Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου από όσο ξέρω όταν η χοριακη ανέβει αρκετά απο μια τιμή καο πάνω δεν διπλασιάζει κάθε  2 μέρες! Ουσιαστικά μετά τις 2000 φαίνεται στον υπέρηχο ο σάκος οπότε υπερηχογραφικα βλέπουν πώς εξελίσσεται η εγκυμοσύνη!   Τώρα δεν ξέρω εσένα τι τιμή έχει και με ποιον ρυθμό αυξάνεται αλλά νομίζω αν από βδομάδα κάνεις έναν υπέρηχο (θα είσαι 6 εβδομάδων σχεδόν) έστω ο σακος θα μπορεί να φανεί     
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ειχα πολυ καιρο να μπω στο φόρουμ γιατι ειναι πολύ ζόρικη η Μπέμπα. Να σας θυμίσω γέννησα 9/10. Την Τετάρτη ηρθε ο γιατρός μας μας ζύγισε 6060 με αποκλειστικό θηλασμό κ 61 ποντουσ. Ολη την ημέρα θελει χερια. Κοιμάται με πολυ δυσκολία κ παντα  στα χερια. Δεν εχει παρει κ πιπίλα κ δυσκολεύεται. Πολλες φορες κανει το στηθοσ μ πιπίλα για να κοιμηθει. Εχει περιπου 2-3 εβδ π μολις παω να την αφησω κατω ξυπναει( την ημέρα, το βραδυ δεν εχουμε θεμα) . Την ημέρα με ζορίζει παρα πολυ. Το βραδυ ειναι καλύτερη. Επισης δεν εχω καταφέρει να την βαζω νωρις για υπνο. Κ Οχι την ιδια ωρα. Αλλες φορες μπορει να κοιμηθεί 10 αλλες 11.  Ψυχοκινητικά ειναι σαν τα δικα σας μωράκια. Εμενα κανει κ το αλλο. Οταν την εχω κατω βάζει δυναμη στους αγκώνες κ προσπαθει να σηκωθεί, το κανει συνεχεια κορίτσια. Επίσης αν της δωσεις τα χερια σ πιάνεται για να σηκωθεί. Την σηκώνουμε κ στυλώνει ταν ποδια της κ μένει όρθια. Εχει πολυ δυναμη στα ποδια της. 
    • 18/3 🙈 Κι εγώ ευτυχώς είχα δύο πολύ καλές εγκυμοσύνες και ειδικά τώρα με τον μικρό αδυνατώ να φανταστώ πώς θα ήταν αν δεν ήταν καλή η εγκυμοσύνη αυτή. Αντε στην πρώτη έχεις μόνο τον εαυτό σου να φροντίσεις. Στη δεύτερη αλλάζει το παραμύθι 😝  
    • Μα το μωράκι τα πάω υπέροχα…τα μεγάλα μου βγάζουν την ψυχή για να διαβάσουν.  Εν το μεταξύ μετά την αποβολή η ψυχολογία και τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση!!!! Σε άλλα νέα βάλαμε την κούνια στο δωμάτιο των κοριτσιών και από αύριο θα κάνει τους ημερήσιους ύπνους της εκεί και σε κάνα μήνα θα την βάλω και βράδυ αν και ακόμα δεν νοιωθω ετοιμη, μου αρέσει που την έχω δίπλα μου!  Εσυ πως τα πας;;;
    • 7100;;; Θηρίο ολόκληρο!!! Περαστικούλια σας! Με το καλό κι εσείς...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...