Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Χρυσά μου σου έπεσαν και εσένα όλα μαζί. Ευχομαι ταχεία ανάρρωση στα παιδάκια σου. 
Τον εχω ενημερώσει σχετικά με τους πόνους και το απέδωσε στην προσπάθεια της μπέμπας να εμπεδωθεί. Το κακό στην δίκη μου περίπτωση είναι πως δεν σταματούν πλέον, στην αρχή ήμουν όπως εσυ, δηλαδή το βραδυ ξεκουραζόμουν και την επόμενη ήμουν καλύτερα. Πλέον είναι συνεχόμενοι οι πόνοι και διαρκούν όλη μέρα. Μαγνήσιο πίνω και εγώ αλλά δεν με βοηθά πια ούτε στο θέμα του ύπνου. 
Υπομονή θα πω εγώ γιατί κοντεύουμε. Αύριο εμείς μπαίνουμε στην 38η εβδομάδα και Παρασκευή θα μας δει ο γιατρός μας. 

Αστα Λευκη μου θα κόψω τώρα την κόρη μου από το σχολείο που πήγαινε 2 ώρες γιατί δν γίνεται να είμαστε άρρωστοι κ να έχω κ την γέννα κ να πρέπει να φέρω μετα το νεογέννητο σε επαφή με τ παιδάκια μου που είναι άρρωστα. Ξέρεις έχω άγχος κ εγώ τώρα μην με πιάσουν οι πόνοι κ γεννάω σ αυτά τα δεδομένα 🥹 σήμερα έτρεχα στον παιδίατρο μέσα στην αϋπνία κ την κούραση. 

κ την τρίτη πήγα πάλι σε γιατρούς. Αφού είπα ή στο αμάξι θα γεννήσω ή σε γιατρούς 😂😂😂🤭🤭🤭

κ το κακό είναι ότι αρρώστησε κ η μαμά μου κ η αδερφή μου που ήταν να έρθει μαζί μου στον τοκετό για την χαρτούρα με αμυγδαλιτιδα κ μονοπυρήνωση κ τώρα δν έχω καθόλου βοήθεια τρέχω παντού μόνη μου. Γενικά ένας χαμός με ιώσεις και μας βρήκαν τώρα στο τέλος που μπήκα στον μήνα μου 🤰🏼🤷🏼‍♀️

ευτυχώς είμαι 37κ2 σήμερα άρα δν πιστεύω να έρθει αυτήν την εβδ το μωρό κ ελπίζω να αναρρώσουμε όλοι αυτήν την εβδ ώστε όταν πατήσω 38 να είμαστε καλά. 

το μωράκι κατέβηκε αυτές τις μέρες κ πέμπτη που θα έχω γιατρό θα δούμε τι γίνεται κ εμείς. Γιατί μετά δν ξέρω αν θα με ξανά δει μέχρι να γεννήσω. 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Αστα Λευκη μου θα κόψω τώρα την κόρη μου από το σχολείο που πήγαινε 2 ώρες γιατί δν γίνεται να είμαστε άρρωστοι κ να έχω κ την γέννα κ να πρέπει να φέρω μετα το νεογέννητο σε επαφή με τ παιδάκια μου που είναι άρρωστα. Ξέρεις έχω άγχος κ εγώ τώρα μην με πιάσουν οι πόνοι κ γεννάω σ αυτά τα δεδομένα 🥹 σήμερα έτρεχα στον παιδίατρο μέσα στην αϋπνία κ την κούραση. 

κ την τρίτη πήγα πάλι σε γιατρούς. Αφού είπα ή στο αμάξι θα γεννήσω ή σε γιατρούς 😂😂😂🤭🤭🤭

κ το κακό είναι ότι αρρώστησε κ η μαμά μου κ η αδερφή μου που ήταν να έρθει μαζί μου στον τοκετό για την χαρτούρα με αμυγδαλιτιδα κ μονοπυρήνωση κ τώρα δν έχω καθόλου βοήθεια τρέχω παντού μόνη μου. Γενικά ένας χαμός με ιώσεις και μας βρήκαν τώρα στο τέλος που μπήκα στον μήνα μου 🤰🏼🤷🏼‍♀️

ευτυχώς είμαι 37κ2 σήμερα άρα δν πιστεύω να έρθει αυτήν την εβδ το μωρό κ ελπίζω να αναρρώσουμε όλοι αυτήν την εβδ ώστε όταν πατήσω 38 να είμαστε καλά. 

το μωράκι κατέβηκε αυτές τις μέρες κ πέμπτη που θα έχω γιατρό θα δούμε τι γίνεται κ εμείς. Γιατί μετά δν ξέρω αν θα με ξανά δει μέχρι να γεννήσω. 

Σας χτύπησαν οι ιώσεις από όλες τις πλευρές 😩

Εύχομαι να πάνε τα πράγματα όπως τα υπολογίζεις γιατί πράγματι θα είναι δύσκολο με άρρωστα παιδιά, γεννά, φροντίδα νεογέννητου κλπ. Οπλισου με υπομονή.

Και εγώ πιστεύω πως εχει κατέβει το μωρακι, γιατί βλέπω και την κοιλιά μου λίγο πιο χαμηλά και ενώ όταν κουνιόταν ήταν ακριβώς κάτω από το στήθος μου, τώρα είναι κοντά στον ομφαλό και η περιοχή κάτω από το στήθος είναι κενή. Βασικά εύχομαι να σημαίνουν εμπεδωση αυτά τα σημάδια.  

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Αχ ρε @ΛΕΥΚΗ μου σε διαβάζω και στεναχωριέμαι που πονάς έτσι και συνεχόμενα!! Εμένα με πιάνουν αρκετά οι πόνοι περιόδου αλλά το βράδυ! Την ημέρα είμαι καλά ακόμα! Άντε να εμπεδωθεί η μικρούλα σας και να βγει σύντομα για να ηρεμήσεις και εσύ!

@Xrisa95 περαστικά σας κορίτσι μου! Εσένα είναι και 3ο παιδί οπότε λογικό να φοβάσαι μη γεννήσεις!! Πολύ ταλαιπωρία όμως αυτό με τις ιώσεις! Όταν γεννήσεις με το καλό θα πάρει καμία άδεια ο άντρας σου? Η θα πρέπει να είσαι μόνη σου με 3 παιδιά? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Αχ ρε @ΛΕΥΚΗ μου σε διαβάζω και στεναχωριέμαι που πονάς έτσι και συνεχόμενα!! Εμένα με πιάνουν αρκετά οι πόνοι περιόδου αλλά το βράδυ! Την ημέρα είμαι καλά ακόμα! Άντε να εμπεδωθεί η μικρούλα σας και να βγει σύντομα για να ηρεμήσεις και εσύ!

@Xrisa95 περαστικά σας κορίτσι μου! Εσένα είναι και 3ο παιδί οπότε λογικό να φοβάσαι μη γεννήσεις!! Πολύ ταλαιπωρία όμως αυτό με τις ιώσεις! Όταν γεννήσεις με το καλό θα πάρει καμία άδεια ο άντρας σου? Η θα πρέπει να είσαι μόνη σου με 3 παιδιά? 

Δυστυχώς @annitakianna μου όσο καλά με πήγε σε όλη την εγκυμοσύνη, τόσο με έριξε στον 9ο μήνα. Αλλά δεν παραπονιέμαι, θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Άλλωστε το μόνο που με νοιάζει είναι να έρθει υγιέστατο το κοριτσάκι μας στην ζωή. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Δυστυχώς @annitakianna μου όσο καλά με πήγε σε όλη την εγκυμοσύνη, τόσο με έριξε στον 9ο μήνα. Αλλά δεν παραπονιέμαι, θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Άλλωστε το μόνο που με νοιάζει είναι να έρθει υγιέστατο το κοριτσάκι μας στην ζωή. 

Δυστυχώς κορίτσι μου νομίζω ότι οι περισσότερες έτσι είμαστε! Είναι πολύ δύσκολος ο 9ος μήνα ρε συ 😭😭 εγώ ευτυχώς τέτοιους πόνους δεν έχω αλλά νιώθω μόνιμα κουρασμένη δεν μου φτάνει η ανάσα και θέλω απλά να ξαπλώνω 😮‍💨 κάτι το οποίο με έπιασε αρκετά απότομα τώρα στον 9ο! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Εμείς εχθές είχαμε γιατρό και ξανά καρδιοτοκογραφο!! Ο μικρός είναι μια χαρά με το κεφάλι κάτω και 3.200!! Νιώθω ότι κουβαλάω ελέφαντα! Αυτήν την εβδομάδα δεν θα γεννήσω 🤣 οπότε ξανά θα με δει την Δευτέρα πρωί!! Την ρώτησα αν έχει εμπεδωθεί ο μικρός και μου είπε ότι δεν μπορεί να φανεί από τον υπέρηχο, και με το χέρι δεν εξεταζει!! Πιστεύω ότι θα πάρει 40 εβδομάδες ο μικρός 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Εμείς εχθές είχαμε γιατρό και ξανά καρδιοτοκογραφο!! Ο μικρός είναι μια χαρά με το κεφάλι κάτω και 3.200!! Νιώθω ότι κουβαλάω ελέφαντα! Αυτήν την εβδομάδα δεν θα γεννήσω 🤣 οπότε ξανά θα με δει την Δευτέρα πρωί!! Την ρώτησα αν έχει εμπεδωθεί ο μικρός και μου είπε ότι δεν μπορεί να φανεί από τον υπέρηχο, και με το χέρι δεν εξεταζει!! Πιστεύω ότι θα πάρει 40 εβδομάδες ο μικρός 

Όταν εμπεδωθεί θα το καταλάβεις κορίτσι μου! Δεν θα μπορείς να κλείσεις πόδια θα νιώθεις πόνο-κίνηση εκεί ανάμεσα στα πόδια αλλά θα το καταλαβαίνεις ότι έχει πάει πολύ κάτω κ μέσα  🤣 

Περπάτημα, μπάλα πιλάτες, σκάλες, σεξ, ασκήσεις εμπέδωσης είναι μερικά πράγματα που μπορείς να κανεις για να βοηθήσεις την διαδικασία. Γενικά σε μια πρωτότοκη είναι πολύ σημαντικό να κάνει κάποια πράγματα γιατί είναι πρώτη φορά που το σώμα βιώνει αυτήν την διαδικασία. 

Αχχχχ εμένα ήταν 3.100 πριν 2 εβδ 

έχω την παρασκευή ραντεβού κ δεν ξέρω τι θα ακούσω από νούμερο, τότε θα είμαι 37κ6  🤭🤣😂

Πάντως στην ομάδα γενικά έχουμε μπαμπατσικα μωράκια κορίτσια! Να δούμε όταν γεννήσουμε πόσο θα βγούνε τελικά ❤️🤰🏼

Όσον αφορα την άδεια που με είχες ρωτήσει Αννιτακι μου ο άντρας μου θα πάρει 2 μήνες άδεια όταν γεννήσω αλλά πραγματικά στην αρχή το νεογέννητο είναι ήσυχο κοιμάται (ίσως ζορίζεται αν έχει κολικούς μόνο) το πάρτι ξεκινάει μετά το δίμηνο κ εκεί δυστυχώς θα είμαι όλη μέρα μόνη μου με τα παιδιά γιατί δουλεύει βάρδιες και είτε γυρνάει 5 το απόγευμα είτε 12 το βράδυ άρα γενικά με περιμένουν δύσκολα πράγματα. Το ήξερα βέβαια γι αυτό πιστεύω με βοηθάει ακόμα το γεγονός ότι έχω αντοχές! 

ας έρθουν τα μωράκια μας με το καλό κ θα βρούμε την δύναμη 🥰❤️

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Λευκη μας ενημέρωσε μας πως πας 🎀🎈 

εγώ είμαι αισιόδοξη κ θεωρώ ότι το μωράκι σου έχει κατέβει πολύ γ αυτό έχεις όλα αυτά τα συμπτώματα! Ίσως γεννήσεις πιο εύκολα τελικά 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Λευκη μας ενημέρωσε μας πως πας 🎀🎈 

εγώ είμαι αισιόδοξη κ θεωρώ ότι το μωράκι σου έχει κατέβει πολύ γ αυτό έχεις όλα αυτά τα συμπτώματα! Ίσως γεννήσεις πιο εύκολα τελικά 😊

@Xrisa95 μου σήμερα μπορώ να πω πως είμαι καλύτερα. Νιώθω βάρος και πίεση προς τα κάτω όπως και τις άλλες μέρες αλλά γενικά πιο ήπια. Αυτό που δεν έχει υποχωρήσει είναι το αίσθημα ότι με κόβουν με μαχαιρι από κάτω όταν παω να αλλάξω πλευρό στον ύπνο μου και προσπαθώ να φέρω το ένα πόδι πάνω στο άλλο. Αύριο θα μιλήσω και με τον γιατρό μου στο τηλ ώστε να τον ενημερώσω για αυτά τα πονάκια. 

Δημοσίευση
στις On 23/1/2025 at 8:45 ΜΜ, ο/η Elenaki_ είπε:

Το κοριτσάκι μου 💕💕

IMG_20250123_201221.jpg

Κορίτσι μου να σας ζήσει η πριγκίπισσα σας όλα τα καλά εύχομαι να είναι γερή, δυνατή κ καλότυχη πάντα 💖💖💖 καλή ανάρρωση μανούλα 💖

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Αννίτα μου εμείς πάμε εντελώς μαζί σε αυτή την εγκυμοσύνη! Πολύ καλά είναι το αγόρι σας με το καλό να βγει όταν είναι έτοιμος! Και μεις χθες πήγαμε για το τελευταίο ραντεβού ήταν 2900 δεν έχει πάρει πολύ βάρος είναι η αλήθεια αλλά όλα φαινόταν καλά και οι αντιστάσεις και ο πλακούντας δεν έχει γεράσει οπότε θα τον αφήσουμε και 7/2 που θα είμαι 39+1 θα μπούμε για καισαρική! Αν δεν έχει προκύψει κάτι μέχρι τότε…που δεν πιστεύω να προκύψει! Ούτε εμένα εξετάζει εκτός αν είναι ανάγκη και ειδικά τώρα μου είπε δεν υπάρχει λόγος έτσι κ αλλιώς είμαστε 5 λεπτά από το μητέρα οπότε αν ξεκινήσει ο τοκετός πριν από την επόμενη παρασκευή θα παμε κατευθείαν μαιευτήριο 

Δημοσίευση
στις On 25/1/2025 at 2:02 ΠΜ, ο/η Antonia2 είπε:

Α κοριτσια δν σας ειπα το πιο σημαντικο!!!🥹🥹🥹😊🤩

Δρομολογηθηκε η καισαρικη μου για 08/02!!!!

Καλως εχοντων των πραγματων κ εφοσον δε βιαστουν οι ζουζουνες, Σαββατο 08/02 γενναω!!! Ακριβως 37 εβδ!!!

Μακαρι να φτασουμε ως εκει καλα κ να ερθουν οι κουτσουνιτσες μας γερες στην αγκαλια μας!!!🙏🧿🙏🧿🫶🤱🎈💖💖

Αντωνία μου με το καλοοο!!!🥹🥹💖💖💖💖💖 θα πάνε όλα τέλεια! Ξεκουράσου όσο μπορείς και τα κορίτσια σου είναι μια χαρά!😍🙏🏼💖🧿

Δημοσίευση

@ΛΕΥΚΗ μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα!! Δεν είναι μακριά η παρασκευή!! Ίσως μέχρι τότε να έχει εμπεδωθεί η μικρή 🩷

@Xrisa95 2 μήνες άδεια είναι πολύ καλά για αρχή! Αλλά έχεις δίκιο για το μετά! Η μητέρα σου ίσως να σε βοηθήσει μετά! Εκτός και αν στείλεις την μεγάλη σχολείο πάλι και είσαι πιο "άνετη" με 2!! 

@elenitsa2. Όντως κορίτσι μου πάμε μαζί σε όλα 😂 καλε σαν μωρό έχει μια χαρά βάρος!! Εχει φτάσει 3 κιλά σχεδόν! Άσε που υπάρχει και μια απόκλιση στις μετρήσεις τους!!  7/2 ε?? Πω πω είσαι πολύ κοντά με την @Antonia2 και γενικά πολύ κοντά στη γέννα 🤣

Μας βλέπω κορίτσια να γενναμε όλες στην αρχή του μήνα!! Είναι καμία προς το τέλος?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...