Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια!!!σηκώθηκα με μια ζάλη απίστευτη!λέω ας κάνω κανένα τεστ ...έκανα δύο τεστ self clear...και τα δύο είναι έτσι...σας βάζω φώτο να δείτε....στο ένα έβγαλα και το καπάκι να το δείτε καλύτερα! Μια πολύ αχνή γραμμουλα φαίνεται!τώρα επειδή είναι και στα δύο τεστ λέω μήπως είναι κάτι;;;;🤔 Θα περιμένω καθυστέρηση φυσικά! Σαββατοκύριακο περιμένω περίοδο..οπότε θα δείξει.... Εντωμεταξυ δεν ξέρω καν αν μπορείτε να το δείτε στη φωτό....έχω χαλιά κάμερα 
    • Κοριτσάκι μου να τον χαίρεστε! Να είστε πάντα καλά να τον καμαρώνετε υγιή και χαρούμενο!🩵🩵🩵
    • Καλημέρα κορίτσι μου εσυ που τα εχεις χρησιμοποιησει δεν είναι σαν τα hometest.?  γιατι εγω εχω χρησιμοποιησει μονο τα hometest και δεν ειναι ξεκαθαρα.. Δεν σε βολεψαν γιατι δεν εδειχνε ξεκαθαρη γραμμη .; 
    • Καλημερουδια και γω μια απο τα ιδια πειναω πολυ εδω και μια βδομαδα αλλα με τοση καουρα τιποτα περισσοτερο δεν τρωω. Μεχρι τις 2 τη νυχτα ολο παλινδρομηση ειμαι αφου εχω βραχνιασει μονιμα. @Elenaki12 πολυ ωραια νεα μπραβο π εισαι ετοιμη σε αντιθεση με μενα π παιζει εχουμε ιδια ΠΗΤ και αμφιβαλλω αν θα φτασω. Στο μεταξυ ηθελα να σας ρωτησω πως νιωθετε σωματικα; Εγω εδω κ μια βδομαδα εχω δυσφορια στη μεση καποιες στιγμες και γενικα βαρυνα λιγο αποτομα κ εχω ανησυχησει. Και πολυς αερας στο εντερακι μου επισης σορρυ για τη λεπτομερια. ☺️☺️
    • Κορίτσια μου καλημέρα!  Σήμερα είναι η πολυπόθητη μέρα του υπερήχου μου.. δεν κρατιέμαι είναι η αλήθεια, θέλω να ρθει η ώρα όσο γρηγορότερα γίνεται για να πάω να δω το μωρουδέλι μου.. έχω αγονία και άγχος αν όλα πάνε καλά, αλλά πιστεύω καλά θα είναι.. δεν έχω κάτι δυσάρεστο ευτυχώς σε σύμπτωμα οπότε θεωρώ πως τα πράγματα κυλάνε όμορφα και όπως πρέπει και το μωράκι μου αναπτύσσετε σωστά στην κοιλίτσα της μαμάς.! Το μεσημέρι θα ξέρουμε, λίγο υπομονή ακόμη, τι να κάνουμε.. 😀 @Evaki- κορίτσι μου έτσι ακριβώς όπως τα περιέγραψες είναι, μιλάμε ταυτίστηκα εε.. απόλυτα! Η πιο αντι κούκου περίοδος της ζωής μου.. και όλα τα συμπτώματα, η διάθεση, οι πόνοι, τα ίδια.. πέρασες τη διαδικασία ξέρεις και καταλαβαίνεις.. 🙃😉 Μη σου πω πως τώρα άρχισα μόλις μπήκα στον τρίτο να έχω όρεξη σιγά σιγά για σεξάκι αν και ακόμη είναι απαγορευτικό. Εννοείται πως αν θέλετε σας ανοίγω το θέμα του μήνα εγώ, με μεγάλη μου χαρά, μακάρη να φέρω λίγη τύχη και μπόλικη μπεμπεδόσκονη σε κάθε μία από σας.! Ήταν δύσκολος ο μήνας για μένα, αλλά τέλος καλό όλα καλά! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...