Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Αστα, τι 1 τι 2 νομιζω ολες ζοριζομαστε τωρα πια...😤 ταυτοχρονα ομως χαιρομαστε π φτασαμε ως εδω κ τλχ τα μωρακια μας δν ηρθαν προωρα... 😉✌️

εγω βεβαια ειμαι τελευταια π μπηκα στον 9ο γτ η κανονικη πητ ηταν για 01/03 οποτε εσεις εχετε φτασει στην ουρα τωρα πια!!!

Πραγματικα απορω κ μ τους δικους μου... εγω δλδ πρεπει ν τους πω ν μην πανε;; δν το σκεφτονται απο μονοι τους;; τεσπα, δν θ ειμαι διακριτικη σε αυτη τη φαση γτ γονεις μου ειναι... Θα τους τα πω οπως τα σκεφτομαι γτ τωρα δν ειναι ωρα για να παιζουμε μ τη φωτια.. φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα..

κι αντε εσενα τα πεθερικα σου ειναι στ σπιτι τους.. εμενα οι δικοι μου ερχονται αυριο Αθηνα κ θα μενουν σ εμενα... καταλαβαινεις...

Γ το μπεμπακο σας ναι νομιζω στο εγραψα κ πιο πανω οτι συνηθως οταν παιρνουν τοσο βαρος τα μωρα ισως επισπευθει κ ο τοκετος.. θυμησε μου ποσο εισαι τωρα;; ποτε θ σε ξαναδει η γιατρος;;

Δεν είναι κακό να τους εκφράσεις τον φόβο σου!! Εγώ τουλάχιστον δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο! Όλοι νομίζω φοβόμαστε μην αρρωστήσουμε είτε είσαι είτε δεν είσαι έγκυος ειδικά με την γρίπη Α που σε ρίχνει στο κρεβάτι!  Την Δευτέρα το πρωί θα με δει πάλι και θα κάνουμε ξανά τομογράφο! Αν και νομίζω ότι αυτή τη βδομάδα μετά την Τετάρτη οι συσπάσεις μου έγιναν αρκετά συχνές! Θα δούμε πως θα είναι την Δευτέρα! Η γιατρός μου δεν κάνει την εξέταση με το χέρι οπότε στον υπέρηχο δεν φαίνεται αν έχει εμπεδωθεί ο μικρός! Από κιλά τα πάει πολύ καλά και αύριο να έβγαινε που λέει ο λόγος δεν έχει θέμα αλλά θα ήθελα να το προσπαθήσω φυσιολογικά! Μακάρι να εμπεδωθεί για να έχω ελπίδες 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου 

εμένα ο άντρας μου αρρώστησε κ αυτός την παρασκευή κ σήμερα ωωωω τι έκπληξη ξύπνησα εγώ με βήχα κ λίγο πονοκέφαλο 🤭😬🎉🎉🎉🎉🎉

38+1 σήμερα, παρακαλαωωω να μην γεννήσω. Συνήθως βέβαια επειδή η Φύση προνοεί δεν ξεκινάει τοκετός ενώ νοσεί η γυναίκα έχω μια ελπίδα ότι για 4-5 μέρες θα το καθυστερήσω ακόμα. 
Όσο μπορώ θα κάτσω αλλά έχω και τα παιδιά δεν μπορώ να είμαι ξαπλωμένη ή να μην κάνω δουλειές κτλ. 

θέλει να έρθει η μαμά μου ν βοηθήσει αλλά δεν θέλω να την κολλήσουμε κ να μην μπορεί να έρθει όταν γεννήσω και φυσικά να μην κολλήσουμε κ εμείς τίποτα άλλο. 

κορίτσια  μην ντρέπεστε καθόλου εννοείται να γίνεται αυστηρές ως προς τις επαφές των συγγενών σας! Κ εγώ είμαι αυστηρή γενικά! Κ όταν γεννήσω εννοείται θα το δούνε από το παράθυρο το μωρό για πολυυυυ καιρό  😂😂😂😂😂😂 γιατί εδώ έχουμε κ -5, -10 αργεί να φτιάξει  ο καιρός κ οι ιώσεις κρατάνε πολύ. 

(κρατήστε τους μακριά από μικρά παιδιά σιγουρααα σας το λέω από πείρας 😂😂😂 αλλά και γενικά από τις πολλές επισκέψεις κ επαφές γιατί κ μεταξύ των μεγάλων κυκλοφορούν τώρα ιώσεις). 

Δημοσίευση

Κορίτσια γειαα σας !! Τρυπωνω κι εγω στην ωραια σας συζήτηση αν και επειδή ειμαι νεο μελος λογικα θα αργησει να εγκριθεί το ποστ μου. Ισως να χω γεννησει κιόλας χαχα. 

Καταρχας να πω σε ολες μ εναν πόνο ❤️ εγω σημερα μπηκα στην 39η εβδομάδα και αυριο εχω ραντεβού στο ιασω για καρδιοτοκογραφο. Το μωρο μου στον υπέρηχο της προηγούμενης Παρασκευής (οχι αυτης που πέρασε) εβγαινε 3.500 κιλα.. και αύριο μου ειπε οτι ισως με εξετάσει κολπικα. Για καισαρική δε μου ανεφερε κατι αλλα εχω προβληματιστει ποσο βαρος θα χει παρει και πως θα γεννήσω 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Marypnk είπε:

Κορίτσια γειαα σας !! Τρυπωνω κι εγω στην ωραια σας συζήτηση αν και επειδή ειμαι νεο μελος λογικα θα αργησει να εγκριθεί το ποστ μου. Ισως να χω γεννησει κιόλας χαχα. 

Καταρχας να πω σε ολες μ εναν πόνο ❤️ εγω σημερα μπηκα στην 39η εβδομάδα και αυριο εχω ραντεβού στο ιασω για καρδιοτοκογραφο. Το μωρο μου στον υπέρηχο της προηγούμενης Παρασκευής (οχι αυτης που πέρασε) εβγαινε 3.500 κιλα.. και αύριο μου ειπε οτι ισως με εξετάσει κολπικα. Για καισαρική δε μου ανεφερε κατι αλλα εχω προβληματιστει ποσο βαρος θα χει παρει και πως θα γεννήσω 

Κορίτσι μου καλώς ήρθες στην παρέα μας. Είμαστε όλες πια πολύ κοντά. Και εγώ την Τρίτη μπαίνω στην 39η εβδομάδα. Το θέμα των κιλών μας απασχολούσε και εμάς αρκετά μέχρι και την 36η εβδομάδα γιατί η μικρούλα μας έπαιρνε ραγδαία βάρος και είχαμε σαν ενδεχόμενο την πρόκληση αν ξέφευγε πολύ το πράγμα. Ωστόσο πλέον παίρνει πολύ ομαλά το βάρος της και σταματήσαμε να ανησυχούμε γιαυτο. Σκέψου ότι την Παρασκευή (38+3) που μας είδε ο γιατρός μας ήταν 3.100. Εσεις το έχετε συζητήσει αυτό το θέμα;
Είναι το πρώτο σας παιδάκι;;;

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Λευκη μου εγω περα απ τα πετρωματα κ πολυ εντονη δραστηριοτητα των μωρων δν εχω κτ αλλο... απλα η μια ειναι μ το κεφαλι κατω κ η αλλη εχει τα ποδια της στην λεκανη μου... οπως καταλαβαινεις πιεζομαι πολυ γ τουαλετα κ γνκ αμα αρχισει τις κλωτσιες η κουκουνιτσα π εχει τα ποδια κατω, την εκατσα...

Ωστοσο πονους εντονους δε νιωθω κ στεναχωριεμαι που ταλαιπωρεισαι τωρα στ τελος...😔

Λιγη υπομονη κανε κ φτασαμε στ τελος!!!! 🎯

Δυστυχώς με έχει ταλαιπωρήσει αυτός ο μήνας και δεν εχω καταφέρει να απολαύσω τις τελευταίες μέρες με την κοιλιτσα. Τουλάχιστον ειχα προλάβει από πριν τις ετοιμασίες (πλυντήρια, σιδερώματα, πράγματα μαιευτηρίου κλπ).  Φαντάζομαι για εσένα το βάρος της κοιλιάς θα είναι πολύ χειρότερο. 😩
Χαλαλι όμως, σε λίγες μέρες θα κρατάμε τα θαυματακια μας αγκαλιά🙏🙏❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Λευκη μου νομιζω σημασια εχει πανω απ ολα να ειστε καλα εσυ κ η μικρουλινα σας!!! 💞💖

Εννοειται κι εγω αν ειχα μονηρη κυηση θα ηθελα να το παλεψω γ φυσιολογικο τοκετο.. αλλα δν ειναι παντα στο χερι μας.. οποτε κι αν ερθει η μικρη κ με οποιο τροπο κι αν ερθει να ειναι γερη πανω απ ολα!!!!🙏🧿👣🩷

Εννοείται πως θα το παλέψουμε για φυσιολογικό και θα δώσουμε περιθώριο, το θέλω πολύ και εγώ αλλά και ο άντρας μου. Ο γιατρος μου δεν με έχει πιέσει καθόλου για καισαρική, ίσα ίσα μου είπε πως θα περιμένουμε την φύση να μας δείξει τον δρόμο. Απλά δεν θέλει να ξεφύγουμε στις εβδομάδες γιατί είμαι 4 ώρες μακριά από το μαιευτήριο και αγχώνεται και ο ίδιος. Μου είπε πως αν προσπεράσουμε κατά πολύ τις 40 εβδομάδες μπορεί να είναι επικίνδυνο. 

Δημοσίευση

Κορίτσια εχω προβληματιστεί με κάτι. Σκέφτομαι συνεχώς την επιστροφή μας από το μαιευτήριο. Εφόσον πάνε όλα καλά με την γέννηση της μπέμπας μας 🙏🙏🙏🙏🙏, εχω αποφασίσει πως θα το παλέψω για θηλασμό. Δεν νομίζω πως θα κάνω αποκλειστικό αλλά αυτό θα το δω και στην πράξη. 
Σκεφτομαι λοιπόν πως μπορεί να μην τα καταφέρουμε με τον θηλασμό ή μπορεί να μην θέλω ( πραγματικά δεν ξέρω πως θα μου βγει), πως λοιπόν θα ταΐσουμε το μωρακι στην επιστροφή;; Είναι μια απόσταση 4 ωρών και φαντάζομαι θα μου δώσουν γάλα από το μαιευτήριο. Αλλά, πως θα το κρατήσω ζεστό;; Μήπως πρέπει να πάρω μαζί μου δικά μου μπουκάλια και να εχω θερμό και σκόνη;!Με έχει αγχώσει πολύ αυτό το θέμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Δεν είναι κακό να τους εκφράσεις τον φόβο σου!! Εγώ τουλάχιστον δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο! Όλοι νομίζω φοβόμαστε μην αρρωστήσουμε είτε είσαι είτε δεν είσαι έγκυος ειδικά με την γρίπη Α που σε ρίχνει στο κρεβάτι!  Την Δευτέρα το πρωί θα με δει πάλι και θα κάνουμε ξανά τομογράφο! Αν και νομίζω ότι αυτή τη βδομάδα μετά την Τετάρτη οι συσπάσεις μου έγιναν αρκετά συχνές! Θα δούμε πως θα είναι την Δευτέρα! Η γιατρός μου δεν κάνει την εξέταση με το χέρι οπότε στον υπέρηχο δεν φαίνεται αν έχει εμπεδωθεί ο μικρός! Από κιλά τα πάει πολύ καλά και αύριο να έβγαινε που λέει ο λόγος δεν έχει θέμα αλλά θα ήθελα να το προσπαθήσω φυσιολογικά! Μακάρι να εμπεδωθεί για να έχω ελπίδες 

Θα περιμενουμε αυριο τα νεα σου Αννιτα μου!!! ❤️🥰 

Ολα καλα θα πανε!!! Ελπιζω να βοηθησει ο μικρος κ η γιατρος σου και ο τοκετος σου να ειναι οπως τον εχεις φανταστει!!!😊🫶🙏

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 

εμένα ο άντρας μου αρρώστησε κ αυτός την παρασκευή κ σήμερα ωωωω τι έκπληξη ξύπνησα εγώ με βήχα κ λίγο πονοκέφαλο 🤭😬🎉🎉🎉🎉🎉

38+1 σήμερα, παρακαλαωωω να μην γεννήσω. Συνήθως βέβαια επειδή η Φύση προνοεί δεν ξεκινάει τοκετός ενώ νοσεί η γυναίκα έχω μια ελπίδα ότι για 4-5 μέρες θα το καθυστερήσω ακόμα. 
Όσο μπορώ θα κάτσω αλλά έχω και τα παιδιά δεν μπορώ να είμαι ξαπλωμένη ή να μην κάνω δουλειές κτλ. 

θέλει να έρθει η μαμά μου ν βοηθήσει αλλά δεν θέλω να την κολλήσουμε κ να μην μπορεί να έρθει όταν γεννήσω και φυσικά να μην κολλήσουμε κ εμείς τίποτα άλλο. 

κορίτσια  μην ντρέπεστε καθόλου εννοείται να γίνεται αυστηρές ως προς τις επαφές των συγγενών σας! Κ εγώ είμαι αυστηρή γενικά! Κ όταν γεννήσω εννοείται θα το δούνε από το παράθυρο το μωρό για πολυυυυ καιρό  😂😂😂😂😂😂 γιατί εδώ έχουμε κ -5, -10 αργεί να φτιάξει  ο καιρός κ οι ιώσεις κρατάνε πολύ. 

(κρατήστε τους μακριά από μικρά παιδιά σιγουρααα σας το λέω από πείρας 😂😂😂 αλλά και γενικά από τις πολλές επισκέψεις κ επαφές γιατί κ μεταξύ των μεγάλων κυκλοφορούν τώρα ιώσεις). 

Χρυσα μου περαστικα σας!!! ❤️❤️

Να το περασετε οσο πιο ανωδυνα γινεται κ να γεννησεις υγιης κ οποτε ειναι η καλυτερη στιγμη!!

Ασε κι εγω τα λεω του αντρα μου αλλα δν ξερω τι θ κανω μ το σοι του... νομιζω θα μας τα πει κ η παιδιατρος οποτε θα μπουν κανονες αυστηροι!!

Ασε π περα απ τις ιωσεις, εγω τελειως απειρη, με 2 νεογεννητα κ στην προσπαθεια να θηλασω, καταλαβαινεις πως θ ειμαι... στα καγκελα πιστευω!!😅 θελει χρονο η προσαρμογη στα νεα δεδομενα κ οχι επισκεψεις.

Ακομα κ φιλες μου μου λενε θ σε παρω το σαββατο ν μας πεις νεα ή να μας στειλεις φωτο τις μικρες κ τους λεω δν ξερω σε τι κατασταση θα ειμαι μετα την καισαρικη κ με 2 κουκουνια διπλα μου. 

Νομιζω θα ειμαι αρκετα αντικοινωνικη για καποιο διαστημα μεχρι να βρουμε τα πατηματα μας κ οποιος θελει ας καταλαβει αλλιως ας παρεξηγηθει...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Marypnk είπε:

Καλησπερα Μαιρη και με το καλο το μωρακι σας!!!❤️🙏🧿

Αυριο το ραντεβου σου ειναι μ το γιατρο σου;; θα ειναι παρων στην εξεταση;; μηπως να συζητησεις ανοιχτα μαζι του τι επιθυμεις κ να σου πει τι ειναι καλυτερο απο επιστημονικης πλευρας;;

Επισης ως προς το βαρος, ξερω περιπτωσεις με σημαντικες αποκλισεις οπου τα μωρακια γεννηθηκαν πιο ελαφρυα απ οτι ειχε εκτιμηθει... επισης τα 3μιση-4 κιλα δν νομιζω οτι ειναι απαγορευτικα για φυσιολογικο τοκετο.. κ η @Xrisa95 μας γεννησε μεγαλα μωρακια φυσιολογικα.. βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη...

επισης εχω την εντυπωση οτι πρεπει ν δωσεις το οκ για να σε εξετασουν κολπικα.. (εγω θ γεννησω μ καισαρικη λογω διδυμων οποτε δν τιθεται ζητημα κολπικης εξετασης...)

Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να γεννησεις οπως επιθυμεις!!! 🥰

Να μας γραψεις τα νεα σου αν κ οποτε μπορεις!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Δυστυχώς με έχει ταλαιπωρήσει αυτός ο μήνας και δεν εχω καταφέρει να απολαύσω τις τελευταίες μέρες με την κοιλιτσα. Τουλάχιστον ειχα προλάβει από πριν τις ετοιμασίες (πλυντήρια, σιδερώματα, πράγματα μαιευτηρίου κλπ).  Φαντάζομαι για εσένα το βάρος της κοιλιάς θα είναι πολύ χειρότερο. 😩
Χαλαλι όμως, σε λίγες μέρες θα κρατάμε τα θαυματακια μας αγκαλιά🙏🙏❤️❤️❤️

Λευκη μου ναι τωρα πια ζοριζομαι αρκετα... οι τζουτζουκες ειναι μικρες αλλα αν βαλεις κατω οτι υπαρχουν 2 σακοι, 2 πλακουντες κ μαζι τα μωρακια ζυγιζουν κοντα στα 5κιλα, καταλαβαινεις...

Αυριο ξημερωνει δευτερα κ σαββατο μ το καλο θα τις εχουμε αγκαλιτσα!! 🥹

Εχω 5 μερουλες να απολαυσω αυτο το γλυκο ζορι της κοιλιας π σιγουρα θα μου λειψει πολυ!!!!☺️🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

Λευκη μου ναι τωρα πια ζοριζομαι αρκετα... οι τζουτζουκες ειναι μικρες αλλα αν βαλεις κατω οτι υπαρχουν 2 σακοι, 2 πλακουντες κ μαζι τα μωρακια ζυγιζουν κοντα στα 5κιλα, καταλαβαινεις...

Αυριο ξημερωνει δευτερα κ σαββατο μ το καλο θα τις εχουμε αγκαλιτσα!! 🥹

Εχω 5 μερουλες να απολαυσω αυτο το γλυκο ζορι της κοιλιας π σιγουρα θα μου λειψει πολυ!!!!☺️🥰

Πω πω φτάνεις στο τέλος κορίτσι μου. Είναι απίστευτο!!!! Θα πάνε όλα τέλεια, είμαι σίγουρη ❤️

Προσπάθησε να απολαύσεις όσο μπορείς αυτές τις μέρες❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Κορίτσια εχω προβληματιστεί με κάτι. Σκέφτομαι συνεχώς την επιστροφή μας από το μαιευτήριο. Εφόσον πάνε όλα καλά με την γέννηση της μπέμπας μας 🙏🙏🙏🙏🙏, εχω αποφασίσει πως θα το παλέψω για θηλασμό. Δεν νομίζω πως θα κάνω αποκλειστικό αλλά αυτό θα το δω και στην πράξη. 
Σκεφτομαι λοιπόν πως μπορεί να μην τα καταφέρουμε με τον θηλασμό ή μπορεί να μην θέλω ( πραγματικά δεν ξέρω πως θα μου βγει), πως θα ταΐσουμε το μωρακι στην επιστροφή;; Είναι μια απόσταση 4 ωρών και φαντάζομαι θα μου δώσουν γάλα από το μαιευτήριο. Αλλά, πως θα το κρατήσω ζεστό;; Μήπως πρέπει να πάρω μαζί μου δικά μου μπουκάλια και να εχω θερμό και σκόνη;!Με έχει αγχώσει πολύ αυτό το θέμα. 

Λευκη μου εχεις βρει παιδιατρο;; 

Μηπως να τη ρωτουσες εκεινη ωστε ν σου προτεινει τι ειναι καλυτερο να κανεις;; ακομα κ για το ποια φορμουλα προτεινει σε περιπτωση π δωσεις ξενο γαλα η κανεις μικτη;

Επισης εμενα μου εδωσε καποιες οδηγιες η μαια του γιατρου σχετικα μ τις πρωτες μερες μ το μωρο.. ισως κι εσενα η μαια μπορει να σε κατατοπισει σχετικα με το τι ισχυει φευγοντας απο το Ρεα (αν θυμαμαι καλα θ γεννησεις εκει)...

Τελος, περα απ το γαλα δν ξερω αν θα χρειαστει να αλλαξετε τη μπεμπα στη διαδρομη.. λογικα το εχεις σκεφτει κι αυτο, απλα το αναφερω ωστε να εχεις ο,τι χρειαστει καθως κ κτ παραπανω απ ρουχα αν πχ λερωθει...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Πω πω φτάνεις στο τέλος κορίτσι μου. Είναι απίστευτο!!!! Θα πάνε όλα τέλεια, είμαι σίγουρη ❤️

Προσπάθησε να απολαύσεις όσο μπορείς αυτές τις μέρες❤️

Πραγματικα μου φαινεται απιστευτο ποτε ηταν ιουνιος κ πηρα τη χοριακη κ ποτε εφτασε φλεβαρης κ περιμενουμε τον τοκετο... δοξα τω θεω ολα μας ηρθαν καλα μεχρι στιγμης!!! 

Κοριτσια μου θα ηθελα ν μη χαθουμε μετα αν συμφωνειτε κι εσεις!! Ισως ν καναμε μια ομαδα στο βαιμπερ κ που κ που ν λεμε τα νεα μας!!!😉

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

Λευκη μου εχεις βρει παιδιατρο;; 

Μηπως να τη ρωτουσες εκεινη ωστε ν σου προτεινει τι ειναι καλυτερο να κανεις;; ακομα κ για το ποια φορμουλα προτεινει σε περιπτωση π δωσεις ξενο γαλα η κανεις μικτη;

Επισης εμενα μου εδωσε καποιες οδηγιες η μαια του γιατρου σχετικα μ τις πρωτες μερες μ το μωρο.. ισως κι εσενα η μαια μπορει να σε κατατοπισει σχετικα με το τι ισχυει φευγοντας απο το Ρεα (αν θυμαμαι καλα θ γεννησεις εκει)...

Τελος, περα απ το γαλα δν ξερω αν θα χρειαστει να αλλαξετε τη μπεμπα στη διαδρομη.. λογικα το εχεις σκεφτει κι αυτο, απλα το αναφερω ωστε να εχεις ο,τι χρειαστει καθως κ κτ παραπανω απ ρουχα αν πχ λερωθει...

Ναι παιδίατρο έχουμε βρει αλλά θα μας δει αφού φέρουμε την Μπέμπα στο σπίτι. Σχετικά με το γάλα, μου είπε ο γιατρός μου πως θα της δώσουν στο μαιευτήριο κάποιο 🤷‍♀️, μάλλον τσεκάρουν και για αλλεργίες… όποτε θα μας που τι μάρκα της έδωσαν και θα πάρουμε αυτό το γάλα. 
Ολα τα άλλα, αλλαγές στο δρόμο κλπ, τα εχω προβλέψει και εχω εξοπλιστεί πλήρως. 
Τωρα για την μαία, δεν εχω επικοινωνία με κάποια επειδή αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με την μαία που θα έχει βάρδια και όχι με αυτήν που συνεργάζεται ο γιατρός μας. Όποτε θα ρωτήσω τα πάντα τότε. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...