Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή Ανάσταση θα ευχηθώ κορίτσια μου ❤️ με Υγεία και Φώτιση! 
μονο χαρές στις οικογένειές σας! 

Εμείς πήγαμε με τα παιδάκια μου στην πρώτη Ανάσταση το πρωί κ κοινωνήσαμε επειδή το βράδυ δεν αντέχουν να πάμε. Μόλις τα κοίμισα τα μισά παιδιά κ ετοιμάζω βαλίτσες γιατί την πέμπτη βαφτίζουμε τον μπέμπη. 
Προχθεσ έγινε 2 μηνών κ ακόμα δν το έχω καταλάβει 🩵

να είστε καλά όλες και όποτε κ να διαβάσετε τ μνμ μου εγώ θα χαρώ να μάθω νέα σας! Φιλιά πολλά 😻

• Απαντήσεις 2.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου ελπίζω κάποια από το παρεάκι μας ν μπει κ να μάθω τα νέα της 🩷🩷🩷🩷🩷 

εμείς γυρίσαμε χθες από την πόλη που είχαμε πάει για την βάφτιση! 

η βάφτιση ήταν τέλειααααα! Ο μπέμπης δεν έκλαψε καθόλου ήταν ξύπνιος όλη την διάρκεια! Κοινώνησε ήδη μια φορά ούτε φωνούλα δεν έβγαλε. Σήμερα θα πάμε για την δεύτερη φορά. 
Ήμασταν εμείς κ εμείς όπως κ στην προηγούμενη βάφτιση κ το απολαύσαμε τόσο πολύ. 20 άτομα όλα κι όλα. 
κάναμε κ το τραπέζι κ φάγαμε ήπιαμε ήταν τέλεια! 

αυτά τα νέα μας! 🩷

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια 🩷🩷🩷🩷 ελπίζω να είστε καλά! 🩷🩷🩷🩷 

εμείς μπήκαμε στα βαθειά γύρισε ο άντρας μου δουλειά οπότε επιστρέφει  πολύ αργά το βράδυ στις 12 ή γυρνάει 5 το απόγευμα ανάλογα την βάρδια! 
ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενη κ υπερήφανη για τα παιδιά μου κ για μένα γιατί τα καταφέρνουμε κ χωρίς τον μπαμπά! 🫶🏽

αν μπει κάποια κοπέλα ανυπομονώ να μάθω τα νέα σας! 🩷

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!! @Xrisa95 η αλήθεια είναι πως χαθήκαμε όλες από την παρέα. Χαίρομαι πολύ που τα πηγαίνετε τόσο καλά!!!!

Εμεις προχθές γίναμε 3! Ακόμα δεν το πιστεύω!!! Κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια και στο τέλος του μηνα θα κάνουμε και τα δεύτερα. Το θέμα τιι πι υ ύπνου το έχουμε βρει πιστεύω, δηλαδή κοιμόμαστε σερί 7 ώρες το βράδυ, οπότε μας έχει ξεκουράσει πολύ αυτό. 
Σήμερα πήγαμε και στην παιδίατρο γιατί μάλλον την τριγυρνάει μια ίωση, θα δούμε αν θα εξελιχθεί. 
επισης, μας είπε να κόψουμε την αποστείρωση και από Ιούνιο θα μπούμε σε τροφές!!! Αυτααααα❤️❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...