kai kafe na piw thn epomenh mera :S . Den yparxei logos na agxwnesai omws. Apla stamata ta twra h rwta estw to giatro soy.

Eyxomai na pareis syntoma ki alla kila alla oxi apo faghto :silly:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΛΙΓΑΚΙ? ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΧΑΠΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ! ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ! ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΟΪΔΕΣ! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ!

Δημοσίευση

ειχα ακουσει κ εγω για αυτο το φαρμακο αλλα μου ειχε πει ο φαρμακοποιος οτι οντως δεν κανει σε περιπτωση εγκυμοσυνης η και θηλασμου και οτι επισης δεν το συστηνουν αν δεν ειναι μεγαλη αναγκη και τα δινουν περισσοτερο σε ανθρωπους με εντονο προβλημα. Θα σου ελεγα να μην το συνεχισεις αν δεν ειναι αναγκη και θελεις να κανεις παιδακι. Εκτος αν θελεις τοσο πολυ να χασεις τα κιλα και να αναβαλεις την εγκυμοσυνη. Οτι και να αποφασισεις σκεψου το καλα ειναι κριμα να τυρανιεσαι και μονο με την ιδεα οπως τωρα

Δημοσίευση

koritsia sas eyxaristo olespolu!!! snowgirl ontws eixa wori3ia kai giauto agxonomai!!!! giorgia mou den prose3a to 3ero,den to skeftika eginan ola mazi kai oute prolava na skefto tis sinepies.. diladi ti epiptoseis exei giorgia mou??????? karmenitsa den exo terastio provlima kilwn eytyxws apla mou ta edose o giatros giati me eide oti me apli prospa8eia den exana kai giati eide oti imoun stenoxorimeni pou pira kila,eide oti den to antexo. ax ti 8a kano...? an kano simera ena test 8a piasei lete>??????

Δημοσίευση

Γεια και απο εμένα, εγώ θα σου πω να μην αγχώνεσαι με τα κιλά σου γιατί κάθε αυξομείωση βάρους δυσκολεύει και τη σύλληψη. Εγώ έμεινα έγκυος 88 κιλά και μπορώ να σου πώ οτι ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και προπαντός ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...