Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλημέρα 😊

στην β επιπέδου εξετάζεται αναλυτικά η θέση του πλακούντα. Όσο μεγαλώνει η μήτρα τόσο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ανεβαίνει κ ο πλακούντας ( γενικά τα ποσοστά είναι της τάξεως του 80-90% άρα είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που δν θα ανεβεί) 

θελουμε περίπου 3εκ απόσταση του πλακούντα από τον τράχηλο. Ακόμα κ στον 9ο μπορεί να ανεβεί. Είναι κάτι που ελέγχει ο γιατρός σε κάθε ραντεβού αν εντοπιστεί κάποιο θέμα (βέβαια μέχρι τότε παρατηρείται συνήθως μια σταδιακή μετακίνηση που προμηνύει ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα) 😊

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, έχεις ακούσει να ανεβαίνει και στον 9ο? Αισιόδοξο αυτό, έχω κάνει και την β επιπέδου που έδειξε 1.5 εκατοστό από τον τράχηλο, τώρα είμαι 30η εβδομάδα αλλά πάλι ήταν χαμηλά. Δεν με ενοχλεί, όπως είπα και στον γιατρό, να κάνω καισαρική, το μωρό να είναι καλά, απλά αναρωτιέμαι αν έχω πιθανότητες για φυσιολογικό τοκετό. Είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μιας φίλης που πήγαμε μαζί στο ραντεβού της και μου είπε ότι δεν θα ανέβει πολύ, αλλά μετά ξέχασα να ρωτήσω και τον δικό μου. Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας όσες έχετε και με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η Ti.Di. είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, έχεις ακούσει να ανεβαίνει και στον 9ο? Αισιόδοξο αυτό, έχω κάνει και την β επιπέδου που έδειξε 1.5 εκατοστό από τον τράχηλο, τώρα είμαι 30η εβδομάδα αλλά πάλι ήταν χαμηλά. Δεν με ενοχλεί, όπως είπα και στον γιατρό, να κάνω καισαρική, το μωρό να είναι καλά, απλά αναρωτιέμαι αν έχω πιθανότητες για φυσιολογικό τοκετό. Είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μιας φίλης που πήγαμε μαζί στο ραντεβού της και μου είπε ότι δεν θα ανέβει πολύ, αλλά μετά ξέχασα να ρωτήσω και τον δικό μου. Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας όσες έχετε και με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια! 

Γενικά οι γιατροί για να είναι πιο ρεαλιστικοί όπως είπα θέλουν να βλέπουν μια σταδιακή μετακίνηση όσο προχωράει ο καιρός 

πάντως είσαι στο 1.5 δεν αποκλείεται να ανεβεί κι άλλο (έχεις ακόμα δρόμο) 

απο εκεί κ πέρα εξαρτάται τον γιατρό στα πόσα εκατοστά ακριβώς θα σου προτείνει φυσιολογικό ή καισαρική. 😊

με το καλό κ σε σένα ❤️❤️❤️

Τι ωραία νέα @Xrisa95 μου και τι ωραια τεχνολογία!!!Εδώ εμείς ακόμη βασανιζόμαστε από τη ζέστη,είναι η πρώτη χρονιά που δεν αντέχω το καλοκαίρι για ευνόητους λόγους!!

Εγώ έχω σε 2 μέρες υπέρηχο κι ανυπομονώ,εδώ και 2-3 μέρες νιώθω κάτι ενοχλήσεις χαμηλά στο πλάι είναι σαν σκουντήγματα αλλά δε το λες κι ευχάριστο!

Μπορεί να είναι το μωρό?

Μέχρι πριν λίγες μέρες το ένιωθα σαν γαργαλητο.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenaki_ είπε:

Τι ωραία νέα @Xrisa95 μου και τι ωραια τεχνολογία!!!Εδώ εμείς ακόμη βασανιζόμαστε από τη ζέστη,είναι η πρώτη χρονιά που δεν αντέχω το καλοκαίρι για ευνόητους λόγους!!

Εγώ έχω σε 2 μέρες υπέρηχο κι ανυπομονώ,εδώ και 2-3 μέρες νιώθω κάτι ενοχλήσεις χαμηλά στο πλάι είναι σαν σκουντήγματα αλλά δε το λες κι ευχάριστο!

Μπορεί να είναι το μωρό?

Μέχρι πριν λίγες μέρες το ένιωθα σαν γαργαλητο.

Γεια σου Ελενακι με το καλό η επίσκεψη στο γιατρό ❤️❤️❤️

τίποτα δν είναι οι 2 μέρες, μια ανάσα μόνο! 😌

όταν λες δν είναι ευχάριστο εννοείς σε πονάει; Συνήθως όταν είναι έτσι κάπως οξύς ο πόνος κτλ μάλλον είναι το εντερικές ενοχλήσεις. 

Κορίτσια έχετε στο μυαλό σας πότε θα αρχίσετε τις αγορες; Θα σας δώσουν πράγματα ή θα χρειαστεί να τα παρετε όλα καινούργια; 😊☺️😅

στις On 4/9/2024 at 3:48 ΜΜ, ο/η Antonia2 είπε:

Χρυσα μου πεταγομαι κι εγω γιατί πήρα κι εγω σερπαφαρ για 2 μηνες μηπως μας βοηθησει πριν την εξωσωματικη..

1 φορα το Δεκεμβριο οπου προσπαθησαμε με δικες μας επαφες για το θαυμα μας και 1 φορα τον Ιανουαριο οπου καναμε σπερματεγχυση (γτ τη χρειαζομασταν ετσι κι αλλιως για το φακελο της Επιτροπής εξωσωματικης..) σ εμας δυστυχως δεν ειχε αποτελεσμα...

απο εκει και περα δεν ξαναπηρα γτ ηθελα ο οργανισμός μου να ηρεμησει μιας και συντομα θα έκανα διεγερση για την ivf..

αυτο που ειχα διαβασει ειναι ότι επιτρεπεται έως 3 μηνες συνεχομενα... γτ μετα αυξανεται ο κινδυνος για καρκινο ωοθηκων... ο γιατρος βεβαια (ουτε απ εξω δεν θελω να περναω απλα πηγαμε σε αυτον γτ συνεργαζοταν με πιο οικονομικα ιδιωτικα μαιευτηρια και χρεωνε τη σπερματεγχυση τα μισα χρηματα απο τον δικο μου [δεν την πιστευαμε σαν διαδικασια και για την επιτροπη την καναμε οπως ειπα και πιο πανω]) μου ειπε οτι μπορω μεχρι 6 μηνες σερι να τα παρω... μπορει και να ειναι ετσι αλλα δεν μ αρεσει να αυξανω το ρισκο και ειδικα οταν αφορα την υγεια...

ευχομαι η αδερφη σου να πιασει συντομα παιδακι και να ζησει ολο αυτο το μαγικο ταξιδι που ζουμε τους τελευταιους μηνες εμεις!!!🥰❤️🙏🧿

Κορίτσι μου τώρα είδα αυτό το μνμ! Έκανα πίσω πίσω να δω μήπως μας έχει γράψει κάποιο Κορίτσι που είναι δοκιμαστικό μέλος ☺️

σ ευχαριστώ για την κατάθεση της εμπειρίας σου! Εγώ εδώ δν έχω ιδέα πόσους μήνες σερί τα δίνουν (4 είναι σίγουρα). Ας κάνουν ότι επιθυμούν καλύτερα σαν ζευγάρι (εγώ αυτό που της ευχήθηκα είναι να έρθει όταν είναι για να μείνει, γιατί παρότι εγώ δν έχω κάποια αποβολή μέσα από το φόρουμ κ τις ομάδες έχω συναισθανθεί τις γυναίκες που έχουν βιώσει απώλεια άρα καλύτερα της είπα να αργήσει αλλά να έρθει για να μείνει παρά να βιώσει κάποια απώλεια) 🙏🏼

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Γεια σου Ελενακι με το καλό η επίσκεψη στο γιατρό ❤️❤️❤️

τίποτα δν είναι οι 2 μέρες, μια ανάσα μόνο! 😌

όταν λες δν είναι ευχάριστο εννοείς σε πονάει; Συνήθως όταν είναι έτσι κάπως οξύς ο πόνος κτλ μάλλον είναι το εντερικές ενοχλήσεις. 

Δεν είναι οξύς πόνος είναι σαν έντονη στιγμιαία ενόχληση!!Σ'εχουμε κάνει γιατρό της παρέας!!!Εγώ 1-2 ρουχαλακια έχω πάρει μόνο κι έχουν αρχίσει να μου δίνουν διάφορα.Περιπιυ Νοέμβρη λέω να ψωνίσω!

στις On 9/9/2024 at 10:41 ΜΜ, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου άργησα  ν μπω! Μόλις κοίμισα το γιο μου κ πάω για την κόρη ☺️

όλα καλά πολύ μεγάλο πάλι θα μας βγει (όλα μεγάλα θα βγουν το έχω πάρει απόφαση πια 😂😂😂) ίσως το πιο μεγάλο κ από τα τρία απ ότι μου είπε ο γιατρός.  

ο γιατρός έχει κ 4d έγχρωμο άρα μας έδωσε κ από αυτό φωτό. 
Ζητησα σίδηρο γιατί δν τρέφομαι καλά 

σ ένα μήνα πάλι ραντεβού θα κλείσω κ για β επιπέδου εκείνος μου είπε δν χρειάζεται αλλά εγώ θα πάω όπως έκανα κ στα άλλα παιδιά. Ντόπλερ δεν θα κάνω αν δν είναι υπάρχει λόγος (δν είχα κάνει ούτε στο δεύτερο παιδί γατί δεν είναι υποχρεωτικό ούτε στην Ελλάδα το ντόπλερ. Στο πρώτο είχα κάνει γιατί είχα αντίσταση στις μητριαιες αρτηρίες) 

ο γιατρός έχει πολύ καλό υπέρηχο άρα θα δούμε από εκεί τις αρτηρίες όπως και στα άλλα ☺️ 

Φτάσαμε στα μισά κ δν το έχω πάρει χαμπάρι πραγματικά 🤷🏼‍♀️ 

εδώ επιτέλους έβγαλε κρύο (μέγιστη 13-14-15 βαθμούς ) 🥶🌧️💨🌬️ 

μ αρέσει γενικά που υπάρχουν κ οι 4 εποχές ☺️ είχαμε κ καλοκαίρι είχαμε κ το φθινοπωρο με 20αρια  (κ τώρα το 15 φθινόπωρο είναι γιατί το χειμώνα έχουμε μείον κ χιόνι) 

Γράψτε τα νέα σας κ εσείς κορίτσια ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

τελεια νέα χρυσά μου!❤️❤️

τα αλλά σου μωράκια ποσο είχαν βγει ;; θυμαμαι είχες πει κάποια στιγμή αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει.. 

την β επιπέδου ο γιατρός σου πρότεινε να μην την κανεις επειδή εχει ο ίδιος πολυ καλα μηχανήματα ;;;

πολυ ζηλεύουμε που εκει έχετε ολες τις εποχές 😍🤗 εμεις εδω όλο τον χρονο μια εποχή έχουμε !🤣😭

εγω έχω 3 μερες που νιωθω γουργούριτα όταν είμαι ηρεμη ξαπλωμένη και αναρωτιέμαι αν είναι το μωρακι παντως με το έντερο δεν μοιάζει καθόλου! ανυπομονώ να ξαναπαμε κ μεις γιατρο την άλλη βδομαδα!🩵❤️ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenaki_ είπε:

Δεν είναι οξύς πόνος είναι σαν έντονη στιγμιαία ενόχληση!!Σ'εχουμε κάνει γιατρό της παρέας!!!Εγώ 1-2 ρουχαλακια έχω πάρει μόνο κι έχουν αρχίσει να μου δίνουν διάφορα.Περιπιυ Νοέμβρη λέω να ψωνίσω!

κοριτσι μου ισως να είναι και η μήτρα ή οι μυεις που κανουν στρετς και προσπαθούν να ανοιξουν για να γινει χώρος! εγω πριν 2 εβδομάδες είχα πολλες στιγμιαίες ενοχλήσεις και καταλαβα ότι εν τέλη ήταν από τους μυεις μ γιατι με χτύπαγε και στο ποδι! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Κορίτσια έχετε στο μυαλό σας πότε θα αρχίσετε τις αγορες; Θα σας δώσουν πράγματα ή θα χρειαστεί να τα παρετε όλα καινούργια; 😊☺️😅

αχ ανυπομωνω να ξεκινήσουν τα ψωνια !!!😍🤗☺️

ακομα συγκρατιέμαι όσο μπορω μονο 1-2 φορμάκια έχουμε παρει και αυτά εντελώς τυχαια. θελω σίγουρα να αγοράσω καινούργια ρουχαλάκια μιας και είναι το πρωτο μας μωρακι!!

έχουμε τα βασικα κούνια, λίκνο, καρότσια, ριλαξ, πάρκοκρεβατο οποτε δεν θα ξοδευτω να παρω καινούργια αφού είναι σε άριστη κατάσταση. θα πάρουμε οπωσδήποτε καινουργιο καθισματάκι αμαξιού (έχω βάλει στο ματι το καινουργιο της maxi cosi το ειδα στη λαπεν και μου άρεσαν οι προδιαγραφές του και ο σχεδιασμός του, είναι από τα καινούργια που με ένα κουμπι ξαπλώνουν και μπορείς να αφήνεις το μωρακι για περισσότερη ωρα μέσα σε αυτο !).

τωρα από ρουχαλάκια περιμενω να δω τι θα μας δώσουν (γενικα είμαστε κοριτσοοικογενεια παντως οποτε δεν έχουμε και πολλα αγοριστικα!😅) και σκεφτομαι σιγα σιγα να αρχίσω να παιρνω… λιγο με τς νούμερα διχάζομαι γιατι δεν ξερω αν θα πρέπει να αγοράσω περισσότερα 56 εκ ή να πάω κατευθείαν στα 62 εκ;; δεν ξερω εσυ θα μπορείς σίγουρα να μας βοηθήσεις σε αυτο!

γενικα από όσα έχω δει μαλλον θα κανω τις περισσότερες αγορές από h&m μιας κ ονλαιν έχουν τεραστια ποικιλία, πολυ καλές τιμές  και τα περισσότερα είναι ή 95% ή 100% οργανικό βαμβάκι 

εσυ χρυσά μου φαντάζομαι θα εχεις τα παντα και ρουχαλάκια μιας και μας εχεις πει ότι το αγοράκι σου είναι μωρακι μαρτίου!🩵

Καλημέρα κορίτσια!! @Xrisa95 κορίτσι μου αυτός ο καιρός είναι ο αγαπημένος μου!! Θέλω φθινόπωρο για πάντα 😁 αλλά στην Ελλάδα έχουμε καλοκαίρι για πάντα!!

@Antonia2 κορίτσι μου σήμερα έχεις ραντεβού να δεις τα μωράκια σου σωστά? Φαντάζομαι το απόγευμα θα πας! Μη μας ξεχάσεις..

Όσο για της αγορές κορίτσια εγώ είμαι η τελευταία που έκανα παιδί οπότε από ρούχα θα έχω αρκετά αλλά δεν έχω τίποτα άλλο!! Καρότσι αυγό κρεβάτι όλα αυτά δεν θα τα έχω μιας και η αδελφή μου γεννάει το 3ο της τον επόμενο μήνα και η αδελφή του άντρα μου τα έχει σε άθλια κατάσταση 😅 οπότε θα πάμε για καινούργια! Εγώ εννοείται δεν έχω αγοράσει τίποτα γιατί είναι συγκεκριμένη αλλά η μάνα μου στη Γερμανία έχει πάρει ένα σωρό ρουχαλακια... Πάντως αυτό που σκέφτομαι να αγοράσω άμεσα είναι ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης για τον ύπνο γιατί έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι!! Την τελευταία εβδομάδα η κοιλιά πετάχτηκε αρκετά 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Το μωράκι θα το νιώθεις πιο απαλά στην αρχή ακόμα κ κλωτσιά δυνατή να δώσει σ αυτές τις εβδομάδες  δν είναι σαν ενόχληση άρα πιστεύω είναι κάτι άλλο ☺️ όντως μπορεί να μεγαλώνει η μήτρα κ μετακινούνται και τα όργανα 😬

εχει κ Black Friday όποτε μπορεί να βρείτε κ εκπτώσεις που να συμφέρουν εδώ κάνουν πολύ καλές εκπτώσεις 😊

στις πριν 8 ώρες, ο/η elenitsa2. είπε:

κοριτσι μου ισως να είναι και η μήτρα ή οι μυεις που κανουν στρετς και προσπαθούν να ανοιξουν για να γινει χώρος! εγω πριν 2 εβδομάδες είχα πολλες στιγμιαίες ενοχλήσεις και καταλαβα ότι εν τέλη ήταν από τους μυεις μ γιατι με χτύπαγε και στο ποδι! 

Πολύ πιθανόν!!

Κάθομαι και 8 ώρες σε μια καρέκλα λόγω δουλειάς κι έχει αρχίσει κ με ενοχλεί η μέση μου.

Μάλλον κάτι τέτοιο είναι,θα μιλήσω και με τον γιατρό αύριο!!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Το μωράκι θα το νιώθεις πιο απαλά στην αρχή ακόμα κ κλωτσιά δυνατή να δώσει σ αυτές τις εβδομάδες  δν είναι σαν ενόχληση άρα πιστεύω είναι κάτι άλλο ☺️ όντως μπορεί να μεγαλώνει η μήτρα κ μετακινούνται και τα όργανα 😬

εχει κ Black Friday όποτε μπορεί να βρείτε κ εκπτώσεις που να συμφέρουν εδώ κάνουν πολύ καλές εκπτώσεις 😊

Ναι θεωρητικά έχει 10ημερο προσφορών τότε, αλλά ξέρεις πως είναι οι προσφορές στην Ελλάδα!!😛Το δωμάτιο λέω να μη το ετοιμάσω ακόμα εφόσον θα κοιμάται μαζί μας το πρώτο καιρό,ποια είναι η γνώμη σου?Πότε ξεκινάει να το χρειάζεται??

τελεια νέα χρυσά μου!❤️❤️

τα αλλά σου μωράκια ποσο είχαν βγει ;; θυμαμαι είχες πει κάποια στιγμή αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει.. 

την β επιπέδου ο γιατρός σου πρότεινε να μην την κανεις επειδή εχει ο ίδιος πολυ καλα μηχανήματα ;;;

πολυ ζηλεύουμε που εκει έχετε ολες τις εποχές 😍🤗 εμεις εδω όλο τον χρονο μια εποχή έχουμε !🤣😭

εγω έχω 3 μερες που νιωθω γουργούριτα όταν είμαι ηρεμη ξαπλωμένη και αναρωτιέμαι αν είναι το μωρακι παντως με το έντερο δεν μοιάζει καθόλου! ανυπομονώ να ξαναπαμε κ μεις γιατρο την άλλη βδομαδα!🩵❤️ 

Είχαν βγει 3.5 το κοριτσάκι μου κ 3.9 το αγόρι 

αλλα ψηλά επίσης πάνω από 53εκ κ τ δυο. 

εδω δν είναι υποχρεωτικές οι εξετάσεις α, β επιπέδου και ντόπλερ αλλά κάνουν δωρεάν Νιπτ κ κοιτάει αναλυτικά ο γιατρός τι συμβαίνει. 
βέβαια η ακρίβεια του υπερήχου του εμβρυολογου είναι πολύ καλύτερη (κ έχουν κ την εξειδίκευση) 

ο γιατρός μου αφού κάναμε κ Νιπτ μου είχε πει εξαρχής ότι δν βλέπει τίποτα ανησυχητικό άρα αν θέλω να μην κάνω α και β επιπέδου εφόσον κ η Νιπτ βγήκε εξαιρετική. Εγώ όμως επειδή κρατάω αρχείο κ τις θεωρώ σημαντικές εξετάσεις έστω κ αν ξέρω ότι είναι υγιές το μωρό, τις κάνω. 

ο γιατρός σε κάθε ραντεβού μου ελέγχει πλακούντα, ροές, τράχηλο κτλ άρα ντοπλερ θα κάνω μόνο αν κριθεί απαραίτητο οπώς είχα κάνει κ στην Ελλάδα 😊

μπορει να είναι το μωράκι ❤️ εγώ πάντα το ένιωθα σαν ελαφριά κλωτσιά/χτυπημα δλδ δν γινόταν να το μπερδέψεις! Έχω κ εγώ αυτά γουργουρητα αλλά δεν δίνω βάση σ αυτά γιατί νιώθω κ ξέρω ξεκάθαρα πως είναι το μωράκι. Εσένα επειδή είναι κ το πρώτο μπορεί να είναι το μωρό αφού είναι κ η πρώτη σου εμπειρία! Στο δεύτερο θα γνωρίζεις κ εσύ την διαφορά ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ να το παρατηρείς όμως κ σύντομα θα είσαι σίγουρη αν είναι! 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Ναι θεωρητικά έχει 10ημερο προσφορών τότε, αλλά ξέρεις πως είναι οι προσφορές στην Ελλάδα!!😛Το δωμάτιο λέω να μη το ετοιμάσω ακόμα εφόσον θα κοιμάται μαζί μας το πρώτο καιρό,ποια είναι η γνώμη σου?Πότε ξεκινάει να το χρειάζεται??

Εγώ ποτέ δεν έκανα βρεφικό δωμάτιο! Έκανα παιδικό δωμάτιο! 

Είμαι υπέρ της συγκοίμισης , αυτό ακολουθούμε σαν οικογένεια όποτε έχω ένα χαμηλό κρεβάτι 2.20 σε μάκρος κ κοιμάμαι εγώ ο άντρας μου κ ο γιος μου 

η κόρη μου στα 4 πήγε στο δωμάτιο της (πιο πριν κοιμόταν με εμάς) 

δν το βρήκα χρηστικό το βρεφικό γιατί ήδη από ενός τα παιδιά μου είχαν ανάγκη το χώρο τους για δραστηριότητες. 

ομως εξαρτάται την κάθε οικογένεια! 
εγω θα έλεγα από την εμπειρία μου να πάρετε τα βασικα αλλά να δείτε στην πορεία τι θα χρησιμοποιήσετε γιατί στην αρχή αγοράζουμε πολλά που δεν μας βολεύουν εν τέλη κ πάνε χαμένα τα λεφτά ενώ θα μπορούσαν να επενδυθούν κάπου καλύτερα 😊

πχ κούνια δν χρησιμοποίησα ποτέ αν κ ευτυχώς μου είχαν δώσει κ δν την αγόρασα (αλλά την έδωσα πίσω) 

αλλαξιερα το έπιπλο δεν με βόλεψε γιατί το άλλαζα το μωρό στο μπάνιο κ πήρα αλλαξιερα με μπανιέρα που έχει ενσωματωμένο 

διάφορα τέτοια 😊

Τώρα για τα ρουχαλάκια που λέτε κορίτσια μου εγώ επειδή ήξερα οτι θα έχω μεγάλα παιδάκια δν πήρα μικρό νούμερο (δυο-τρία ίσα ίσα) πήρα το 62 

ευτυχώς έχω τα πάντα από το δεύτερο γιο μου που γεννήθηκε Μάρτιο κ ταιριάζουν απόλυτα 😊 κ από αντικείμενα τα έχω όλα (ότι είχα κ στα άλλα θα κρατήσω δεν χαλάνε κ εύκολα αυτά! ) γενικά εγώ πρακτικά χρειάστηκα πολύ λίγα πράγματα (αλλαξιέρα, φωλιά αντί για λίκνο γιατί θήλαζα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου κ έβαλα κάγκελο για ασφάλεια οταν είχα κ άλλο παιδί στο κρεβάτι, καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου που ξαπλώνει γιατί το αυγό δν συστήνεται για πολύ ώρα, εργονομικό μαρσιπο που με έχει σώσει, ριλαξ που κουνιέται κ έχει δόνηση, γυμναστήριο πήρα ένα απλό ξύλινο λιτό για να μην υπάρχει διάσπαση προσοχής με μοντεσορριανα μομπιλο όχι κάτι υπερβολικό) 

αν θυμηθώ κάτι άλλο θα το γράψω για τα αντικείμενα ☺️

αχ ανυπομωνω να ξεκινήσουν τα ψωνια !!!😍🤗☺️

ακομα συγκρατιέμαι όσο μπορω μονο 1-2 φορμάκια έχουμε παρει και αυτά εντελώς τυχαια. θελω σίγουρα να αγοράσω καινούργια ρουχαλάκια μιας και είναι το πρωτο μας μωρακι!!

έχουμε τα βασικα κούνια, λίκνο, καρότσια, ριλαξ, πάρκοκρεβατο οποτε δεν θα ξοδευτω να παρω καινούργια αφού είναι σε άριστη κατάσταση. θα πάρουμε οπωσδήποτε καινουργιο καθισματάκι αμαξιού (έχω βάλει στο ματι το καινουργιο της maxi cosi το ειδα στη λαπεν και μου άρεσαν οι προδιαγραφές του και ο σχεδιασμός του, είναι από τα καινούργια που με ένα κουμπι ξαπλώνουν και μπορείς να αφήνεις το μωρακι για περισσότερη ωρα μέσα σε αυτο !).

τωρα από ρουχαλάκια περιμενω να δω τι θα μας δώσουν (γενικα είμαστε κοριτσοοικογενεια παντως οποτε δεν έχουμε και πολλα αγοριστικα!😅) και σκεφτομαι σιγα σιγα να αρχίσω να παιρνω… λιγο με τς νούμερα διχάζομαι γιατι δεν ξερω αν θα πρέπει να αγοράσω περισσότερα 56 εκ ή να πάω κατευθείαν στα 62 εκ;; δεν ξερω εσυ θα μπορείς σίγουρα να μας βοηθήσεις σε αυτο!

γενικα από όσα έχω δει μαλλον θα κανω τις περισσότερες αγορές από h&m μιας κ ονλαιν έχουν τεραστια ποικιλία, πολυ καλές τιμές  και τα περισσότερα είναι ή 95% ή 100% οργανικό βαμβάκι 

εσυ χρυσά μου φαντάζομαι θα εχεις τα παντα και ρουχαλάκια μιας και μας εχεις πει ότι το αγοράκι σου είναι μωρακι μαρτίου!🩵

Στα hm γενικά έχουν φαρδιά γραμμή γενικά όπως κ στα Ζάρα 

Άρα μπορείς πχ να πάρεις 5 φορμάκια (56) κ 5 (62) 

σου λέω ένα παράδειγμα 😊

εγω είχα γενικά πολλά φορμάκια για αρχή (62 για να βγάλουν λίγο καιρό) γιατί δν μπορούσα κ με άλλα παιδιά ειδικά στο σπίτι ν βάζω συνέχεια πλυντήριο. 
αλλα ο γιος μου ήδη τον πρώτο μήνα είχε φτάσει 62 εκ άρα δν τα φορέσαμε πολύ (έτσι μας πάει μέχρι τώρα όμως αρα δν είναι κ το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα 😂

αν ένα μωράκι έχει κ βάρος κ ύψος τότε κ 60εκ να είναι δν θα του κάνει το 62. Θα το δείτε κ στην πράξη γι αυτό λέω οχι πολλά τεμάχια μικρά νούμερα γιατί γρήγορα θα χρειαστεί να ξανά πάρετε (μπορεί κ το δικό σας μωράκι να μεγαλώνει έτσι γρηγορα) 

αυτο που έκανα ήταν να πάρω 1-2 ρουχαλάκια από κάθε μαγαζί για να συγκρίνω φόρμα κ μέγεθος γιατί διαφέρουν από μαγαζί σε μαγαζί. 

Είναι ευκαιρία μέχρι να κάνετε τα ψώνια, να κάνετε έρευνα αγοράς 😊 έτσι όταν βγει κάποια έκπτωση σ αυτό που θέλετε να το χτυπήσετε για να μην μαζευτούνε όλα τα έξοδα στο τέλος (βάλε έξοδα γεννάς-γιατρού βάλε κ μωρουδιακά πέφτουν πολλά) 😬

Ήμουν  η βασίλισσα των εκπτώσεων κορίτσια όσο ήμουν Ελλάδα αλλά δν γίνεται κ αλλιώς είναι πολλά τα έξοδα εκεί 😂😂 

στις πριν 21 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Γενικά οι γιατροί για να είναι πιο ρεαλιστικοί όπως είπα θέλουν να βλέπουν μια σταδιακή μετακίνηση όσο προχωράει ο καιρός 

πάντως είσαι στο 1.5 δεν αποκλείεται να ανεβεί κι άλλο (έχεις ακόμα δρόμο) 

απο εκεί κ πέρα εξαρτάται τον γιατρό στα πόσα εκατοστά ακριβώς θα σου προτείνει φυσιολογικό ή καισαρική. 😊

με το καλό κ σε σένα ❤️❤️❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και πάλι! Λόγω κοντού τραχήλου δεν ξέρω αν θα προλάβει να ανέβει και πολύ, αποκλείεται δλδ να φτάσω ακόμα και την 38 η εβδομάδα, αλλά επειδή ο γιατρός αποφεύγει τις καισαρικές, ξέρω ότι θα κάνει μόνο αν κρίνει ότι είναι απαραίτητο, απλά αναρωτιόμουν αν όντως υπάρχει περιθώριο να ανέβει τόσο αργά. 

Καλή συνέχεια σε όλες μας κορίτσια, με το καλό όλα τα μωράκια 😍

στις Just now, ο/η Ti.Di. είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και πάλι! Λόγω κοντού τραχήλου δεν ξέρω αν θα προλάβει να ανέβει και πολύ, αποκλείεται δλδ να φτάσω ακόμα και την 38 η εβδομάδα, αλλά επειδή ο γιατρός αποφεύγει τις καισαρικές, ξέρω ότι θα κάνει μόνο αν κρίνει ότι είναι απαραίτητο, απλά αναρωτιόμουν αν όντως υπάρχει περιθώριο να ανέβει τόσο αργά. 

Καλή συνέχεια σε όλες μας κορίτσια, με το καλό όλα τα μωράκια 😍

Οκ κατάλαβα στην περίπτωση σου συνηγορούν κ άλλοι παράγοντες 😊❤️ εύχομαι να φτάσατε όσο πιο μακριά γίνεται! Αλλά πλέον η ιατρική έχει προοδεύσει τόσο πολύ που κ πριν τις 38 εβδ να γεννηθεί το μωράκι θα έχει την φροντίδα που πρέπει για να δυναμώσει ❤️

με το καλό εύχομαι κ σε σένα! 

Ναι ναι, μέρα με την μέρα το πάμε γενικότερα, αλλά δεν αγχώνομαι τόσο πια, γιατί πέρασα την 28η εβδομάδα που ξέρω ότι και να γεννηθεί από εδώ και πέρα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα το μωρό, οπότε δόξα τω Θεώ λέω, και περιμένω να πιάνω τα επόμενα μαξιλαράκια. Ευχαριστώ και πάλι!

στις πριν 13 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω να παίρνω κανένα ρουχαλακια μετά τη β επιπέδου και για τα πιο μεγάλα έξοδα καρότσι έπιπλα κλπα λέω να περιμένω black Friday τέλη Νοέμβρη μπας και πετύχουμε καμία έκπτωση...έχουμε κάποιους φίλους που μπορούν να μας δώσουν κάποια πράγματα αλλά γενικά θα θελα να πάρω τα περισσότερα εγώ γιατί πάντα το ονειρευόμουν αυτό😛

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...