Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κι εγω σκεφτομαι να χαλαρωσω λιγακι, γιατι αλλιως δεν με βλεπω καλα, ολο μωρα σκεφτομαι.Ισως και το αγχος βλαπτει πολυ!!Κι εμενα ετδι λεω οτι αγχωνεται καθε φορα και βασικα φαινεται.Αχ μακαρι να ερθει το θαυμα για ολες μας!!Εγω το πιστευω κοριτσια❤️
    • Στην αρχή την έβαλα το κουταλάκι μέσα στο στόμα μετά αν της αρέσει ανοίγει το στόμα της μια χαρά από μόνη της αν δεν το σφραγίζει 🤷‍♀️ σήμερα έφαγε φρούτα 120  απόγευμα το κοτόπουλο που ήρθα στην πεθερά μου δεν το έφαγε το περίμενα γιατί δεν είχε καλό ράβδο μπλέντερ και δεν έλιωσα καλά οπότε έφαγε 4 κουταλάκια και το παράτησα  εγώ γενικά δεν ζορίζω πολύ δεν τα παρατάω και με το πρώτο που αρνείτε βέβαια... δεν νομίζω ότι κάνεις κάτι λάθος θέλει υπομονή δεν τρωει καθόλου ; 
    • Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εχω κι εγώ πολύ άγχος και συνεχείς σκέψεις.. σκέψεις.. σκέψεις.. δε με αφήνουν το βράδυ να ηρεμήσω.. τότε τα σκέφτομαι όλα!! τη μέρα το μυαλό με τη δουλειά λίγο ξεχνιέται.. αλλά και πάλι τελευταία είναι έντονα τα συναισθήματα.
    • @Katerina1990 μου το ίδιο νιώθω κι εγώ έχω πολύ αγωνία και άγχος όσο περνάνε οι μέρες γιατί ξέρω ότι τα περιθώρια μέρα με τη μέρα στενεύουν μη σου πω και ώρα με την ώρα.. το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ (εκτός του ότι παω συνέχεια τουαλέτα) αλλά αν ξυπνήσω δύσκολα θα με ξαναπιάσει ο ύπνος με κατακλύζουν οι σκέψεις προτρέχω.. λεω τωρα αν με πιασουν οι πονοι τι θα κανω? να ξυπνησω τον αντρα μου.. και τα παιδια; τι θα γίνει??  ποιος θα τα προσέχει;;; ποιος θα τα πάει σχολείο το πρωί αν με πιάσει τώρα;; πόση ώρα έχω στη διάθεσή μου;; τι θα κανουμε? ειμαι ετοιμη? τα πραγματα;;; αν ξεχασω κάτι; πως θα φτασω μεχρι εκει αν ποναω πολύ;; θα πονάω πολύ; πως ειναι όταν πονάς τα έχω ξεχάσει.. το μωρό θα είναι εντάξει; θα ζοριστώ? θα ζοριστεί? θα είναι εύκολα θα είναι διαφορετικά;; θα είναι ίδια;; θα πάρει πολύ ώρα;; αυτά και άλλα πολλά περνάνε καθημερινά από το μυαλό μου συνεχώς οι ίδιες σκέψεις.. .όπως καταλαβαίνεις με όλα αυτά το έχω κάψει τελείως.
    • Άντε καλέ!!! Τίποτα δεν κάνεις λάθος! Θέλει πολύ υπομονή κι επιμονή! Εγώ την 1η βδομάδα την πίεζα πολύ! Είχαμε δράματα! Μετά αποφάσισα να της δίνω κι όσο κι άμα φάει! Υπάρχουν ακόμα μέρες που δεν έχει φάει πάνω από 20γρ. όλη μέρα! Μην απελπίζεσαι!!! Θα φάει όταν θα θέλει εκείνος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...