Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@Antonia2 καλημέρα καλή μου!!!! Χαίρομαι πολύ με τα νέα σας. Φαντάζομαι τώρα οι μπουμπούκες σας θα κάνουν πάρτι στην κοιλίτσα σου. Εμένα με κλωτσάει ακατάπαυστα όλη μέρα και ηρεμεί όταν ξαπλώνω, οπότε καλό αυτό που συγχρονιζόμαστε 😆

Από πράγματα και εμείς έχουμε να πάρουμε πολλά ακόμα αλλά είπαμε με το μαλακό γιατί όπως θα διαπιστώσατε και εσείς είναι όλα πανάκριβα. Περιμένουμε να μας δώσουν και διάφορα, κούνια, ρούχα, ριλάξ και καθισματάκι αυτοκινήτου. Γενικά δεν θέλει υπερβολές γιατί όπως είπες και εσύ μεγαλώνουν γρήγορα και θα πάνε χαμένα τα περισσότερα. Εγώ έδωσα πολύ βάση στον αποστειρωτή και στα μπουκάλια όπου πήρα έξι και όσο το σκέφτομαι λέω μήπως ήταν υπερβολή. Επίσης, στο καρότσι που επιλέξαμε, ένα σχετικά οικονομικό αλλά με πολύ καλές προδιαγραφές και στο λίκνο το οποίο μετέπειτα γίνεται πάρκο. Από ρούχα δεν πήρα πολλά, ίσα ίσα να μας φανεί πως πήραμε τα πρώτα της.

Εγώ αύριο έχω την καμπύλη ζαχάρου και λογικά την άλλη εβδομάδα θα πάμε και για υπέρηχο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Antonia2 καλημέρα Αντωνία σήμερα είχα τελικά ραντεβού το είχα αλλάξει γιατί είχα άρρωστα τ παιδιά.

Όλα καλά μεγαλώνει το μωρό κ έχουμε ραντεβού τις επόμενες μέρες με τον εμβρυολογο κ τον παιδοκαρδιολογο (θα με πάρουν τηλ σήμερα για την ώρα κ την ημέρα). ❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...