Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Κορίτσια μου όλα καλά με το ραντεβού μας. Το μωρακι δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα. Είμαστε στα ίδια.  Όποτε κλείσαμε ραντεβού για την επόμενη Παρασκευή. 

Όλα καλά κορίτσι μου λοιπόν! Για τους πόνους σου είπε κάτι; Κυρίως καμία συμβουλή για να μην ανησυχείς ή για να ξέρεις πότε να τον ειδοποιήσεις 😊🤰🏼🎉

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Όλα καλά κορίτσι μου λοιπόν! Για τους πόνους σου είπε κάτι; Κυρίως καμία συμβουλή για να μην ανησυχείς ή για να ξέρεις πότε να τον ειδοποιήσεις 😊🤰🏼🎉

Μου είπε πως είναι πόνοι από την προσπάθεια της μπέμπας να εμπεδωθεί και δεν είναι ανησυχητικοι. Ωστόσο μου είπε να τον καλέσω την Δευτέρα για να του πω αν είμαι καλύτερα ή όχι σχετικά με αυτό το ζήτημα. 

Δημοσίευση
στις On 23/1/2025 at 8:45 ΜΜ, ο/η Elenaki_ είπε:

Το κοριτσάκι μου 💕💕

IMG_20250123_201221.jpg

Ελενα μου να σας ζησει το κοριτσουδι σας!!!!💖💖💖💖💖🌸🌸🌸🌸🫶🫶🫶🫶🤩🤩🤩🤩 Να ειναι Γερη, Καλοτυχη καο Ευλογημενη στη ζωη της!!!🙏🧿🎈💗🎉

Καλη αναρρωση σ εσενα και καλη λοχεια!!!! Με το καλο να πατε σπιτι σας συντομα κ να βρειτε τους νεους ρυθμους σας!!!😊

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

@ΛΕΥΚΗ μου σήμερα έχεις γιατρό αν θυμάμαι καλά! Γράψε  μας κ εσύ τα νέα σου 🩷

τα άλλα κορίτσια πότε έχετε γιατρό ξανά; 🥰

Καλησπερα Χρυσα μου!!! 

Εμεις ειχαμε γιατρο την Τεταρτη κανονικα αλλα προεκυψε τοκετος κ μας ειδε σμρ ο γιατρος!!

Ολα καλα πανε αλλα οι μετρησεις βγηκαν λιγο περιεργες.. μαλλον εχουν στριμωχτει οι μικρες αρκετα κ εβγαινε η μεγαλη μικροτερη σμρ...

Μας ειπε ν μην ανησυχουμε γτ τα αμνιακα κ οι ροες αιματος ειναι φυσιολογικες!! 

Υπομονη μεχρι την Τεταρτη π θα μας ξαναδει!!!😊

Εσυ κοριτσι μου τι κανεις;;

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Χρύσα μου καλημέρα!! Και μόλις θα ρωτούσα και εγώ για την @ΛΕΥΚΗ αν θυμάμαι σήμερα έχει το ραντεβού!! Ελπίζω να είσαι καλύτερα κορίτσι μου και να υποχώρησε ο πόνος!! 

Εγώ την Δευτέρα το απόγευμα έχω ραντεβού! Εσύ πότε είναι να πας?

Με το καλο Αννιτα μου!!!! Θα περιμενουμε νεα σου!!!🥰🥰🥰

Εσυ εχεις αλλα συμπτωματα;;

Εγω κοριτσια παρατηρω να πετρωνει η κοιλια αν μεινω ορθια γισ καμποση ωρα.. ευτυχως ειναι παροδικο κ οταν ξαπλωνω χαλαρωνει η κοιλιτσα...

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Πολύ ωραία Αννιτακι άρα Δευτέρα θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου από το γιατρό! 🎈

εγώ αργώ είναι την άλλη παρασκευή! αλλά κ νωρίτερα να ήταν που ήθελε ο γιατρος δεν είναι κ κάτι που δεν ξέρω ή πρέπει να δούμε οπότε προτίμησα αντί να με δει στις 10 μέρες που ήθελε να πάω στις 14 μέρες. 
θεωρώ ότι δν θα εχω γεννήσει μέχρι την άλλη παρασκευή κιολας 😂🤣 

Α τωρα διαβασα τα νεα σου Χρυσα μου...

Εχω παρει τα μνματα με τη σειρα κ δν τα διαβασα ολα μαζι 🫣😅

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Μου είπε πως είναι πόνοι από την προσπάθεια της μπέμπας να εμπεδωθεί και δεν είναι ανησυχητικοι. Ωστόσο μου είπε να τον καλέσω την Δευτέρα για να του πω αν είμαι καλύτερα ή όχι σχετικά με αυτό το ζήτημα. 

Ολα καλα Λευκη μου μ τη μπουμπουκα σας!!!!!💖💖💖 

Υπομονη μεχρι την αλλη παρασκευη π θα την ξαναδειτε!!!

Τελικη ευθεια πια!!!😊🥹🫶

Ελπιζω μεχρι τη Δευτερα να εισαι καλυτερα κ να εχουν υποχωρησει οι πονοι.. ή τλχ να εχουν μειωθει...

Δημοσίευση

Α κοριτσια δν σας ειπα το πιο σημαντικο!!!🥹🥹🥹😊🤩

Δρομολογηθηκε η καισαρικη μου για 08/02!!!!

Καλως εχοντων των πραγματων κ εφοσον δε βιαστουν οι ζουζουνες, Σαββατο 08/02 γενναω!!! Ακριβως 37 εβδ!!!

Μακαρι να φτασουμε ως εκει καλα κ να ερθουν οι κουτσουνιτσες μας γερες στην αγκαλια μας!!!🙏🧿🙏🧿🫶🤱🎈💖💖

Δημοσίευση
στις On 22/1/2025 at 1:17 ΜΜ, ο/η Elenaki_ είπε:

Εγώ έλεγα ότι δε θα μου λείψει η κοιλιά με τίποτα και διάφορα τέτοια χαζά!!Και μου λείπει ηδη κ μόνο στην ιδέα ότι σε λίγο δε θα νιώθω το μωρό με τον ίδιο τρόπο!!!

Αχ ρε κοριτσια κι εγω το σκεφτομαι πολυ αυτο!!!! Ειναι κ διδυμινια κ λεω μια κυηση κ τελευταια λογικα...

Αλλα καθε πρωι π ξυπναω τη χαιδευω, μιλαω στις ζουζουνες κ απολαμβανω που κουνιουνται κ λεω οπου να ναι τελειωνει αυτο το ταξιδι... 

Δν πειραζει, να ειμαστε καλα!!! Να νιωθουμε ευλογημενες π το ζησαμε κ φτασαμε ως το τελος μ καλες συνθηκες κ να ξεκινησει ενα μεγαλυτερο κ πιο ουσιαστικο ταξιδι ζωης!!!!!🥹🙏❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...