Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα!!! ❤️😁

Μολις γυρισαμε απ το γιατρο!!! Ολα ηταν τελεια!!! 2 υγιεστατα κουκουνια!!! 🥹🥹

Το ενα ειναι μια εβδομαδα μπροστα (12+4) κ πολυ πολυ δραστηριο κ το αλλο 11+4 οπως ειμαι σμρ.. το 2ο πιο ηρεμο κ χαλαρο.. απ το μπαμπα του πηρε!!😂😂 

Παλμοι 165 κ 173!!

Σμρ καναμε κοιλιακο υπερηχο 1η φορα!!

Ειδε κ το υγρο του αυχενα κ μου ειπε οτι φαινεται λιγο κ ειναι καλο αυτο!! 🥰 

Επομενη ημερομηνια 28/8 γ την αυχενικη κ μεσα σεπτεμβριου θ με ξαναδει μ το καλο!!! 🙏🧿😊

Μπράβο βρε! Είδες που τζάμπα αγχωνοσουν! Απόλαυσε το όλα πάνε τέλεια! Αυτοί οι υπερηχοι πάνω από την κοιλιά ειναι οι πιο ωραίοι! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Μπραβο μπραβο μπραβο κορίτσι μου!!!! Τι ανακούφιση είναι αυτή❤️❤️❤️❤️❤️

Τι ωραία νέα!!! Τώρα χαλάρωση❤️

Ναι Λευκη μου τεραστια χαρα κ ανακουφιση!!! 🥹🥰🥰🥰🥰

Τωρα υπομονη 2 βδομαδουλες για αυχενικη!! Εκει ειναι η πρωτη μεγαλη ανασα!!! 🤰🙏🧿

στις πριν 3 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Με το καλό η αυχενική να ειναι όλα τέλεια όπως σήμερα ❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉 λίγο έμεινε να κλείσετε το πρώτο τρίμηνο κ να ηρεμήσεις κ εσύ έστω και λίγο ❤️🤰🏼🤰🏼

Ναι Χρυσα μου γλυκια!! Νομιζω μετα την αυχενικη αν ειναι ολα καλα, θα ανακουφιστουμε αρκετα!! 🥰🥰🥰

Αχ ετσι να συνεχισει ομορφα το ταξιδι για ολες μας!!!🙏🙏🙏🙏🧿🧿🧿🧿❤️❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

Μπράβο βρε! Είδες που τζάμπα αγχωνοσουν! Απόλαυσε το όλα πάνε τέλεια! Αυτοί οι υπερηχοι πάνω από την κοιλιά ειναι οι πιο ωραίοι! 

Ναι Ελπιδα μου ολα τελεια ευτυχως!!! 😁😁😁🥰🥰🥰🙏🧿

Καλα απ το αγχος δε γλιτωνουμε... νομιζω το παντρευτηκαμε γ τα επομενα χρονια.. 🫣😂

Κορίτσια μου χρόνια πολλά σε όλες!! Διάβασα τα νέα σας και όλα κυλάνε τέλεια!! @Antonia2 είδες κορίτσι μου ότι όλα είναι καλά? Είδες πόσο μεγάλωσαν. Και που να δεις την αυχενική! Σίγουρα θα κάνετε αρκετή ώρα για την εξέταση οπότε θα την απολαύσεις την εξέταση 🫠 και μετά θα σου φύγει αυτό το τεράστιο άγχος!! Πραγματικά κορίτσια το 2ο τρίμηνο είναι τόσο απολαυστικό χωρίς συμπτώματα και χωρίς άγχος.. να περάσετε όμορφα σήμερα 🥰🥰

Χρόνια πολλα κοριτσια μου!!!

Η Παναγια να μας φυλαει ολους!!! Κ τα κουκουνια μας φυσικα!!!🙏🙏🙏 

Εμεις ηρθαμε προχθες στο χωριο του αντρα μου γτ γιορταζει η πεθερα μου κ πολυς κοσμος εχει κοβιντ.. εννοειται αποφευγω να φιλησω κοσμο κλπ.. ελπιζω να μην κολλησω κ να πανε ολα καλα!! Γνκ νομιζω εχει εξαρση, παροτι ειναι καλοκαιρι κ εχει τετοιες θερμοκρασιες (π λογικα η τοση ζεστη αδρανοποιει τον ιο...)

@annitakianna μου οντως πηγε τελεια ο υπερηχος!!! Χαζευω τα βιντεακια π μας εστειλε παλι ο γιατρος κ τις φωτο!!! Μεγαλωνουν τοσο πολυ!!! Κ το ενα ειδικα πολυ πολυ ζωηρο!! Ολο τεντωνοταν!!! Ειναι αυτο π ειναι 1 εβδ μπροστα στην αναπτυξη!! Βιαστικο μου φαινεται!!! 😂😂😂

Αντε ν ερθει κ η μερα της αυχενικης να παρουμε ανασα!!! Να ειναι ολα καλα Παναγια μου!!!🙏🙏🙏

@Emma1 μου αυριο εχεις την αυχενικη σου;;

Με το καλο κοριτσι μου!!! 🙏❤️🤰🧿

Να πανε ολα τελεια μ την εξεταση και οταν μπορεις γραψε μας τα νεα σου!!! 😊

στις On 14/8/2024 at 5:55 ΜΜ, ο/η Annoula1995 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!εγώ είμαι διακοπές στο χωριό αυτές τις μέρες😊 επόμενο υπέρηχο έχω 2 Σεπτεμβρίου!!!

Καλες διακοπες ευχομαι!!! 🥰🥰

Να περασετε ομορφα κ να ξεκουραστειτε!!! 

στις On 14/8/2024 at 5:57 ΜΜ, ο/η Annoula1995 είπε:

Μπράβο Αντωνία!!😊😊με το καλό η αυχενική !!!Πως εξηγείται ότι κάποια είναι πιο μπροστά ξερετε;;;γιατί και μενα ήταν 5 μέρες πιο μπροστα...

Ευχαριστω πολυ Αννα!!! 🥰🥰🥰

Να πανε ολα καλα για ολες μας ευχομαι!!! 🙏🧿❤️

Αχ εγω δε γνωριζω... αλλα τοσα χρονια στο φορουμ βλεπω οτι ειναι συνηθες.. κ να ειναι πιο μπροστα τα μωρακια κ λιγο πιο πισω...

στις On 14/8/2024 at 4:57 ΜΜ, ο/η Annoula1995 είπε:

Μπράβο Αντωνία!!😊😊με το καλό η αυχενική !!!Πως εξηγείται ότι κάποια είναι πιο μπροστά ξερετε;;;γιατί και μενα ήταν 5 μέρες πιο μπροστα...

Παίζει μεγάλο ρόλο πότε γίνεται η εμφύτευση γι αυτό κ υπάρχει η απόκλιση 😍 
τώρα είδα το μνμ σου! Καλημέρα πως είσαι;;; ❤️
Πότε έχεις γιατρό 😍

Γνωρίζοντας τα κουκούνια μας 👶

@Emma1 Υπερηχος; - ΠΗΤ 01/03

@barbounaki04 Αυχενική 26/08 - ΠΗΤ 28/02

@Antonia2 Αυχενική 28/8

@elenitsa2. Υπερηχος 28/08 - ΠΗΤ 13/02 

@Annoula1995 Υπερηχος 02/09 - ΠΗΤ 10/02 💙

@Xrisa95 Υπέρηχος 09/09 - ΠΗΤ 15/02 💙

@annitakianna Υπέρηχος 09/09 - ΠΗΤ 13/02 💙

@ΛΕΥΚΗ Υπέρηχος 19/08 - ΠΗΤ 11/02

@giogo Υπέρηχος ; - ΠΗΤ 13/02

@Elenaki_ Υπερηχος 24/09 - ΠΗΤ 04/02 🩷

@Mboo Επόμενος υπέρηχος ;;

@Ria_ ;;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Παίζει μεγάλο ρόλο πότε γίνεται η εμφύτευση γι αυτό κ υπάρχει η απόκλιση 😍 
τώρα είδα το μνμ σου! Καλημέρα πως είσαι;;; ❤️
Πότε έχεις γιατρό 😍

Καλημέρα!!!μια χαρά είμαι σήμερα γυρνάμε από το χωριό😊ωραία περάσαμε χαλάρωσαμε!!γιατρό έχω τώρα στις 2 σεπτεμβρη. Εσύ πως είσαι;;;😁

στις πριν 15 ώρες, ο/η Annoula1995 είπε:

Καλημέρα!!!μια χαρά είμαι σήμερα γυρνάμε από το χωριό😊ωραία περάσαμε χαλάρωσαμε!!γιατρό έχω τώρα στις 2 σεπτεμβρη. Εσύ πως είσαι;;;😁

Μπράβο Άννα φύγατε κ λίγο από την καθημερινότητα ❤️ λίγο υπομονή μέχρι τις 2 να δείτε κ το μπεμπακι! 

Εγω νιώθω κάθε μέρα πτώμα έχω ακόμα κ ναυτίες  😅 κουράζομαι παρά πολύ κ  ενώ έχω βγει από το πρώτο τρίμηνο ανυπομονώ να έχω την λάμψη κ την ενέργεια του δεύτερου τριμήνου που ακόμα αγνοείται! 🤣 η αλήθεια είναι ότι κ εγώ δν έχω αλλάξει τη καθημερινότητα με τα παιδιά γιατί δν θέλω να τους στερώ βόλτες παιχνίδια κτλ απλά κάνω υπομονή να χειμωνιάσει να κλειστούμε λίγο μέσα να μην κουράζομαι τόσο! 🤷🏼‍♀️ κατά τ’ άλλα όμως μια χαρά! ❤️❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Μπράβο Άννα φύγατε κ λίγο από την καθημερινότητα ❤️ λίγο υπομονή μέχρι τις 2 να δείτε κ το μπεμπακι! 

Εγω νιώθω κάθε μέρα πτώμα έχω ακόμα κ ναυτίες  😅 κουράζομαι παρά πολύ κ  ενώ έχω βγει από το πρώτο τρίμηνο ανυπομονώ να έχω την λάμψη κ την ενέργεια του δεύτερου τριμήνου που ακόμα αγνοείται! 🤣 η αλήθεια είναι ότι κ εγώ δν έχω αλλάξει τη καθημερινότητα με τα παιδιά γιατί δν θέλω να τους στερώ βόλτες παιχνίδια κτλ απλά κάνω υπομονή να χειμωνιάσει να κλειστούμε λίγο μέσα να μην κουράζομαι τόσο! 🤷🏼‍♀️ κατά τ’ άλλα όμως μια χαρά! ❤️❤️❤️

Εγώ μόνο το πρωί πριν φάω  κάποιες φορές έχω!!!αλλά γενικά και μέσα στη μέρα μπορεί να υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις σαν βάρος σαν καούρα σαν δυσπεψία...light πράγματα όμως οπότε δεν παραπονιέμαι...γενικά κι εγώ νιώθω έντονη κούραση και μάλιστα χωρίς να κάνω τίποτα οπότε φαντάζομαι για σένα πόσο δύσκολα θα είναι!!!υπομονή!!😊😊 Λογικά οι ναυτίες κάποια στιγμή θα βελτιωθούν ελπίζω...κάνεις και εμετό;

Χρόνια Πολλά σε όλα τα κορίτσια!!!Με την βοήθεια της παναγίας μας να πάνε όλα καλά και να έχουμε γερά τα μωράκια μας!

@Antonia2 Δόξα το θεό στην αυχενική μου είπε η γιατρός οτί είναι άψογα όλα ,τώρα περιμένουμε και την pappA για την συνεκτίμηση -ΠΗΤ 01/03/2025. Καλή Επιτυχία και σε εσένα και τα κορίτσια που είναι εδώ κοντά!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εύχομαι να περάσατε όλες πολύ όμορφα τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

@Xrisa95 @Annoula1995 και εγώ έχω αυτές τις καούρες και την δυσπεψία κατά την διάρκεια της ημέρας. Νόμιζα πως μπαίνοντας στο 2ο τρίμηνο θα τελείωνε το μαρτύριο αλλά δεν... Δεν πειράζει, ας κάνουμε υπομονή.

Εγώ τελικά θα πάω σήμερα για υπέρηχο. Ο γιατρός μου θα βρίσκεται Αθήνα αρχές Σεπτέμβρη οπότε θα το κάνουμε σήμερα το απόγευμα. 🤗@Antonia2

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!!! ☀️❤️

@ΛΕΥΚΗ μου εμεις φυγαμε 4ημερο τον 15αυγουστο στο χωριο του αντρα μου γτ γιορταζε η πεθερα μου.. ωστοσο, γυρισαμε λιγο γρηγορα γτ αρχιζαν να βγαινουν θετικα τεστ κοβιντ το ενα πισω απο το αλλο. Ευτυχως εμεις κ τα πεθερικα μου ειμαστε ολοι καλα!!!

Να προσεχετε κοριτσια οσο μπορειτε γτ υπαρχει μεγαλη εξαρση σε κοβιντ...😬

Λευκη μου θα περιμενουμε τα νεα σου απ τον υπερηχο!!! Κ μακαρι να μαθετε κ φυλο!!! 🧿🧿🧿❤️❤️❤️

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!!! ☀️❤️

@ΛΕΥΚΗ μου εμεις φυγαμε 4ημερο τον 15αυγουστο στο χωριο του αντρα μου γτ γιορταζε η πεθερα μου.. ωστοσο, γυρισαμε λιγο γρηγορα γτ αρχιζαν να βγαινουν θετικα τεστ κοβιντ το ενα πισω απο το αλλο. Ευτυχως εμεις κ τα πεθερικα μου ειμαστε ολοι καλα!!!

Να προσεχετε κοριτσια οσο μπορειτε γτ υπαρχει μεγαλη εξαρση σε κοβιντ...😬

Λευκη μου θα περιμενουμε τα νεα σου απ τον υπερηχο!!! Κ μακαρι να μαθετε κ φυλο!!! 🧿🧿🧿❤️❤️❤️

Ooo ναι έπαιξε πολύ ο κόβιντ αυτές τις μέρες. Καλά κάνατε και φύγατε.

Ελπίζω και εγώ να δούμε σήμερα το φύλο. Θα σας ενημερώσω😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εύχομαι να περάσατε όλες πολύ όμορφα τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

@Xrisa95 @Annoula1995 και εγώ έχω αυτές τις καούρες και την δυσπεψία κατά την διάρκεια της ημέρας. Νόμιζα πως μπαίνοντας στο 2ο τρίμηνο θα τελείωνε το μαρτύριο αλλά δεν... Δεν πειράζει, ας κάνουμε υπομονή.

Εγώ τελικά θα πάω σήμερα για υπέρηχο. Ο γιατρός μου θα βρίσκεται Αθήνα αρχές Σεπτέμβρη οπότε θα το κάνουμε σήμερα το απόγευμα. 🤗@Antonia2

Καλή επιτυχία για σήμερα😊😁περιμένουμε νέα😁😁

@ΛΕΥΚΗ ανυπομονούμε να μας γράψεις τα νέα σου μετά το ραντεβού ❤️❤️❤️

αααα ο κόβιντ! Εμείς με τον κόβιντ έχουμε αγαπηθεί παρά πολύ αυτά τα χρονια

εχουμε κολλήσει  5 φορές σίγουρα οικογενειακά 

κ όσο ήμουν έγκυος στο δεύτερο μωρό κ όσο ήμουν λεχώνα κ γενικά σε πολλές κ διάφορες φάσεις 😂😂

προσωπικα όλες τις φορες το πέρασα πολύ ελαφριά ,στην εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο ούτε τα παιδάκια μου, ούτε το νεογέννητο τότε μωρό μου (βοήθησε πολύ κ ο θηλασμός γιατί πάντα κολλούσα πρώτα εγώ κ μετά τα παιδιά). Με όλες αυτές τις φορές δεν εμβολιαστήκαμε κ ποτέ. 

πλέον διαβάζω είναι σαν ίωση ωστόσο επειδή είναι ταλαιπωρία γενικά να κολλάς ίωση καλά κάνετε κ προσέχετε. ❤️

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

@ΛΕΥΚΗ ανυπομονούμε να μας γράψεις τα νέα σου μετά το ραντεβού ❤️❤️❤️

αααα ο κόβιντ! Εμείς με τον κόβιντ έχουμε αγαπηθεί παρά πολύ αυτά τα χρονια

εχουμε κολλήσει  5 φορές σίγουρα οικογενειακά 

κ όσο ήμουν έγκυος στο δεύτερο μωρό κ όσο ήμουν λεχώνα κ γενικά σε πολλές κ διάφορες φάσεις 😂😂

προσωπικα όλες τις φορες το πέρασα πολύ ελαφριά ,στην εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο ούτε τα παιδάκια μου, ούτε το νεογέννητο τότε μωρό μου (βοήθησε πολύ κ ο θηλασμός γιατί πάντα κολλούσα πρώτα εγώ κ μετά τα παιδιά). Με όλες αυτές τις φορές δεν εμβολιαστήκαμε κ ποτέ. 

πλέον διαβάζω είναι σαν ίωση ωστόσο επειδή είναι ταλαιπωρία γενικά να κολλάς ίωση καλά κάνετε κ προσέχετε. ❤️

Πω πω σας έχει πάει και εσάς άσχημα. Εμείς από 1 φορά αλλά μας χτύπησε δυνατά, πόνους στα κόκκαλα, 40άρη πυρετό κλπ.

Ναι ισχύει αυτό, πλέον ούτε στην δουλειά μπορείς να πάρεις άδεια επειδή νοσείς, δεν περνάει.

Φυσικά θα σας ενημερώσω❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Πω πω σας έχει πάει και εσάς άσχημα. Εμείς από 1 φορά αλλά μας χτύπησε δυνατά, πόνους στα κόκκαλα, 40άρη πυρετό κλπ.

Ναι ισχύει αυτό, πλέον ούτε στην δουλειά μπορείς να πάρεις άδεια επειδή νοσείς, δεν περνάει.

Φυσικά θα σας ενημερώσω❤️

Κανένας μας ποτέ δεν το πέρασε άσχημα άρα δεν τον έχουμε πάρει με κακό μάτι 😂 συνήθως κολλάει ο άντρας μου στη δουλειά ή κολλάμε από συγγενείς αλλά πλέον τόσες φορές που έχουμε κολλήσει δεν μας αγχώνει. Πχ με Η1Ν1 έχουμε περάσει πολύ χειρότερα! 
Γενικά όμως δεν νοσούμε βαριά σαν οικογένεια. Μόνο ο γιος μου κάνει πυρετό 39 αλλά μέχρι εκεί. Δν έχουν πάρει αντιβίωση τα παιδιά ποτέ κ εμείς έχουμε να αρρωστήσουμε βαριά από παιδάκια με τον άντρα μου! 
Φτου φτου καλά είμαστε 💪🏽

Αχχχ μακάρι να δείτε φύλο να μας πεις ❤️❤️❤️ κορίτσι λέμε όλες εδώ για σένα! 

Κορίτσια να ρωτήσω...έχει αρχίσει καμία να νιώθει το μωρό;;εγώ σήμερα έκλεισα 15η εβδομάδα...και από την προηγούμενη κάποιες φορές νιώθω κάτι πολύ ελαφριά σαν γουργουρητα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι τ έντερο η το μωρό...αλλά τις τελευταίες μέρες τα νιώθω καθημερινά αρκετές φορές μέσα στη μέρα αλλά πρπει να είμαι ήρεμη και να παρατηρώ. Κοιλιά Έντο μεταξύ ακόμα άφαντη...μόνο ένα φουσκωμα και αυτό το βραδυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...