Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Το έχετε δει αυτό;; Δεν ήξερα ότι μιλούσαμε για τόσο μεγάλο έγκλημα! Τα καθάρματα! Αυτό σημαίνει ότι έκλεβαν έμβρυα από γυναίκες, προσποιούνταν ότι κάνουν ετ και τα έδιναν άλλου;; Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι.
Και εμένα 21 μηνών θα είναι και πραγματικά σκέφτομαι πως θα την παλεψω. Γι αυτό έκανα συνέδρια ύπνου, για να το φτιάξουμε όσο είναι νωρίς το θέμα, αλλά δεν..
Έχεις περάσει και εσύ πολύ ζορικα, και δυστυχώς όταν δεν υπάρχει βοήθεια το πράγμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.. Απλά εμένα αυτό έγινε τόσο τραγικό αυτήν την τελευταία εβδομάδα και ελπίζω μέσα μου να είναι λόγω του εμβολίου, και ότι θα στρώσει λίγο πάλι. Αν όχι, την έβαψα 😅😅
Μακάρι να είναι έτσι.. Εντάξει σερί δεν κοιμήθηκε ποτέ, αλλά έπινε γάλα και ξανακοιμοταν. Ή όταν έκλαιγε από δόντια, έδινα ντεπον και σε λίγη ώρα ηρεμούσε. Αυτό που περνάμε τώρα είναι πρωτοφανές και τραγικό μαζι. Έχουμε και το άγχος αποχωρισμού οπότε από ένα σημείο και μετά την παίρνω στο κρεβάτι μας μπας και κλείσουμε λίγο τα μάτια μας..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.