Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Annoula1995 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω...έχει αρχίσει καμία να νιώθει το μωρό;;εγώ σήμερα έκλεισα 15η εβδομάδα...και από την προηγούμενη κάποιες φορές νιώθω κάτι πολύ ελαφριά σαν γουργουρητα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι τ έντερο η το μωρό...αλλά τις τελευταίες μέρες τα νιώθω καθημερινά αρκετές φορές μέσα στη μέρα αλλά πρπει να είμαι ήρεμη και να παρατηρώ. Κοιλιά Έντο μεταξύ ακόμα άφαντη...μόνο ένα φουσκωμα και αυτό το βραδυ

Γεια σου Άννα εγώ όταν ένιωθα κ νιώθω γουργουρητό ήταν κ είναι το έντερο 100%! Το μωράκια μου εγώ τα νιώθω πραγματικά σαν απαλό πολύ απαλό χτύπημα στην αρχη, σαν κάτι στιγμαιο αλλά δν μπορώ να περιγράψω ακριβώς την αίσθηση. Σαν να σε ακουμπάει εκείνη την ώρα κάτι. 
στην αρχή κ εγώ νόμιζα ότι ήταν το μωρό αλλά ήταν το έντερο αυτό το γουργουρητό που έχει κ λίγη διάρκεια κάποια δευτερόλεπτα ενώ σ μένα τα μωράκια ήταν στιγμιαία στην αρχή η αίσθηση. 
Όμως κάθε γυναίκα είναι διαφορετική ίσως να είναι το μωρακι όπως κ να χει σε λίγο καιρό θα το νιώθεις με σιγουριά ❤️❤️❤️❤️❤️

εξαρτάται κ η θεση του πλακούντα! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 3 ώρες, ο/η Annoula1995 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω...έχει αρχίσει καμία να νιώθει το μωρό;;εγώ σήμερα έκλεισα 15η εβδομάδα...και από την προηγούμενη κάποιες φορές νιώθω κάτι πολύ ελαφριά σαν γουργουρητα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι τ έντερο η το μωρό...αλλά τις τελευταίες μέρες τα νιώθω καθημερινά αρκετές φορές μέσα στη μέρα αλλά πρπει να είμαι ήρεμη και να παρατηρώ. Κοιλιά Έντο μεταξύ ακόμα άφαντη...μόνο ένα φουσκωμα και αυτό το βραδυ

Κοριτσι μου εγω ειμαι μονο 12+2 οποτε δε μπορω να σε βοηθησω..

Ωστοσο οταν ξεχωρισεις τι ειναι, πες μας κι εμας!!! 🥰😘

Καλημέρα κορίτσια. Όλα καλά με το ραντεβού μας εχθές, είδαμε το ζουζούνι, έχει μεγαλώσει πολύ. Το μετρήσαμε και ακούσαμε και την πολλή δυνατή καρδούλα του. Το φύλο δυστυχώς δεν το είδαμε γιατί καθόταν στο πλάι, αλλά δεν πειράζει. Εξακολουθεί να έχει μεγάλη κοιλιά🤣

Επίσης ρωτήσαμε τον γιατρό για τις τιμές του τοκετού και μας είπε πως πέρα από την τιμή του νοσοκομείου που μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το τι δωμάτιο θα διαλέξουμε ή με ποιον τρόπο θα γεννήσουμε,  εκείνος θέλει 1.400 €, στην οποία τιμή θα συμπεριλαμβάνεται και η αμοιβή της μαίας. Το δωμάτιο κατά προσέγγιση θα κοστίσει γύρω στα 2.000 €. Εσείς θεωρείτε πως είναι πολλά???

στις On 18/8/2024 at 8:47 ΜΜ, ο/η Emma1 είπε:

@Antonia2 Δόξα το θεό στην αυχενική μου είπε η γιατρός οτί είναι άψογα όλα ,τώρα περιμένουμε και την pappA για την συνεκτίμηση -ΠΗΤ 01/03/2025. Καλή Επιτυχία και σε εσένα και τα κορίτσια που είναι εδώ κοντά!

Καλημερα Εμμα!!! ☀️❤️

Τι ωραια νεα!!! 😁😁 μπραβο!!!! Ετσι ομορφα να συνεχισουν ολα μεχρι το τελος!!! 🥰🥰🥰 πηρατε τα αποτελεσματα απ τις αιματολογικες;;

Να φανταστω φυλο δν ειδατε ε;;

Ευχαριστω κοριτσι μου!! 🫶 μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!!🙏❤️🧿🤰

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Όλα καλά με το ραντεβού μας εχθές, είδαμε το ζουζούνι, έχει μεγαλώσει πολύ. Το μετρήσαμε και ακούσαμε και την πολλή δυνατή καρδούλα του. Το φύλο δυστυχώς δεν το είδαμε γιατί καθόταν στο πλάι, αλλά δεν πειράζει. Εξακολουθεί να έχει μεγάλη κοιλιά🤣

Επίσης ρωτήσαμε τον γιατρό για τις τιμές του τοκετού και μας είπε πως πέρα από την τιμή του νοσοκομείου που μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το τι δωμάτιο θα διαλέξουμε ή με ποιον τρόπο θα γεννήσουμε,  εκείνος θέλει 1.400 €, στην οποία τιμή θα συμπεριλαμβάνεται και η αμοιβή της μαίας. Το δωμάτιο κατά προσέγγιση θα κοστίσει γύρω στα 2.000 €. Εσείς θεωρείτε πως είναι πολλά???

Καλημερα Λευκη μου!! ☀️🥰

Μπραβοοο!!! Μεγαλωνει το μωρουλι κ θεριευει!!! ❤️❤️❤️ χαχαχα κλαιω μ την κοιλιτσα!!! Σε μια φιλη ελεγε το ιδιο ο γυναικολογος της κ τλκ ηταν π ετρωγε καθημερινα καρπουζι 😂😂 εχει λεει πολλη ζαχαρη...

Δν εχουμε ρωτησει το δικο μας γ χρηματα, ειπαμε μετα την αυχενικη αν ειναι ολα καλα...

Απο φιλες μου π ξερω, νομιζω ειναι λογικες οι τιμες π ειπε ο γιατρος.. με ποιο μαιευτηριο συνεργαζεται;

Είναι τέλειο που όλα είναι καλά κ κυλάνε όμορφα ❤️❤️❤️❤️❤️ μπράβο! Πότε έχεις ξανά ραντεβού; 

Αθήνα είσαι Λευκη;; 😊που θα γεννήσεις; 
Πληρώνεις κ επίσκεψη κάθε φορά που πας; 

γενικά κάθε γιατρός παίρνει διαφορετικά χρήματα αλλά ένα χιλιάρικο παίρνουν όλοι σίγουρα! Πόσο παραπάνω μετά εξαρτάται! Συνήθως η μαία παίρνει 200-250€ (δν μου φαίνεται δλδ παράλογη η τιμή που σου είπε για αυτόν) 

για το δωμάτιο αν δν μπορεί αυτός να σου κάνει καμία καλύτερη τιμή όπως κάνουν αρκετοί τότε εξαρτάται από το μαιευτήριο κ μόνο κ δν μπορείς να κανεις πολλά! 

γνωμη μου είναι ότι με το μισθό της Ελλάδας δεν αξίζουν τόσα λεφτά τα ιδιωτικά μαιευτηρια σε καμία περίπτωση  αλλα όταν ένας γιατρός είναι ιδιώτης κ τον επιλέγεις αναγκαστικά πρέπει να πληρώσεις κ αυτά τα λεφτά καταλαβαίνεις τι εννοώ! 😊 εγώ έχω δοκιμάσει κ μονόκλινο στο δεύτερο παιδί (αλλά δν πλήρωνα εγώ 😂 ήταν δώρο της μαμάς μου! Εκεί ναι θα σου πω ότι είδα διαφορά μεγάλη αλλά στα τρίκλινα δίκλινα που επίσης δοκίμασα δεν άξιζαν τα λεφτά) 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημερα Λευκη μου!! ☀️🥰

Μπραβοοο!!! Μεγαλωνει το μωρουλι κ θεριευει!!! ❤️❤️❤️ χαχαχα κλαιω μ την κοιλιτσα!!! Σε μια φιλη ελεγε το ιδιο ο γυναικολογος της κ τλκ ηταν π ετρωγε καθημερινα καρπουζι 😂😂 εχει λεει πολλη ζαχαρη...

Δν εχουμε ρωτησει το δικο μας γ χρηματα, ειπαμε μετα την αυχενικη αν ειναι ολα καλα...

Απο φιλες μου π ξερω, νομιζω ειναι λογικες οι τιμες π ειπε ο γιατρος.. με ποιο μαιευτηριο συνεργαζεται;

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Είναι τέλειο που όλα είναι καλά κ κυλάνε όμορφα ❤️❤️❤️❤️❤️ μπράβο! Πότε έχεις ξανά ραντεβού; 

Αθήνα είσαι Λευκη;; 😊που θα γεννήσεις; 
Πληρώνεις κ επίσκεψη κάθε φορά που πας; 

γενικά κάθε γιατρός παίρνει διαφορετικά χρήματα αλλά ένα χιλιάρικο παίρνουν όλοι σίγουρα! Πόσο παραπάνω μετά εξαρτάται! Συνήθως η μαία παίρνει 200-250€ (δν μου φαίνεται δλδ παράλογη η τιμή που σου είπε για αυτόν) 

για το δωμάτιο αν δν μπορεί αυτός να σου κάνει καμία καλύτερη τιμή όπως κάνουν αρκετοί τότε εξαρτάται από το μαιευτήριο κ μόνο κ δν μπορείς να κανεις πολλά! 

γνωμη μου είναι ότι με το μισθό της Ελλάδας δεν αξίζουν τόσα λεφτά τα ιδιωτικά μαιευτηρια σε καμία περίπτωση  αλλα όταν ένας γιατρός είναι ιδιώτης κ τον επιλέγεις αναγκαστικά πρέπει να πληρώσεις κ αυτά τα λεφτά καταλαβαίνεις τι εννοώ! 😊 εγώ έχω δοκιμάσει κ μονόκλινο στο δεύτερο παιδί (αλλά δν πλήρωνα εγώ 😂 ήταν δώρο της μαμάς μου! Εκεί ναι θα σου πω ότι είδα διαφορά μεγάλη αλλά στα τρίκλινα δίκλινα που επίσης δοκίμασα δεν άξιζαν τα λεφτά) 

@Antonia2  Ναι δόξα τον Θεό πάνε όλα καλά!!😊 Με το Ρέα συνεργάζεται ο γιατρός μας.

Και εμένα μου φάνηκαν λογικά τα χρήματα απλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι πληρώνουμε και σε κάθε επίσκεψη. Έχω ακούσει πως τα ζευγάρια συμφωνούν συνήθως με τον γιατρό ένα ποσό και το δίνουν είτε σταδιακά είτε όλο μαζί στο τέλος. Άρα το ποσό που ζητά στην ουσία δεν είναι 1.400 αλλά περίπου 2.000 αν υπολογίσουμε και τις επισκέψεις μας. Εκεί σκεφτείτε δίνουμε 30-40 € κάθε φορά.

@Xrisa95 είμαι σίγουρη πως δεν αξίζουν τόσα χρήματα για τρίκλινο.

@Xrisa95 στα μισά σου απάντησα πιο πάνω....🤣

Όχι δεν είμαι από Αθήνα, από επαρχία αλλά με το καλό θα γεννήσουμε Αθήνα.

Τώρα για ραντεβού μας είπε σε 4 εβδομάδες! Εφόσον είναι όλα καλά θα προγραμματίσουμε τότε και την β' επιπέδου.

@Antonia2  Ναι δόξα τον Θεό πάνε όλα καλά!!😊 Με το Ρέα συνεργάζεται ο γιατρός μας.

Και εμένα μου φάνηκαν λογικά τα χρήματα απλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι πληρώνουμε και σε κάθε επίσκεψη. Έχω ακούσει πως τα ζευγάρια συμφωνούν συνήθως με τον γιατρό ένα ποσό και το δίνουν είτε σταδιακά είτε όλο μαζί στο τέλος. Άρα το ποσό που ζητά στην ουσία δεν είναι 1.400 αλλά περίπου 2.000 αν υπολογίσουμε και τις επισκέψεις μας. Εκεί σκεφτείτε δίνουμε 30-40 € κάθε φορά.

@Xrisa95 είμαι σίγουρη πως δεν αξίζουν τόσα χρήματα για τρίκλινο.

Εγώ στη γιατρό μου πληρώνω φορά πάρα φορά 50 ευρώ ! Και για τη γέννα παίρνει 1000 αλλά χωρίς μαία...η ναι είναι έξτρα!!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Annoula1995 είπε:

Εγώ στη γιατρό μου πληρώνω φορά πάρα φορά 50 ευρώ ! Και για τη γέννα παίρνει 1000 αλλά χωρίς μαία...η ναι είναι έξτρα!!

Κατάλαβα... Ξέρετε η μαία πόσο θα σας στοιχίσει ή ακόμα και ο αναισθησιολόγος αν χρειαστεί???

στις πριν 9 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Κατάλαβα... Ξέρετε η μαία πόσο θα σας στοιχίσει ή ακόμα και ο αναισθησιολόγος αν χρειαστεί???

H μαία 300 ευρώ...ο αναισθησιολογος δεν ξέρω!!😐

στις Just now, ο/η Annoula1995 είπε:

H μαία 300 ευρώ...ο αναισθησιολογος δεν ξέρω!!😐

Στην Αθήνα θα γεννήσεις και εσύ κορίτσι μου???

Εμάς μας είπε πως ο αναισθησιολόγος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου. Όπως επίσης και ο παιδίατρος

στις πριν 31 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Εμάς μας είπε πως ο αναισθησιολόγος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου. Όπως επίσης και ο παιδίατρος

Ναι είναι μέσα στη τιμή! 
αν σας παίρνει κ επίσκεψη τότε για εμένα είναι ακριβός! 
Όμως δεν είναι ο μόνος! Πολλοί παίρνουν κ επίσκεψη πολλοί όμως όχι! Το θεωρώ τίμιο με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια της χώρας μας να μην παίρνουν κ επίσκεψη γιατί πραγματικά το κόστος ξεφεύγει. (Συν μεγάλοι υπέρηχοι ,εξετάσεις κτλ κτλ) 

επαρχια είναι το ιατρείο; 

γενικά ο κάθε γιατρός ακολουθεί την τακτική του κ είναι σεβαστό απλά εγώ αναφέρομαι γενικότερα στα χρήματα που καλείται ένα ζευγάρι να δώσει, το σύστημα δεν μου φαίνεται γενικότερα τίμιο! 
η πλειοψηφία των γυναικών χωρίς να υπερβάλω στο δεύτερο , τρίτο κ πάει λέγοντας παιδί στρέφονται σε δημόσια νοσοκομεία με γιατρό της επιλογής τους κ δν τις αδικώ! 

ομως καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθει μια γυναίκα όταν γεννάει πρώτη φορά, θέλει τον γιατρό της, ένα γνώριμο περιβάλλον κτλ κ εγώ έτσι ένιωθα. 🤰🏼🤱🏼😊

(είναι κ η μπιζνα των ιδιωτικών  μαιευτηρίων απο την άλλη που σε χρεώνουν ένα σωρό υπηρεσίες κ δήθεν «προβληματα» που προκύπτουν. Ένας ακόμα λόγος που στρέφονται πολλοί στο δημόσιο) 

να έχετε στο νου σας ότι έξτρα χρεώνονται οι εξετάσεις στο μαιευτήριο για τα αυτιά, τα μάτια, ισχία   κτλ που θα σας πούνε (θυμάμαι ειναι σίγουρα κάπου στα  300€) 

επισης αν κάνετε επισκληρίδειο ανάλογα πόσο θα σας χορηγήσουν θα σας χρεώσουν έξτρα! Για κάθε δόση υπάρχει χρέωση! 
τα λέω για να εχετε στην άκρη ένα 500€ έξτρα τουλάχιστον! (Ανάλογα τις χρεώσεις του κάθε μαιευτηρίου) 

Εγώ όταν τα είδα στο πρώτο έπαθα ένα σοκ αλλά μεσολάβησε ο γιατρός όπως σας είχα πει κ δν πλήρωσα! 

αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σας το πω 🤔😂🤰🏼

Και μετά ρε κορίτσια που τα θυμάμαι όλα αυτά συγκρίνω με εδώ που είμαι κ με πιάνουν τα νεύρα! Γιατί σε άλλα κράτη να υπάρχει η πρόνοια σε αυτά τα θέματα κ στη χώρα μας τίποτα! Έτσι αναγκαζόμαστε πολλοί κ φεύγουμε! 

Όχι μέρα με νύχτα απλά, ακόμα πιο μεγάλη η διαφορά και αυτό ανεβάζει τρομερά το επίπεδο της ζωής ειδικά όταν δεν έχεις αυτό το άγχος πως θα βγει ο μήνας κ αν θα κανεις αυτά που θέλεις! 

μακαρι κάποια στιγμή για τον κόπο ειδικά όλων των εργαζομενων κ όλων των πολιτών να φτιάξει η κατάσταση στην Ελλάδα 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@Xrisa95 πραγματικά η κατάσταση είναι άθλια εδώ σε πολλά επίπεδα πόσο μάλλον στην ιατρική περίθαλψη. Είναι τόσο στενάχωρο να μην δικαιούνται όλες οι μανούλες (θα μιλήσω μόνο για αυτό το κομμάτι) τις ίδιες απολαβές. Εγώ έτυχε και μπορώ να τα πληρώσω αλλά άλλες κοπέλες δεν μπορούν. Κοπέλες με ίδια συναισθήματα με τα δικά μας, με τον φόβο της πρώτης φοράς, χωρίς επισκληριδίους ή άλλες τέτοιες παροχές. 

Εγώ εκτός του ότι είναι το πρώτο μου παιδάκι και σίγουρα υπάρχει ο φόβος του άγνωστου, δεν θα πήγαινα με τίποτα να γεννήσω στο νοσοκομείο της πόλης μου. Είναι τόσο βρωμερό-κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν έχει αναισθησιολόγους και παιδιάτρους και για να γεννήσεις εκεί πρέπει να έχεις φέρει εσύ τους γιατρούς που θα χρειαστείς αλλιώς πας για σφαγή μάλλον...Φυσικά ιδιώτες με έξτρα χρέωση. Επομένως αν δεν μπορούσα να πληρώσω θα απευθυνόμουν σίγουρα σε δημόσιο νοσοκομείο άλλης πόλης.

Με προβληματίζει και πολύ το γεγονός πως σε μια ενδεχόμενη επιπλοκή δεν αναλαμβάνουν και σε στέλνουν σε δημόσιο.

* Ναι στην πόλη μου με βλέπει, έρχεται από Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Κοριτσια ειναι οντως τραγικα τα πραγματα...

Σε ωθουν οι ιδιοι στα ιδιωτικα... κ παροτι μας κρατανε καθε μηνα τοσα χρηματα για ασφαλιση υποτιθεται, παλι σε ιδιωτες γιατρους απευθυνομαστε! 

Εμας ο γιατρος παιρνει κανονικα 30€ στην επισκεψη παρακολουθησης κυησης αλλα εμεις δινουμε 40€ λογω διδυμων.. κ οπως ειπα στο επομενο ραντεβου θα ρωτησουμε γ τις αμοιβες του τοκετου.. να δουμε πρωτα τι θα δειξει η αυχενικη...

Εννοειται οτι εκανα σκεψη για δημοσιο νοσοκομειο. Υπαρχουν ιδιωτες γιατροι που ξεγεννανε σε δημοσια νοσοκομεια. Αλλα ο αντρας μου ουτε ν το ακουσει...

Κ φανταστειτε ποσα χρηματα εχουμε δωσει 3 χρονια π προσπαθουσαμε..... γυναικολογοι, ουρολογοι, σαλπιγγογραφια, σπερμοδιαγραμματα, βιταμινες κ οι 2 κ ολα αυτα γ ν κανουμε εξωσωματικη... εννοειται δε το μετανιωνω γτ χωρις την ivf ακομα θ ημασταν στο 0... αλλα εχουν εμπορευματοποιησει τοσο την υπογονιμοτητα, οσο κ την εγκυμοσυνη. Φουλ εκμεταλλευση...😔

@Xrisa95 κατ'εμε κανατε πολυ καλα π φυγατε!! Εδω στην Ελλαδα δεν υπαρχει προνοια κ στοιχειωδης ανταποδοση γ τον φορολογουμενο πολιτη. 

Ακομα κ το επιδομα τοκετου χανουμε γτ εβαλαν εισοδηματικα κριτηρια... Ντροπη τους!!!

Για μενα δν υπαρχει σωτηρια, ουτε ελπιδα σε αυτη τη χωρα σε πολλα επιπεδα... δν υοαρχει υγεια, δν υπαρχει δωρεαν παιδεια κ φσκ δν υπαρχει δικαιοσυνη κ αξιοκρατια.. 

οποτε ειτε καθεσαι εδω κ τα υπομενεις (αλλα χωρις παραπονα γτ εις γνωση σου κ κατ'επιλογη μενεις εδω) ή φευγεις γ κατι καλυτερο... δε λεω οτι ειναι ευκολο, αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει μεση λυση....

στις πριν 6 ώρες, ο/η mp_christina είπε:

Με το καλό κορίτσια μου!
Μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι απο καρδιάς!

Ευχαριστουμε κοριτσι μου!! ❤️❤️❤️

Εισαι κι εσυ εγκυουλα;; εχεις παιδακια;; η μηπως προσπαθειτε;;

Κοριτσια μου να ρωτησω κτ ασχετο... γνωριζετε ποτε περιπου ξεκιναμε κρεμες/λαδακι για ραγαδες στην κοιλια;;

Εσεις εχετε ξεκινησει;; εχετε κτ να προτεινετε;

στις πριν 4 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Εγώ Θεσσαλονίκη!!!😊

Κορίτσια μου πώς είστε?? @ΛΕΥΚΗ τέλεια τα νέα σου! Το μωράκι μεγαλώνει 🥰🥰 

Όσο για τα νοσοκομεία εγώ είμαι τυχερή αρκετά γιατί στη Σέρρες στο νοσοκομείο μας το μοναδικό τμήμα που λειτουργεί είναι το γυναικολογικό!! Έχουμε πολύ καλούς γιατρούς - ειδικευόμενους- μαίες - νοσηλευτές πραγματικά!! Και είναι και καθαρά πολύ! Το έχουν απομονωμένο σαν τμήμα και είναι σαν ξεχωριστό μέρος λες και μπαίνεις σε άλλο νοσοκομείο ένα πράγμα!! 

Εγώ σε άλλα νέα κορίτσια τελείωσα με την μετακόμιση ( δύσκολο πράγμα) και επιτέλους τώρα σιγά σιγά μπαίνουμε στους καθημερινούς ρυθμούς μας!! Το μωράκι μεγαλώνει μιας και η κοιλιά μου ξεπετάχτηκε αρκετά 14+5 σήμερα🥰

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια μου να ρωτησω κτ ασχετο... γνωριζετε ποτε περιπου ξεκιναμε κρεμες/λαδακι για ραγαδες στην κοιλια;;

Καλησπέρα Αντωνία!! Εγώ έχω ξεκινήσει περίπου από τα τέλη του τρίτου αν και κοιλιά όπως έχω πει άφαντη..βάζω και στο στήθος! Πήρα της frezyderm την prevenstria...είδα σε κριτικές ότι είναι καλή...τώρα θα δείξει😛

στις πριν 6 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Είχα ξεκινήσει στο πρώτο παιδί ένα φεγγάρι 2-3 φορές αλλα βαρέθηκα πολύ γρήγορα κ το παράτησα (το κλασικό γνωστό που δίνουν κ σε δείγμα στο μαιευτήριο της bio oil) 
ωστοσο εγώ βάζω κλασικά ενυδατικό λαδακι σώματος (όχι εγκυμοσύνης , άσχετο) στα πόδια  μου μόνο 😂 

οι ραγάδες αν είναι να βγουνε, θα βγουνε ότι κ να βάλεις να σου είμαι ειλικρινής Αντωνία μου. 
στη δίκη μου περίπτωση τώρα Τρίτη εγκυμοσύνη δν έβαλα ποτέ λάδια ή κρέμες στη κοιλιά κ δν έβγαλα ποτέ ραγάδες  κ δν είμαι άνθρωπος που ενυδατώνεται γενικά με νερό 🤷🏼‍♀️ (ζήτημα να πίνω ένα ποτήρι την ημέρα) 

μπορείς να βάλεις αν θέλεις για να νιώσεις ότι έχεις κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σου αλλά να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο 😂

στις πριν 6 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου πώς είστε?? @ΛΕΥΚΗ τέλεια τα νέα σου! Το μωράκι μεγαλώνει 🥰🥰 

Όσο για τα νοσοκομεία εγώ είμαι τυχερή αρκετά γιατί στη Σέρρες στο νοσοκομείο μας το μοναδικό τμήμα που λειτουργεί είναι το γυναικολογικό!! Έχουμε πολύ καλούς γιατρούς - ειδικευόμενους- μαίες - νοσηλευτές πραγματικά!! Και είναι και καθαρά πολύ! Το έχουν απομονωμένο σαν τμήμα και είναι σαν ξεχωριστό μέρος λες και μπαίνεις σε άλλο νοσοκομείο ένα πράγμα!! 

Εγώ σε άλλα νέα κορίτσια τελείωσα με την μετακόμιση ( δύσκολο πράγμα) και επιτέλους τώρα σιγά σιγά μπαίνουμε στους καθημερινούς ρυθμούς μας!! Το μωράκι μεγαλώνει μιας και η κοιλιά μου ξεπετάχτηκε αρκετά 14+5 σήμερα🥰

Καλώς να ορίσετε στο νέο σας σπιτικό ❤️❤️❤️ να γεμίσει με το καλό με κλάματα κ γέλια του μωρού σας ❤️❤️❤️

ειναι πολύ ωραίο που στις Σέρρες έχετε τόσο καλό νοσοκομείο! Μπράβο ! 

όντως γλιτώνεις πολλά λεφτά που μπορείς να τα επενδύσεις πχ σε χρήσιμα αντικείμενα για το παιδάκι σας! 

Καλησπέρα κορίτσια αξιώθηκα σήμερα να πάρω για την Νιπτ με μια εβδομάδα καθυστέρηση αλλά γίνεται κ ένας χαμός στο σπίτι με τα παιδιά είμαστε συνέχεια έξω στις παιδικές χαρές, στα πάρκα , λείπει κ ο άντρας μου γυρνάει 12 το βράδυ κ το είχα ξεχάσει εντελώς 😅

νόμιζα σήμερα ήταν να πάρω αλλά τελικά ήταν την προηγούμενη Παρασκευή 😂😂😂 (πότε πέρασαν 2 εβδ δν κατάλαβα με τα παιδιά τρέχει ο χρόνος σαν νερό) 

ισως υποσυνείδητα δεν το είχα στο μυαλό Μου σαν επείγον γιατί ήξερα ότι είναι αγόρι κ είναι κ υγιές 💙

τελικά όντως είναι αγόρι κ είναι υγιές 💙 

εγώ κορίτσια μου πάντα μετά την αυχενική αγοράζω το πρώτο φορμάκι (ένα φορμάκι για το καλό) 💙

Ευτυχώς τ ρούχα του γιου μου που γεννήθηκε Μάρτιο ταιριάζουν απόλυτα με το νέο μωράκι άρα δν έχω να πάρω πολλά αλλά κάνα δυο ρούχα για το καλό θα πάρω. Απ ότι είπε κ ο γιατρός θα βγει κ αυτό έτσι μεγάλο εκεί στα 4 κιλά (ο γιος μου όμως γενικά ειναι ένα πολύ ψηλό κ γεμάτο αγόρι κ όλα τα ρούχα τα κρατάει πολύ λίγο άρα τα εχω σαν ολοκαίνουρια όλα κ κάποια μάλιστα αφόρετα) 

σκεφτείτε είναι σχεδόν 2.5 ετών κ είναι ήδη 1 μέτρο κ 3 εκ, 20κιλα κ φοράει ρούχα για 5-6 ετών 😂

(σε μένα δν έμοιασαν ούτε στην όψη ούτε κ στο ύψος ευτυχώς 🙏🏼😂

γραψτε μου κ εσείς τα νέα σας! Αν τελειώσαμε όλες με τις αυχενικές, αν περιμένει κάποιες εξετάσεις κάποια κτλ ❤️ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...