Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου ξεκινήσαμε κι εμείς λαχανικά! Δεν θα έλεγα ότι ενθουσιαστηκε 😅😅μάλλον το αντίθετο!  Αύριο θα φάει γλυκοπατάτες με κολοκυθι! Πιστεύω θα του αρέσει πιο πολύ!  Κορίτσια εμένα στα κινητικά παρόλο που είναι γίγαντας τα πάει καλά νομίζω! Κάθεται για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να τον κρατάω και άρχισε να γυρνάει από μπρούμυτα ανάσκελα (κάποιες φορές θέλει λίγο βοήθεια) από ανάσκελα μπρούμυτα γυρνάει στον ύπνο του συνήθως γιατί στον ξύπνιο του αποφεύγει συστηματικά να είναι μπρούμυτα!  Πάντως @katerinayia και μένα ένα διάστημα με αγχωνε οταβ ήταν μικρότερος γιατί δεν γυρνούσε σε ήχους η δεν ακολουθούσε τα αντικείμενα που ήταν μπροστά του όταν τα μετακινουσα, αλλά μια μέρα απλά τα έκανε.  επίσης και τώρα που άρχισε να ρολαρει έγινε τελείως αποτομα!  Σηκώθηκε ένα πρωί και άρχισε να το κάνει!  @Barbiee πλέον μου φαίνεται δεν θα μπορούμε να τα αφήνουμε πουθενά! Εσένα που είναι και έτοιμος να μπουσουλησει σε βλέπω σύντομα να παίρνεις πάρκο να τον βάζεις όταν κάνεις δουλειές!   
    • Χρύσα μου και εγώ πιστεύω ότι είμαι κοντά αλλά δεν ξέρω πόσο κοντά!! Αν είναι μέρες τότε δεν έχω διαθέσιμες μιας και το Σάββατο μπαίνω με πρόκληση! Μακάρι να είναι ώρες και να γίνει κάτι σήμερα το βράδυ η αύριο! Όπως και να έχει το Σάββατο γεννάω 😅 πάντως τα καφέ υγρά σταμάτησαν το μεσημέρι και τώρα το βραδάκι ξανά ξεκίνησαν! Η κοιλιά είναι πέτρα μόνιμα πλέον και ο μικρός κουνιέται όλη μέρα υπερβολικά πολύ! Αύριο το πρωί θα φανεί στον τομογράφο αν έχουμε αρκετές συσπάσεις!!  Πρόσεχε πολύ μην ξανά αρρωστήσεις κορίτσι μου!! Έχει αρκετό κρύο εκεί! Νομίζω με το που στρώσεις λίγο τον οργανισμό σου και αναρρώσεις τελείως τσουυυπ θα έρθει το νινακι 🥰
    • Μαρίνα μου καλησπέρα! Κι εμενα μου είχε πει ο γιατρός να πάω όταν η χοριακή ξεπεράσει τα 1500 κ εγώ πήγα με χοριακή 2500 χιλιάδες και θυμάμαι μου λέει "λεκιθικο σάκο βλέπω, μωρό δε βλέπω" εγκεφαλικό κι εγώ κι ο άντρας μου. Φύγαμε από τον γιατρό με κομμένα φτερά. Ήταν Δευτέρα θυμάμαι κ μου λέει ελάτε πάλι την Παρασκευή για να δούμε τι γίνεται. Μόνη μου αποφάσισα ότι θα περιμένω δύο βδομάδες, γιατί δεν ήθελα να πάω κ να ακούσω ότι πάλι δεν βλέπει τίποτα. Κι όταν πήγα ακούσαμε κ καρδούλα 🩵. Όσο μπορείς χαλάρωσε και δώστου χρόνο!!! Σου εύχομαι στο επόμενο ραντεβού να ακούσεις την καρδούλα του να πάλλεται!!!!
    • Κορίτσι μου δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει έτσι ξαφνικά? Το ότι δεν έχεις κανέναν δείγμα πάει να πει ότι ντε και καλά θέλεις παραπάνω χρόνο? Γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις που τους έχουν έρθει έτσι ξαφνικά οι πόνοι η ότι έσπασαν τα νερά!! Τι σου είπε ο γιατρός σου? Και μένα αυτό μου είπαν ότι είναι θετικό τα καφέ υγρά! Άντε ελπίζω να γεννήσω αύριο η σήμερα το βράδυ γιατί βαρέθηκα 🤣
    • Κι εγώ τα παράτησα τα τεστ ωορρηξίας...ααα μαζί είμαστε...και εγώ τώρα αρχίζω να έχω πονάκια κάτω αριστερά και υγρά άρα αύριο μεθαύριο θα κάνω ωορρηξία...ευτυχώς την καταλαβαίνω! Άντε μακάρι να δούμε  θετικά τεστακια!🙏🙏🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...