Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Εχθές δεν πρόλαβα να μπω καθόλου μιας και είχα κάτι δουλειές οπότε μπαίνω πρωί πρωί να σας τα πω !! Ο μικρός είναι πάρα πολύ καλά! 3.5 κιλά περίπου και προς το παρόν δεν φαινόταν να ήθελε να βγει! Η γιατρός μου έλειπε και θα λείπει μέχρι και μεθαύριο η μητέρα μου έρχεται την Δευτέρα οπότε μας βολεύει που δεν βγαίνει ακόμα 😅

Ακολουθεί λίγο αηδιαστική περιγραφή! Τα ξημερώματα που σηκώθηκα για το πιπι μου έτρεχαν από κάτι κάτι πολύ περίεργα υγρά σαν ζελέ και σε αρκετή ποσότητα! Πρώτη φορά είχα τέτοια υγρά! Υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό που λέμε τραχηλικο πώμα αν το λέω σωστά?

Δημοσίευση
στις On 3/2/2025 at 4:28 ΠΜ, ο/η Marypnk είπε:

Σευχαριστώ Λευκη μου!! Αν εχω καταλάβει απ τη συζήτηση θα έρθετε απο επαρχια Αθήνα την μεγάλη ώρα;;;; ❤️ Διάβασα τις τελευταίες σελίδες οχι ολες γιατι ειναι και 77 χαχαχα οποτε συγνώμη για τις ερωτήσεις. Πάντως να τους ρωτήσεις για το γάλα, κι εγω θερμο με σκονη θα σκεφτομουν! Σίγουρα αυτο ειναι μια λύση! Αλλα θα σου πούνε εννοείται και στο μαιευτήριο. 

Εμας ειναι το πρώτο μας ναι και ειναι μπεμπουλα ❤️ Η αληθεια ειναι πως τη τελευταία φορα που με ειδε πριν δεκα μέρες τον ειδα καπως προβληματισμενο, προσπάθησε να μη μου το δείξει, γιατι ειχα και αμνιακο υγρο στα ανωτατα όρια συν το βαρος της μικρης κ οτι ηταν λιγο ψηλά ακομα και ισως γι αυτο μου ανέφερε κολπική εξέταση. Δε μου ειπε σίγουρα οτι θα γίνει όμως. Οποτε πιστεύω σε λίγες ώρες θα μαθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι και πως!! Παντως κ εμενα ειναι πολυ υπερ του φυσιολογικου. Εχω ακούσει περιπτώσεις που περιμενει και μεχρι τις 42 εβδομάδες αν δεν υπάρχει βεβαια παθολογία. Ελπιζω να μη φτασουμε εκει ,θελω πιο γρήγορα την μικρή μου στην αγκαλια μου συν του οτι προχθες επαθα λουμπαγκο και δε περνάω πολυ καλά 😂❤️

Καλημέρα κορίτσι μου. Και εμείς μπεμπούλα έχουμε.🩷

Μάλλον αυτό με τον θερμό θα κάνω γιατί πρακτικά δεν θα βολεύει και η συσκευή μας που θερμαίνει το μπουκάλι μιας και λειτουργεί με ρεύμα. 
 Επίσης να σου πω, επειδή και εγώ το ειχα φοβία και άγχος, η κολπική εξέταση δεν πονάει. Εμένα σκέψου μου κάνει συνεχόμενα από την 35η εβδομάδα επειδή είμαστε μακριά και πρέπει να ξέρουμε την πορεία του μωρού. Δυστυχώς η εμπέδωση δεν μπορεί να φανεί από τον υπέρηχο. 
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωρακι σας και να φτάσει υγιές στην αγκαλιά σας🩷

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Εχθές δεν πρόλαβα να μπω καθόλου μιας και είχα κάτι δουλειές οπότε μπαίνω πρωί πρωί να σας τα πω !! Ο μικρός είναι πάρα πολύ καλά! 3.5 κιλά περίπου και προς το παρόν δεν φαινόταν να ήθελε να βγει! Η γιατρός μου έλειπε και θα λείπει μέχρι και μεθαύριο η μητέρα μου έρχεται την Δευτέρα οπότε μας βολεύει που δεν βγαίνει ακόμα 😅

Ακολουθεί λίγο αηδιαστική περιγραφή! Τα ξημερώματα που σηκώθηκα για το πιπι μου έτρεχαν από κάτι κάτι πολύ περίεργα υγρά σαν ζελέ και σε αρκετή ποσότητα! Πρώτη φορά είχα τέτοια υγρά! Υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό που λέμε τραχηλικο πώμα αν το λέω σωστά?

Καλημέρα Αννίτα μας, δυστυχώς δεν εχω έμπειρα στο θέμα αλλά απ’ όσο εχω διαβάσει και από φωτο της τραχηλικής βλέννας που εχω δει, θεωρώ πως μπορεί και να είναι. Καλύτερα να ενημερώσεις  τον γιατρό σου!

Δημοσίευση

@annitakianna μίλησες τελικά με τον γιατρό σου; Συνεχίζεις να έχεις υγρά;; 
Εμένα έχουν ξεκινήσει να υπάρχουν στο σκούπισμα καφέ εκκρίσεις. Την πρώτη φορά το πρωί ήταν πολύ αχνό σαν ροζ και τώρα μετά από ακόμα 4 φορές είναι αρκετά καφέ και έχουν και άχρωμη βλέννη. Τι να είναι;;; Πόνους ή κάτι άλλο δεν εχω.  

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

@annitakianna μίλησες τελικά με τον γιατρό σου; Συνεχίζεις να έχεις υγρά;; 
Εμένα έχουν ξεκινήσει να υπάρχουν στο σκούπισμα καφέ εκκρίσεις. Την πρώτη φορά το πρωί ήταν πολύ αχνό σαν ροζ και τώρα μετά από ακόμα 4 φορές είναι αρκετά καφέ και έχουν και άχρωμη βλέννη. Τι να είναι;;; Πόνους ή κάτι άλλο δεν εχω.  

Κορίτσι μου ναι μίλησα αλλά μου είπε ότι δεν είναι ανησυχητικο το να φύγει το πώμα από μόνο του αν δεν συνοδεύεται είτε με συσπάσεις η με πέτρωμα η έστω με κάποιο αλλά σύμπτωμα τοκετού! Πάντως δεν είχα τίποτα αλλο από το πρωί πέρα από τα συνηθισμένα άρα δεν ανησυχώ! Μου είπε επίσης ότι όταν φύγει το πώμα μπορεί και μετά από 2 εβδομάδες να γεννήσω μπορεί και μετά από 2 μέρες δεν είναι στάνταρ! Αυτό που μου είπε όμως είναι ότι αν δω αίμα τότε να πάω με την βαλίτσα μου στο νοσοκομείο! Εμένα δεν είχε καθόλου αίμα ούτε καφέ! Ίσως πρέπει να πάρεις τον γιατρό σου! Πώς είσαι τώρα?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου ναι μίλησα αλλά μου είπε ότι δεν είναι ανησυχητικο το να φύγει το πώμα από μόνο του αν δεν συνοδεύεται είτε με συσπάσεις η με πέτρωμα η έστω με κάποιο αλλά σύμπτωμα τοκετού! Πάντως δεν είχα τίποτα αλλο από το πρωί πέρα από τα συνηθισμένα άρα δεν ανησυχώ! Μου είπε επίσης ότι όταν φύγει το πώμα μπορεί και μετά από 2 εβδομάδες να γεννήσω μπορεί και μετά από 2 μέρες δεν είναι στάνταρ! Αυτό που μου είπε όμως είναι ότι αν δω αίμα τότε να πάω με την βαλίτσα μου στο νοσοκομείο! Εμένα δεν είχε καθόλου αίμα ούτε καφέ! Ίσως πρέπει να πάρεις τον γιατρό σου! Πώς είσαι τώρα?

Αα καταλαβα. Όποτε προς το παρόν χαλαρώνεις. Εμένα όσο περνάει η ώρα γίνεται πιο έντονο το χρώμα αλλά αιμα δεν εχω δει. Τον πήρα τηλ και μου ειπε να περιμένω μήπως με πιάσουν πόνοι περιόδου. Μεχρι τώρα δεν εχω κάτι τέτοιο. 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Αα καταλαβα. Όποτε προς το παρόν χαλαρώνεις. Εμένα όσο περνάει η ώρα γίνεται πιο έντονο το χρώμα αλλά αιμα δεν εχω δει. Τον πήρα τηλ και μου ειπε να περιμένω μήπως με πιάσουν πόνοι περιόδου. Μεχρι τώρα δεν εχω κάτι τέτοιο. 

Ναι ναι προς το παρόν περιμένουμε και ελπίζω να μην γεννήσω ακόμα αν και από ότι λένε δύσκολα πριν 40 εβδομάδες να γεννήσεις στο 1ο παιδί!! Φυσικά εγώ είμαι και 10 λεπτά από το νοσοκομείο οπότε σίγουρα είμαι πιο χαλαρή! Εσύ με 4 ώρες απόσταση σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αν σε πιάσουν πόνοι περιόδου δηλαδή ξεκινάει τοκετός? Η είναι ένα σήμα ότι θα ξεκινήσει σύντομα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...